60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

Sabah iki ekmekli kaşarlı 5 yuvarlak ince dilimli sucukla yapılmış tost
Öğle minicik biberlerden 3 tane dolma yoğurt
Ara muz ve 10 badem
Akşam 1 tavuk gögsünü soyeleyip 1 kaşık un 1 kaşıktan az yağ ve 1 bardqk sütle pişirip tavukların üstüne atıp üzerine kaşar koyup fırına attım yedim. Bu biraz fazla olmuş olabilir. Akşamada 1 sade kahve ve2 minik lokum
Hormon iğnelerinden olsa gerek dün 62.3 çıkan ben bu sabah 61.3 çıktım. Adet öncesi su tutup veriyorum galiba

Bu arar tatlidir abur cuburdur kendimi tutamiyorum.
Tutmak amacli duya diyet kurabiye yapmaya karar verdim kahvenin yaninda falan.

Yulaf kabartma tozu vanilin badem ceviz hindistan cevizi cok az tarcin yumurta az sut hepaini karistirip firinda kurabiye yaptim.
Seker yok tadi guzel ama cokta masum degil oyuzden gunde 2 tane yemem gerek ara ogunde...bakalim...
Bu arada hindistan cevizi ekledigime pismna oldum.
Hem agir bir tat yapmis kalorilimidir nedir:)
Hem de geregi yok.
Alisveriismide yaptim.
Bugunden taze fasulyede yapacagim yarina.

Iyi pazarlar....

Dun de bugun de ayni seyleri yedim.
Kahvalti;az peynir 1 dilim pastirma 1 tatli lasiig humus 1 yumurta 1.5 etimek form
Oglen;2 yaptigim kurabiye (seker un yok) sutlu nescafe
Aksam;kabak haslama-yogurt
Evdeydim.temizlik yapip yatip tekrar temizlik falan.guzel-kafami dinledigim bir pazar gunuydu...
Malum yarin yogunluk baslar...
Herkese iyi haftalar...

Sabah 1 dilim peynir 1 haşlama yumurta yeşiilik bir dilim ekmek
Ara 10 badem
Öğle 1 sigara böreği minicik 4-5 adet patates kızartması3 soğan halkası ve 1 patates kroket soda (malum pazar bizim yüzm günümüz)
Akşam 200gr köfte az patates kızartması eşime verdim patatesleri ve az salata
Ara sade türk kahvesi 1-2 adet mini cikolata 1 kadeh likör ve 1 avuç kabak çekirdeği.
Akşam arası kalorili oldu akraba ziyareti ısrarlarla yemezsen alınırlar

Selam hanımlar,
Bugün evde misafir vardı. Dikkat etmeye çalışsam da fazla olmuştur. Fırında balık, mezeler, peynir, kuruyemiş, içki... Ekmek, tatlı yemedim, kızartma yoktu zaten ama herşey bol zeytinyağlıydı. Ev sahibi olunca çok yiyemiyorsunuz neyse ki. Yarın telafi ederim.

Sabah kahvaltım bir bardakta süt, öğle 3mini biber dolması yoğurt akşama dışarda tavuk yada et

Günaydınnnn ,

1,70 boy 30 yaş :)

Kahvaltı ; domates + salatalık + beyaz peynir + ceviz 2 parça

Ara : bu ara çok erken oldu ama şekersiz kahve 1 adet biskrem bisküvi..

tatlı isteğimi bastırmak için kuru kayısı aldım ama yok yine olmuyor yine olmuyor.

Aynen. Kacamak yapildi, ama cok degil. O alisveris olayini bende yapicam daha ama bugün bebe ziyareti var, dünden zeytinyagli fasülye yaptim ama ilk kez gittigim evde yememek de olmaz, ona göre Sabah daha az yedim, öglend e öyle yapicam...

Spora hangi saatlerde gidiyosun? Yada gitmek istiyosun?

7 24 qlacik salon hangi saatlerde giderim bilmiyorum ama bikegim cok kotu uzun zamandir.dra gidip filmden sonra ne diyorsa ona gore baslayayim istiyorum.hic kullanamiyorum sol elimi inan...usengeclikten doktorada gidemedim.
Benim calisma saatlerim de hergun farkli ona gore bazen gunduz bazen aksam giderim.
Faydasi icin sorduysan ben de bilmiyorum da zaten kiloya etki etmeyecegini bilerek gidecegim sıkılasmam da gerek ya o yizden giderim.

