60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

Bak gördün mü büyük bir sorun yok tatilde yediklerinden yana. Detoks denemesi de iyi görünüyor. Yarın sabaha ödem atmış kalkacaksın muhtemelen.

Ben de menü aynı gibi

Sabah
Tavada tek yumurta, ceviz, çiğ badem, domates

Akşam
Dünün aynısı, domates biberli yarım bostan patlıcan, bol marul (sirkeli) , 2 dilim pastırma, bir küçük kase yoğurt.

Bak gördün mü büyük bir sorun yok tatilde yediklerinde.
Aslinda o aldim gorunen 1.2 kg tamamen yag falandir heralde.
Cunku hamur isleri tatlilar ekmekler vs...
Ama umutsuzluk yok.
Devam ediyorum...
Yarin tarti gunu kizlar.
Sizden ricam 2 haftadir kilo bildirimi yapmayanlar da var.
Yarin sabah tartilalim muhakkak...

Kızlar o menülerle nasıl doyuyorsunuz, nasıl başınız dönmüyor yaa. Ben bugün çok acıktım.

Sabah yarım simit 1 yumurtalı omlet peynir.
Sade türk kahvesi
Öğle yoğurtlu sebze salatası içine yeşilmercimek
Ara 1 incir 3 taze ceviz
Akşam 1 parça tavuk pirzola salata

Afiyet olsun canim.
Valla ben de doymuyorym hatta suan acim.
Gec kalktim diye heralde bugunluk yetti.ama yarin tum gun iste idare edermiyim bilmiyorum.
Bir de detoksu yapmaya ihtiyacim oldugundan mecburrr:)

Herkese iyi akşamlar :)

Sabah - 3 yumurta ile omlet
Bir kupa çay

Ara öğün - bir adet Elmalı kurabiye ve 2 tane milföy

Akşam - sebzeli bulgur pilavı
Fasulye yemeği
Yoğurt

3 lt su içtim
2 tane meyveli soda içtim
10.000 adım attım
30 dakika egzersiz yaptım

Bu hafta kilo girişi yapmadım , açıkcası bayramdan dolayı kilo almış olmaktan korktuğumdan tartılamadım.
Yarın inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız :)

Valla kilon zaten 56.5 diye yorum yapmak istemiyorum olumsuz ama gun icinde meyveli soda milfoy kurabiye bulgur ben yesem siserim:)
Talihsiz bir bunyem var kilo almaya musait.
Ama su icmene sporuna hayranim her zaman...
Fizigin guzeldir eminim.

Ben de tam doymuyorum tabii. Sabah yediklerine ek olarak yoğurt ve çiğ kuruyemiş de öneririm. Epey tutuyor mideyi.

Valla kilon zaten 56.5 diye yorum yapmak istemiyorum olumsuz ama gun icinde meyveli soda milfoy kurabiye bulgur ben yesem siserim:)
Talihsiz bir bunyem var kilo almaya musait.
Ama su icmene sporuna hayranim her zaman...
Fizigin guzeldir eminim.

Meyveli soda zararsızdır diye düşünmüştüm oysaki
Güzel olan herşey neden zararlı neden neden

Meyveli soda zararsızdır diye düşünmüştüm oysaki
Güzel olan herşey neden zararlı neden neden
Gençsin ve enerji harcıyorsun diye vücudun tolere ediyor ama 30a yaklaşırken şeker alışkanlıklarını değiştirmen lazım. Elbette yiyeceksin şeker, ama nerden alacağına dikkat etmek, değecek şeyleri tercih etmek işini kolaylaştırır. En vazgeçemediğin şekerli şeyi belirle, arada onu tüket, nadiren yiyince daha çok tadına varırsın.

Madam Seyyan katiliyorum sana seker konusunda ve yastan dolayi yakma konusunda.
Su an o kadar sgalikli yasadigimi dusunuyorum ki 3 ay oncrsine kadar bazen disaridan bir suru tatli alip ogun yerine yerdim.ne eziyet etmisim vucuduma.
Simdi meyveden almaya calisiyorum sekeri.
caelum sen de bilirsin tabi de kilo almasanda yag oranini artiriyor bunlar.

