60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

11.30 2 yumurta omlet peynir domates
15.30 kofte (6) 2 dilim ekmek disaridaydim
19.30 sadece balik ...ardindan seftali
Gun icinde 1 lt su 2 soda 1 Turk kahvesi
8500 adim.
Haftasonu biraz duzensiz gecer benim.
Hafta ici daha intizamliyim.
Bence gayet güzel bi gün olmuş senin adına
Söylenebileceğin tek şey su, bence suyu arttırmalısın ben günde en az 2 buçuk lt içmeye çalışıyorum

Nescafeyi sunun icin sordum.
Ice latte-milk shake tarzi icicekleri seviyorum ama sekerli diye icmiyorum.
Bugun canim cok istedi markete gittim baktim inan soguk sekersiz kahveli birsey bulabilirmiyim diye...
Oyuzden sordum..

Ekmegi ben de kestim ama 1 ay boyunca kilo veremedim.sonra sabahlari 1 dilim ekmege basladim simdi veriyorum haftada 1 kilo yarim kilo falan...

Sabah 2 yumurta 2 ceviz
Ara sekersiz turk kahvesi
Öğle 4 kasap köfte salata 5-6 adet patates kızartması
Ara öğünü atladım tğmgün dışardaydım
20:30 3 köfte 1 salata
1 dilim kavuz 1 bardak süt içer günü kapatırım..

Ben kahve dükkanlarına sordum lattede seker yokmuş ben onu içiyorum dışarda, belki işine yarar

Sen yanlislarini biliyorsun dimi :)
Patates...
Bide kavun gec saate kalmis biraz.
Disardaysan adim atmissindir ozaman.
Ya diaarda oldugumda hic su icmiyorum bende.
Ben kahve dükkanlarına sordum lattede seker yokmuş ben onu içiyorum dışarda, belki işine yarar
Sicak kahve olarak degilde soguk kahve olarak ice latte marketlerde satilanlar icu bir arada gibi.baya kalorilidir heralde.
Disarda kahve iciyorsam bende soruyorum sutle mi diye.yoksa icmiyorum...

Oneridir.
Kizlar cocugunuz esiniz misafiriniz varsa evde surekli birseyler pisiyorsa dukan kekini onereyim size...
Bir kez denemistim...yagi ve sekeri cok cok azicik...
Yulaf kepegi ve diyet adina hafif ne varsa koymustum icine.tadida guzeldi.cokta hafifti...
Pogacadan pastadan iyidir...illa gerekiyorsa tabi yoksa yenmemesi tercihim su an

Ah afedersin şimdi fotoğraf ekliyorum

Haftanın ürünü olarak bim e gelmişti
Pek önerilecek bir şey değil ama tadı çok güzel :):)

Eklentiler

• 7BB9A39D-971C-4AEC-BD37-51BEB30CE1B6.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 58
Bugün 5,9km yürümüşüm ama sabah 11de çıktım evden akşam 8de geldim kıyafet denedim avmde gezdim dizim ağrıdı fazlası dizimi zorluyor.

Ah afedersin şimdi fotoğraf ekliyorum

Haftanın ürünü olarak bim e gelmişti
Pek önerilecek bir şey değil ama tadı çok güzel :):)
Evet diyette degilken bunu ben de cok iciyordum ama baya kalorili simdi icmek istemiyorum yani tutuyorum kendimi...

Merhaba ben de geldim. Bir haftadır diyet yapıyorum, kendimi elbette daha iyi hissetmeme rağmen ilk defa bu sefer çok yavaş gidiyor kilolar.. 35i geçince kg zor gidiyor efsanesi doğruymuş kızlar. 37 yaşındayım, 1.64 boyundayım, diyete geçen cumartesi 61 küsur kg ile başladım, şimdi hala 59.7 gözüküyorum. Kilom kağıt üstünde fazla gözükmemesine rağmen 61 kg.yi gördüğümde karnım mideden itibaren hamile gibi şişmiş haldeydi ve sırtım belim her yerim epey yağlandı. E hala da öyle tabii. 55i geçince rahatsız hissediyorum.

Genel olarak , sabah kahvaltım da yumurta ya da bol peynir, domates salatalık zeytin ceviz.
öğle akşam protein ağırlıklı, ızgara buğulama haşlama olabilecek her türlü et, tavuk, balık, yumurta, yoğurt.
Fırında ya da bir yemek kaşığı zeytinyağı ile kavura kavura yapılmış sebze yemekleri ve mezeler.
Unlu mamuller, şeker ve kızartma hiç yok, tuza kafayı çok takmıyorum, günde ortalama 2 lt su içiyorum.
Akşam 20.00den sonra hiç birşey yememeye çalışıyorum. Sade çay kahve epey tüketiyorum.
Bu düzeni genel olarak beslenme düzeni yapmak istiyorum, ciddiyim, çünkü dedim ya 35ten sonrası bu konuda kabusmuş! 25 yaşındakiyle aynı miktarda yesem de devamlı kg alıyorum.
Sabah bol yediğim için akşamüstü yiyor ve şimdilik 2 öğün besleniyorum.

Bugün kahvaltıda nerdeyse 50 gr peynir, domates salatalık yeşil zeytin 5 adet ceviz içi yedim.
Akşamüstü yoğurtlu pancar salatası, közlenmiş patlıcan salatası ve peynir yedim yine.

Hosgeldinnnn:)
Cizelgeye eklerim seni de canim.
Burada da aksamlari tum gun menumuzu yaziyoruz gunduzleri de fikir alisverisi.
Cuma sabahi tarti gunu...
1 haftada yanlis anlamadiysam 1.3 kg gitmis 61 den 59,7 ye...
Eger boyleyse hic yavas degil valla...
Anlattigin beslenme bicimini ben de yasamima entegre ettim kilo verince de boyle beslenecegim.31 e girecegim ben de ve gercekten zorlaniyorum kilo vermeye...

Hoşbulduk...
İyi, sisteme uyayım ben de. Yazarım liste halinde. Şimdilik kalori hesabı yapıyorum, yazıyorum zaten. 1000 kalori civarı beslenmeye çalışıyorum.

Sabah iki dilim kepekli ekmek
Yumurta zeytin peynir sekersiz cay
Araogun;incir
Aksam ızgara tavuk ufak bir parca ekmek
Bugun piknige gittim biraz yurudum ama yarin spora baslicam insallah

Hoşbulduk...
İyi, sisteme uyayım ben de. Yazarım liste halinde. Şimdilik kalori hesabı yapıyorum, yazıyorum zaten. 1000 kalori civarı beslenmeye çalışıyorum.

Hoşgeldin :)
Bende kalori hesabı besleniyorum 1200 civarı almaya çalışıyorum ama ekmek yemediğim halde her seferin almak istediğim kaloriyi geçiyorum
Senin listenden ilham almaya çalışıcam

Herkese merhaba
Bugün ilk riskli günüm. Hem adet sancım erken başgösterdi hem de akşam bir düğün kokteyline gidiyorum. Kahvaltımı aynı yaptım, umutluyum bu akşamı hafif atlatacağımdan hadi hayırlısı. Gece yediklerimi yazacağım. İnşallah peynirli meyve şişleri gibi şeyler vardır. Her yer kanepe, küçük kızartmalar dolu ise yandık! :)

Elini kanepelere uzatirken sunu dusun;
Bunun keyfi 2 saniye surecek ama sonrasi bana kalori kalacak diyerek sadece bir parcayla ya da meyvelerle vs atlat.
Icecek sadece sade soda iste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…