60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

Ay benide tatilde arı soktu kortizon yedim sma hiç tuza dikkat etmedim edeyim bari.

asena87 , benim garip bir fiziğim var. Ergenlikte spor yapmıştım birkaç sene, omuzlarım geniş, bacaklarım falan kaslıdır. Bir yandan da genetik olarak kollarım vücuduma göre dolgun ve göbeğim de hep vardır. Kg aldığımda üst gövdeme alıyorum kendimi erkeksi hissediyorum tüm giyinme gazım kaçıyor. Yani ben 55te anca normal gözüküyorum, 53de ise fit. Vücudum da kg almaya hep müsait o yüzden 1-2 kg az olayım da alırsam hemen balık etli olmayayım diye umuyorum. Üniversitenin ilk yılında heves edip 46 kg.yu görmüşlüğüm var, takıntıdan anoreksik olacaktım neredeyse! Yine de kollarım vucuda göre dolgundu ve göbeğim de dümdüz olmamıştı sen düşün. Bünyeme çok eziyet ettim. Bir de işim beden kondisyonu da isteyen bir iş ve dikkat etmek gerekiyor.

yani sen daha iyi bilirsin tabi...
ama suan hayalimde cılız birisin ona göre

bu arada diğer insanlarda senin gibi düşünüyorlar mı yani evet kilon az ama üst kısmın fazla,bu nasıl kol,aaa göbeğinde var falan diyorlar mı ?

Malesef kilo almışım
Ama neyseki çok değil 56.8im şu anda.
Dünkü uyarıları dikkate alıp şekersiz 21 gün diyetine başlamaya karar verdim.
Bu basenler gidicek kesin kararlıyım .
Bu arada hedefim 50 kilo olmak
Herkesi tebrik ediyorum
Bence grup olarak hiçte fena gitmiyoruz :)

Hadi bakalım merak ediyorum sende şu 21 gün işini. İyi şanslar :)

Benimde ust bedenim daha fazla.hele gobek bolgem pcodan dolayi...
Yapimda oyle...
Dusun senden de kiloluyum...
Masallah ama sana...

asena87 Yeni konun hayırlı olsun canım.
Uzun bir süredir yoktum. Yine cenazemiz vardi.
Ailemizden birini daha kaybettik. Toparlanmak biraz güc oldu.
Kadınlar kulübüne girmekte dahil hiç bir şey yapmak istedim belli bir süre.

Döner dönmez geldim ama grup dağılmış.
Gecmisi henuz okuyamadim ama yer varsa eğer gruba bende dahil olmak isterim.

Kızlar bugün diyetisyene gittim, orda 60,4 çıktım. 300 gr yağ 500gr ödem 200gr kas kaybı olmuş. Pazarteside dahiliye doktoruna gidip şu tah seviyemi göstereceğim en son 4 küsürlere çıkmıştı onu ilaçla 2,5 civarı tutmaya çalışacağız. Diyetisyenin dediğine göre tshım düşerse metabolizmamda hızlanacakmış ve kilo vermem daha kolay olacakmış. Tatile gitmeden önce vücudumu ağır ve hantal hissediyordum inanın şu 1 kg bile okadar fark ettirdiki. Durmak yok pes etmek yok. Yavaşta olsa gidecek bu kilolar.

Sabah 1 yumurta ve bir dilim kaşar ile omlet bol maydanozlu 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün yok
Öğle 100gr döner 3-4 kaşık pilav
Ara turk kahvesi ve yarım dilim pasta ( bugün kendimi ödüllendirdim)
Akşam 1 tuzsuz tam buğday ekmeği ve kıymalı kabak yemeği 1 kase yoğurt
Gece yarım armut
Regl dönemim diyemi bilmiyorum bu ara şekerim çok düşüyor başımda bir uyuşma oluyor.

İyi akşamlar :)
Şekersiz 21 gün 1. Gün tamamdır :)

Sabah - 2 yumurta ile omlet
Bir adet domates
Bir dilim kaşar peyniri ( omletin içine ekledim efsane oldu )
Bir kupa şekersiz çay

Ara Öğün - 15 adet üzüm ( evet saydım :):) )

Akşam - yoğurt çorbası
Fasulye yemeği
Bulgur pilavı

30 dakika egzersiz yaptım
3 litre su içtim

Benim de pco da yanlis hatirlamiyorsam tshim yuksekti kilo veremiyordum falan ve gobekten aliyordum...
Guzel guzel...
Aynen gidecek kilolar...
Ama bugunde baya yemissin hani :)

Bugun ben;
08.45 2 yumurta maydanoz peynir
13.00 kabak ve yogurt
14.00 kucuk seftali
16.00 kucuk seftali
19.00 1 yumurta 1 kibrit kutusu peynir yarim dilim ekmek
21.00 1 yemek kasigi goji berry (50kal)

Gun icinde 1.5 lt su 1 sutlu nescafe 1 Turk kahvesi 8 bardak cay 9000 adim
Aksam yemegindede kabakti aslinda detoksta ama arkadastaydim ve evdeki en masum seyler bunlardi.
Onume getrdgi dger seyleri yemedim...

Az once tartildim sabah ki kilomla ayni...
Kabak temizliyor harbiden....

Merhabalar bayanlar bende 67-69 arası gidip gelen kilomdan bir türlü kurtulamadım ve diyette hiç yapmadım aslında ne disiplini nede ciddiyetini oturtamadım kendim belki bende sizle bir bi hevesle şu 10 kilo fazlamı verebilirmiyim diye aranıza katılmak istedim

Selam

Menüm;

Sabah
Tulum peyniri, domates, ceviz, zeytin.

Akşam
Izgara balık, yarım porsiyon zeytinyağlı deniz börülcesi, bol kırmızı lahanalı yeşil salata. 2 lt su.
Yaa cidden senin kilonda olsam o azicik kahvaltiyi yapmam :)
Nasil doyuyorsun onunla ve aksama ladar nasil duruyorsun yaaaa gercekten ben de isterdim...

Hosgeldin.tabi ki gelebilirsin.
Sadece her gun burada fikir alisverisi yapalim,cumalari kilo bildirimi yapalim ve gunluk yediklerimizi aksam paylasalim.
Daha faydali olacaktir.
Bu arada cidden bir beslenme duzeni oturtman lazim.
Yuzde yuz basarili olamasam da hayatim da yaptigim hatalari bedenimi anlamam 3 ayimi aldi benim de.
Simdi yedogim o sonu gelmez tatlilardan cikolatalardan cok pismanim...

Yas boy kilo yaz canim ekleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…