Menum :sabah iki dilim (dun yaptigim firinda diyet kabak mucver) yaninda zeytin peynir ayran

Ara ogun cok az nar ve bir iki dilim kavun

Saat 17:00gibide
4 tane mercimek koftesi (bol marul ile )
Birkac parca da karnabahar kizartmasi ve bir kase yogurt 3 bardak ayran

Spora basladim aslinda ama regl olcam sanirim pek modumda degildim.
2 lt su

Merhabaaaa.
Yeni calisma saatlerime alisamadim bi...duzensiz yemek yiyorum.
07.00 1 yumurta 2 etimek form peynir kirmizi biber
10.00 arkadaslarin kahvaltisindan 2 catal peynir yarim dilim ekmek ceyrek yumurta
11.30 yarim avuc leblebi
15.30 peynir 1 etimek 1 yemek kasigi humus
17.00 1 yaptgim kurabiye 5 badem 15 leblebi
19.30 1 az tereyagda az yumurta 1 etimek.

Gun icinde 1 lt su 1 sutlu nescafe 2 Turk kahvesi spor yok

Cesit cok gibi duruyor ama gun sabah ayfinlanmadan basliyor ve cok uzun yorucu geciyor eve gelince ne yemek yapasim kaliyor bu ara ne de az yiyesim.
Bu da duzene girer insallah...
Grupca fenalardayiz....

kizartmalar cok fazla olmus, yaramaz insallah

Dün;
Sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir haşlanmış yumurta ve yeşillik
Öğle: 3 mini biber dolması ve yoğurt
Ara: turk kahvesi yarım ekşi elma
Akşam 2 su bardağı büyüklüğündepatlamış mısır tarhana çorba

Aynen fenalarda herkes...

Ben kendime ise götürme kaplari siparis ettim, niyetim önceden biseyler hazirlayip getirmek. ama bugün getirmedim tabi. Dün yogun is, aksam misafirlik (miktar olarak biraz fazla yesem de hafif seyler yedim) sonra banyo derken bisey hazirlayamadim. Humusa ve leblebiye dikkat et, bende sindirim sorunu yapiyor fazla yiyince. Tabi her bünye farkli. cok az yemissin aslinda. Sen hangi peynirleri yiyosun? ben son ara bi peynire sardim, siyah ekmek üzerine sürüp üzerinde domatesle yiyorum. sürme peynir gibi Beyaz ama cok pütürlü cökelek ve sürme p. arasi görüntüsü, cok Protein iceriyor ve tok tutuyor.

günaydın,

dün akşam bir davetteydik . resmen savaş verdim kendimle ve kazandım 10 çeşit hamur işi tatlı ve salata arasından sadece tatlı ve bir adet minik kurabiye yedim :) masadan da hızla uzaklaştım :)

Sabah ,

1 dilim tam tahıllı ekmek üzerine çok çok az sürülmüş bal ve iki parça ceviz :) çok aceleye geldi bu sabah kahvaltım.

Dün bir saat yürüyüş yaptım bugunde yapmayı düşünüyorummm ..

Bence sık ve az yemişsin yani çok gibi durmuyor :) bir tek o 19,30 daki yumurta yerine salata filan olsaymış çok çok harika olurmuş .

minik bi parca bitter cikolata ve badem denesen? veya kakaolu yulaf lapasi?

yulaf lapası yiyemiyorum ama bitter çikolata en acil kurtarıcım :)

Benim pek yemek keyfim yok.doymak icin yerim.peynir de cesit cesit yemem yani.
Beyaz yagli peynir yiyorum.
Bu kez tulum peyniri almistim.
Peynirden baya kalori aliyorum bu bir gercek

Ara öğün 3 kayısı çok az beyaz leblebi :)

öğle yemeği ne yiyeceğimi hiç bilmiyorum. hava kapalı şeytan diyor ki aç bir minik çiko yanına kahve yemek niyetine :) melek de diyor ki üşenme yemeğe çık iç güzel bir çorba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…