60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

güzel menüler ...
sabah :1 büyük dilim ekmek tereyağlı, az şekerli sütlü kahve, 1 havuç
öğlen: 4 kaşık patates graten peynirli
akşam: fırında balık, toz patates püresi
2 litre su
6 küçük çilek

ara öğünler için bişeyler bulmalıyım
ve şu an canım acaip çikolata çekiyor bunu yenmekte zorlanıyorum

Son düzenleme:
Kizlar eski moduma donemedim bi ya...
Surekli yiyesim geliyor sanki.yemek yapasimda yok.
Toparlanmaliyim...
Ama hic orali degilim sanki

günaydın
tatilden döndüğümden beri hastalıkla uğraşıyorum tam iyi oldum derken midem fena oldu grip arttı
ağzımın tadı yok zaten ama diyete de uyamıyorum...

Gunaydin kizlar.menu paylaşamadim ama benim diyet Gayet iyi gidiyo bu hafta eksileri gorurum .sabahlari saglikli bir kahvalti ufak bir ara ogun ve erkenden aksam yemegi ( sebze yemegi salata vs. Gibi )hafif seyler tuketmeye calisyorum. Zaten cok iştahimda yok sicaklardan dolayı sanirim

İyi akşamlar :)
İki gündür yoktum paketim anca yenilendi ama diyete devam ettim :)
Şekersiz 21 günün 4. Günündeyim canın çok fena şekerli şeyler çekiyor bakalım ne kadar dayanabilicem :)
Aramıza yeni katılanlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz :)

Sabah - 3 yumurta ile omlet
Bir kupa şekersiz çay

Ara öğün - 3 incir

Akşam - pirinç pilavı ( çok değil :):) )
4 köfte

Akşam yemeklerini 6yı geçmeden yemeye çalışıcam, ne yediğimiz kadar ne zaman yediğimiz de çok önemli :)

10.000 adım attım
3 litre su içtim
20 dk egzersiz yaptım

Yarın görüşmek üzere

İyi akşamlar

Sabah
1 tane haşlanmış yumurta, ince bir dilim peynir, domates, salatalık, biber, ceviz, zeytin

Akşam
1 tane islim kebabı , 1 porsiyon yayla çorbası.

Alışverişteyken eşim tutturdu diye Kayseri mutfağında yedik. Oradaki en makul şeyler bunlar göründü.

Sinüzitim iyice ilerlemiş, burnumdan neredeyse nefes alamıyorum. Kolay tıkanıyorum. Bu nedenle vücudum hafiflemesine rağmen o zindeliği çok da hissedemiyorum. Tedaviye başladım. Motivasyonu zayıflayan arkadaşlar, işte günden güne hissedilen o hafifliğin, rahat nefes alış verişin kıymetini bilin, bırakmayın.

Beni soracak olursaniz kotu hissediyorum.bayramdan sonra tam toparlanamadim.isim bir anda yogunlasti ne bulursam yiyorum sonra da batti balik deyip abartiyorum falan...
Yaaa bilemiyorum...duzelmek icin cabam da yok.bir de cok yoruluyorum cidden is disinda hep yatasim geliyor...
Skntim yemeklerden ziyade eskiden atistirmadigim seylere basladim...findik badem cikolata gibi...

09.00 1 yumurta 2 etimek form peynir maydanoz domates
13.00 1 armut 10 cig badem
14.00 6 yemek kasigi bulgur pilavi ayran
18.00 firin tavuk ayran
20.00 1 hurma 15 findik

Gun icinde 1 Turk kahvesi(1 kare cikolata) 5 bardak siyah cay 1 sutlu nescafe 5 bardak bitki cayi 3 bardak su...
7500 adim...spor yok...

Kızlar bugün menüm ağır oldu

Sabah: 1 dilim ekmek, marul salatalık ve 1 haşl. yumurta ile

öğlen: Nutellalı krep (işle gezideydik gittiğimiz yerde alternatifler patates kız. veya domuz etiydi)

akşam fena iştah ve açlık olunca: ton balıklı mantarlı mısırlı pizza

amaaa tek iyi olan gezide 4,5 km yürüyüş

o iş yoğunluğu yokmu. ben stresliyken çok gereksiz şey yiyorum yemezsem daha da geriliyorum bilemiyorum ne yapılır

o iş yoğunluğu yokmu. ben stresliyken çok gereksiz şey yiyorum yemezsem daha da geriliyorum bilemiyorum ne yapılır
Isim duzene girince ben de duzelirim.
Ama bu 1 ayi bulacak.
Istedigim kiloda olsam bu yediklerimle kilo almam.ama suan vermem gerekiyor ve endise ediyorum da cok.

Dünkü menüm

sabah
yağda yumurta 2 tane
peynir
zeytin
bir çay kaşığı nutella(regl dönemi bırakamıyorum)

ara öğün: türk kahvesi

öğlen

fasulye yemeği
cacık
1 dilim ekmek

ara öğün

4-5 kuru incir
1 avuç çekirdek

akşam yemeği

iç pilav+çorba+1 dilim ekmek(1 çay kaşığı nutella)

45 dakika pilates yaptım 1 saatte ütü yaptım alakasız ama öyle demeyin çok terledim

Bugün daha çok dikkat edecem evdeki yemekleri bitirdim artık daha özenli pişirecem(temennim bu yönde)

Dünki menüm;

Sabah yoğurt 1 ceviz yarım armut 3 kaşık yulaf
Öğle pazı yoğurt 1 dilim ekmek
Akşam 17:00 3 dilim pizza
21:00 2 kaşık kabak biber kızartması (domates soslu) 6 kaşık yeşil mercimek salatası

Tiroit için ilaca başladım bakalım fark edecek mi?

Isim duzene girince ben de duzelirim.
Ama bu 1 ayi bulacak.
Istedigim kiloda olsam bu yediklerimle kilo almam.ama suan vermem gerekiyor ve endise ediyorum da cok.

kac Kilo ile basladin ? ve hedefe yaklasabildin mi? Ben de aslinda kilo almazdim iyi yesem de, ama evlendim, düzen degisti, bide koruma hapinin da etkisi var, ilk kez 60 üzerindeyim ve biraksam gidecek 70lere

Aslinda Nutellalar disinda gayet güzel.

L leylimleyyy19 canım ben senin gibi düşünmüyorum. Sabah nutella şekerli biiir
İkiii kuru meyve yiyeceksen porsiyon daha az oluyor ki incir yani 4-5 tane çok faZla
Üççç iç pilav karbonhidrat çorba zaten 1 ekmek demek üstüne birde ekmek artı nutella bunlar 275-300 kalori yapıyor ki minimum ölçüde yersen eğer.

aaa ben inciri daha doğrusu o ara öğünü görmemişim. fazla evet..Nutellalar zaten fazla o belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…