Sunu dusunuyorum canim.ideal kiloya geldgimde de ayni yiyecekleri yemeliyim.ödem yapmış olabilir canım kabak mı yapsak acaba
ben dhaa yeni görüyorum cevabı kusura bakma hala dah abi diyete de başlayamamıştım zatenYaa cidden senin kilonda olsam o azicik kahvaltiyi yapmam :)
Nasil doyuyorsun onunla ve aksama ladar nasil duruyorsun yaaaa gercekten ben de isterdim...
Hosgeldin.tabi ki gelebilirsin.
Sadece her gun burada fikir alisverisi yapalim,cumalari kilo bildirimi yapalim ve gunluk yediklerimizi aksam paylasalim.
Daha faydali olacaktir.
Bu arada cidden bir beslenme duzeni oturtman lazim.
Yuzde yuz basarili olamasam da hayatim da yaptigim hatalari bedenimi anlamam 3 ayimi aldi benim de.
Simdi yedogim o sonu gelmez tatlilardan cikolatalardan cok pismanim...
Yas boy kilo yaz canim ekleyeyim.
MerhabaEki Görüntüle 2187351 10.08.2018 : 64.2 kg
Herkese selam.
1 haziranda 69.3 kilo ile basladigim seruvene ramazan,adapte olamamam,vucudumu tanimamam ve sanirim yavas metabolizmamla (pco)
an itibariyle 64.2 kg ile devam ediyorum.
Her aksam tum gun yediklerimi buraya yazacagim.
Gun icinde de soru -cevap-sohbet seklinde devam ederiz.
Katilmak isteyen arkadaslarimi beklerim.
Gercekten azimle devam edecek,yazacak kisilerle yola devam ederiz insallah.
Elinize sağlık
Diyetisyenin sana birsey katmadigini ,zaten o seyleri bildigini dusundugun icin mi kararsizsin?Kızlar dün yarım saat yoga yaptım, bugünde yapacağım. Yogada enerji harcanırmı bilmiyorum ama en azından gevşemek için bana fırsat. Bu arada diyetisyen randevumu kaçırmışım randevu alıp almama konusunda kararsızım
Yani diyetisyene 64 küsürle başladım 2 ayı geçti şimdi 61-62 arasıyım benim bu diyetle şuan 58in altına inmem lazımdı. Şu 15 gündür gelen giden olduğu için uymadım onunhatici detokslarımı kahvaltılarımı hep yaptım yaz meyvelerinden bile yemedim, dondurma 4-5 kezden fazla yememişimdir. Faydasını göremedimDiyetisyenin sana birsey katmadigini ,zaten o seyleri bildigini dusundugun icin mi kararsizsin?
O diyet programlarinda onun dedigi disinda hic birsey yemezsen kilo veriyorsun ki sende veriridin ama uymadin pek.sartlar oyle oldu misafirdi falan ama program disinda yedin baya.Yani diyetisyene 64 küsürle başladım 2 ayı geçti şimdi 61-62 arasıyım benim bu diyetle şuan 58in altına inmem lazımdı. Şu 15 gündür gelen giden olduğu için uymadım onunhatici detokslarımı kahvaltılarımı hep yaptım yaz meyvelerinden bile yemedim, dondurma 4-5 kezden fazla yememişimdir. Faydasını göremedim
Teşekkür ederizG giustizia merhaba.
Yas boy kilo ve hedefini neler yaptigini da anlat istersen.
april1109 sen neler yapiyorsun bu konuda.
Bizim grupta herkes farkli kiloda,(70-55 arasi)aslinda kimse ozel diyet yapmiyor.
Gunluk yedigimiz menuleri aksam yaziyoruz bazen yorum yapiyoruz.
Ben bu surecte yavasladim baya ama iyi ilerleyen arkadaslar var...
Siz de cuma sabahlari kilo bildirimi yaparsaniz ve gunluk menu ve yorum yazarsaniz seviniriz.
TeşekkürlerEki Görüntüle 2189499
Ekledim ikinizi de,
Kizlar basladigimizdan beri hic kilo bildirimi yapmayan iki kisiyi cikardim haberiniz olsun.
Gelirlerse yine ekleriz.
G giustizia 61 yazdim yahmini de oyledir.tok 62.6 isen.
Cuma bakariz duruma gore.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?