60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

Sabah 1 kase yoğurt 3 kaşık yulaf 1 ceviz 1 şeftali
Ara1 bardak süt
Öğle pazı ve yoğurt 1 dilim ekmek
Ara yarım nektarin
Akşam misafirvardı maalesef kaçırdım biraz.
1 tavuk but fırında 3 parmak patates
2 sigara böreği salata 1 içli köfte
1 kaşık humus ve mercimek salata

Şekersiz 2. Gün bugün dahiliye doktoruna gittim tsh için tiroid ilacı başladı yarın ilk ilacımı alıcam böylece metabolizmamda çalışacak. Kabız olan varsa sabah kahvaltıda yoğurt çok işe yarıyor kızlar

Günaydın kizlar

Ayrı bir özgüven geliyor insana :)

Aynen cuma sabahı tartılıp bildiriyoruz.akşamlarıda tüm gün yediğimizi yazıyoruz kritik falan yapıyoruz bazen :)

güzelmis... Ben Yurt disindayim, buradaki diyet planlari bizim mutfagimizla alakasiz, Ilham olur ve birlikte incelirsek oh mis !

Bu ara ödemim cok, ona karsi ne yapabilirim bir fikriniz var mi?

güzelmis... Ben Yurt disindayim, buradaki diyet planlari bizim mutfagimizla alakasiz, Ilham olur ve birlikte incelirsek oh mis !

Canım benimde ödem sorunum var. Diyetisyenim günde 1 adet beyaz çay yada wess çayı dedi. Birde meyve olarak ananas tüketiyorum. Peyniri 15 dk suda bekletiyorum, hazirandan beri zeytini çok çok az yiyorum. Yemeklere ekstra tuz atmıyorum

tesekkür ederim ama o caylardan yok bende. Ananas tüketmek bana uyar ama :) Cok az tuzlu yerim herseyi, ondan sasirdim neden ödemim var diye..

aaa kızlar merhaba tam benim sayfam... göklerde aradığım yerlerde beni bulmuş. ben 60 kilo ile başladım diyete şimdi 56 yım. bir ara 53 bile olmuştum ama geri aldım

merhaba ödem için doktorum bana maydanoz suyu içmemi söyledi tıbbi olarak kanıtlanmış tek ödem atıcı bitkiymiş sabah aç karnına 13 dal maydanoz yarım limon bir bardak suyu robottan çekip içiyorum netten de araştırabilirsin aynı tarif her yerde akşamlarıda başka bitki çayı içebilirsin ben bazen rezene bazende biberiyeli yeşil çay içiyorum çok iyi geliyor

nasil verdin peki?

Önce dukan birası yaptım. metabolizmam güzel hızlandı. Düzenli spor diyet yapmadım ama o yüzden ayda 1 kilo verebildim ancak. Geçen yıl ekim ayında başlamıştım. şubat ayında 56 oldum. Sonra gaz verdim spor diyet tam yaptım nisan da 53,5 dum.

Dukan birasini bilmiyordum, simdi arastirdim, ilginc. Ben yesil cay sevmeyenlerdenim ama belki bir gün eser, denerim, metabolizmayi hizlandiriyorsa iyi bisey ... Masallah güzel vermissin, hepimiz kalici veririz umarim fazlaliklari.

Cok guzel bir gundu ama bir okadar kalorili...
Gecmis dogum gunumu kutladilar bugun hem de 2 ayri grupla.
08.30 yumurta domates peynir yarim dilim ekmek yarim bardak sut
12.00 yarim dilim pasta
14.30 1 dilim pasta
Ara 10 findik
18.30 yumurta peynir 1 etimek ayran
19.30 1 armut.
Hareket yok bisey yok fena oldu...

Sabah 3 dilim ekmek 3 kaşık menemen yarım dilim peynir yeşillik 1 tatlı kaşığı nutella (şekersiz 21gün iptal)
Ara türk kahvesi 1/2 dilim pasta
Öğlen 3 yaprak sarması 1 yemek kasığı humus 1 yemek kasığı haydari 2 yemek kaşığı yeşil mercimek salatası
Akşam daha yemedim yemek yiyesim yok bir yoğurt yerim anca.

Afiyet olsun hanımlar. Ben bugün yoğunluktan sabah akşam kahvaltı ettim.

Sabah
1 dilim peynir, domates, salatalık, zeytin, biber, ceviz

Akşam
1 dilim peynir, 3 dilim hindi füme, domates, salatalık, zeytin, ceviz, badem

Gece acıkırsam bir kase yoğurt yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…