- 15 Temmuz 2015
- 945
- 3.644
- 113
Benim pek yemek keyfim yok.doymak icin yerim.peynir de cesit cesit yemem yani.
Beyaz yagli peynir yiyorum.
Bu kez tulum peyniri almistim.
Peynirden baya kalori aliyorum bu bir gercek
Ara öğün 3 kayısı çok az beyaz leblebi :)
öğle yemeği ne yiyeceğimi hiç bilmiyorum. hava kapalı şeytan diyor ki aç bir minik çiko yanına kahve yemek niyetine :) melek de diyor ki üşenme yemeğe çık iç güzel bir çorba
Selam
Of iki gündür iş çığrından çıktı bende de. İş yoğunluğu içinde iki günde evde iki ayrı misafir.. İşin saçma tarafı yemekten de çok özlemiş gibi zevk almadım, iş olsun diye yedim. Bana hediyesi şiş ve bozuk bir mide bağırsak. İyi haber, şekeri özlemiyorum mucizevi şekilde. Kesin yarım kg almışımdır. Neyse bugün zaten birşey yiyebilecek gibi değilim, yavaş yavaş boşaltırım mideyi.
sen melegi dinleyada daha masum bisey olsun.
Selam
Of iki gündür iş çığrından çıktı bende de. İş yoğunluğu içinde iki günde evde iki ayrı misafir.. İşin saçma tarafı yemekten de çok özlemiş gibi zevk almadım, iş olsun diye yedim. Bana hediyesi şiş ve bozuk bir mide bağırsak. İyi haber, şekeri özlemiyorum mucizevi şekilde. Kesin yarım kg almışımdır. Neyse bugün zaten birşey yiyebilecek gibi değilim, yavaş yavaş boşaltırım mideyi.
SEN DİYETİSYENE VEYA DİYET PROGRAMINA DEVAM ETMIYORSUN GALİBA CANIM...KAÇ GÜNDÜR HİÇ OLMAMASI GEREKEN MENÜLER VAR.Dün;
Sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir haşlanmış yumurta ve yeşillik
Öğle: 3 mini biber dolması ve yoğurt
Ara: turk kahvesi yarım ekşi elma
Akşam 2 su bardağı büyüklüğündepatlamış mısır tarhana çorba
kız masum diyo bir de :)Ara öğün 3 kayısı çok az beyaz leblebi :)
tam öğününü yaz da akşam bakabilelim :)
böyle masum duruyo :)
öğle yemeği ne yiyeceğimi hiç bilmiyorum. hava kapalı şeytan diyor ki aç bir minik çiko yanına kahve yemek niyetine :) melek de diyor ki üşenme yemeğe çık iç güzel bir çorba şekersiz kahve ve 120 kalorilik masum bir atıştırmalık yedim :) akşama sebze ve salata
hehehe vücut neyine şaşıracak ki bunların kaşarda mozerella da beyaz peynir de yağlı :)Bi yagli bi az yagli, bi Mozzarella bi kasarbi Beyaz yersen belki sasirtma ise yarayabilir ondan sordum
Bir aydan fazladır light ürünler dahil kesinlikle rafine şekerli birşey yemedim. Sadece muz ve kuru kayısıdan aldım şekeri. Şimdi beyaz şekerli şeyler hiç canım çekmiyor, çekti sanıp yesem de tad almıyorum, sentetik birşey gibi geliyor tadı. 21 gün şekersiz beslenme efsanesi doğru galiba.şekeri özlememek için özel bir şey yaptınız mı ?
kız masum diyo bir de :)
paketli gıdanın masumu yokkk
hehehe vücut neyine şaşıracak ki bunların kaşarda mozerella da beyaz peynir de yağlı :)
aslında lorla yaşıyor bazen millet...
Bir aydan fazladır light ürünler dahil kesinlikle rafine şekerli birşey yemedim. Sadece muz ve kuru kayısıdan aldım şekeri. Şimdi beyaz şekerli şeyler hiç canım çekmiyor, çekti sanıp yesem de tad almıyorum, sentetik birşey gibi geliyor tadı. 21 gün şekersiz beslenme efsanesi doğru galiba.
Bir aydan fazladır light ürünler dahil kesinlikle rafine şekerli birşey yemedim. Sadece muz ve kuru kayısıdan aldım şekeri. Şimdi beyaz şekerli şeyler hiç canım çekmiyor, çekti sanıp yesem de tad almıyorum, sentetik birşey gibi geliyor tadı. 21 gün şekersiz beslenme efsanesi doğru galiba.
Bilmem maydanoz iyidir her zaman.odemi alir.Dün yediklerim:
Sabah: 2 dilim ekmek, ince dilim kasar peyniri ve domatesle
ara: bir Kücük salatalik
Öglen: Müsli ve süt
Ara: yok
Aksam: 2 yk pirinc pilavi ve normal porsiyon zeytinyagli taze fasülye, bol yogurt ile
Ara: Yok
asena87 muzu neden yemiyosun? Fazlasi zarar da arada olur.. ögle ve aksam süpermis. maydonoz suyu ise yariyo mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?