yani sen daha iyi bilirsin tabi...asena87 , benim garip bir fiziğim var. Ergenlikte spor yapmıştım birkaç sene, omuzlarım geniş, bacaklarım falan kaslıdır. Bir yandan da genetik olarak kollarım vücuduma göre dolgun ve göbeğim de hep vardır. Kg aldığımda üst gövdeme alıyorum kendimi erkeksi hissediyorum tüm giyinme gazım kaçıyor. Yani ben 55te anca normal gözüküyorum, 53de ise fit. Vücudum da kg almaya hep müsait o yüzden 1-2 kg az olayım da alırsam hemen balık etli olmayayım diye umuyorum. Üniversitenin ilk yılında heves edip 46 kg.yu görmüşlüğüm var, takıntıdan anoreksik olacaktım neredeyse! Yine de kollarım vucuda göre dolgundu ve göbeğim de dümdüz olmamıştı sen düşün. Bünyeme çok eziyet ettim. Bir de işim beden kondisyonu da isteyen bir iş ve dikkat etmek gerekiyor.
yani sen daha iyi bilirsin tabi...
ama suan hayalimde cılız birisin ona göre
bu arada diğer insanlarda senin gibi düşünüyorlar mı yani evet kilon az ama üst kısmın fazla,bu nasıl kol,aaa göbeğinde var falan diyorlar mı ?[/QUOTE
Muhabbet açılınca derlerkg aldığımda hala 36 beden pantalonlara giriyordum üstüm 38di. Kalçam basenim almaz. varsa yoksa sırt kol bel göbek. Genelde 53-55 arası gezdim zaten. Evlendiğimden beri 60'ı görüp iniyorum ikidir. Yaş ilerledikçe zaten yavaş yavaş artıyor, kaçışı yok.
Hadi bakalım merak ediyorum sende şu 21 gün işini. İyi şanslar :)Malesef kilo almışım
Ama neyseki çok değil 56.8im şu anda.
Dünkü uyarıları dikkate alıp şekersiz 21 gün diyetine başlamaya karar verdim.
Bu basenler gidicek kesin kararlıyım .
Bu arada hedefim 50 kilo olmak
Herkesi tebrik ediyorum
Bence grup olarak hiçte fena gitmiyoruz :)
Hadi bakalım merak ediyorum sende şu 21 gün işini. İyi şanslar :)
Benim de pco da yanlis hatirlamiyorsam tshim yuksekti kilo veremiyordum falan ve gobekten aliyordum...Kızlar bugün diyetisyene gittim, orda 60,4 çıktım. 300 gr yağ 500gr ödem 200gr kas kaybı olmuş. Pazarteside dahiliye doktoruna gidip şu tah seviyemi göstereceğim en son 4 küsürlere çıkmıştı onu ilaçla 2,5 civarı tutmaya çalışacağız. Diyetisyenin dediğine göre tshım düşerse metabolizmamda hızlanacakmış ve kilo vermem daha kolay olacakmış. Tatile gitmeden önce vücudumu ağır ve hantal hissediyordum inanın şu 1 kg bile okadar fark ettirdiki. Durmak yok pes etmek yok. Yavaşta olsa gidecek bu kilolar.
Sabah 1 yumurta ve bir dilim kaşar ile omlet bol maydanozlu 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün yok
Öğle 100gr döner 3-4 kaşık pilav
Ara turk kahvesi ve yarım dilim pasta ( bugün kendimi ödüllendirdim)
Akşam 1 tuzsuz tam buğday ekmeği ve kıymalı kabak yemeği 1 kase yoğurt
Gece yarım armut
Regl dönemim diyemi bilmiyorum bu ara şekerim çok düşüyor başımda bir uyuşma oluyor.
@Sevgi999 O otuzumaazkala kizlar katildiginizdan beri kilo bildirimi yapmadiniz.
Herhangi bir sorun mu var?
Yaa cidden senin kilonda olsam o azicik kahvaltiyi yapmam :)Selam
Menüm;
Sabah
Tulum peyniri, domates, ceviz, zeytin.
Akşam
Izgara balık, yarım porsiyon zeytinyağlı deniz börülcesi, bol kırmızı lahanalı yeşil salata. 2 lt su.
Hosgeldin.tabi ki gelebilirsin.Merhabalar bayanlar bende 67-69 arası gidip gelen kilomdan bir türlü kurtulamadım ve diyette hiç yapmadım aslında ne disiplini nede ciddiyetini oturtamadım kendim belki bende sizle bir bi hevesle şu 10 kilo fazlamı verebilirmiyim diye aranıza katılmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?