- 3 Eylül 2018
- 320
- 192
- 18
- 38
güzel tavsiyeler cok sagolRica ederim. Sarımsak çoğunlukla kullanıyorum. Kabağı fırın mücver olarak yaptım bu hafta, başka birşeyi de aklıma gelmiyor. Hafif oldu, sebze köftesi gibi, ertesi gün de yenebiliyor soğuk olarak. Ispanak ve pazıyı da az kavurup yoğurtla ya da yumurtayla tüketiyorum arada. Ara öğün olarak da leblebi kurtarıcı.
Valla bravo...misafir de gelse sen guzel besleniyorsun canim.
Seni o kadar iyi anliyorum ki soyledigin seyleri ayni yasiyorum.
Ne ertesi gune hazir yemegim olabiliyor,ne evde duzenli yemek ne de isyerinde.
Calisma saatlerimde fazla ve geldigimde yigiliyorum koltuga.
Bazen diyorum evlensem kim kabul eder bu durumu.
Bence her gun kahvalti goturme konusunda kendini alistir.
Yumurta peynir heo olsun.renklendirmek icinde bazen maydanoz,kirmizi biber,domates etimek vs gotur.
Sabah hazirlanirken yumurta kaynar her zaman benim.
Aksamdan yemek kaldiysa gece yatmadan saklama kabina al.yemegin yanina yogurt veya salata her zaman iyi gidiyor.
Ara ogunude meyveyse gunluk goturuyorum kuruyemisse isyerinde birakiyorum.
He hergun bunu duzenli yapabilsem zaten duzenli kilo veririm :)
Sadece cok iyi anladigim icin yazmak istedim:)
Canim gezmede,beachte tabi ki iyi beslenemezsin hak veriyorum ama hedefin var bence bu ara artik sık kendini.istanbul sogumaya basladi zaten bunu evde degerlendir artik-yoksa bosa zaman gecirecegiz bu gidisle
Kiz ne kaldikiiiiii:) aaaaaa:)
Noldu niye banlandin
Aaa yukarida sana yorum yaptim ama artik oglenleri yemekhanede yiyordun.
Eve geldiginde 5,6 gibi acikiyorsan cok fazla ogleni hafif gecirmis olman gerek ama yiyorsun su an aslinda.
Ben gelince oyalasin diye 5,6 findik yiyorum yemek yapana kadar :)
Yaaa sen boyle anlatinca imreniyorum valla,o kadar bilgisizim ki yemek yapma konusunda...
Valla 55 kiloya inmis olmayi hakediyorsun:)
O ogunde ne vardi :)
Cabuk soyle :)
Bende onu araştırıyorum EpeydirKizlar bu arada Müsli / Granola tüketen var mi aranizda? Dün marketten iki paket aldim biri kavrulmamis biri kavrulmus bugün denicem. Cok lifli ve doyurucu olmasindan dolayi sanki faydali olacak gibime geliyor.
Bu arada Granola icin güzel ev tarifleri de var nette. Icerigini böylelikle kendimiz seceriz. ama tabi az bal /seker kullanarak
ben granola değil ama tam buğdaydan ya da karabuğday yulafı tüketiyorum yoğurda süte ekliyorum tarçın ve sevdiğim biraz meyvelerle tavsiye ederim.Kizlar bu arada Müsli / Granola tüketen var mi aranizda? Dün marketten iki paket aldim biri kavrulmamis biri kavrulmus bugün denicem. Cok lifli ve doyurucu olmasindan dolayi sanki faydali olacak gibime geliyor.
Bu arada Granola icin güzel ev tarifleri de var nette. Icerigini böylelikle kendimiz seceriz. ama tabi az bal /seker kullanarak
Ben de bir ara şu tarife alışmıştım...Kizlar bu arada Müsli / Granola tüketen var mi aranizda? Dün marketten iki paket aldim biri kavrulmamis biri kavrulmus bugün denicem. Cok lifli ve doyurucu olmasindan dolayi sanki faydali olacak gibime geliyor.
Öğle
Tam buğday ekmeğinden tost
Sade kahve
4 çiğ badem
Akşam yicem
İki öğünle kapatıcam
ben granola değil ama tam buğdaydan ya da karabuğday yulafı tüketiyorum yoğurda süte ekliyorum tarçın ve sevdiğim biraz meyvelerle tavsiye ederim.
instagramda yulaf lapası yapıyolar onu pek sevemedim yani pişirilmiş şeklini ya da ben tam olarak yapamadım.
bu arada kızlar her doğruyu biliyorum ama uygulayamıyorum
ah bi uygulasam
bu arada ben 80 den indim 68 e ama işte araya tatil girdi hastalıklar falan derken 3 kilo aldım
bi hızla yine başlasam harika olacak
kendimi çok kasmamıştım kilo verirken
Ben de bir ara şu tarife alışmıştım...
süt-yoğurt-tarçın-elma-yulaf-ceviz.
özellikle sütle yoğurdun birleşmesini falan beğeniyordum niyeyse.
harika oluyordu koca bir tabak yiyordum kahvaltılarda,uzun zamandır yemiyorum.
kesinlikle evde yapılan granola çok daha iyi olur,zaten paket ürünleri bıraktığım için yemıyorum herhalde
SelamSelamsss.
07.30 1 yumurta 1.5 dilim ekmek domates peynir yarim bardak sut
11.00 firinda yulaf kepegiyle yaptigim mucverden 3 kucuk dilim (cok az ve hafif)
15.30 1 avuc leblebi
17.30 2 kucuk mucver 1 avuc uzum
18.30 tarhana corbasi seftali
6Da kalkiyorum gun cok erken basliyor benim icin haliyle daha cok ogun gerekiyor.
Ve oglen 1 e kadar tum enerjimi harciyorum zaten bu ara.
Kilo verecek degilde koruyabilecek gibi besleniyorum sanki tartida gorecegim bakalim.
Is duzene girince spor salonuna da baslarsam belki birazda sıkılaşırim.
Bugun eski bir etegimi giydim ama beli tum gun dustu daraltmamistim.
4,5 te pantolonum var onlara hala sigamiyorum ama sigarim bir gun diye almisim...
2,3 kiloya onlar da olur...
Merhaba kızlar,
Dün gece dışardaydım. Aç karnına kokteyle gitmek riskli ama öncesinde atıştırmaya vakit olmadı. Sabah klasik kahvaltının üzerine akşam orda kızartmalar hariç herşeyden yedim neyse ki seçenek vardı. Peynir, çeri domates, üzüm, soğuk balık, kuru erik, kuru kayısı, leblebi vs.
Günahım iki kadeh şarap.Çok içmedim ama hızlı içtim hala midem ağrıyor. Bu akşam bir porsiyon domatesli bulgur pilavı ve bir kase yoğurt yiyeceğim. Gece acıkırsam 8-10 çiğ fındık yerim.
Secenek olunca bak ne güzel oluyor, o kadarcik olacak
ama bugün icin cok az degilmi?
İyi akşamlar
Akşam fırında patates köfte yedim
1 dilim kadar tam buğday ekmeği ve 4 adet karper peynir yedim
Bi de bitter çikolata
Kalori sayamadım ya
Haftaya saymaya başlarım
HaZır hissetmiyorum
Çok yoğunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?