- 3 Eylül 2018
- 320
- 192
- 18
- 38
yorgunlar kervanına günaydınlar :)
ben de çok yorgunum , hatta şu aralar istifamı etsem diye düşünüyorum. 2 çocuk ufağı 11 aylık büyük 1.sınıf öğrencisi . öyle bir tempoda yaşıyoruz ki yemek yapmak büyük lüxs .
sabah ,
2 dilim kemekli ekmek arası ince dilim kaşar ve ince dilim salam + duble şekersiz çay :)
öğlen sadece meyve yemeyi düşünüyorum.
akam üzeride atıştırmalık kuru kayısı leblebi kahve belki minik bir bitter çiko.
akşam yemeğimiz henüz belli değil yapar mıyım o da belli değil :) akşam ola hayrola.
istifa? yorgunlugunu yürüyüsle gidermeye Calis dicem de ben de yapmiyorum yeterince. ama TR daha sicaktir heralde burasi bugün 9 derece. sabaha güzel baslamissin, umarim günü iyi bitirirsin sende.
hem iş hem ev bu aralar çok zorlamaya başladı yada okullar daha yeni açıldı ve tam düzene alışamadım diye öyle de geliyor olabilir. Öğlenleri 45 dk kadar yürümeye çalışıyorum çok tempolu olmasada. evet bu aralar tam yürüme havaları ne sıcak ne çok soğuk . bir aya kalmaz bizde de soğur.
Kadin her Zaman her ise yetismeli dimi, haliyle yorucu...
Yaaa seni çok iyi anlıyorum,hem iş hem okula yeni baslayan öğrenci hem de bebek...yorgunlar kervanına günaydınlar :)
ben de çok yorgunum , hatta şu aralar istifamı etsem diye düşünüyorum. 2 çocuk ufağı 11 aylık büyük 1.sınıf öğrencisi . öyle bir tempoda yaşıyoruz ki yemek yapmak büyük lüxs .
sabah ,
2 dilim kemekli ekmek arası ince dilim kaşar ve ince dilim salam + duble şekersiz çay :)
öğlen sadece meyve yemeyi düşünüyorum.
akam üzeride atıştırmalık kuru kayısı leblebi kahve belki minik bir bitter çiko.
akşam yemeğimiz henüz belli değil yapar mıyım o da belli değil :) akşam ola hayrola.
E kahvaltiyi evde unuttun ne yedin canim.Günaydin arkadaslar,
63,9 ciktim, 63ü gördüm ya heyecanlandim azalmaya basladi !
Bugün menüm belli tam uyacagim:
Sabah: 1 dilim ekmek ve dilim peynir, 1 Kücük salatalik, 1 haslanmis yumurta 5 zeytin olacakti ama evde unuttum yiyemedim
ara: bir fincan rezene cayi ve 3 hurma
Ögle: 2 dilim ekmek labne peynir ile
aksam: 4 yk kabakli bulgur pilavi yaninda bol yogurt
en son: 300ml kefir
kacamak olarak belki bir adet meyve
MerhabaEki Görüntüle 2190603 Eki Görüntüle 2187351 10.08.2018 : 64.2 kg
Herkese selam.
1 haziranda 69.3 kilo ile basladigim seruvene ramazan,adapte olamamam,vucudumu tanimamam ve sanirim yavas metabolizmamla (pco)
an itibariyle 64.2 kg ile devam ediyorum.
Her aksam tum gun yediklerimi buraya yazacagim.
Gun icinde de soru -cevap-sohbet seklinde devam ederiz.
Katilmak isteyen arkadaslarimi beklerim.
Gercekten azimle devam edecek,yazacak kisilerle yola devam ederiz insallah.
Mesajinizi gordum ardindan tablodan cikardim 54.sayfada,ilk sayfayi da guncelleyecegim.Merhaba
Ben guistizia
Ben size günler önce eski nickimle yani nick değiştirmeden yazmıştım
Beğenmediniz bile mesajımı
Belki de görmediniz
Çıkarır mısınız demiştim hatta
İnş bu mesajımı götürüsünüz
Listede hâl yer aldığımı görünce yazmak istedim
Boşuna eksi koyup yorulmayın anlamında
Canim sayfanin adini soylermisin ben de bakayim.62nin altında çıkıyorum iki hafadır ama hormon iğnelerine başladım, tabi bu iğneler yumurta olgunlaşmasını sağladığından dietimde kesemeyeceğim şeyler var. Mesela sabah mutlaka yumurta yemek gibi yada hergün mutlaka kuruyemiş yemek gibi. En azından kilo almam durdu ama iğnelere başladığımdan beri ödemlerim oldu. Tuzu kısıyorum. Az önce sosyal medyada yemyeşil bir sayfa gördüm. Yazın pişirecek sebze bulmakta zorlanıyordum. Kabak patlıcan ve paZı arasında gidip geliyordum. Şimdi enginar ıspanak kabak pırasa kereviz bruksel lahanası beyaz lahana brokoli derken sebze seçeneğimiz artıyor kızlar. Eve en son ne zaman ekmek aldığımı hatırlamıyorum genelde sebzelerin içine biraz bulgur ekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?