60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

ben bugün iyi gidiyorum,

Sabah: sütlü kahve, 1 dilim keten tohumlu ekmek, çok az tereyağı ile, 1 havuç
ara: bol su
öğlen: doyurucu ama ebatı küçük salata (marul, salatalık, Domates, Zeytin, az beyaz peynir çok az french sos ile)
ara: bol su olacak şu an çalışıyorum

akşam: Tarhana çorbası olur mu ne dersiniz?

Günde 3 litreden faZla su içmekte ödem yapıyormuş.

Gerçekten güzel bir gün olmuş , tebrikler :)

Merhaba kızlar
Ev tadilatı işler derken yine giremez oldum
Sabah ustaların eve gelişiyle gözümü açıyorum. Aksam temizlikle kapatıyorum

Bugun en yakın arkadaşım dedesini kaybetmis. Arayıp hem haber verdi hemde yardim istedi minik bir bebegi var.

Bundan sonraki 40 gun boyunca hergün taziye evinde olurum.

Eli bos gitmekde olmaz her gun yemek yapįp gitmem lazım diye düşünüyorum, Hem onlar icin hemde gelen giden için.
Ama ne yapacagim hakkinda en ufak bir fikrim yok.
Birde otobusle git gel yapacagim. Biraz zor olacak benim icin.

Isin kötüsü yarın sabah 9da yine ustalar gelecek. Ailemle konustum bu bir haftalik surecte onlar gelip bekleyecek ustaları. Sonrasında Allah buyuk elbet.

asena87 sabah kilo bildirimi yaparim ama bu siralar gün icinde yazamayabilirim. En azindan bu bir hafta daha idare et canim beni.

Başı sağolsun arkadaşının, sana da çok kolay gelsin. Gelince üst üste gelir. Ben ihtiyacı olana birkaç gün yenebilir diye (en fazla 5-6 gün gerekmişti gerçi) kuru fasulye, etli sarma, zeytinyağlı barbunya, terbiyeli tavuk çorbası falan yapmıştım. Fazlasını da beceremem pek. Başka evde kendi yemek düzenini sürdüremezsin tabii, anca porsiyonlarına dikkat edebilirsin. Zor.. Kolay gelsin.

Afiyet olsun canim cidden 4,5 kuru incir cok sekerli sen farketmiyormuydun agir oldugunu

kac Kilo ile basladin ? ve hedefe yaklasabildin mi? Ben de aslinda kilo almazdim iyi yesem de, ama evlendim, düzen degisti, bide koruma hapinin da etkisi var, ilk kez 60 üzerindeyim ve biraksam gidecek 70lere
3 ay once basladim.6 kiloya yakin oldu.
Oyle 1 ayda 5 kilo berme gibi duzenli bir basari hikayem yok canim.
Ramazan,tatiller,hareketsizlik vs...
Suan 63.5 a yakinimdir.58 olmak istiyorum.

Allah rahmet eylesin canim.
Idarr etmek ne demek tabi ki kilo bildirimi yapmayabilirsin.yarin gitmeden tartilirsin bi olursa.
Cenaze evinde ilk bir kac gun genelde yemek yapilir.7sinden sonra kimsede kalmaz zaten evde.
Genelde de corba fasulye pilav yaparlar.
Senin de Allah yardimcin olsun canim.

Sağolun kızlar
Tavuklu pirinç pilavı yapıp götürmeye karar verdim.
Birde patatesli taze börülce yaparım diyorum
Aslinda corba daha iyi olur diyor herkes buranin adetinde çorba gidiyormus. Ama Otobüsle git gel yapacağım için çorba falan taşıyamam.

3 ay once basladim.6 kiloya yakin oldu.
Oyle 1 ayda 5 kilo berme gibi duzenli bir basari hikayem yok canim.
Ramazan,tatiller,hareketsizlik vs...
Suan 63.5 a yakinimdir.58 olmak istiyorum.

Bence 3 ay icin harika ve kalici bir sonuc olmus. Zaten o cok hizli verilen kilolar iyi degil. Önemli olan, kis baslamadan verelim biraz kilolari, kisin ben cok zorlaniyorum.

Geç uyandım, sağlıksızım da bu ara, pek birşey istemiyor canım. Zaten kg vermem de duraklama dönemine girdi sanıyorum, regl de yakın. Bakalım yarın kaç çıkacak.

Sabah
1 tane iri muz, 10 çiğ badem, 10 yer fıstığı

Akşam
Zeytinyağlı ton balığı, büyük bir kase karışık salata

Gece içim kazınırsa az leblebi, yoğurt yerim belki.

Kızlar bence şekerli şeyleri ve karbonhidratları en azından dönüşümlü yiyin, yani pilav yediğiniz öğünde ekmek yemeyin, bal nutella vs. yediğiniz gün fazla kuru meyve yemeyin. Hem kalori çok oluyor hem de şekerinizi oynatıp az sonra yine acıktırıyor.

İyi akşamlar
Limonlu soda içtim şekersiz 21 gün iptal oldu çok üzüldüm

Sabah - 2 yumurta ile omlet
Bir kupa şekersiz çay

Akşam - biber dolması
Köfte
Yoğurt
Çok az da kavurma (değişik bi menü oldu :) )

3 lt su içtim
2 bardak yeşil çay içtim
10.000 adım attım
Egzersiz yapamadım

Yarın görüşmek üzere :)

Sabah 1 yumurta sahanda sucuk peynir 2 dilim ekmek domates salatalık şekersiz çay 4-5 zeytin
Ara şekersiz turk kahvesi
Öğle yarım tavuk gögsü (granitte sotelenmiş) yanına yoğurt 7-8 adet kavun
Akşam 3 dilim karışık pizza
Ara 5-6 adet kavun
2-3 lt su içtim. Kısmetse yarın yine başlıyorum yüzmelere

Günaydın kızlar.
geçen hafta 64.2
bu hafta: 63.5
bu arada regl oldum bitti yani üzerimde ne şişlik ne ödem var buna ragmen az verdim...ama bayramdan önceki kiloma şuan ulaştım daha ve düne kadar bir düzene giremedim.
dünde açık bufe kahvaltıda cılgınlık yaptık...
bugün uygun bir kahvaltıyla gune basladım...akşam menumu daha düzenli paylaşacağım...

hadi bakalım sonuçları bekliyoruzzz.

güzel sonuçlar, yavaş yavaş gidiyor kilolar. ben haftasonundan az korkuyorum ama bir gün fazla olursa ertesi gün daha az yicem her başlangıç zor..

asena87 regl e rağmen bu kadar inmesi süper
@birhazinmacerabu kalıcı bir kilo kaybı gibi bence çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…