2 kaşık pirinç pilavı olabilir bence normalValla kotu bir gundu menu konusunda.
11.00 omlet (kirmizi biber yumurta yulaf kepegi peynir ) 2 ceviz
15.30 5 kofte 2 kasik pirinc pilavi ayran 1 dilim ekmek
18.00 1 lahmacun ayran
10000 adim,1 lt su,3 cay,1 soda,1 sutlu nescafe belki...
Ya ben bu yemekli isi beceremiyorum.kabaga patlicana mi donsem
Yani diyetisyene 64 küsürle başladım 2 ayı geçti şimdi 61-62 arasıyım benim bu diyetle şuan 58in altına inmem lazımdı. Şu 15 gündür gelen giden olduğu için uymadım onunhatici detokslarımı kahvaltılarımı hep yaptım yaz meyvelerinden bile yemedim, dondurma 4-5 kezden fazla yememişimdir. Faydasını göremedim
Selamlar herkese.
3 gündür 30dklık yoga egzersizleri yapıyorum dünde 1 saat yüzdüm.
Sabah 1 yumurta peynir 1 dilim ekmek domates ve maydanoz
Öğle 1 kare ekmekli tost 5-6 çıbuk patates kızartması 1 sigara böreği
Akşam 8 tane çiğköfte
Tüm gün dışardaydık beach’te alternatif birşey yoktu o yüzden dünkü menümde böyle.
Canım 2 diyetisyeninde bana dediği eğer bir günde yediklerini kaçırdıysan sakın sonraki öğünde kalori azaltma. Onun yerine ertesi gün 1 saat yürü vs aktivite artırSüper, vücudun huzuru da önemli. Öglen cok agir olmus, sigara böregi özellikle. Ama yüzerek belki yakmissindir. Ben artik bir ögünde "bozdugumu" bir sonraki ögünde dengelemeyi hedefliyorum. Sen de bugün az yagli az karbonhidratli yemeye calis en iyisi.
bisey daha ögrendim, ilgincmis. ve daha zorCanım 2 diyetisyeninde bana dediği eğer bir günde yediklerini kaçırdıysan sakın sonraki öğünde kalori azaltma. Onun yerine ertesi gün 1 saat yürü vs aktivite artır
Doğru o zaman...Gunaydin G giustizia
Ben ne zamandir ekmek hamur isi tatli yemiyorum.
6 kilo verince arkadaslar aa ne kdr zayiflamissin demeye baslayinca hemen ekmege yayliya baslamis gordum kendimi.
Ama kilo vermem icin kucuk bir cikolatayi da pirincide yememem lazim yoksa az yedim ne olacak ki mantigiyla kilo veremiyorum.
Yaaa yazin ne guzel beslenmistim....
Granit sağlıklı değil diolar amaSelamsss
Bugun evdeydim..temizlik yaptim yavastan yarina hazirlaniyorum artik.cok yorucu bir hafta olacak...
11.00 omlet (1 yumurta peynir donates kirmizi biber) 1 dilim ekmek
Gun ici: 1 seftali 1 gun kurusu 2 ceviz 1 nescafe 1 Turk kahvesi
18.30 firinda patlican yogurt
Ara ogun ne yerim bilmiyorum...
Tavalarim eskimis omletler yapisiyor,bekar evime 1 tava almak lazim kucuk...
Sizce granit mi porselen mi ne alayim nasil?
Iyi pazarlar...
Menü iyi benceSelam
Bize de kaç akşamdır eşimin arkadaşları gelip gidiyor, evde pişen dolmanın böreğin kekin haddi hesabı yok ama eşleri yanlarında yoktu ben de verdim yemeklerini işime baktım, bana karışan yok neyse ki :)
Sabah
Tulum peyniri, ceviz, yeşil zeytin, salatalık, 2-3 kaşık zeytinyağlı cevizli kuru domates,
Akşam
4 adet fırın mücver, 100-150 gr yoğurt, 2-3 kaşık zeytinyağlı cevizli kuru domates, bir küçük parça fırın tavuk
Gece
10 çiğ fındık
Gün içinde birkaç kupa filtre kahve, 1 türk kahvesi, 2 çay, 2 lt su.
