60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

Kızlar selam. Sebze pişirmem lazım dün kabak pişirdim bugün ne pişirsem? Yazın pişirecek sebze bulamıyorum

Kızlar selam. Sebze pişirmem lazım dün kabak pişirdim bugün ne pişirsem? Yazın pişirecek sebze bulamıyorum
Ben de kabak yerine patlican yapacagim bugun detokstaydim guya ama skldim kabaktan.
Yemeklik dohrayip yavli kagitta firina atiyorum.icine belki kirmizibiber tuz karabiber kekik...
Yogurtlayip yiyorum masum geliyor :)

Selam kizlar.
13.00 2 yumurta peynir maydanoz yarim dilim ekmek
14.00 1 topkek
Gun ici 15 findik
19.00 patlican yogurt
Gun icinde 1 lt su 1 sutlu nescafe 5 bardak bitki cayi.evdeydim adim yok.40 dakika evde dans :)

merhaba
9:00 1 bardak robotta çekilmiş maydonozlu limonlu su
9:30 2 yumurta peynir zeytin domates 2 dilim çavdarlı ekmek şekersiz çay
11.30 2 taze ceviz 3 hurma sade türk kahvesi
14.30 3 kaşık patlıcan oturtma 4 kaşık pilav yarım kase yoğurt
ara 1 salatalık 1 erik 1 hurma 2 ceviz
18.30 3 kaşık patlıcan oturtma 4 kaşık pilav yarım kase yoğurt
45 dk yürüyüş 2lt su içtim yatana kadar yarım litre su bir kupada biberiyeli yeşil çay içerim
aralarda biraz fazla atıştırdım galiba

Afiyet olsun canim,ilk menu bildiriminde soyleyim de ben de o kiloyla baslamisken yaptigim denemelerde kilo veremiyordum.bir seyi bir seyin yerine yedigimden dolayi.
Misal kavun hurma bazen pilav falan.
Demem o ki hurmayi 1 e dusur nasilsa 6 ogun besleniyorsun pilavi da bence birak :)
He belli olmaz sen belki verirsin kilo benim metabolizmam baya yavas

Kızlar bugün 1150 kalori almışım.
Sabah yarım dil peyniri tuzsuz tam buğday ekmek 1 haşlama yumurta kapya biberi ve dereotu
Ara 1 lokum türk kahvesi
Öğle 3 köfte salata
Ara çilekli activia
Ara 3 adet mini pizzalardan üstü çökelekli ( el yapımı)
Akşam üşendim dünden kalan kıymalı kabak ve yoğurt yedim.

Arkadaşım pirinç pilavını tüketmemelisin çabuk acıktırıyor bu nedenle bulgur tercih etmelisin. İlla pirinç yemek istersende 2 kaşık pilav 1 dilim ekmeğe bedel maalesef.

Selam hanımlar
Bu gece yemekte dışardaydım. Nispeten sağlıklı seçimler yapmaya çalıştım, bugünü kaçamak sayayım, aldığım kalori 1420 civarı.

Sabah
Beyaz peynir, domates, salatalık, zeytin, ceviz, çiğ badem, bir bardak ayran

Akşam
1 porsiyon tavuk şiş, yarım porsiyon zeytinyağlı deniz börülcesi, 3 kaşık yoğurtlu semizotu, bir kase çoban salata, bir dilim kavun, 2 kadeh şarap.

Herkese iyi geceler
Bugün misafirlikteydim ve anladım ki insanların ‘ sağlıklı besleniyorum ‘ lafına zerre saygısı yok. Zorla sağlıksız şeyler yedirildim şekersiz 2. Günümü malesef tamamlayamadım.
Ama yarından itibaren tekrar birinci günden başlıcam ve elimden geldiğinde misafirlik olayından kaçınmaya çalışıcam.
Bugünlük menümü girmiyorum

30 dakika egzersiz yaptım
3 lt su ve bir maden suyu içtim

Sağlıcakla kalın

Günün menüsü;
11:15 1 kase yoğurt / 15 adet üzüm
16:00 1 bardak süt / 2 dilim ekmek
21:00 1 kase yoğurt çorbası / 6 kaşık bulgur pilavı

1.5 litre su
Spor yok

Bugün ki menüm pek iyi değildi. Ama o kadar yoğun bir gündü ki yemek yiyebilmek bile bir mucizeydi benin için

Duzene girersin yognlugun gecince.
Canim yas boy kilo yazacaktin

Camım bende şekersiz 21 gün yapayım sana destek olayım

Günün menüsü;

11.00: 10 adet üzüm
16.50: 3 köfte / 5 kaşık bulgur pilavı

1.5 litre su / spor yok

asena87 yarin kilo bildirimi yapcam
Bugunku menumu paylasayim

Sabah biriki catal kuymak
Acuka
Iki ince dilim kepekli ekmek ,cay

Akşam
Tarhana
1 dilim kepekli ekmek
Biriki catal et
Mor lahanali salata
Kucuk bir kase yoğurt
Ve tum gün ev temizligi yarin egzersiz yapmaya caliscam tatil bitti evime geldim artik bir düzen kurma vakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…