60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

Selam
Of iki gündür iş çığrından çıktı bende de. İş yoğunluğu içinde iki günde evde iki ayrı misafir.. İşin saçma tarafı yemekten de çok özlemiş gibi zevk almadım, iş olsun diye yedim. Bana hediyesi şiş ve bozuk bir mide bağırsak. İyi haber, şekeri özlemiyorum mucizevi şekilde. Kesin yarım kg almışımdır. Neyse bugün zaten birşey yiyebilecek gibi değilim, yavaş yavaş boşaltırım mideyi.

Benim pek yemek keyfim yok.doymak icin yerim.peynir de cesit cesit yemem yani.
Beyaz yagli peynir yiyorum.
Bu kez tulum peyniri almistim.
Peynirden baya kalori aliyorum bu bir gercek

Bi yagli bi az yagli, bi Mozzarella bi kasarbi Beyaz yersen belki sasirtma ise yarayabilir ondan sordum

sen melegi dinle yada daha masum bisey olsun.

Sekeri özlememek mucize gercekten. 21 gün sekersiz takilanlara büyük saygim var

şekeri özlememek için özel bir şey yaptınız mı ?

SEN DİYETİSYENE VEYA DİYET PROGRAMINA DEVAM ETMIYORSUN GALİBA CANIM...KAÇ GÜNDÜR HİÇ OLMAMASI GEREKEN MENÜLER VAR.
TATİLDESİNİZ HENUZ GALİBA,ZOR O DA

kız masum diyo bir de :)
paketli gıdanın masumu yokkk

Bi yagli bi az yagli, bi Mozzarella bi kasarbi Beyaz yersen belki sasirtma ise yarayabilir ondan sordum
hehehe vücut neyine şaşıracak ki bunların kaşarda mozerella da beyaz peynir de yağlı :)
aslında lorla yaşıyor bazen millet...

şekeri özlememek için özel bir şey yaptınız mı ?
Bir aydan fazladır light ürünler dahil kesinlikle rafine şekerli birşey yemedim. Sadece muz ve kuru kayısıdan aldım şekeri. Şimdi beyaz şekerli şeyler hiç canım çekmiyor, çekti sanıp yesem de tad almıyorum, sentetik birşey gibi geliyor tadı. 21 gün şekersiz beslenme efsanesi doğru galiba.

kız masum diyo bir de :)
paketli gıdanın masumu yokkk

hehehe vücut neyine şaşıracak ki bunların kaşarda mozerella da beyaz peynir de yağlı :)
aslında lorla yaşıyor bazen millet...

haklisin galiba yag acisindan benim yedigim lor heralde? Protein acisindan farkli olabilirler bi arastirmak lazim hangisinde cok.. ben peynir ve sütte yaga cok takilmiyorum az yerim yagliysa tek, doyurucu olmasi.

masallah sana demekki vücut istemiyo bi süre sonra. sekersiz bir gün mü yapsam ne

Dün de ne yaptığımızı konuştuk,sohbet ettik ama menülerimizi paylaşmadığımıza göre coştuk herhalde yine yeme konusunda...
ben de dün el kadar katmer yedim hamur işi hiç yemıyordum halbuki ve muz da yemezdim yedim...
yine;
köfte-salata
kabak-yoğurt
patlıcan yoğurt tarzı bıkana kadar devam etmek istiyorum yoksa baksanıza kalorilerim artarak devam ediyor...
buna rağmen bu hafta belki kilo verebilirim,cokta vahim değil he şişkinliğim de gitmedi hala...
bugün maydanoz suyu yapacagım akşam...

Dün yediklerim:

Sabah: 2 dilim ekmek, ince dilim kasar peyniri ve domatesle
ara: bir Kücük salatalik
Öglen: Müsli ve süt
Ara: yok
Aksam: 2 yk pirinc pilavi ve normal porsiyon zeytinyagli taze fasülye, bol yogurt ile
Ara: Yok

asena87 muzu neden yemiyosun? Fazlasi zarar da arada olur.. ögle ve aksam süpermis. maydonoz suyu ise yariyo mu ?

