- 3 Eylül 2018
- 320
- 192
- 18
- 38
Günde 3 litreden faZla su içmekte ödem yapıyormuş.
ben bugün iyi gidiyorum,
Sabah: sütlü kahve, 1 dilim keten tohumlu ekmek, çok az tereyağı ile, 1 havuç
ara: bol su
öğlen: doyurucu ama ebatı küçük salata (marul, salatalık, Domates, Zeytin, az beyaz peynir çok az french sos ile)
ara: bol su olacak şu an çalışıyorum
akşam: Tarhana çorbası olur mu ne dersiniz?
Merhaba kızlar
Ev tadilatı işler derken yine giremez oldum
Sabah ustaların eve gelişiyle gözümü açıyorum. Aksam temizlikle kapatıyorum
Bugun en yakın arkadaşım dedesini kaybetmis. Arayıp hem haber verdi hemde yardim istedi minik bir bebegi var.
Bundan sonraki 40 gun boyunca hergün taziye evinde olurum.
Eli bos gitmekde olmaz her gun yemek yapįp gitmem lazım diye düşünüyorum, Hem onlar icin hemde gelen giden için.
Ama ne yapacagim hakkinda en ufak bir fikrim yok.
Birde otobusle git gel yapacagim. Biraz zor olacak benim icin.
Isin kötüsü yarın sabah 9da yine ustalar gelecek. Ailemle konustum bu bir haftalik surecte onlar gelip bekleyecek ustaları. Sonrasında Allah buyuk elbet.
asena87 sabah kilo bildirimi yaparim ama bu siralar gün icinde yazamayabilirim. En azindan bu bir hafta daha idare et canim beni.
Gerçekten mi ben bazen 5i bile buluyorum , çok şaşırdım şu an
Afiyet olsun canim cidden 4,5 kuru incir cok sekerli sen farketmiyormuydun agir oldugunuDünkü menüm
sabah
yağda yumurta 2 tane
peynir
zeytin
bir çay kaşığı nutella(regl dönemi bırakamıyorum)
ara öğün: türk kahvesi
öğlen
fasulye yemeği
cacık
1 dilim ekmek
ara öğün
4-5 kuru incir
1 avuç çekirdek
akşam yemeği
iç pilav+çorba+1 dilim ekmek(1 çay kaşığı nutella)
45 dakika pilates yaptım 1 saatte ütü yaptım alakasız ama öyle demeyin çok terledim
Bugün daha çok dikkat edecem evdeki yemekleri bitirdim artık daha özenli pişirecem(temennim bu yönde)
3 ay once basladim.6 kiloya yakin oldu.kac Kilo ile basladin ? ve hedefe yaklasabildin mi? Ben de aslinda kilo almazdim iyi yesem de, ama evlendim, düzen degisti, bide koruma hapinin da etkisi var, ilk kez 60 üzerindeyim ve biraksam gidecek 70lere
Allah rahmet eylesin canim.Merhaba kızlar
Ev tadilatı işler derken yine giremez oldum
Sabah ustaların eve gelişiyle gözümü açıyorum. Aksam temizlikle kapatıyorum
Bugun en yakın arkadaşım dedesini kaybetmis. Arayıp hem haber verdi hemde yardim istedi minik bir bebegi var.
Bundan sonraki 40 gun boyunca hergün taziye evinde olurum.
Eli bos gitmekde olmaz her gun yemek yapįp gitmem lazım diye düşünüyorum, Hem onlar icin hemde gelen giden için.
Ama ne yapacagim hakkinda en ufak bir fikrim yok.
Birde otobusle git gel yapacagim. Biraz zor olacak benim icin.
Isin kötüsü yarın sabah 9da yine ustalar gelecek. Ailemle konustum bu bir haftalik surecte onlar gelip bekleyecek ustaları. Sonrasında Allah buyuk elbet.
asena87 sabah kilo bildirimi yaparim ama bu siralar gün icinde yazamayabilirim. En azindan bu bir hafta daha idare et canim beni.
Başı sağolsun arkadaşının, sana da çok kolay gelsin. Gelince üst üste gelir. Ben ihtiyacı olana birkaç gün yenebilir diye (en fazla 5-6 gün gerekmişti gerçi) kuru fasulye, etli sarma, zeytinyağlı barbunya, terbiyeli tavuk çorbası falan yapmıştım. Fazlasını da beceremem pek. Başka evde kendi yemek düzenini sürdüremezsin tabii, anca porsiyonlarına dikkat edebilirsin. Zor.. Kolay gelsin.
Sağolun kızlarAfiyet olsun canim cidden 4,5 kuru incir cok sekerli sen farketmiyormuydun agir oldugunu
3 ay once basladim.6 kiloya yakin oldu.
Oyle 1 ayda 5 kilo berme gibi duzenli bir basari hikayem yok canim.
Ramazan,tatiller,hareketsizlik vs...
Suan 63.5 a yakinimdir.58 olmak istiyorum.
Allah rahmet eylesin canim.
Idarr etmek ne demek tabi ki kilo bildirimi yapmayabilirsin.yarin gitmeden tartilirsin bi olursa.
Cenaze evinde ilk bir kac gun genelde yemek yapilir.7sinden sonra kimsede kalmaz zaten evde.
Genelde de corba fasulye pilav yaparlar.
Senin de Allah yardimcin olsun canim.
3 ay once basladim.6 kiloya yakin oldu.
Oyle 1 ayda 5 kilo berme gibi duzenli bir basari hikayem yok canim.
Ramazan,tatiller,hareketsizlik vs...
Suan 63.5 a yakinimdir.58 olmak istiyorum.
Ödemi bilmiyorum ama bacaklara ağırlık yaptığı ve böbrekleri yorduğu kesin. Bence maksimum 3 lt iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?