Artık ne amaçla alınırsa alınsın seramik ya da granit tava almak gerekiyor galiba sağlık açısındanasena87
asena87
Dünki menüm
Banlandığımdan yazamadım
1 balık, yanında fırında 4 ince patates vardı
1 biber ve bir közlenmiş domates
2 dilim köy ekmeği
Fırında kaşar
Çoban salata
Zero kola
Tahin helvası
Yarım elma
1 sade Türk kahv
Su 2 litre
selam kızlar hareketlenmiş buralar ne güzel
ben de bu haftaya iyi başladım avantajım iş yerinde kahvaltı yapabiliyor olmam. yumurtalı domates salatalıklı peynirli kahvaltımı yapıyorum
öğlen yemekhanede yemeye başladım 4 aydır yemiyodum ama artık evden getirmeye çalışmak ya da dışardan hergün ne yiyecceğine karar vermek zor oluyo bakalım bir ay deniyim olmazsa tekrar çıkarım.
benim için asıl mesele akşam yemeği çünkü akşam yemeği yediğim zaman gece uyuyamıyorum normal porsyon bile olsa mesela dün akşam ağrılarımdan uyandım sürekli bi cumartesi akşam yemedim ne kadar rahattım oysaki
benim olay 4 ten sonra başlıyo bi açlık ama nasıl eve gittiğimde saat 5 6 arası dünyaları yiyebilecek gibi oluyorum
işte o sırada yoğurt tarçın yulaf meyve ya da hafif bi salata öyle geçirmeliyim
birdee akşamları çekirdek istiyo canım onu da aşamadım
benden böyle kızlar
ayynen öyle yaaYemekhanede zeytinyaglilar varmi? Misal barbunya pilaki bence doyurucu ve iyi bir sey veya zeytinyagli fasülye.
Aksam yemeginden önce bir ara ögün olsa güzel olur, misal kücük paket sade yogurt veya findik/ badem/ leblebi yesen 4 den önce, sonrada aksam yemeginde corba veya haslanmis bir adet sebze, misal karnibahar ve yogurt. uykuyu müthis etkiliyor, ben de cogu Zaman aksam saldirip gece kivraniyorum. cekirdek fena. birtane alinca gecmis olsun
ayynen öyle yaa izne çıkmadan önce hep hazırlıklı olurdum çekmecemde kuru yemiş kuru meyve dolapta taze meyve kefir süt falanhala adapte olamadım onlara ama toparlıyorum
Ben de 09.00-17.00 çalıştığım için mecburen bir gün pişirdiğimi 2-3 gün yiyoruz. Zeytinyağlılar zaten anca yeniyor. Ben genelde bir gün önceden planlamaya çalışıyorum ne yiyeceğimi. Çok seçme şansım olmuyorsa da porsiyonu küçük tutup yoğurtla dengeliyorum doymak için. Haftasonu 2-3 çeşit yemek yapıp depoluyorum. Dondurulabilecek hemen herşeyi ayırıp saklıyorum. Bir de sana tavsiyem sabah peynir de ye muhakkak. Yoğurt da bulundur yanında hep.Yeni hafta, yeni sans. Insallah bu hafta iyi gecer.
Kizlar, ben yemek yapmakta cok zorlaniyorum, günde 8-9 Saat calisiyorum, esim benden önce eve geliyor ve yemegi bi gün önceden yaparsam genellikle yemiyor ve istah acici bisey istiyo veya yapiyor bende yoldan cikiyorum
Bu hafta ama o da kararli, dikkat edicez. De hazirlik yapamadim...
Bugün ise 2 dilim kepekli ekmek, bir kücük salatalik, 3 kücük domates (cherryden az büyük), 1 Elma, 1 Kücük muz getirdim.
niyetim ekmek+elma+ muzu Sabah yemek, öglen salatalik ve domates ve disardan bisey? (iste Burda hazirliksiz olmanin acizligini yasiyorum) aksam da bakicam, ama yarin icin planli gitmek istiyorum. Dünden mercimek corbam var, o bonusum var.
Hatta bunun icin haftasonu biraz alisveris yaptim, bol sebze, badem ve ceviz aldim mesela ara ögünler icin.
Siz nasil ayarliyorsunuz ögünleri, bir gün önceden mi gelisi güzelmi? Bende gelisi güzel genellikle fiyasko oluyorda...
BENDE GENELDE ÖYLE YAPIYORUMBen de 09.00-17.00 çalıştığım için mecburen bir gün pişirdiğimi 2-3 gün yiyoruz. Zeytinyağlılar zaten anca yeniyor. Ben genelde bir gün önceden planlamaya çalışıyorum ne yiyeceğimi. Çok seçme şansım olmuyorsa da porsiyonu küçük tutup yoğurtla dengeliyorum doymak için. Haftasonu 2-3 çeşit yemek yapıp depoluyorum. Dondurulabilecek hemen herşeyi ayırıp saklıyorum. Bir de sana tavsiyem sabah peynir de ye muhakkak. Yoğurt da bulundur yanında hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?