- 8 Ağustos 2011
- 12.649
- 15.011
- 498
bebeğin daha küçükmüş. belki sadece bi evhamdır.. yine de insana stresi yetiyor di mi?valla korunuyordum ama hiçbir korunma yöntemi %100 değil..bakalım cumaya kadar bekleyeceğim..inşallah değilimdir..zaten 2 çocuğum var maşallah..küçüğü 7,5 aylık daha
mrt resmi sonuçları açıklamadı ama yine de tebrikleeer!Eveeeeet galiba birinci beniiiiiiimmmmmmm
bebeğin daha küçükmüş. belki sadece bi evhamdır.. yine de insana stresi yetiyor di mi?şimdi ben de merak ettim ya
Günaydin kizlar dün güne süper baslamistim ama ögleden sonra istah patlamasi yasadim
Diyetime bir türlü adapte olamiyorum motivasyonum cok düstü eger önlem almazsam birden 60 kilo oluveririm
Insallah bugün tutabilirim kendimi
Kahvaltim 2 haslanmis yumurta 1 nescafe 170 kc
Slm canm bende aynı oldum dün sabah gzl diyet bi kahvaltı ama sonrası facia abur cuburlar havada uçuştu sanki bide bi tane yeyince nasl olsa yedim diye iyce dibe batıyorum bende bi türlü diyete tekrar adapte olamıyorum galiba o kadar uzun zaman diyet yapınca insan bıkıyor benim tek avuntum galiba bu sefer iyi bi diyet uygulamışm yesemde kilo almıyorum veya 1 kilo inip çıkıyo 1 1 buçuk aydan beri dünyaları yedim karnım değil gözüm aç sonunda dur dedim ama işte yine tam anlamıyla yapamıyorum ne deyim sonumuz hayrola
170 kaloriden devam
Ögle 1 uzun sosis 130 kc
1 kirmizi elma 80 kc
380 kalorideyim suan
Ara 1 nescafe 20 kcAra olarak 5 tane hurma yedim 150 kalori
530 kalori
Ara 1 nescafe 20 kc
Aksam yemegim roka salatasi 100 kalori diyelim
650 kc..
Arada kacirdigim kücük kacamaklarda var onlara 100 kc ;-)
750 kc.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?