60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

Merhabalar
Bu sefer uzun süre sonra mide küçülmesi denen şeyi hissettim çok mutluyum. Diyet psikolojisi tabi ki sıkıcı ama yıllar öncesinin diyetlerinden kazandığım alışkanlıkları hala sürdürüyorum, bu seferkinden daha da çok iyi şey öğrenirim inşallah. Yıllardır beyaz ekmek tüketmiyordum, çay kahve şekersiz içerim, meyve suyu alışkanlığım yok, misafir falan gelmiyorsa evde cips, çerez, normal cola ve kavrulmuş kuruyemiş bulundurmam. Şimdiden sonra ise dondurma ve bitter çikolata hariç tatlı almayı ve yapmayı pek düşünmüyorum. Meyve ile çok aram yoktu ama muzlu tatlılar yapabilirim çok canım çektiğinde.

Sabah
Beyaz peynir, domates, zeytin, ceviz

(Tavsiye : Bazen marketten en yağsız beyaz peyniri alıp çatalla ezerek dereotu maydanoz nane kırmızı biber az zeytinyağı vs. ekleyip tekrar kaba koyuyorum. Cins birşey yemişim hissi veriyor kahvaltıda)

Akşam
Light ton balıklı, mısırlı, 40 gr.taze kaşarlı yeşil salata
1 büyük muz

Spor hiç yok. Market alışverişi, çiçek sulama, bulaşık...sayılsaydı!

Kahvaltıda aynı şeyleri yemekten bıkan biri olarak cins tarifini denicem

Sabah 1 sandviç peynirli domatesli biberli
Öğle çöpşiş salata
Akşam 3 dilim pizza
Ara 1 avuç kuruyemiş
Bugğn tatile çıktık yollardaydık hotele yerleş vs dikkat edemedim. Bu arada adetim 5 gün gecikti, karnım patlıcak gibi. 1 saat yüzebildim anca.

selam kızlar ben tatile çıktım diyetime dikkat edeceğim ama çocuk tatil derken bildirim yapmaya zaman bulamıyorum. Dönüşte daha aktif olacağım inşallah tartı günü bildirimleri gayet güzel tebrikler :) şimdiden iyi bayramlar diliyorum hepinjze :)

Selamlar
Tatilde daha zor tabii yemek işi, tatildekilere kolay gelsin :) Benim için de yüzün bol bol...
Ben yazayım günümü :

Sabah
2 tane yerli küçük muz, 10 çiğ badem

Öğle
Tulum peyniri, domates, salatalık, ceviz

Akşam
1 Porsiyon zeytinyağlı taze börülce, bir kase yoğurt

iyi tatiller.

3 aydir hic bu kadar duzensiz yememistim.aslinda cok degil ama sacma...
11.00 peynir yumurta salatalik avokado sucuk (ekmek yok)
Ama bunlarin cesitlerinden sanki cok yedim.
14.00 sut avokado vs smoothie
17 00 az salata az makarna soslu tavuk(disarida yedigim icin bence bol kaloriliydi)
20.30 2 kasik yogurt 1 kasik musli ceyrek dilim avokado
Gun icinde 3 bardak su 2 sade soda 1 Turk kahvesi 4 cay
13.000 adim ve 20 dk spor aletleri
Yani yediklerimden pismanim karnim sis su icemiyorum falan...
Kotu haldeyim ve ilk kez...
Ya yarin kendimi duzeltmeliyim ya da verdiklerimi alip donecegim.

Çok kriz bir durum yok gibi üzme kendini. Dışarda yemek yerken olabilecek en masum menüleri seçmeye çalış çok eğlenceli olmayacaksa da.

İyi geceler anca vakit bulabildim

Sabah - 2 yumurta ( yalnızca beyazlarını yedim )
3 incir
Bir adet salatalık

Akşam - fasulye yemeği
Biber dolması
Yoğurt

3lt su içtim
10 bin adım attım
20 dakika günlük egzersizimi yaptım

Malesef ufak bi kaçamakta yaptım
Bir tane saklıköy sütlü bisküvi yedim hepsini değil babamla paylaştık :):)

Ben kendini düzelteceğine inanıyorum kiloları kolay vermedin ve geri almayacaksın biliyorum . hemen umutsuz hissetme kendini dediğin gibi çok değil karışık beslenmişsin midenin kötü olma sebebi de budur yarın biraz dinlendir mideni ve daha çok su iç

Selam,
Bugün yemek düşünecek halim yoktu, evde de bol var diye bir günlük muz detoksu yapayım dedim.

Sabah
İki küçük muz

Öğlen
İki küçük muz

Akşam
İki küçük muz, 1 su bardağı yağsız süt. 2 lt su.

Diyetimin 15.günü böyle bir hareket olsun, yarın dışarda yenecek, menü biraz esneyecek zati.

Herkese merhaba bu bayram evde degilim baska sehirdeyim ve acil elbise ariyoruz vs.
Haliyle onume ne gelirse yemek zorundayim gibi ama harekette bol...
Sebebini bilmiyorum kilo almis olabilitmiyim ama gobegim onden gidiyor...cok sisti.

