- 13 Ağustos 2018
- 7
- 2
- 1
- 35
benim de evde bir sürü etiketli kıyafetim var zayıflamamı bekleyen...
5 kilo daha versem yetecek de benim sporuda katmam lazım kızlar.
boyum çok uzun değil.
göbek bölgem fazla
bacak boyum arkadan kısa geliyor bana yani popom kalkık değil sanırım ondan...
yani spor salonu,fitness,pilates,evde pilates,sahilde yürüyüş hepsini denedim ama süreklilik olmuyor.
çok da üşengecim,ne yapacağım bilmiyorum yaa.
yani şu zayıflama mevzuu aklımda olduğu kadar uygulamada olsaydı şimdi dal gibiydim :)
Merhabalar kızlar sessiz takipteydim diğer konudan da. Ben de size katilmak istiyorum. suan 63.8 kiloyum boyum 1.57 hedef kilom 55 hepimiz gibi 50ler tek hayalim 2 yaşında oğlum var.hamileliğe 58 kiloyla başladım 82 ye kadar çıktım.Epey kilo verdim ama artık fit olmak özüme dönmek istiyorum.Haftada en az 2kez spora gidiyorum. Spora gidemzsem mutlaka 1 saat tempolu koşu ya da yürüyüş yapıp 300- 500 kalori yakmaya gayret ediyorum.Bu hafta itibariyle yediklerime de ozen gostermeye başladım kalori programı ile.birlikte hesef kilolarımıza en kısa zamanda ulaşmayı diliyorum
Hoşgeldin yaşını da söyle ekleyeyim çizelgeye,30 a az kalmış heralde...Merhabalar kızlar sessiz takipteydim diğer konudan da. Ben de size katilmak istiyorum. suan 63.8 kiloyum boyum 1.57 hedef kilom 55 hepimiz gibi 50ler tek hayalim 2 yaşında oğlum var.hamileliğe 58 kiloyla başladım 82 ye kadar çıktım.Epey kilo verdim ama artık fit olmak özüme dönmek istiyorum.Haftada en az 2kez spora gidiyorum. Spora gidemzsem mutlaka 1 saat tempolu koşu ya da yürüyüş yapıp 300- 500 kalori yakmaya gayret ediyorum.Bu hafta itibariyle yediklerime de ozen gostermeye başladım kalori programı ile.birlikte hesef kilolarımıza en kısa zamanda ulaşmayı diliyorum
Hoş geldin. 2 yaşında erkek bebekle bir de spora vakit ayırabilmen harika, bize ders olsun.Merhabalar kızlar sessiz takipteydim diğer konudan da. Ben de size katilmak istiyorum. suan 63.8 kiloyum boyum 1.57 hedef kilom 55 hepimiz gibi 50ler tek hayalim 2 yaşında oğlum var.hamileliğe 58 kiloyla başladım 82 ye kadar çıktım.Epey kilo verdim ama artık fit olmak özüme dönmek istiyorum.Haftada en az 2kez spora gidiyorum. Spora gidemzsem mutlaka 1 saat tempolu koşu ya da yürüyüş yapıp 300- 500 kalori yakmaya gayret ediyorum.Bu hafta itibariyle yediklerime de ozen gostermeye başladım kalori programı ile.birlikte hesef kilolarımıza en kısa zamanda ulaşmayı diliyorum
28 yaşındayim canımHoşgeldin yaşını da söyle ekleyeyim çizelgeye,30 a az kalmış heralde...
doğumdan sonra güzel vermişsin...şuan yaptıkların da güzel...
babası sağolsun kendisi de mutlaka hafta da 1 ya da iki kez halısahaya gider dönüşümlü bakınca sorun yaşamıyoruz.Hoş geldin. 2 yaşında erkek bebekle bir de spora vakit ayırabilmen harika, bize ders olsun.
Ooo somon..harika valla...afiyet olsun.Evet ben günün listesini vereyim gitsin, bugün daha da yemem. Geç kalktım, adetten dolayı şiş ve iştahsızdım, geç yemeyeyim diye 18.30da fazla gelse de yedim.
Öğlen
1 muz, 10 çiğ badem, 2 bardak kahve
Akşam
Yarım dilim ızgara somon balığı, yeşil salata (yağsız), yarım porsiyon patlıcan salatası, bir büyük şeftali.
1-5 lt su içtim.
Ben de spor meraklısı değilim açıkçası. Pek vaktim de yok. Ama bol bol yürürüm.
Ooo somon..harika valla...afiyet olsun.
Laiyka beyaz cayin odemi aldigini soyluyordu.
Geciyor geclrci 3 gune regl odemi...
Ben de 2 ogun yapabilsem iyi olurdu ama migrenim var hafif aclikta basliyor ve gecmiyor.Evet regl ödemi geçsin diye bekleyeceğim sadece, bitki çayı olarak sadece portakal-tarçın var onu içebiliyorum.
Somon aslında ağır geliyor bana ama diyet zamanlarında ayda 1 falan alıp azar azar 2-3 gün yiyorum. Çok doyuruyor ve sağlıklı imiş.
Patlıcan çok kalorisiz ve çok çeşitli tadlara açık. Ben de fırında pişiriyorum, hele bostan patlıcanını boydan yarım kesip kayık gibi kullanmak en iyi diyet yemeklerinden biri. Mantar da öyle. Bu ikisi koca bir tabak tüketilebilir.
Bir de sana bir sorum var sen 'az az sık ye' ekolünden misin? Bugünkü menünden öyle anladım. O iş bana riskli geliyor, hep yemek düşünmeye itiyor insanı, denedim bana iyi gelmemişti. Şimdi adamakıllı iki ya da üç öğün yiyorum, masadan tok kalkıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?