60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

Bugünkü menümle başlayayım sabah duble 1 çay kaşığı şekerli türk kahvesi kahvaltida 2 dilim domates 4 zeytin2 sivri biber 1 kibrit kutusu süzme peynir(epey kalori fark ediyormuş) 1 ısırık açma 1 çay öğlen yarım bardak bulgur pilavı4 zeytin 1 çay 2 minik kahve kurabiyesi ve 2 buçuk litre su şimdilik. Akşam menum 1minik kase yoğurtlu makrna ve az bezelye yemeği ardından spora geçicem ve 4 ile 5 litre civarina suyumu çıkarıcam 1300 kaloriyi tamamlıyorum ve sadece su ve çay icicem uyuyana kadar siz de durumlar nasıl

Ah ah benim de öyle böyle değil basen sorunum var bu da kısa olan bacaklarımı daha kısa gösteriyor malesef
Hiç göbek sorunum olmadı ne yesem sanki basenlerime gidiyor bi bıçak alıp yanlardan kesmek istiyorum o derece

Bence diyet gibi spor da ekleyelim günlük rutinimize hep birlikte hareket edersek motive olabiliriz internette çok güzel evde yapılabilecek spor listeleri var ne dersiniz ?

Hoşgeldin aramıza :)
Allah bağışlasın , iki yaş oldukça hareketlidir bi teyze olarak biliyorum :):)
Birlikte başarıcaz ben inanıyorum :):)

Hoşgeldin yaşını da söyle ekleyeyim çizelgeye,30 a az kalmış heralde...
doğumdan sonra güzel vermişsin...şuan yaptıkların da güzel...

Hoş geldin. 2 yaşında erkek bebekle bir de spora vakit ayırabilmen harika, bize ders olsun.

yaa benimde gidi sorunum var.167 58 kiloyum ama neyse çarşamba günü aldırıyorum.Allah yardım etsin hepimize

Sabah 1 yumurta 2 ceviz
Ara türk kahvesi proteinli süt 2 badem 2 fındık
Öğle: tavuk şiş yağsız salata tek şekerli çay
Ara turk kahvesi 1 yeşil incir 15 siyah üzüm
Akşam 3 köfte çoban salata yağsız
Gece activia çilekli
Bugün yaklaşık 1000kalori almışım. Perşembe diyetisyen günğm bakalım ne diyecek ama kaçamaklarım oldu kilo veremedim bu 15 günde anca korudum, birde adet öncesiyim

Evet ben günün listesini vereyim gitsin, bugün daha da yemem. Geç kalktım, adetten dolayı şiş ve iştahsızdım, geç yemeyeyim diye 18.30da fazla gelse de yedim.

Öğlen
1 muz, 10 çiğ badem, 2 bardak kahve
Akşam
Yarım dilim ızgara somon balığı, yeşil salata (yağsız), yarım porsiyon patlıcan salatası, bir büyük şeftali.
1-5 lt su içtim.
Ben de spor meraklısı değilim açıkçası. Pek vaktim de yok. Ama bol bol yürürüm.

Bugun ben;
11.00 yumurta peynir domates 1 etimek form
12.00 1 Turk kahvesi-bitterin 1 karesinin yarisi :)
13.30 yumurta peynir salatalik 1 etimek form
14.00 1 armut
20.00 firinda patlican yogurt.
Gun icinde 1 lt su,1 Turk kahvesi,sutlu neskafe,2 siyah cay,2 bitki cayi,7000 adim.

Kizlar patlicani dilimleyip firinda pisirip yogurtluyorum son zamanlarda.kalorili degildir diye yapiyorum ama yanlis bilmiyorum degil mi cunku beni baya doyuruyor

Ooo somon..harika valla...afiyet olsun.
Laiyka beyaz cayin odemi aldigini soyluyordu.
Geciyor geclrci 3 gune regl odemi...

Ooo somon..harika valla...afiyet olsun.
Laiyka beyaz cayin odemi aldigini soyluyordu.
Geciyor geclrci 3 gune regl odemi...

Evet regl ödemi geçsin diye bekleyeceğim sadece, bitki çayı olarak sadece portakal-tarçın var onu içebiliyorum.
Somon aslında ağır geliyor bana ama diyet zamanlarında ayda 1 falan alıp azar azar 2-3 gün yiyorum. Çok doyuruyor ve sağlıklı imiş.

Patlıcan çok kalorisiz ve çok çeşitli tadlara açık. Ben de fırında pişiriyorum, hele bostan patlıcanını boydan yarım kesip kayık gibi kullanmak en iyi diyet yemeklerinden biri. Mantar da öyle. Bu ikisi koca bir tabak tüketilebilir.

Bir de sana bir sorum var sen 'az az sık ye' ekolünden misin? Bugünkü menünden öyle anladım. O iş bana riskli geliyor, hep yemek düşünmeye itiyor insanı, denedim bana iyi gelmemişti. Şimdi adamakıllı iki ya da üç öğün yiyorum, masadan tok kalkıyorum.

Ben de 2 ogun yapabilsem iyi olurdu ama migrenim var hafif aclikta basliyor ve gecmiyor.
Yani 3 ana ogun yiyorum.
Aralardada bazen badem bazen meyve yiyorum.
Ben de bilmiyorum ki canim. Bir ara hic kilo veremedim sonra 2 kilo birden gitti falan.
Sabah ve oglen ekmegi ekledigim donemde verdim ama kiloyu.aksamlari yemiyorum simdi sadece.

Sabah 9 da uyandım

20 dakika ip atlama
20 dakika pilates
10.000 adım

10 da kahvaltı

2 yumurta ile omlet
50 gr lor peyniri
Bir domates
Bir salatalık
Bir incir
15 gr çilekli şekersiz fit reçel
15 gr vişneli şekersiz fit reçel

Akşam yemeği

Kabak spagetti
Mantar sote
Bir kaşık yoğurt

Günün tek kötü tarafı dayanamayıp bir snickers yedim

1 snickers 2 top karamelli dondurmaya bedelmiş. Hangisi daha tatmin edici bilemedim

Madam Seyyan , evde tek olsam kesinlikle bunu yapardım ama ailemle yaşıyorum ve abur cubur malesef evden eksik olmuyor

laiyka , aslında beni tatmin edecek şey fit bir vücut ama işte nefsime sahip olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…