11.00 menemen peynir salatalik ceyrek avokado yarim dilim ekmek yarim dilim kek
12.30 10 findik
14.30 smoothie kavun sut yogurt vs.
18.00 az balik az salata 5 yaprak sarma salgam
21.00 5 yaprak sarma yarim kek
Yani yazmama gerek bile yoktu ama yazinca daha uzuldum iyi oldu...
Bu arada spor hareketlerimle birlikte 17000 adim yaptim bugun (hareketlerde adima sayiliyor tlfda)
Yarin duzene giriyorum sanirim.
Ev akrab bayram mantigi olmadgindan fazla yemem de zaten.
Kizlar herkese hayirli bayramlar...guzel bayramlar bol saglikli mutlu huzurlu zamanlar dileirm sevdiklerinizle

Bayramdan dolayi firsat bulup yazamiyorum en kisa zamnda tartilip kilo bildirimi yaparim

Herkese iyi bayramlar dilerim, tatildeyim 2 ana öğün 1 ara öğün yapıyorum. Günde en az 2 saat yüzüyorum umarım kilo almam. Bu arada hala regl olmadım

11.30 haslanmis yarim yumurta patlican yogurt az peynir yarim dilim ekmek yarim domates
14.00 lokum 3 kucuk -8 findik
18.00 2 kase kabak corba.yarim dilim ekmek.5 yaprak sarma.
19.00 yarim avokado
Gun icinde baya bir adim.sabah 45 dk gece 35 dk yuruyus ve hareket.
1 lt su.Turk kahvesi.sutlu nescafe.3 bardak cay.

Lokum ,sarma 2,3 audir yaptigim seyler degildi.
Cok duzenim bozuldu kizlar.o acigi hareketle kapatmaya calisiyorum burada ama basarilimiyim bilemiyorum.

Bugünün fiyaskosu benden kızlar. Bugüne kadar Alman disiplini içindeydim ama
Hem bayramın ilk günü annemi yemeğe çıkarmak, hem eşimin doğum günü derken.. Neyse kaçamak günü denen şeye sayayım. Metabolizmam da iyice yavaşlamıştı zaten.

Sabah
Peynir, domates, salatalık, zeytin, ceviz, çiğ badem

Akşam
Kuzu şiş, biraz patates tava, yarım porsiyon patlıcan salatası, birkaç tane iri kalamar, iki kadeh şarap.
İrice bir dilim meyveli pasta

et yanında gelen pilava, lavaşa falan dokunmadım iyi gidiyordum ama kızartmalar hoş olmadı. Yarın toparlarım.

Selam kizlar umarim herkes iyidir.
Sacma sapan beslendigimden yazmiyorum.
Yarin cuma malum.
Yolda olacagim icin tartilamayacagim.
Eski kiloyu yazarim tartilamayanlar icin.tartilanlar bildirir.
Haftaya duzeliriz insallah...ben 1 hafta daha izindeyim ama

Hanımlar valla bir başıma platonik takılıyor gibi olmayayım diye yazmıyorum :) Bayram düzenimizi dağıttı. Ben de az yemeğe devam etsem de ne olduysa 3-4 gündür vücudumun hafiflediğini hissettim ama tartıda arttı ve aynı kaldı. Koyvermek yok! Cuma yazarım. Selamlar sevgiler.

Bende tatilde koy verdim gitti, utandım yazamadım. Hotel oda kahvaltı bu nedenle kahvaltım hergün aynı.

1 dilim peynir, 4-5 zeytin, bir tatlı kaşığı nutella, 2 şekerli çay, yeşillik, 2-3 dilim ekmek, 2-3 yemek kaşığı sucuklu yunurta yada sucuklu menemen

Öğle yemeği yemiyorum kahvaltı zaten 12de bitiyor. Yalnız 3 gibi 2 kuru kayısı 2-3 cevizim var.

İşte sorun akşamlarda. 2 gün kuşbaşı kaşarlı pide, 2 gün 3 dilim pizza, 1 gün adana yedim. Tabi yemeklerle birlikte kola zero. Bir kezde bıtka energy ama arkasından bol bol su içtim. Pazartesi kısmetse dönüyorum. Reglim 10 gün geçti eğer hala adet olamazsam ilk önce kadın doğumcu ardından tiroit için dahiliyeci. Sevgiler size, umarım siz yaydan çıkmamışsınızfır : - ))

Unutmadan yazayım. Sabah tartıldım 57.5. Geçen haftaya göre yarım kg vermişim ama hafta içi bir ara 56.8'i gördüm kayboldu o neydi anlamadım.

Unutmadan yazayım. Sabah tartıldım 57.5. Geçen haftaya göre yarım kg vermişim ama hafta içi bir ara 56.8'i gördüm kayboldu o neydi anlamadım.
Ya su tatile gore kilo vermissin ya helal...
Ben baya aldim ve cok bozugum.
Koyverdim artik.
Cunku yapamiyorum annem ekmek arasi bir seyin uatune dondurma yerken beni de zorunlu tutuyor misal...
Ve ben hala buradayim 6 gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…