- 15 Temmuz 2015
- 945
- 3.644
- 113
Normalde daha çok yerim ama evde tadilat var. Yemek yemeye vaktim bile olmuyorSelamlaaar
Sabah
1 tane muz, 10 çiğ badem, 10 tuzsuz yer fıstığı
Akşam
1 porsiyon sirkeli kırmızı lahana salatası, yarım porsiyon deniz börülcesi, bir kalın dilim peynir, iki ortaboy kırmızı biber.
Bana burda nasıl doyuyorsun diyorlar, sen daha hızlı çıktınsempatik_kiz :) İlk günler fazla aç kalma ki yorulmadan devam edebilesin.
İyi geceler :)
yenidem şekersiz birinci gün tamamlandı :)
Sabah - Yulaf Lapası , bir kupa şekersiz çay
Ara öğün - 200ml süt
Akşam - 5 köfte , salata , ayran
3 lt su içtim
15.000 adım attım
30 dakika egzersiz yaptım
Yarın görüşmek üzere :):)
Harika...İyi geceler :)
yenidem şekersiz birinci gün tamamlandı :)
Sabah - Yulaf Lapası , bir kupa şekersiz çay
Ara öğün - 200ml süt
Akşam - 5 köfte , salata , ayran
3 lt su içtim
15.000 adım attım
30 dakika egzersiz yaptım
Yarın görüşmek üzere :):)
Sessiz izliyorum yazmiyorum farkindaysan...Sen ne yaptınasena87 ?
Smoothie yi hafif olsun diye yaptim.ki hafif siviydida.Farkettim tabi salmak yok :) Evet dondurma smoothie falan tatilden kalmış olabilir. Önemli değil. Yine çok birşey yememişin zaten. Galiba fırında patlıcan kabak falan da iyiden iyiye tatsız geldi sıktı seni. Bence protein ve sebze olarak hemen hergün menünü çeşitlendir. Diyet yaptığını düşünme ki bunu zaten grubu oluşturduğun zaman gayet iyi dile getirmişin. Kendim çok faydalandığım fırın poşette tavuk+sebze, sarımsaklı yoğurtta sotelenmiş pancar veya havuç veya kereviz, mantarlı menemen gibi az kalorili ama diyet yemeği gibi görünmeyen şeyler öneririm.
asena87 canım yeni konun hayırlı olsun
uzun bi aradan sonra ben döndüm. tekrar başlamak istiyorum hafif hafif bugün başladım birden yüklenmiycem ama
sen nasılsın görüşmeyeli biraz okudum gerçi son yazışmaları.
hoşbuldum kuzum.Ooo kimleri goruyorum..hosgeldin canim...hepiniz gelin diye acmistik konuyu ozaman baska konu acilsin dediginiz icin.gel gel bir an once...
Ben 5.5 kilo civarinda verdim basladgimdna beri bu ara biraz salmistikta toparliyoruz...
Kolay gelsin canim zordur o isler tahmin ediyorum ama sen yine de dikkat et en azindan su icmene falan.11.00 tam buğday ekmeğine sandviç
17.00 1 adet lahmacun ( yanında salata bile yiyemedim)
Evde tadilat var ne yemek hazırlayacak nede yemek yiyebilecek vaktim var hatta oturacak vaktim bile yok
Bir saat sonra bir şeyler daha atıştırmak istiyorum.
Gerçekten zor durumdayım yaaKolay gelsin canim zordur o isler tahmin ediyorum ama sen yine de dikkat et en azindan su icmene falan.
O kadar yersen atistirmak istersin tabi :)
Yemeeeeeee...maydanoz suyu yap sende :)
Ya da 1 meyve falan bari....
Yapmaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?