60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

Güncel kilom. 61.300

Sadece 500 gr verebilmişim.
Ama regl dönemindeyim kesin özende var vücudumda bu yüzden çokda problem etmiyorum.

62.2 kilo çıktım. Bayram dönüşünde kilo 60,8 çıkıp bugün nasıl 62.2 oluyorum anlamıyorum. Üstelik haftanın en az 3 günü kahvaltım yoğurt ve yulafken. Artık bu hafta daha dikkat edicem, misafir gelince herşey alt üst işte

yok canım regl e ragmen değil,regl oldum bitti yani şişkinlik indi buna ragmen daha cok vermeliydim kendime hayıflanıyorum...

Ah o pizzalar ah :) Hiç masum değiller canım :) Yoksa en sevdiğim şeydir ama.

En iyi motivasyon kaynaklarından biri gardrop düzenlemeymiş arkadaşlar. Hiç de sevmem bu işi ama temizlik var diye giriştim. Ne yapsam giyecek duruma gelemeyeceklerimle barıştım ayıkladım. Ama 4- 5 kg fazlalık yüzünden dolabın arkalarına ittiklerimle hasretle kavuşmaya başladık. :) Darısı tüm sevenlerin başına :)

bende o şu an aksi tesir hiç bişey düzgün olmuyor ama az kaldı ümidim var

Evet yaa kimse hataylı biriyle evlenmesin yemeği ve yedirmeyi çok severler, hep suçlu kocam
eyvah Hatay dedi neyse ki benimki Karadenizli. Hatay mutfağı olay ya. Sabır diliyorum ve direnç. bu arada kim evli kim bekar? ben geçen sonbahar evlendim ve ilk kez bu kadar şişkoyum

Kizlar selam.baya yazmissiniz tek tek alintilayamadim.
Isim asiri yogun degisik beslenme sekline maruz kaliyorum haliyle.
Haftasonu biraz dinlenip evi toparlayip yemek yapabilecek hale getirecegim kendimi
Pasta hamur isi sezonu falan da kapandi yemeyecegim yeter...
Ayyyy okadar yorgunum ki eve gelip koltuga yigiliyorum....
Cizelge yine tamamlanamadi bu arada...

Gecen hafta 67.9
Güncel kilom 67.4
Haftaya artık 66 lari gormek istiyoruuuummmm

Nete firsat buldukca giriyorum .musait oldugum gunlerde menu paylasimida yaparim

Menüm,

Sabah
Peynir, domates, salatalık, zeytin, 3 ceviz, 5 çiğ badem

Akşam
Bir orta kalınlıkta krep, beyaz peynir, domates, birkaç yaprak taze nane, 10 çiğ badem

soda, kahve, 2 lt su

Menüm,

Sabah
Peynir, domates, salatalık, zeytin, 3 ceviz, 5 çiğ badem

Akşam
Bir orta kalınlıkta krep, beyaz peynir, domates, birkaç yaprak taze nane, 10 çiğ badem

soda, kahve, 2 lt su
Afiuet olsun canim.
Bu arada sohbeti kacirdim galiba ne zmn 2 kilo verdin bu hafta 0.3 tu.

Cizelgeye baktim da basladiktan beri 4 kilo vermissin ya harika valla...imrendim:)

Afiuet olsun canim.
Bu arada sohbeti kacirdim galiba ne zmn 2 kilo verdin bu hafta 0.3 tu.

Cizelgeye baktim da basladiktan beri 4 kilo vermissin ya harika valla...imrendim:)

Sağol canım. Evet size katıldığımdan beri toplamda 4 kg, Laiyka belki son 2 haftadan falan bahsediyordur diye düzetmedim. 35 güne yakın oldu, normal işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…