60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla korunuyordum ama hiçbir korunma yöntemi %100 değil..bakalım cumaya kadar bekleyeceğim..inşallah değilimdir..zaten 2 çocuğum var maşallah..küçüğü 7,5 aylık daha
bebeğin daha küçükmüş. belki sadece bi evhamdır.. yine de insana stresi yetiyor di mi?
şimdi ben de merak ettim ya

Eveeeeet galiba birinci beniiiiiiimmmmmmm
mrt resmi sonuçları açıklamadı ama yine de tebrikleeer!

Günaydın arkadaşlar

67 kg olarak başladığım diyete 69 olarak devam ediyorum Sadece iki gün bozdum o da abartmadım yani adet olduğum için olabilir mi? Bu kadar fark eder mi çok moralim bozuldu

Günaydin kizlar dün güne süper baslamistim ama ögleden sonra istah patlamasi yasadim

Diyetime bir türlü adapte olamiyorum motivasyonum cok düstü eger önlem almazsam birden 60 kilo oluveririm

Insallah bugün tutabilirim kendimi

Kahvaltim 2 haslanmis yumurta 1 nescafe 170 kc

selam kızlar bende diyet yapıyorum arada kaçaklarım olsada yavas ve emin adımlarla verceğim bu kiloları.
benim boyum151cm kilom 65kg pko mevcut yasmin kullanıyorum bunun dışında hipotriodi kronik ürtiker(sürekli antihistaminik ve ara ara kortizon alıyorum iştah konusunda sağolsunlar çok yardımcılar)
azimiliyim 53 kg olucam arada bozuyorum geçen hafta bozduğum için şuan malesef 2 kilo aldım tatlı konusunda biraz sıkıntım var çay ve kahvede şeker kullanmıyorum hadi bakalım hepimizin gitsin kiloları :)

Slm canm bende aynı oldum dün sabah gzl diyet bi kahvaltı ama sonrası facia abur cuburlar havada uçuştu sanki bide bi tane yeyince nasl olsa yedim diye iyce dibe batıyorum bende bi türlü diyete tekrar adapte olamıyorum galiba o kadar uzun zaman diyet yapınca insan bıkıyor benim tek avuntum galiba bu sefer iyi bi diyet uygulamışm yesemde kilo almıyorum veya 1 kilo inip çıkıyo 1 1 buçuk aydan beri dünyaları yedim karnım değil gözüm aç sonunda dur dedim ama işte yine tam anlamıyla yapamıyorum ne deyim sonumuz hayrola

Merhaba kızlar sabaha hiç güzel bir başlangıç yapmadm sabah kalknca 1 çokoprens 1 eti puf 3 5 fındk ve sonra kahvaltı peynir zeytin salam reçel haşlanmış yumurta tam bi kahvaltı yaptm yani 2 dilim de çavdar ekmeği yedim bilmiyorum nolcak böyle güne kötü başladm yaaa ama ben bayrama en azından bir kilo vermek 56 olmak istiyoruuum

Slm kizlar sizleri gorunce banada azim geldi 66 ile ciktigim diyet programında 55 ile kapanis yapmak istiyorum asiri seker tuz ve kola tüketimim var bunlari birakip günlük yarim saatlik tempolu yürüyüşle baslayacagim ise inş faydasini gorurum

Canim bende ayni senin gibiyim kücücük birseyin tadina bile bakmam yeterli nasil bir psikoloji bilmiyorum ama bütün gün diyetimin bozulcagina inanip allah ne verdiyse yiyorum

Kendimi frenlemek istiyorum nasil basaricam bilmiyorum ama hedefimi nisan ayina kadar oldugunu düsünüp birazda rahat davraniyorum sanirim...:)

Neyse ki bugün diyetim cok iyi gidiyor insallah bozulmaz ;-)

kahvaltim
karisik bir omletin dortte biri
40 gr peynir
10 tane zeytin
1 kepek ekmek
1 tatli kasigi recel

ara 1 seftali

ogle 2 si 1 arada nescafe
cok.ince bir dilim islak kek kaloride sayamiyorum artik hic vaktim yok oglum cok yaramazlasti
aksama kendimi tutmam lazim

hanımlar beni de aranıza alın tam 67 kiloyum
daha önce 74 ten 68,5a indim 70-79 kilo topiğinden destek alarak ama benim tanıdığım kimse kalmadı bari kiloma uygun olan yerde olayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…