Tebrik ederimm :) tüm içeçekleri şekersiz tüketmeme rağmen günün belli saatlerinde gelen tatlı istediğimi bir türlü bastıramıyorum. biraz beynimde olayı bitirip gerçekten şu 21 günü denemek istiyorum :)

günaydınn ,

evet dün öğlen ki masum atıştırmalığımdan sonra evde sadece zeytinyağlı tazefasulye ve cacık yedim

Sabah kahvaltı :
1 dilim tam tahıllı ekmek , çok az peynir , domates salatalık ve 3 zeytin.

Aslında benim sorunum sabah ve akşam değil öğle yemekleri ... iş yerinin yemekhanesinde yemekler inanılmaz lezzetli ama diyete hiç uygun değil e dışarıdan da yenilecek şeyler sıkıntılı.. bir dönem evden getirdim o da bir süre sonra zor gelmeye başladı.

öğle yemeği için bana neler önerebilirsiniz.

Günaydın
Evet iki üç günlük karmaşadan sonra ben de toparlıyorum. Herkese kolay gelsin. Şeker konusunda herkese tavsiye ederim tabii firesiz bir 20 gün geçirmeyi. Başlarda zor ama şeker olmayınca deli gibi açlık krizleri de geçirilmiyor kıymeti anlaşılıyor.

Bilmem maydanoz iyidir her zaman.odemi alir.
Ama yorgunluktan kalkip yapacak halim yok valla su an..
Belki bahane dersiniz ama bu tempoda ne yemek yapabiliyorum su an ne de duzenli yiyebiliyorum.
Bu arada sana da tavsiye cumalara yaklasirken fasulye yeme :)
Sanki gunlerce vucudumdan cikmiyormus gibi sisiriyor beni :)
Yaaa kizlar cok yoruluyorum yaaa.

asena87 valla ben de çok yorgun hissediyorum. Yemek düşünmekten de yapmaktan da sıkıldım şu son bir haftadan sonra, birkaç gün kuruyemiş yoğurt peynir ve meyveyle beslenmekten başka birşey istemiyorum. Hadi hayırlısı.

Bugün öyle yaptım zaten sabah 2 küçük ayran ve 1 avuç beyaz leblebi, akşam kahvaltı ve yoğurt.

yorgunlar kervanına günaydınlar :)

ben de çok yorgunum , hatta şu aralar istifamı etsem diye düşünüyorum. 2 çocuk ufağı 11 aylık büyük 1.sınıf öğrencisi . öyle bir tempoda yaşıyoruz ki yemek yapmak büyük lüxs .

sabah ,

2 dilim kemekli ekmek arası ince dilim kaşar ve ince dilim salam + duble şekersiz çay :)

öğlen sadece meyve yemeyi düşünüyorum.

akam üzeride atıştırmalık kuru kayısı leblebi kahve belki minik bir bitter çiko.

akşam yemeğimiz henüz belli değil yapar mıyım o da belli değil :) akşam ola hayrola.

Yemegi düsünmek ve dogru sekilde yapmak yorucu gercekten. birkac hafta önce esim icin bir diyetisyene (online) basvurdum, esim kismen uyguluyor ben destek olmaya calisiyorum ama 2 haftada 5 kilosu gitti, az dikkat edince. o 100 üzerinde.. aralarda findik fistik yemeyi ordan icat ettim ama o diyet ona göre belki bana yaramaz diye dün kafama tak etti, kendim icin hep kiyafetler aliyorum ama kilolar gitmedikce bi anlami olmuyor , ben de basvurdum ve sanirim yarin veya haftasonu basliyorum bir aylik ona göre beslenmeye.. eger az bucuk ögrenirsem devami gelir diye umuyorum. arada yürüyorum fazladan veya asansör yerine merdiven filan. Kis gelmeden indim indim 2 ay sonra motivasyonum düser kendimi biliyorum.

asena87 akla yatkin, sisiriyor gercekten...

Dün yediklerim:

Sabah: 1 dilim ekmek, 2 yumurta
ögle: 2 cikolatali misir patlagi, 4 ceviz
aksam: firinda tavuk Kanat biraz patates ile ve karisik salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…