60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

ödem yapmış olabilir canım kabak mı yapsak acaba
Sunu dusunuyorum canim.ideal kiloya geldgimde de ayni yiyecekleri yemeliyim.
Yani surekli kabakla surekli birseyle zayiflamakta istemiyorum.
Benim de kotu huyum birseyi yapinca 2 gun ogunlerde yiyorum.
2 gun 4 ogun fasulye odem de yapar kilo da tabi...haftasonu dikkat edeyim de birdahaki hafta ici senenin en yogun en duzensiz haftasi benim icin.kiyma et yememkte etkiledi beni 10 15 gundur.
Ayy halim olsa spora da baslayacagim guya.
Inanilmaz yogunum aslinda calisma sartlarimda hazin macera gibi olsam harika olurdu.oglen yemiyor ya....
Aninda basim agrir.

Bir kac kelam etmek isterim.
* basligi acarken bir gazla ne guzel dusunmustum.
Aksakliklar,yogunluklar,tatil vs derken pek yol katedememisim.bahane degil bunlar tabi ki ben yavasta olsa 50li kilolara inecegim insallah ama basarili degildim...kabul...
*en takdir ettigim kisi Madam Seyyan
oldu.hem 50li kilolari vermek zor hem de 4 kiloyu gecti heralde verdigi...onun adina mutluyum,tebrik ederim...
*aslinda grubun amaci sadece kilo bildirimi yapmak degil birbirimizi dogru yola goturmek,daha mi zorlasak acaba kendimizi ve birbirimizi...yani yarisma degil evet ama ben az tirsmakta istiyorum buraya yazacagim menumde kacamak varsa.
* sempatik_kiz en son cenazeniz vardi neler yapiyorsun umarim iyisindir.
*cielgeden de girdugunuz gibi 4,5 kisi basladigimizdan beri bildirim yapmiyor.yazmiyorlarda bir kac kez etiketleyip sordum ama.
Isteginize gore cizelgenin kalabalik durmamasi adina cikaradabilriim.ya da aktifleri uste cikarip digerlerini alta alabilirim...

Merhaba bugün çok yoğundum nete ancak bakabildim bu hafta biraz stresli geçti ayrıca regl oldum aslında hafta ortasında biraz vermiştim ama bugün tartıldım ve 60 kilo çıktım yani aynıyımönümüzdeki hafta okullar açılıyor artık daha fazla hareket ve daha düzenli öğünlerim olur aralarda atıştırmam az olur diye düşünüyorum yani umuyorum gerçi her sene ilk hafta yüksek tempoya alışana kadar biraz rahatsızlanırım bakalım nasıl olacak

Selamlar
Sabah 2 dilim yumurtalı ekmek
Öğlen 1 lahmacın
Akşam 2 dilim patates ve pazı yemeği
Bugün ara öğün yapmadım.
Aslında asena87 evet amaç yarışmak değil ama ben listeye bakıp verdiği kiloyu görünce gerçekte yapılabilir olduğunu görüp memnuniyetle tebrik ediyorum belki birazda gaza geliyorum. Misafir olmayınca kaçamakta olmuyor onu bilirim onu söylerim. Haftaya iğnelerim başlıyor ve ben hala 60 kiloya inemedim

Merhaba hanımlar
Nazik destekleriniz için teşekkür ederim. Bazı nedenlerden dolayı tamamını evde geçirdiğim bu boğucu yazın tek faydası diyete hız verebilmek oldu.
En güzel şeyler hep çoook kalorili... Robot değiliz ki ömür boyu sırf sağlıklı şeylerle beslenelim. Ama ben de çözümü evdeyken olabildiğince basit yemekte, misafir varken ya da davette kendime izin vermekte buldum. Başka yolu yok haklısın laiyka .
Her bünye farklı olsa da fayda gördüğümüz ve zararını farkettiğimiz şeyleri paylaşmalıyız tabii. Motive eder mutlaka. Bu arada asena87 fasulye ödem yapmıştır kesin kg değil. Birşey pişirip iki gün yemek de kötü huy değil makul bir davranış bence. Hergün uğraşılmaz ki.

Sabah
İki parça Antep peyniri, domates, salatalık, zeytin, ceviz

Akşam
50 gr pastırmalı sahanda iki yumurta
Bir tane limonlu ve yaban mersinli cupcake (ben ilk kez yaptığım için tatmak zorunda kaldım, ikram edilecek sonuçta)

asena87 bu sabah 67.2 ciktim elimden geldigi kadariyla diyet yapiyorum dahada duzene sokma çabasindayim, o zman daha iyi sonuc elde ederim inaniyorum hedef kiloma ulaşcam birgun . Hepimiz basaririz insallah .istikrarlı olmamız gerek

ben dhaa yeni görüyorum cevabı kusura bakma hala dah abi diyete de başlayamamıştım zaten
27 yaş
162 boy
68,5 kilo :)

Merhaba
Beni de ekler misiniz

G giustizia merhaba.
Yas boy kilo ve hedefini neler yaptigini da anlat istersen.
april1109 sen neler yapiyorsun bu konuda.

