60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

istifa? yorgunlugunu yürüyüsle gidermeye Calis dicem de ben de yapmiyorum yeterince. ama TR daha sicaktir heralde burasi bugün 9 derece. sabaha güzel baslamissin, umarim günü iyi bitirirsin sende.

istifa? yorgunlugunu yürüyüsle gidermeye Calis dicem de ben de yapmiyorum yeterince. ama TR daha sicaktir heralde burasi bugün 9 derece. sabaha güzel baslamissin, umarim günü iyi bitirirsin sende.

hem iş hem ev bu aralar çok zorlamaya başladı yada okullar daha yeni açıldı ve tam düzene alışamadım diye öyle de geliyor olabilir. Öğlenleri 45 dk kadar yürümeye çalışıyorum çok tempolu olmasada. evet bu aralar tam yürüme havaları ne sıcak ne çok soğuk . bir aya kalmaz bizde de soğur.

Kadin her Zaman her ise yetismeli dimi, haliyle yorucu...

Yaaa seni çok iyi anlıyorum,hem iş hem okula yeni baslayan öğrenci hem de bebek...
ben de hiç biri yok sadece işten beziyorum sen haklısın...
kadın olmanın cılveleri işte...herşeyi yapacaksın,herşeyi yetiştireceksin ve 4*4 lük olcaksın heee kocanı da ihmal etmeyeceksin bla blaa....
valla zor şeyler...şu evini çocuğunu üstünü başını kilosunu ilişkisini kontrol altında tutanlara imreniyorum...
ama sen yıne de kaşarı,salamı yeme
öğleni de meyveyle geçiştirme bence...
öğlen güzel ye ki akşam kıtlıktan cıkmışcasına canın birşeyler çekmesin :)
öpüldünüz kızlarrrrrrrrrrrrr

Selam herkese.
Hergun hemen hemen 1 ogunde fazla yiyorum bu da kilo verdirmiyor bana.
09.30 yarim simit yarim pogaca peynir domates salatalik (toplanti kahvaltiliydi)
Gun boyunca 3 kare cikolata 15 leblebi 1 mandalina
18.00 yogurtlu patlican. Firinda.
Maydanoz suyu:rondoda maydanoz limon mandalina ve salatalik...
Regl olacagim sistim baya.
Odem var ama sabah yediklerimden sonra kilo vermemem normal tabi...

Selam ben iki haftadır yoktum bu arada kilo veremedim maalesef sabah tartıldım 60.2 her gün 1 saat yürümeye başladığım halde değişiklik olmadı yediklerimi dahada azaltmam gerekli galiba ama birden çok bir değişiklik yapamıycam geçen sene yaptığım gibi kilo verebilmek için bir kaç şey deniycem ama ayda ancak 1 kilo verebilirim bu beslenmeyle o yüzden beni listeden çıkarabilirsin size kolay gelsin kolayca kilolarınız gitsin inşallah

Günaydin arkadaslar,

63,9 ciktim, 63ü gördüm ya heyecanlandim azalmaya basladi !

Bugün menüm belli tam uyacagim:

Sabah: 1 dilim ekmek ve dilim peynir, 1 Kücük salatalik, 1 haslanmis yumurta 5 zeytin olacakti ama evde unuttum yiyemedim
ara: bir fincan rezene cayi ve 3 hurma
Ögle: 2 dilim ekmek labne peynir ile
aksam: 4 yk kabakli bulgur pilavi yaninda bol yogurt
en son: 300ml kefir

kacamak olarak belki bir adet meyve

61.5 cıktım canım. Sabah 1 dilim ekmek 2 dilim kaşar ve 4 dilim sucuk.
Öğle:tava dil balığı ve yoğurtlu semizotu
Akşam etli fasülye
Gece 1 avuç antep fıstığı biraz kabak çekirdeği( tedavi için)

Selam
Aynıyım, 55.2. Amma karıştırdım bu hafta ya ama iki gündür fena değil.

