Ya yok kızmam hiç...
Caniiiiiimmm kizma bana bak...
Kalori saymak mantikli tabi ama yagli sekerli paketli urunlerde az kalori gibi dursa da kilo verdirmiyor...
Tavsiyem ara ogunlerde meyve cig kuruyemis tarzi ve kahvaltidada daha cesitli domates kirmizi biber maydanoz yumurta...
Afiyetler olsun
GüzelSelam
Sabah
Antep peyniri, zeytin, salatalık, domates, ceviz
Akşam
Ev yemeği lokantasında seçebildiğim, fırında büyük bir tavuk but , 1 patates, 2 biber
Gece 2-3 kuru kayısı yerim.
SağolCanım yediklerin çok az seni tok tutacak seyler değil. Aslında hepimiz kilo vermrk istiyoruz ama daha önemlisi sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanmak. Bencede sabahları bir haşlanmış yumurta seni tok tutacaksın. Kanımca protein almazsan kasların eriryağın değil. Herşey yerine göre; örneğin ben gebeyken günde 6dilim ekmek yada ekmek yerine geçen gıda yazmıştı diyetisyen ama sebebini söylemedi bende kilo almayayım diye 2-3 dilim yiyordum. Sonraki görüşmemde 6 dilim çok geldi yemedim dediğimde karnonhidrat hem b vitamini hemde bebeklerin kilo alması için gerekli demişti. Yani sende kilo vermek istiyorsun anlıyorum ama daha sağlıklı beslenmelisin az yiyip aç kalıp kilo vermek geçici çözüm olur ve geri daha fazla kilo olarak gelir . Sevgiler
Bazen hepimize oluyo kiBugun menu konusunda kotu bir gundu.
Arkadasin zorlamasi,bir anlik aclik,duygu somuruleri derken yedim.pek de pisman degilim aslinda tabi ki arada bunlarda yenecek ama ideal kiloma inip baslasam bu ise daha iyi ...
09.00 1 yumurta 2 etimek light domates peynir
13.30 2 dilim ekmek corba
14.00 1 dolu kase sutlac(cok yanlis biliyorum ama ceyregini yedim bosa para verdik falan diye duygularimi somurduler)
18.00 nektarin 1 gun kurusu 10 findik
19.00 sadece firin balik yarim.
Aksam bitki cayi icecegim ama yarina faydasi olacagini sanmam.
Valla kilo vermeye devam edemeyecgimi bilsem bu basligi acmazdim.
Hic hosuma gitmiyor buraya yazip yazip kilo vermeyip zaman gecirmek.
Geçen konu geçmişti de devamını hatırlamıyorum. Granola kendisi evde yapmayı deneyen oldu mu? Ben olabildiğince hafif bir türünü bir ara deneyeceğim ama bu hafta vaktim yok. Tatlıdan kolay kolay vazgeçemeyenler için bari sağlıklı.
Evet bende araştırmadayımGeçen konu geçmişti de devamını hatırlamıyorum. Granola kendisi evde yapmayı deneyen oldu mu? Ben olabildiğince hafif bir türünü bir ara deneyeceğim ama bu hafta vaktim yok. Tatlıdan kolay kolay vazgeçemeyenler için bari sağlıklı.
Chia yi önceden isliyor musun ?Evet bende araştırmadayım
Netten alıcam muhtemelen
Ve ben chiha tohumu kullanıyorum
Vücudumu iyi çalıştırıyor
Biraz baktım da nete,kalori azaltmaktan başka çare yok...
kalori hesabı tutmam,bilmem de ama ;
kahvaltı için : her gün yumurta peynir domates olayından bıkmıştım.
Madam Seyyan nun yaptığı gibi ekmek yerine ceviz ve sos tarzı kahvaltılıklar hiç yemem ben hafta sonu belki yaparım.
ailem de tam tersi böyle şeylerle yaşar ama benim gibi üşengeç değiller:)
bu hafta 2 günde kahvaltıda süt yoğurt yulaf elma tarçın ceviz lapası yemeyi düşünüyorum,özledim.
yazın yaptığım gibi,her çay getidiklerinde-su da getirmelerini rica edeceğim-o zaman 2 lt yi tamamlarım.
kilo verince hemen havalanıp pilavı,ekmeği bazen de hamuru hayatıma sokan ben hatamdan dönüyorum-
Bu hafta sonu akşam yemeklerinde sadece kabak -yoğurt yeyip ödemi atacağım.
bence hareketlenir böyle yaparsam...az yiyor gibi görünsem de olmuyor işte bir hata var demek ve bu menulein mıktarını yazmıyoruz ya genelde orada da hatam olabilir....
Yok organik aldımChia yi önceden isliyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?