60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

İyi akşamlar
Kaç gündür alışveriş yapamadım. Regl de başlayamadı ama şişlik müthiş. Bugün şekersiz 21. günü tamamlıyorum. Efsane mi değil mi hala emin değilim ama evet canım şeker, tatlı çekmiyor artık. Şeker hakkımı gerekince içkiden yana kullanmayı planlıyorum. Kaçamak yapayım özledim dediğim şeyler simit, makarna, midye dolma falan. Ölümcül kalorili şeyler değil. Cumadan sonra haftada 2 kere 1er öğün katacağım bunları yavaş yavaş.

Menüm aynı,

Sabah
1 tane muz, 10 çiğ badem, 10 yer fıstığı, 3 ceviz, kahve

Akşam
1 tane krep, kalın iki dilim peynir, domates, zeytin, salatalık

Gece
10-15 yer fıstığı
soda, 2lt su

Herkese merhaba. Birkaç gündür yazmıyordum misafirim geldi dün dışarı çıktık bir mojito içtim. Bugün boğaz turu yaptık ve bir kumpir gitti. Bu hafta kısaca kilo kaybı beklemiyorum. İnsan evde kalınca diyete uyabiliyor, dışardayken maalesef. O yüzden menülerimi yazmıyorum. Yarında misafir var kahvaltıya, yumurtalı patates ve ekşimikli biber kavuracağım.

Kizlar 50lerdeki kisilere sozum yok ama 60 lardakiler icin aksamlari salataya baslayalim mi???
amesia canim eskisi gibi... Sende.
Aksam yemegine
Salata + maş fasulye+ayran
Salata + ton baligi
Salata + tavuk....gibi
evet canım başlayalım. ben öğlen yemekhanede yemeye başladım. o yüzden artık akşamı çok hafif geçirmem lazım
hastalık durumumda artık daha iyi hala ağzımın tadı yok orası ayrı
dün biraz dengesiz olsa da genel anlamda iyiydi. akşamı çorba ve çok az bakla ile kapattım bu benim için iyiydi
sonrasında çekirdek yedim yemeseydim iyiydi :)
bu arada ben kilo almışım
regl dönemi öncesi şişkinlik de var artık halimi siz düşünün

SELAM
dün başladım salata yemeye.
aksam salata ve ton balığı yedim.
ama sonrasında 1 seftalı 1 ceviz yarım ayran içtim,çünkü bir anda bu kadar hafif yemek kesmedi sanırım bundan dolayı da migrenim başladı...sabahı zor ettim agrıyla.bugün maş fasulyesıyle salata yıyecegım den tutar beni sanırım...
ilk başlığı actığımda kilo almama büyük sebep pcoydu yazmıstım...
ama son 2 senedir tahlillerimde norma adet duzenımde cok sükür...
o yüzden şişkinlikmiş falan olmuyor şükür diyeyim nazar değmesin kızlar cok zor 4 ay adet olamayıp patlayacak olurdum...
göbek bölgem de ozaman şişti yağlandı zaten...

yalnız spora yazıacagım demiştim de işten o kadar yorgun gelıyorum ki hiç yazılasım gelmiyor...yazılıpta ziyan etmeyeyım diye beklıyorum şu an...

evet canım salata ayran ikilisine başlayalım benim motivasyonda yavaştan gelmeye başladı
ben en çok atıştırmalık olayında zorlanıyorum mesela öğlen yedim diyelim çekirdek kraker ya da meyve canım istiyo akşamda aynı şekilde yemekten hemen sonra çekirdek yemek istiyorum

Selam herkese...
09.00 yumurta 1 etimek form peynir salatalik
11.30 Turk kahvesi 1 kare cikolata
13.00 1.5 dilim tam bugday-1 tabak kuru fasulye
16.30 5 dolu yemek kasigi esmer bulgurlu kisir
18.00 10 badem
19.30 maş fasulye salata ayran.