Herkese gunaydin.
Hayirli ve keyifli bir cuma dilerim hepimize...
Sabah 64.2 gorunuyordum.
Yani su an icin eski kilomdan 0.7 kg fazlam var.
Tabi bu 2 haftada vermedigim kiloyuda hesaba katarsak baya zarardayim:)
Tabloya arti yazmak hic hosuma gitmeyecek:)
Ama hersey guzel.
Allaha sukur kiloda verebiliyoruz yiyedebiliyoruz.
Haydi bakalim gelsin kilo bildirimleri....
Gecen hafta 63.5
Bu hafta 64.2
Bu kadar kurtarabildim:)

Bu arada kabak detoksuna devam.
Cok erken bir saatte kalkip isyerinde yiyeceklerimi hazirladim geldim....

Merhaba Hayırlı günler başlığınızı takipteyim artık bende tekrardan dikkat etmeye başlıyorum baktım başlıkta bana hitap ediyor geldim

Merhaba Hayırlı günler başlığınızı takipteyim artık bende tekrardan dikkat etmeye başlıyorum baktım başlıkta bana hitap ediyor geldim
Hoşgldin,dikkat edeceğim deme de baya baya diyet yap sen de :)
yaş,boy kilo da söylersen listeye ekleyeyim,bir ricam var,cidden her gün yazacaksan,kilo bildirimi yapacaksan yazalım :)

Bugünün ilk tartısı benden. Ben sabah 60,8i gördüm ve çok sevindim. Dün adette oldum heralde onun ödemi vardı, gitti. Bayram boyunca sabah akşam 1er saat yüzmenin faydası galiba. Çok mutluyum kızlar. Hedefim 1 eylülde 58 idi ona ulaşamadım bari 60 olayım.

vuuuuuuu 62.9 dan 62 ye...
ki regl ödemi tam da bitmemiştir daha...
bende çok sevindim adına.
bence sen 20 gün içinde 58 olursun...
olsun tarih şaşsında hedefine ulaşmış ol...
bu gazla daha fazla spor,daha sağlıklı beslenme

Tebrikler hanımlar. Ben de 56 çıktım. Ne bünye var bende de devamlı düz sayı gidiyor :) Bu gazla bugün semt pazarına gidip 5-6 kg sebze meyve doldurdum nefesim tıkanarak geldim. Haydi yeni baştan... Bu arada niyet ettiğimiz kiloyu da yazsak mı bir yerlere?

Çok sevindim. Allah tez zamanda muradına erdirsin inşallah.

Son düzenleme:
oooo 1.5 KG mı gitmiş...harika yaaaa.ama daha ne kadar zayıflayacaksın boyun da 164...
hepiniz hedeflerinizi yazarsanız cizelgeye de ekleyebilirim...
ben şu an 64.2 yim.
ilk hedefim 30 eylüle kadar 59'a inmek...
59u 10 senedir görmediğim için daha inmek istermiyim o kiloda ki sevincimden havalara mı uçarım bilemiyorum...
vermeyi daha da istersem 55 e inemk isterim tabi ki...
malum 31 oluyorum neredeyse metabolizmam yavşlamaya baslamışken 55 lerle karşılamam güzel olurdu....

pardon yanlış yazmısım...62.9 dan 60 a diyecektim...
maşallah :)

Hoşgldin,dikkat edeceğim deme de baya baya diyet yap sen de :)
yaş,boy kilo da söylersen listeye ekleyeyim,bir ricam var,cidden her gün yazacaksan,kilo bildirimi yapacaksan yazalım :)
Hoşbulduk canım ben o diyet kelimesini sevmiyorum yıllardır yaptığım denemelerden sonra kendimi tanıyorum belli bir listeye bağlı kalamıyorum her şeyden az az yiyorum böyle söylüyorum diye her şeyi yiyormuyum şu an tabiki hayır geçirdiğim bir ameliyattan dolayı ödem oluştu dağılsın diye dr bir doz kortizon iğnesi vurdu o yüzden şimdilerde tuz, şeker ve beyaz unu neredeyse hiç tüketmiyorum kısacası ben dikkat ediyorum desem de sen ona diyet diyebilirsin
hergün yazmaya çalışırım haftalık bildirim de yaparım benim içinde destek olur listeye ekleyebilirsin
boy:1.60
kilo: 61.1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…