60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

Haklisiniz kizlar.
Ben de biktim patlicanla kabaktan.
Kolay oluyor yapmasi diye alistim ama yanlista zaten.
Sarbon yuzunden et kiymada yemiyorum bu ara...kofte ozledim :)
Balik mantikli..ilk firsatta alayim.

Haklisiniz kizlar.
Ben de biktim patlicanla kabaktan.
Kolay oluyor yapmasi diye alistim ama yanlista zaten.
Sarbon yuzunden et kiymada yemiyorum bu ara...kofte ozledim :)
Balik mantikli..ilk firsatta alayim.

Burada devamlı iki üç kişiyiz anlaşılan :) neyse napalım.

Kabak tadı verdi lafı boşa denmemiş :) Boşver kabağı. Verdiğimiz kiloları hemen akabinde geri almamak için de haftanın çoğu günü sağlıklı beslenmek gerekecek artık zaten. O yüzden kg verdikten sonra da zevkle tüketebileceğin yemekleri bulman gerek. Ben de şarbon olayından huylandım et alasım yok ama ne zamana kadar... Balık mevsimi açıldı, fiyatlar makulleşti. Ben bir kerede fırında buğulama yapıyorum büyük 2-3 tane balığı, ertesi gün soğuk da seviyoruz biz. Lokantalarda meze diye önümüze kona kona alıştık soslu soğuk balığa.

@caelum @otuzumaazkala amesia @prensesleila
Kizlar nerelerdesiniz,kilo bildirimide yapmadiniz.

Çok çok özür dileyerek geldim şimdi.. İşyerinde yer değişimi oldu pc açamadım yazamadım. Ama ben süperim akşam yürümeleri işe yaramaya başladı galiba 55.2 olarak tartılmış bulunmaktayım.. Hızı kesmeden devam edecem.

Her sabah yumurta+peynir+zeytin+2 küçük tam buğday ekmeği
Öğlen yemekhanede yiyorum ama porsiyonları küçük tutmaya çalışıyorum.
bu hafta iki kere doğum günü kutladık pasta yedim. ama o iki gün akşamları bişey yemedim yoğurt ya da sadece çorbayla geçiştirdim. 54 lü günleri görmek istiyorum.

s
Gecmis olsun canim.
Yok ya yarisma degil ki bu cikarayim...
Aktif olmani istyoruz tabi ki senin icin de bizim icin de
sağolasın canım bende aktif olmak istiyorum. ne güzel gidiyodum yaa
tatildi hastalıktı toparlanamadım
bu arada öğle yemeklerini kendim getiriyodum ya da dışardan hafif bişeyler yiyordum. ama artık sıkıldım hergün ne yiycem diye düşünmekten yemekhaneye başlasammı diyorum tekrardan ipin ucunu kaçırmaktan korkuyorum yine pilav yemeye başlarmıyım acaba sadece sebze yemeğimi çorbamı yesem kalksam iyi
sizce nasıl olur arkadaşlar

Yemekhane ucretsizse basla pilavini tatlisini alma.duzenli sebze veya et yemegi cok iyi olur yemekhanede.
Ucretliyse bilemem tabi.
Keske benim de olsa yemekhane durumu.

ücretli ama öyle uçuk rakamlar değil makul ölçüde yani
yazılayım yaaa
Ama bak bastan soyleyeyim tatlisindan pilavindan yersen kilo bermezsin belki korursun.
Aslinda ideal kilona ulassan sonra tam bizlik olur yemekhane isi.
Ama evden yemek goturmekte cok zor oluyor...

10.00 1 yumurta maydanoz peynir salatalik
12.00 Turk kahvesi 1 kare cikol.
14.00 patlican yogurt (dunden kalan) 1 baklava
19.00 yumurta az peynir salatalik 1 etimek 1 armut
8000 adim.1 lt su.4 cay...
Duzenli ilerledigim gunlerde bu tatlilar yoktu menumde.kibarca yok diyordum.ama simdi sanki zayifmisim gibi yiyorum hemen 1 tane.
Hala yanlislardayim...sizi de sıkıyorum ayni cumlelrle valla ben de biktim.

Selam

Sabah
2 dilim peynir, domates, salatalık, ceviz, zeytin, biber

Akşam
1 tane krep (1 yumurta,1 su bardağı light süt, 1 yk un, 1 yk zeytinyağı), 2 dilim ezine peyniri, domates

3-4 fincan filtre kahve, 1 soda, 1,5 lt su.

Kizlar sabah tahlil yaptirmistim.hersey normal...kolesterol haric...
Onceden de yuksekti ama 6 kilo verince azalmistir diye dusunuyordum...
Ama bazi yiyeceklerden feragat etsem de sekerden tatlidan cikolatadan etmemisim farkindasinizdir.

Su saatten sonra bunlari en aza indiriyorum...vucudumu yolda bulmadim ve tek deger vermem gereken sey aslinda....

Daha duzenli yemek yeyip spora baslayip hareketlenmeliyim...

Daha fazla aci cektirmemeliyim bu vucuda..

günaydın kızlar
dün çok iyi geçmişti akşama kadar ama akşam arkadaşlarla dışarı çıktık malesef orda tutamadım kendimi
üstelik tatildi hastalıktı derken iyice saldım sanırım kilo almaya başladım tartılmaya korkuyorum şu an
toparlanamıyorum

yaw güne güzel başlayıp hep kötü bitiriyorum ben lokma tatlısı yedim şimdi hem de bir tane de değil bir tabak
akşam sadece salata yicem artık ne yapayım. Dün de pasta yedim bu kadar tatlışey beni nasıl bulabilitor yaa

Kızlar salmayın kendizini,bir önceki msjımda yazdım tahlillerimde hala kolesterolüm yuksek cıktı...baska etkenler de var tabı ama bence sekerli yiyecekler cok etkılıyor...
ömür boyu sağlam kalmak için kilo verirken hayatımızdan cıkarmak sonra da minimumda tüketmemiz lacım naçizane görüşüm...

ah canım çok çok haklısın başladığımdaki iradeyi göremiyorum malesef

kolesterol biraz da yapısal aile de varsa hoop sende de çıkıyo. Bol su iç spor yap dengelersin.

Kizlar 50lerdeki kisilere sozum yok ama 60 lardakiler icin aksamlari salataya baslayalim mi???
amesia canim eskisi gibi... Sende.
Aksam yemegine
Salata + maş fasulye+ayran
Salata + ton baligi
Salata + tavuk....gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…