- 15 Temmuz 2015
- 945
- 3.644
- 113
Ya su tatile gore kilo vermissin ya helal...
Ben baya aldim ve cok bozugum.
Koyverdim artik.
Cunku yapamiyorum annem ekmek arasi bir seyin uatune dondurma yerken beni de zorunlu tutuyor misal...
Ve ben hala buradayim 6 gun
Merhaba, haydi toparlanırız inşallah hanımlar. Yol uzun. Ben pek koyvermedim bayramın ilk günü hariç, ama geçmeyen bir şişlik var.
Sabah
50 gr Peynir,1 büyük ayran, 10 çiğ badem, iki kuru kayısı
Akşam
160 gr ton balıklı büyük bir karışık salata
2 lt su
Yarin ins sahile gidip yuruyecegim 1 saat.Selam hanımlar.asena87 iyi ki geldin. Kış günü yazlık belde gibiydi buralar Ben etraftaki tariflere uygun bir detoks hiç yapmadım ama geçen günlerden birinde hem yemekle uğraşamayacağım için hem de manasızca fazla aldığımdan arife günü boyunca sadece muz yedim, kahve içtim. Hemen ardından bayramın birinci günü diyeti bozmuş gibi olduğum için etkisini tam bilemiyorum. Sonra netten baktım ki palavra değilse Şeyda Coşkun öyle bir detoks öneriyormuş. Kabak iyi geliyor kulağa çok ödem attırır. Ben genelde yoğurtlu kabak salatası yaptığım akşamlar sabaha çok hafif kalktım. Bence detoks diye kendini sıkmadan sebze yoğurt ağırlıklı geçir birkaç günü.
Afiyetler olsun.aksam yemegine ozendimmm:)Ha bu arada bugün menü.
Sabah
Değişiklik olsun diye muz, yoğurt, iki kuru kayısı, 3 adet ceviz, 10 adet çiğ bademden oluşan uyduruk bir ev müslisi yaptım. Fena olmadı.
Akşam
Fırında bostan patlıcan kayığı (fırında közlenmiş yarım bostan patlıcanlar içine az zeytinyağıyla sotelenmiş biber domates)
İki dilim pastırma
Yeşil salata
25.gün bitti, hiç paketli ürün tüketmedim galiba, light ürün de. Yıllardır dönem dönem yaptığım diyetlerden epey deneyim yanıma kar kaldı, bir ara toparlayıp yazacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?