Bizim grupta herkes farkli kiloda,(70-55 arasi)aslinda kimse ozel diyet yapmiyor.
Gunluk yedigimiz menuleri aksam yaziyoruz bazen yorum yapiyoruz.
Ben bu surecte yavasladim baya ama iyi ilerleyen arkadaslar var...
Siz de cuma sabahlari kilo bildirimi yaparsaniz ve gunluk menu ve yorum yazarsaniz seviniriz.

Kızlar dün yarım saat yoga yaptım, bugünde yapacağım. Yogada enerji harcanırmı bilmiyorum ama en azından gevşemek için bana fırsat. Bu arada diyetisyen randevumu kaçırmışım randevu alıp almama konusunda kararsızım

Diyetisyenin sana birsey katmadigini ,zaten o seyleri bildigini dusundugun icin mi kararsizsin?

Diyetisyenin sana birsey katmadigini ,zaten o seyleri bildigini dusundugun icin mi kararsizsin?
Yani diyetisyene 64 küsürle başladım 2 ayı geçti şimdi 61-62 arasıyım benim bu diyetle şuan 58in altına inmem lazımdı. Şu 15 gündür gelen giden olduğu için uymadım onunhatici detokslarımı kahvaltılarımı hep yaptım yaz meyvelerinden bile yemedim, dondurma 4-5 kezden fazla yememişimdir. Faydasını göremedim

O diyet programlarinda onun dedigi disinda hic birsey yemezsen kilo veriyorsun ki sende veriridin ama uymadin pek.sartlar oyle oldu misafirdi falan ama program disinda yedin baya.
Diyetisyenin sucu diyemeyiz ama su var.
Zaten o programin mantigini alinca diyetisyene ne gerek var ki oluyorum ben...
Send e gordun misafir geldikten sonra diyetisyen bu hafta tartacak beni rezil olurum falan diye dusunemiyor insan bu yuzden bana kalirsa da luzum yok...
Ama senin baska hedefinde var canim artik asilmalisin cidden

Teşekkür ederiz
Regl, tok karnım ve wcye çıkmamış halim 62.6
Sanırım iki kilo farkeder
60.6 yımdır
Neyse uzatmayım regl ödemi belli eder kendini zaten ..
Boy 1.62
Kg 62.6
Yaş 33
Hatice ismim
Olur
Cuma sabahları kg paylaşırım ve günlük menü..

Ekledim ikinizi de,
Kizlar basladigimizdan beri hic kilo bildirimi yapmayan iki kisiyi cikardim haberiniz olsun.
Gelirlerse yine ekleriz.
G giustizia 61 yazdim yahmini de oyledir.tok 62.6 isen.
Cuma bakariz duruma gore.

Valla kotu bir gundu menu konusunda.

11.00 omlet (kirmizi biber yumurta yulaf kepegi peynir ) 2 ceviz
15.30 5 kofte 2 kasik pirinc pilavi ayran 1 dilim ekmek
18.00 1 lahmacun ayran

10000 adim,1 lt su,3 cay,1 soda,1 sutlu nescafe belki...

Ya ben bu yemekli isi beceremiyorum.kabaga patlicana mi donsem

Hem pirinç pilavı hem ekmek miiiiğğğ? İlk sapaktan geri dön asena87
Lahmacun dışarda yemek yeneceği zaman fena seçenek değil aslında. Ama kabak patlıcanı boşver. Kahvaltı yap bari haftada birkaç akşam, olmaz mı? Peynirleri çeşitlendir, çiğ sebzeler, yoğurt falan.

Ben de bu hafta salı günü bütün gece kokteyldeyim o gün ne kadar dirensem aşarım yine çizgiyi. Önümüzdeki iki gün sıkacağım kendimi.

Sabah
Otlu peynir, pembe domates, salatalık, yeşil zeytin, çiğ fındık, 2-3 kaşık zeytinyağlı kuru domatesli cevizli kahvaltılık sos.

Akşam
Bir porsiyon fırın torbasında soslu tavuk, biber, 250-300 gr. yoğurt

laiyka bence de diyetisyene mecbur değilsin. Motivasyonun zaten yeterince kuvvetli, içinden gelmiyorsa zorlama, yoga daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…