Ayrı bir özgüven geliyor insana :)3 ay oldu neredeyse 6 kiloya yaklasti.zaman gore az kilo verdim ama 3 aydir gorusmedigim arkadaslarim bugun girdugunde (yaklasik20 kisi)
Hepside kilo verdigimi ne yaptigimi yuz hatlarimin duzgunlestigini vs soylediler.hatta artik verme deyip abartanlar oldu.oblar abartili takim tabi yoksa cok fazlam var henuz.(63.5kg)
Ama insanin hosuna gidiyormus...birde dogal birseymis gibi cevap vermeler bende aa evet verdim bir kac kilo demeler:):):):)
Merhaba.tabi gelebilirsin.Selam sizlere katilabilir miyim? 66 kiloyum, hedef 50lere dogru...
yaş 32 boy 165 kiloya girmeyelim
Aynen cuma sabahı tartılıp bildiriyoruz.akşamlarıda tüm gün yediğimizi yazıyoruz kritik falan yapıyoruz bazen :)Yas 35, Boy: 1,62, 66 kiloyum. Haftada bi kez tartiliyorsunuz dimi?
Aynen cuma sabahı tartılıp bildiriyoruz.akşamlarıda tüm gün yediğimizi yazıyoruz kritik falan yapıyoruz bazen :)
Canım benimde ödem sorunum var. Diyetisyenim günde 1 adet beyaz çay yada wess çayı dedi. Birde meyve olarak ananas tüketiyorum. Peyniri 15 dk suda bekletiyorum, hazirandan beri zeytini çok çok az yiyorum. Yemeklere ekstra tuz atmıyorumgüzelmis... Ben Yurt disindayim, buradaki diyet planlari bizim mutfagimizla alakasiz, Ilham olur ve birlikte incelirsek oh mis !
Bu ara ödemim cok, ona karsi ne yapabilirim bir fikriniz var mi?
tesekkür ederim ama o caylardan yok bende. Ananas tüketmek bana uyar ama :) Cok az tuzlu yerim herseyi, ondan sasirdim neden ödemim var diye..Canım benimde ödem sorunum var. Diyetisyenim günde 1 adet beyaz çay yada wess çayı dedi. Birde meyve olarak ananas tüketiyorum. Peyniri 15 dk suda bekletiyorum, hazirandan beri zeytini çok çok az yiyorum. Yemeklere ekstra tuz atmıyorum
nasil verdin peki?aaa kızlar merhaba tam benim sayfam... göklerde aradığım yerlerde beni bulmuş. ben 60 kilo ile başladım diyete şimdi 56 yım. bir ara 53 bile olmuştum ama geri aldım
merhaba ödem için doktorum bana maydanoz suyu içmemi söyledi tıbbi olarak kanıtlanmış tek ödem atıcı bitkiymiş sabah aç karnına 13 dal maydanoz yarım limon bir bardak suyu robottan çekip içiyorum netten de araştırabilirsin aynı tarif her yerde akşamlarıda başka bitki çayı içebilirsin ben bazen rezene bazende biberiyeli yeşil çay içiyorum çok iyi geliyorgüzelmis... Ben Yurt disindayim, buradaki diyet planlari bizim mutfagimizla alakasiz, Ilham olur ve birlikte incelirsek oh mis !
Bu ara ödemim cok, ona karsi ne yapabilirim bir fikriniz var mi?
nasil verdin peki?
Önce dukan birası yaptım. metabolizmam güzel hızlandı. Düzenli spor diyet yapmadım ama o yüzden ayda 1 kilo verebildim ancak. Geçen yıl ekim ayında başlamıştım. şubat ayında 56 oldum. Sonra gaz verdim spor diyet tam yaptım nisan da 53,5 dum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?