60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

Ya su tatile gore kilo vermissin ya helal...
Ben baya aldim ve cok bozugum.
Koyverdim artik.
Cunku yapamiyorum annem ekmek arasi bir seyin uatune dondurma yerken beni de zorunlu tutuyor misal...
Ve ben hala buradayim 6 gun

Moralini bozma yine de. Bence bu birkaç günde almamışındır, çok hareket ettin, karışık beslenmenin şişkinliğidir o. Yaz başından beri diyettesin metabolizman da hızlanmıştır şimdi bence. Ama şimdiden sonra koyverirsen tehlikeli olur. Annelere laf geçmez ama dokunuyor de birşey de. Üzme kendini. Dönüşte toparlarsın.

Ben henüz tartılamadım, paZartesi dönüyoruz. Adette olamadım. Yalnız yüzüğüm biraz bol gelmeye başladı. Kilo verdim mi bilmiyorum, önemli olan zaten benim için karnımdan kilo vermek. Heyecanla tartılmayı bekliyorum. Adet olmayalı 42 gün oldu, artık bir kadın doğumcu şart.

Herkese merhaba , Bayram dolayısıyla menü falan giremedim ve ipin ucunu baya kaçırdım
Umarım herkesin bayrmaı güzel geçmiştir

Sabah - 2 yumurta ile kıymalı omlet
Bitki çayı

Ara öğün - közde Mısır

Akşam - yayla çorbası
Makarna
Kavurma

10.000 adım attım
3 lt su içtim

Herkese iyi akşamlar

Merhaba, haydi toparlanırız inşallah hanımlar. Yol uzun. Ben pek koyvermedim bayramın ilk günü hariç, ama geçmeyen bir şişlik var.

Sabah
50 gr Peynir,1 büyük ayran, 10 çiğ badem, iki kuru kayısı

Akşam
160 gr ton balıklı büyük bir karışık salata
2 lt su

Gerçekten harikasın senin kadar iradeli olmak isterdim

Sevgili caelum bu yaşa kadar hızlı diyet yapıp sonra eski kiloma dönmekten o kadar sıkıldım ki, artık ciddi ciddi alışkanlık oluşturmaya çalışıyorum bundan sonraki hayatım için. Sen benden çok daha erken bunu becerirsin sanırım.

Sadece 1 kisi kilo bildirimi yapti oyle sandigim icin guncellemedim.
Bu arada excel tabloyu foto olarak paylastigimdan siz guncelleyemiyorsunuz bu sitedeki mantik gibi degil.

Ilk sayfaya da attim simdi canim laiyka

Yazamiyorum.3 gun daha izindeyim.
Ve evde bir suru misafir memleketten...
Evde gece yarisi bile yemek yenip abur cubur hamur isi oluyor.
Ve ben buna cabuk yenildim.
Su an ipin ucunu da kacirdim..
Ne yapacagim bilmiyorum.
6 kiloyu zorla verdim herhalde 3,4 unu aldim..

Dün tatilden geldim bugün tartıldım. 62,4 canım.

2 gün deroks yapıcam.
Sabah 4 kaşık yoğurt 1 kaşık yulaf yarım muz yarım bardak su ve bir avuç maydanoz blenderda karıştırıp içtim.
Ara bir incir
Öğle 160gr balık ve salata
Ara yoğurt
Akşam 1 kase yoğurt 1 ceviz 2 kaşık yulaf
Yarında bu dietin aynısı. Sonra diyetisyen randevum var.

Biriki güne toparlarım yavas yavas eski sisteme dönyorum .menu paylasimi yaparim bu sene benim icin cok onemli okullar kapandiginda hedefledigim kiloma ulaşmis olmaliyiiiiimm

İyi akşamlar
Güzel bi gün geçirdim , yeniden düzene girmek düşündüğüm kadar zor olmadı neyseki :)

Sabah - iki yumurta ile omlet
Şekersiz çay

Ara öğün - yoğurtlu müsli ( yemeden önce kalorisine baksaydım kesinlikle ağzıma sürmezdim ama tadı harikaydı )

Akşam - pirinç pilavı
Etli nohut
Yoğurt

4 lt su içtim
10.000 adım attım
30 dakika fitness yaptım ( basen bacak ve tüm vücut )

Kendinize iyi bakın :)

Selam ben geldim.
Yarindan itibaren eski duzene kavusuyorum ve menu bildirimime basliyorum.
Siz de tatilinizi bitirip duzene kavusursaniz ne mutlu...
Hic bu kadar boşlamamiştim ve baya baya yedim hergun...
Belki bu uc gun detoks gibi birsey yapabilirim.
Ama hic yapmadim.misal kabakla vs...
Var mi yapmisliginiz?

Selam hanımlar. asena87 iyi ki geldin. Kış günü yazlık belde gibiydi buralar Ben etraftaki tariflere uygun bir detoks hiç yapmadım ama geçen günlerden birinde hem yemekle uğraşamayacağım için hem de manasızca fazla aldığımdan arife günü boyunca sadece muz yedim, kahve içtim. Hemen ardından bayramın birinci günü diyeti bozmuş gibi olduğum için etkisini tam bilemiyorum. Sonra netten baktım ki palavra değilse Şeyda Coşkun öyle bir detoks öneriyormuş. Kabak iyi geliyor kulağa çok ödem attırır. Ben genelde yoğurtlu kabak salatası yaptığım akşamlar sabaha çok hafif kalktım. Bence detoks diye kendini sıkmadan sebze yoğurt ağırlıklı geçir birkaç günü.

Yarin ins sahile gidip yuruyecegim 1 saat.
Donuste marketten alisveri yaparim...
Normal kahvalti ve sonrasinda kabak patlican yogurt agirlikli dusunuyorum.
En azindan cumaya odemi atarim napiiiim
Kizlar enerjinizi toplayin yarin tam gaz devam edelimmmmm

Ha bu arada bugün menü.

Sabah
Değişiklik olsun diye muz, yoğurt, iki kuru kayısı, 3 adet ceviz, 10 adet çiğ bademden oluşan uyduruk bir ev müslisi yaptım. Fena olmadı.

Akşam
Fırında bostan patlıcan kayığı (fırında közlenmiş yarım bostan patlıcanlar içine az zeytinyağıyla sotelenmiş biber domates)
İki dilim pastırma
Yeşil salata

25.gün bitti, hiç paketli ürün tüketmedim galiba, light ürün de. Yıllardır dönem dönem yaptığım diyetlerden epey deneyim yanıma kar kaldı, bir ara toparlayıp yazacağım.

Afiyetler olsun.aksam yemegine ozendimmm:)
Aynen bir ara yaz bize de...

Gunaydinnn kizlar.
Bugun tartildim.
13 gundur tatil zararim 1.2 kg.
Ama ben bildigin sisman hisssediyorum.
Yemedigim tatli ekmek hamur cips vs kalmadi cunku.
Bugun kabak detoksuna baslayacagim yapabilirmiyim bilmiyorum acikinca migrenim basliyor cunku.
Daha yeni kahvalti yapacagim...
Hadi bismillah...

Herkese selam.
Bugun kabak detoksumsu mun ilk gunuydu.
Ne kadar yapabildim tartisilir.

12.00 2 yumurta peynir maydonoz
14.00 10 badem
15.00 kabak yogurt
17.00 1.5 seftali
19.30 kabak yogurt

Gun icinde 1 lt su.yarim sutlu nescafe.5 su bardagi bitki cayi.1 Turk kahvesi.sifir hareket.

Yarin hareketi ve suyu ekleyecegim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…