- 15 Temmuz 2015
- 945
- 3.644
- 113
Herkese selam.
Bugun kabak detoksumsu mun ilk gunuydu.
Ne kadar yapabildim tartisilir.
12.00 2 yumurta peynir maydonoz
14.00 10 badem
15.00 kabak yogurt
17.00 1.5 seftali
19.30 kabak yogurt
Gun icinde 1 lt su.yarim sutlu nescafe.5 su bardagi bitki cayi.1 Turk kahvesi.sifir hareket.
Yarin hareketi ve suyu ekleyecegim....
Aslinda o aldim gorunen 1.2 kg tamamen yag falandir heralde.Bak gördün mü büyük bir sorun yok tatilde yediklerinde.
Afiyet olsun canim.Kızlar o menülerle nasıl doyuyorsunuz, nasıl başınız dönmüyor yaa. Ben bugün çok acıktım.
Sabah yarım simit 1 yumurtalı omlet peynir.
Sade türk kahvesi
Öğle yoğurtlu sebze salatası içine yeşilmercimek
Ara 1 incir 3 taze ceviz
Akşam 1 parça tavuk pirzola salata
Valla kilon zaten 56.5 diye yorum yapmak istemiyorum olumsuz ama gun icinde meyveli soda milfoy kurabiye bulgur ben yesem siserim:)Herkese iyi akşamlar :)
Sabah - 3 yumurta ile omlet
Bir kupa çay
Ara öğün - bir adet Elmalı kurabiye ve 2 tane milföy
Akşam - sebzeli bulgur pilavı
Fasulye yemeği
Yoğurt
3 lt su içtim
2 tane meyveli soda içtim
10.000 adım attım
30 dakika egzersiz yaptım
Bu hafta kilo girişi yapmadım , açıkcası bayramdan dolayı kilo almış olmaktan korktuğumdan tartılamadım.
Yarın inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız :)
Ben de tam doymuyorum tabii.Kızlar o menülerle nasıl doyuyorsunuz, nasıl başınız dönmüyor yaa. Ben bugün çok acıktım.
Sabah yarım simit 1 yumurtalı omlet peynir.
Sade türk kahvesi
Öğle yoğurtlu sebze salatası içine yeşilmercimek
Ara 1 incir 3 taze ceviz
Akşam 1 parça tavuk pirzola salata
Valla kilon zaten 56.5 diye yorum yapmak istemiyorum olumsuz ama gun icinde meyveli soda milfoy kurabiye bulgur ben yesem siserim:)
Talihsiz bir bunyem var kilo almaya musait.
Ama su icmene sporuna hayranim her zaman...
Fizigin guzeldir eminim.
Meyveli soda zararsızdır diye düşünmüştüm oysaki
Güzel olan herşey neden zararlı neden neden
Hoşgldin,dikkat edeceğim deme de baya baya diyet yap sen de :)Merhaba Hayırlı günlerbaşlığınızı takipteyim artık bende tekrardan dikkat etmeye başlıyorum baktım başlıkta bana hitap ediyor geldim
vuuuuuuu 62.9 dan 62 ye...Bugünün ilk tartısı benden. Ben sabah 60,8i gördüm ve çok sevindim. Dün adette oldum heralde onun ödemi vardı, gitti. Bayram boyunca sabah akşam 1er saat yüzmenin faydası galiba. Çok mutluyum kızlar. Hedefim 1 eylülde 58 idi ona ulaşamadım bari 60 olayım.
Çok sevindim. Allah tez zamanda muradına erdirsin inşallah.Bugünün ilk tartısı benden. Ben sabah 60,8i gördüm ve çok sevindim. Dün adette oldum heralde onun ödemi vardı, gitti. Bayram boyunca sabah akşam 1er saat yüzmenin faydası galiba. Çok mutluyum kızlar. Hedefim 1 eylülde 58 idi ona ulaşamadım bari 60 olayım.
oooo 1.5 KG mı gitmiş...harika yaaaa.ama daha ne kadar zayıflayacaksın boyun da 164...Tebrikler hanımlar. Ben de 56 çıktım. Ne bünye var bende de devamlı düz sayı gidiyor :) Bu gazla bugün semt pazarına gidip 5-6 kg sebze meyve doldurdum nefesim tıkanarak geldim. Haydi yeni baştan... Bu arada niyet ettiğimiz kiloyu da yazsak mı bir yerlere?
pardon yanlış yazmısım...62.9 dan 60 a diyecektim...vuuuuuuu 62.9 dan 62 ye...
ki regl ödemi tam da bitmemiştir daha...
bende çok sevindim adına.
bence sen 20 gün içinde 58 olursun...
olsun tarih şaşsında hedefine ulaşmış ol...
bu gazla daha fazla spor,daha sağlıklı beslenme
Hoşbulduk canım ben o diyet kelimesini sevmiyorum yıllardır yaptığım denemelerden sonra kendimi tanıyorum belli bir listeye bağlı kalamıyorum her şeyden az az yiyorum böyle söylüyorum diye her şeyi yiyormuyum şu an tabiki hayır geçirdiğim bir ameliyattan dolayı ödem oluştu dağılsın diye dr bir doz kortizon iğnesi vurdu o yüzden şimdilerde tuz, şeker ve beyaz unu neredeyse hiç tüketmiyorum kısacası ben dikkat ediyorum desem de sen ona diyet diyebilirsinHoşgldin,dikkat edeceğim deme de baya baya diyet yap sen de :)
yaş,boy kilo da söylersen listeye ekleyeyim,bir ricam var,cidden her gün yazacaksan,kilo bildirimi yapacaksan yazalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?