- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.389
- 448
Saol cnmAllah yardimcin olsun, arkadasinin da basi sagolsun.
yok canım regl e ragmen değil,regl oldum bitti yani şişkinlik indi buna ragmen daha cok vermeliydim kendime hayıflanıyorum...güzel sonuçlar, yavaş yavaş gidiyor kilolar. ben haftasonundan az korkuyorum ama bir gün fazla olursa ertesi gün daha az yicem her başlangıç zor..
asena87 regl e rağmen bu kadar inmesi süper
@birhazinmacerabu kalıcı bir kilo kaybı gibi bence çok iyi
62.2 kilo çıktım. Bayram dönüşünde kilo 60,8 çıkıp bugün nasıl 62.2 oluyorum anlamıyorum. Üstelik haftanın en az 3 günü kahvaltım yoğurt ve yulafken. Artık bu hafta daha dikkat edicem, misafir gelince herşey alt üst işte
Evet yaa kimse hataylı biriyle evlenmesinAh o pizzalar ah :) Hiç masum değiller canım :) Yoksa en sevdiğim şeydir ama.
aa ben yanlış anladım çok iyi anlıyorum seni, normalde en iyi hafta o olmalıyok canım regl e ragmen değil,regl oldum bitti yani şişkinlik indi buna ragmen daha cok vermeliydim kendime hayıflanıyorum...
bende o şu an aksi tesir hiç bişey düzgün olmuyor ama az kaldı ümidim varEn iyi motivasyon kaynaklarından biri gardrop düzenlemeymiş arkadaşlar. Hiç de sevmem bu işi ama temizlik var diye giriştim. Ne yapsam giyecek duruma gelemeyeceklerimle barıştım ayıkladım. Ama 4- 5 kg fazlalık yüzünden dolabın arkalarına ittiklerimle hasretle kavuşmaya başladık. :) Darısı tüm sevenlerin başına :)
eyvah Hatay dedi neyse ki benimki Karadenizli. Hatay mutfağı olay ya. Sabır diliyorum ve direnç. bu arada kim evli kim bekar? ben geçen sonbahar evlendim ve ilk kez bu kadar şişkoyumEvet yaa kimse hataylı biriyle evlenmesinyemeği ve yedirmeyi çok severler, hep suçlu kocam
2 kilo vererek başarı sağlayanMadam Seyyan tebrik ederim.
Afiuet olsun canim.Menüm,
Sabah
Peynir, domates, salatalık, zeytin, 3 ceviz, 5 çiğ badem
Akşam
Bir orta kalınlıkta krep, beyaz peynir, domates, birkaç yaprak taze nane, 10 çiğ badem
soda, kahve, 2 lt su
Afiuet olsun canim.
Bu arada sohbeti kacirdim galiba ne zmn 2 kilo verdin bu hafta 0.3 tu.
Cizelgeye baktim da basladiktan beri 4 kilo vermissin ya harika valla...imrendim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?