Sagol canim ben de sadece kilo odakli bakmayalim diye paylastim...asena87 şekerim içimi açtın vallahi katılıyorum ruh durumuna ve maşallah diyorum. Hatta bir de üstüne Müzeyyen Senar'ın biyografisini oku bir ara diyorum :) Hep bu kafada yaşamış kadın :) Konumuza dönersek, yeni hafta için herkese iyi şanslar. Görüntümüzden öte sağlığımızı düşünelim ve iyi beslenelim. Bedenimize iyi çalışmasını istediğimiz bir makine gibi bakalım. Çok selamlar.
yok tek zeytinleri unuttumE kahvaltiyi evde unuttun ne yedin canim.
Yarin herkes mutlu olsun,bunun icin sebebe gerek yok,yaşıyorsak,gün doğmuşsa,basimiza gelen iyi ve kotu seylere gulelim cunku 5 dk sonra gulemeyebiliriz ki her yasanilan sey 5 sene sonra unutulup tozlu sayfalara gomuluyor hatta aklimiza geldikce gulebiliyoruz.bunu dusunup anı mahvetmeyelim...
Herkes bugunune gelmek icin farkli zorlu yollardan geciyor ya da gececek kimseyle kendimizi kiyaslamadan kendi adimiza mutlu olalim.
Heee oyle sacmalayayim istedim :)
Tünaydın herkese ,
perşembe akşamından beri hastanelerdeyiz yazamadım . okul sezonuyla hastalık sezonunuda açtık . neyse ki bugun daha iyiyiz. tabi bir kaç gündür ne yiyorum ne yemiyorum bütün düzen kaçtı . bugun düzene giriyoruz inşallah.
Kahvaltı ,
1 dilim tam tahıllı ekmek + beyaz peynir yarım dilim + zeytin 4 adet + domates çeri ve salatalık .
Cok gecmis olsun. Aman daha iyi ol da. Insallah güclerini toplarsin bir an önce.
gayette güzel baslamissin. Herkese güzel verimli bir hafta diliyorum!
Geçmiş olsun. Bulgur karbonhidrat grubu içinde en iyilerden biri, sağlıklı da, doyurur da. Ama porsiyona dikkat etmek lazım. 1 su bardağı ince bulgurdan bir büyük oval borcam kısır çıktı ben de geçen haftalarda. yaptıktan sonra küçük bir çorba kasesi ile ölçü alıp yemek en iyisi galiba.akşama diyet kısırmı yapsam yağsız yeşillikli . bulgur şişlik yapıyor ama ççokta canım istedi abartmadan yesem . ne diyorsunuz ? diyette kısır yenilir mi sizce ?
Geçmiş olsun. Bulgur karbonhidrat grubu içinde en iyilerden biri, sağlıklı da, doyurur da. Ama porsiyona dikkat etmek lazım. 1 su bardağı ince bulgurdan bir büyük oval borcam kısır çıktı ben de geçen haftalarda. yaptıktan sonra küçük bir çorba kasesi ile ölçü alıp yemek en iyisi galiba.
Selam herkese...
Yogun bir gundu 6 da basladi hayat...
07.30 1 haslanmis yumurta 2 dilim ekmek peynir domates
13.30 6 kofte 2 dilim ekmek salata 2 yk patates puresi
20.00 1 tavada yumurta az peynir 1 etimek form.
11000 adim atmisim.
1 lt su 3 Turk kahvesi 1 sutlu neskafe 5 cay....
Ya tum gun az yedim saniyordum yazinca farkettim baya baya ekmege dadanmisim...
Gun cok uzun oldugu icin (06.00-00.00)
Farketmemisim.
Sorunu buldum.
Abur cubur tatli olayi degil ekmege baslamisim.
Yarindan itibaren sabah 1 etimek sadece...
Deneyecegim:)
Hatta simdi patlican pisirip yogurtla ise gotureyim oglen ki acikip ekmege dadanmayayim.
Su an ekmeklerden cok pismanlik duydum
İyi geceler. Menüm,
Sabah
Beyaz peynir, yeşil zeytin, domates, salatalık, 5 ceviz,5 badem
Öğle
200 gr yoğurt, bir avuç beyaz leblebi
Akşam
Soğanlı domatesli iki yumurtadan omlet (kaç gündür alışveriş yapamadım sebze yok) , 15 çiğ fındık, 5 ceviz, yoğurt
asena87 ekmek ve patates püresi de aynı öğünde fena. iki yk olsa bile. Gün uzun haklısın ben de geceleri acıkıyorum ama yoğurt ve salatalık ile bastırıyorum bazen. Benim işyerimde de o yiyip yiyip kg almayan gıcık hemcinslerimizden var ama onlar kaşarlı dürüm söylerken ben güzel güzel leblebi tıkırdatıyorum ne yapayım, başladı mı gidiyor çünkü yaşadım gördüm.
ekmek fazla olmus gercekten...Selam herkese...
Yogun bir gundu 6 da basladi hayat...
07.30 1 haslanmis yumurta 2 dilim ekmek peynir domates
13.30 6 kofte 2 dilim ekmek salata 2 yk patates puresi
20.00 1 tavada yumurta az peynir 1 etimek form.
11000 adim atmisim.
1 lt su 3 Turk kahvesi 1 sutlu neskafe 5 cay....
Ya tum gun az yedim saniyordum yazinca farkettim baya baya ekmege dadanmisim...
Gun cok uzun oldugu icin (06.00-00.00)
Farketmemisim.
Sorunu buldum.
Abur cubur tatli olayi degil ekmege baslamisim.
Yarindan itibaren sabah 1 etimek sadece...
Deneyecegim:)
Hatta simdi patlican pisirip yogurtla ise gotureyim oglen ki acikip ekmege dadanmayayim.
Su an ekmeklerden cok pismanlik duydum
Ozel bir sey degil ya sehir disinda toplanti 1 hafta,ust duzey kisiler o yuzden...rahat olmaliyim şıkken:)Selam
Sabah
1 tane muz, badem, fındık, 1 ayran
Öğle
1 avuç leblebi, 1 ayran
Akşam
1,5 tatlı kaşığı tereyağı ile sebze sote (mantar, brokoli, domates, soğan), 3-4 dilim hindi füme, 50 gr taze kaşar
Şimdi Gece keyfi, 1 kadeh şarap
asena87 anne geliyor ha... pirinçten kaçış yoksa porsiyonlara ve yanında ekmek, patates vb tüketmemeye dikkat tatlım. Ne varmış bakiim kasımın 1'inde
iyi hadi bakalım iyi şanslarOzel bir sey degil ya sehir disinda toplanti 1 hafta,ust duzey kisiler o yuzden...rahat olmaliyim şıkken:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?