Sabah
Her zamanki kahvaltım (tam yağlı beyaz peynir, domates, 8-10 yeşil zeytin, 3 ceviz, 5-6 badem)
Akşam
Bir büyük kase yoğurt, tereyağında iki yumurta, yeşil salata, 10 çiğ fındık

Son düzenleme:
Selam.anca yazavildum.sabah uyuyakalmisim.evden hazirlanip cikmam 2 dakika surdu herhalde.
63.2 ciktim ben de...
Hissettigim regl den sonra hizli vermeye badkayacagim.bayadir duraklama donemindeyim cunku...

Kilo bildirimi yapmayanlar da bugun yapsinlar listeyi guncelleyecegim.
Bazilari cikmisti en son.
Cok gaza gelip kilo verecegim gibi bir his var icimde ama once regl...

E kahvaltiyi evde unuttun ne yedin canim.

Merhaba
Ben guistizia
Ben size günler önce eski nickimle yani nick değiştirmeden yazmıştım
Beğenmediniz bile mesajımı
Belki de görmediniz
Çıkarır mısınız demiştim hatta
İnş bu mesajımı götürüsünüz
Listede hâl yer aldığımı görünce yazmak istedim
Boşuna eksi koyup yorulmayın anlamında

Mesajinizi gordum ardindan tablodan cikardim 54.sayfada,ilk sayfayi da guncelleyecegim.
Ben cikiyorum demistiniz bana biraz sert bir uslup gelmisti,siz aciklamasiz cikiyorum deyince bir sey deme geregi duymadim.
kimse begenmemisse bilemem,cok aktif degiliz zaten su aralar.

Aslında aynada biraz incelmis gibi gorunuyorum farkindayim ama tartıda
67 .4 geldim reglden dolayi muhakkak haftaya guzel bir rakamla gelcem

62nin altında çıkıyorum iki hafadır ama hormon iğnelerine başladım, tabi bu iğneler yumurta olgunlaşmasını sağladığından dietimde kesemeyeceğim şeyler var. Mesela sabah mutlaka yumurta yemek gibi yada hergün mutlaka kuruyemiş yemek gibi. En azından kilo almam durdu ama iğnelere başladığımdan beri ödemlerim oldu. Tuzu kısıyorum. Az önce sosyal medyada yemyeşil bir sayfa gördüm. Yazın pişirecek sebze bulmakta zorlanıyordum. Kabak patlıcan ve paZı arasında gidip geliyordum. Şimdi enginar ıspanak kabak pırasa kereviz bruksel lahanası beyaz lahana brokoli derken sebze seçeneğimiz artıyor kızlar. Eve en son ne zaman ekmek aldığımı hatırlamıyorum genelde sebzelerin içine biraz bulgur ekliyorum.

Canim sayfanin adini soylermisin ben de bakayim.

Kizlar bayadir cok dagildik hepimiz sanirim.
Ben toparlanacagim..
2 gundur evi temizliyorum detayli...
Isyeride yogunlasmisti ne zamandir ama artik eski modumuza donmeliyiz hepimiz.
Listeyi guncelleyecegim musait olunca devam edecek olanlarla.
Yarindan itibaren netleselim.
Siz de haber edin degisen bir durum varsa
Madam Seyyan Pes etme mavli sempatik_kiz D dudo88 L leylimleyyy19 laiyka

Yarin herkes mutlu olsun,bunun icin sebebe gerek yok,yaşıyorsak,gün doğmuşsa,basimiza gelen iyi ve kotu seylere gulelim cunku 5 dk sonra gulemeyebiliriz ki her yasanilan sey 5 sene sonra unutulup tozlu sayfalara gomuluyor hatta aklimiza geldikce gulebiliyoruz.bunu dusunup anı mahvetmeyelim...
Herkes bugunune gelmek icin farkli zorlu yollardan geciyor ya da gececek kimseyle kendimizi kiyaslamadan kendi adimiza mutlu olalim.
Heee oyle sacmalayayim istedim :)

asena87 şekerim içimi açtın vallahi katılıyorum ruh durumuna ve maşallah diyorum. Hatta bir de üstüne Müzeyyen Senar'ın biyografisini oku bir ara diyorum :) Hep bu kafada yaşamış kadın :) Konumuza dönersek, yeni hafta için herkese iyi şanslar. Görüntümüzden öte sağlığımızı düşünelim ve iyi beslenelim. Bedenimize iyi çalışmasını istediğimiz bir makine gibi bakalım. Çok selamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…