Sanirim herkes benim gibi suclu oldugu icin cuma cumartesi menu bildirmiyoruz...
Yani kalori olarak bilemiyorum da cok cesitlendirdim bende.
Hic yapmadigim seyler ama hazir humus pastirma kahvaltilik sos falan aldim.yemeklerin yaninda cok yemeye basladim.
Bugun aksama kabak haslama yapacagim yogurtlu.
Belki birazda market alisverisi ve yemek yaparim hafta ici rahat etmek icin...
Siskinlik v÷ gaz problemim var 2 gundur bu da yeni adet...
Yesilcay falan da iciyorum bir de kabak la yapardim halbuki...bilemedim...
Aslinda kizlar kendimde enerji bulsam bugun spor salonuna gideyim diyorum şevklenemiyorum bir turlu..
7 24 qlacik salon hangi saatlerde giderim bilmiyorum ama bikegim cok kotu uzun zamandir.dra gidip filmden sonra ne diyorsa ona gore baslayayim istiyorum.hic kullanamiyorum sol elimi inan...usengeclikten doktorada gidemedim.Aynen. Kacamak yapildi, ama cok degil. O alisveris olayini bende yapicam daha ama bugün bebe ziyareti var, dünden zeytinyagli fasülye yaptim ama ilk kez gittigim evde yememek de olmaz, ona göre Sabah daha az yedim, öglend e öyle yapicam...
Spora hangi saatlerde gidiyosun? Yada gitmek istiyosun?
kizartmalar cok fazla olmus, yaramaz insallahÖğle 1 sigara böreği minicik 4-5 adet patates kızartması3 soğan halkası ve 1 patates kroket soda (malum pazar bizim yüzm günümüz)
Akşam 200gr köfte az patates kızartması eşime verdim patatesleri ve az salata
Günaydınnnn ,
tatlı isteğimi bastırmak için kuru kayısı aldım ama yok yine olmuyor yine olmuyor.
Evet haklısın ama beachlerde alkol kızartma var hep. Etede ben güvenemedim.kizartmalar cok fazla olmus, yaramaz insallah
Merhabaaaa.
Yeni calisma saatlerime alisamadim bi...duzensiz yemek yiyorum.
07.00 1 yumurta 2 etimek form peynir kirmizi biber
10.00 arkadaslarin kahvaltisindan 2 catal peynir yarim dilim ekmek ceyrek yumurta
11.30 yarim avuc leblebi
15.30 peynir 1 etimek 1 yemek kasigi humus
17.00 1 yaptgim kurabiye 5 badem 15 leblebi
19.30 1 az tereyagda az yumurta 1 etimek.
Gun icinde 1 lt su 1 sutlu nescafe 2 Turk kahvesi spor yok
Cesit cok gibi duruyor ama gun sabah ayfinlanmadan basliyor ve cok uzun yorucu geciyor eve gelince ne yemek yapasim kaliyor bu ara ne de az yiyesim.
Bu da duzene girer insallah...
Grupca fenalardayiz....
Merhabaaaa.
Yeni calisma saatlerime alisamadim bi...duzensiz yemek yiyorum.
07.00 1 yumurta 2 etimek form peynir kirmizi biber
10.00 arkadaslarin kahvaltisindan 2 catal peynir yarim dilim ekmek ceyrek yumurta
11.30 yarim avuc leblebi
15.30 peynir 1 etimek 1 yemek kasigi humus
17.00 1 yaptgim kurabiye 5 badem 15 leblebi
19.30 1 az tereyagda az yumurta 1 etimek.
Gun icinde 1 lt su 1 sutlu nescafe 2 Turk kahvesi spor yok
Cesit cok gibi duruyor ama gun sabah ayfinlanmadan basliyor ve cok uzun yorucu geciyor eve gelince ne yemek yapasim kaliyor bu ara ne de az yiyesim.
Bu da duzene girer insallah...
Grupca fenalardayiz....
minik bi parca bitter cikolata ve badem denesen? veya kakaolu yulaf lapasi?
Benim pek yemek keyfim yok.doymak icin yerim.peynir de cesit cesit yemem yani.Aynen fenalarda herkes...
Ben kendime ise götürme kaplari siparis ettim, niyetim önceden biseyler hazirlayip getirmek. ama bugün getirmedim tabi. Dün yogun is, aksam misafirlik (miktar olarak biraz fazla yesem de hafif seyler yedim) sonra banyo derken bisey hazirlayamadim. Humusa ve leblebiye dikkat et, bende sindirim sorunu yapiyor fazla yiyince. Tabi her bünye farkli. cok az yemissin aslinda. Sen hangi peynirleri yiyosun? ben son ara bi peynire sardim, siyah ekmek üzerine sürüp üzerinde domatesle yiyorum. sürme peynir gibi Beyaz ama cok pütürlü cökelek ve sürme p. arasi görüntüsü, cok Protein iceriyor ve tok tutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?