- 3 Eylül 2018
- 320
- 192
- 18
- 38
boy yaş kilo yazın ekleyelim.asena87 beni de listeye ekler misin?
1,63 selvi boyumboy yaş kilo yazın ekleyelim.
Beni soracak olursaniz kotu hissediyorum.bayramdan sonra tam toparlanamadim.isim bir anda yogunlasti ne bulursam yiyorum sonra da batti balik deyip abartiyorum falan...
Yaaa bilemiyorum...duzelmek icin cabam da yok.bir de cok yoruluyorum cidden is disinda hep yatasim geliyor...
Skntim yemeklerden ziyade eskiden atistirmadigim seylere basladim...findik badem cikolata gibi...
09.00 1 yumurta 2 etimek form peynir maydanoz domates
13.00 1 armut 10 cig badem
14.00 6 yemek kasigi bulgur pilavi ayran
18.00 firin tavuk ayran
20.00 1 hurma 15 findik
Gun icinde 1 Turk kahvesi(1 kare cikolata) 5 bardak siyah cay 1 sutlu nescafe 5 bardak bitki cayi 3 bardak su...
7500 adim...spor yok...
Isim duzene girince ben de duzelirim.o iş yoğunluğu yokmu. ben stresliyken çok gereksiz şey yiyorum yemezsem daha da geriliyorum bilemiyorum ne yapılır
Isim duzene girince ben de duzelirim.
Ama bu 1 ayi bulacak.
Istedigim kiloda olsam bu yediklerimle kilo almam.ama suan vermem gerekiyor ve endise ediyorum da cok.
Dünkü menüm
sabah
yağda yumurta 2 tane
peynir
zeytin
bir çay kaşığı nutella(regl dönemi bırakamıyorum)
ara öğün: türk kahvesi
öğlen
fasulye yemeği
cacık
1 dilim ekmek
ara öğün
4-5 kuru incir
1 avuç çekirdek
akşam yemeği
iç pilav+çorba+1 dilim ekmek(1 çay kaşığı nutella)
45 dakika pilates yaptım 1 saatte ütü yaptım alakasız ama öyle demeyin çok terledim
Bugün daha çok dikkat edecem evdeki yemekleri bitirdim artık daha özenli pişirecem(temennim bu yönde)
Dünkü menüm
sabah
yağda yumurta 2 tane
peynir
zeytin
bir çay kaşığı nutella(regl dönemi bırakamıyorum)
ara öğün: türk kahvesi
öğlen
fasulye yemeği
cacık
1 dilim ekmek
ara öğün
4-5 kuru incir
1 avuç çekirdek
akşam yemeği
iç pilav+çorba+1 dilim ekmek(1 çay kaşığı nutella)
45 dakika pilates yaptım 1 saatte ütü yaptım alakasız ama öyle demeyin çok terledim
Bugün daha çok dikkat edecem evdeki yemekleri bitirdim artık daha özenli pişirecem(temennim bu yönde)
L leylimleyyy19 canım ben senin gibi düşünmüyorum. Sabah nutella şekerli biiir
İkiii kuru meyve yiyeceksen porsiyon daha az oluyor ki incir yani 4-5 tane çok faZla
Üççç iç pilav karbonhidrat çorba zaten 1 ekmek demek üstüne birde ekmek artı nutella bunlar 275-300 kalori yapıyor ki minimum ölçüde yersen eğer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?