Gun icinde 1 lt su 1 Turk kahvesi 6 bardak cay 4 bardak bitki cayi
Tum gun yagun bir sekilde calistim iste spor yok haliyle.
Aslinda kuru fasulyeyle maş fasulyesinin ayni gune denk gelnesi de hos olmadi
Et yemiyorum diye ozledim kofteyi yaa:)

Selaaaam çok yoğun bir günün ardından.. neyse ki regl başladı da canım burnumda hissinden yakında kurtulacağım.

Sabah
Kalın dilim ezine peyniri, ceviz, badem, salatalık, domates, zeytin, kahve

Öğlen
1 su bardağı ayran

Akşam
Büyük bir levrek balığı fırında buğulama (çok geldi ama mecburmuşum gibi bitirdim) bir havuç, yarım soğan, az zeytinyağı, 1 kadeh roze şarap.

laiyka haklısın dışarda diyeti düşünmek zor hele misafirlikte ya da ağırlarken. asena87 bence bu cuma tartıda 1 kg eksiğin var iyi gidiyorsun. caelum nerde? o da iyi gidiyordu.

menün çok güzel canım iyi gidiyosun

MERHABA KIZLAR...

09.00 1 ceviz suda bekletilmiş ( kolesterol için )
09.30 yumurta salatalık peynır
12.00 Türk kahvesi-1 kare çikolata
14.30 maş fasulye-yogurt
17.30 ayran-1 ceviz
18.30 maş fasulye (haşlanmış) - salata
19.00 1 meyve (marketten ne alırsam)

gün boyunca: 1 lt su-1 sütlü nescafe-5 bardak bitki çayı 9000 adım (toplam)(seri şekilde değil yani)

2 gün önce yarım kilo verdiğimi görmüştüm tartıda ama yarını bilmem çokta güvenmıyorum çünkü bu ara rahat tuvalete cıkamıyorum niyeyse.
katı beslendiğimden olabilir.
ama tabi ki 1 kg eksi görmek isterim.

kızlar yarın hepimiz kilomuzu bildirelim,unutmayalım...umarım bol eksili sabaha uyanırız...

Merhaba
Sabah birşey arayacak vaktim yoktu hasret giderdim :

1 sokak simiti, 1 ayran (200 ml) ve vapur

Akşam
1 porsiyon kara lahana çorbası (nohutlu, kuru börülceli)

Doydum şimdilik gece acıkırsam bir kase yoğurt yerim belki. Yarın reglin 2.günü ve dün alkol bugün bakliyat derken yarın kaç kalkacağım bakalım. Yarın pazara gidip kuruyemişleri ve sebzeyi meyvayı çeşitlendireceğim.

Selam herkese
Sabah 2 küçük peynirli domatesli salatalıklı poğaca
Öğle bamya bulgur pilavı az tavuk çorba soda
Akşam balık kızartma 1 patates haşlama 2 kaşık haydari salata mantar kızartma
3 mini lokum

günaydın kızlar regl tam olarak olamıyorum yaaaa
kilom 71 inşallah düzene gircem ama toparlamam lazım
ve ha gayret deyip başlarsam 80 den nasıl düştüysem 70 ten de öyle düşcem
nasılsa verebiliyorum diye bi salmışlık var heralde üstümde

menülerimi yazmıyorum ama sabah normal yumurtalı zeytin peynir dom salatalıklı kahvaltı
ara sade türk kahvesi
öğlen bi porsyon sulu yemek 2-3 kaşık pilav 2 gündür yiyorum ama bugün itibariyle yemiycem pilavı
ikindi gibi bir meyve. meyvemin yanına yoğurt süt kefir bişey eklemem lazım ama bu hafta yapamadım önceden öyle yapardım
akşamda evde ne varsa yapıyodum ama asena87 dediği gibi artık salata ayran ikilisine başlıycam ya da çorba yoğurt gibi
benden bu kadar arkadaşlar.

amesia ben de salata ayran dedim ama o yanina yedigim maş fasulyeleri ya kilo aldrdi yada odem yapti.
Bu sabah 63.5 ciktim cok sasrdim.Hafta ortasinda bile yarim kilo gitmisti...
Yok demek kilo verecek kadar cabalamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…