- 3 Eylül 2018
- 320
- 192
- 18
- 38
Günaydınnn ,
cumartesiyi sporla da destekleyerek çok güzel geçirmişken , pazar günüm evlere şenlikti o yüzden yazmayacağım :))
Bu haftaki amacım tamamen yeşillik ağırlıklı beslenmek
Kahvaltı ,
Domates ,salatalık,maydonoz bir çatal peynir ve bir dilim tam tahıllı ekmek.
Ara
3 kuru kayısı
öğle ve akşam için yazarım tekrar . dün cozuttuğum için bügün hiçbir şey yemesem yeridir
Kahvaltini cok hafif tutma yine de aksam coşuyo insan oyle yapinca...Günaydınnn ,
cumartesiyi sporla da destekleyerek çok güzel geçirmişken , pazar günüm evlere şenlikti o yüzden yazmayacağım :))
Bu haftaki amacım tamamen yeşillik ağırlıklı beslenmek
Kahvaltı ,
Domates ,salatalık,maydonoz bir çatal peynir ve bir dilim tam tahıllı ekmek.
Ara
3 kuru kayısı
öğle ve akşam için yazarım tekrar . dün cozuttuğum için bügün hiçbir şey yemesem yeridir
Evet yazalim.bugun duzenli basladim insallah.kolumjn agrisi biterse spora da yazilacagim.Ya bence yazmayı kesinlikle bırakmayalım . Annen de gitmiş bence toparlanmanın tam zamanı . 500 gr artmış sadece o da son hafta annenin gelme hediyesi diyelim :)
Sen de kabak detoksunu dene 3 gun 1 haftan cop olmamis olur...Ah o anne zorlamalari yokmu. Ben de haftasonu biraz katmer yedim, yemeyince küsüyor. dünde misafir vardi istedigim gibi gecmedi. bugün yeni gün. sanirim bi haftam bosa gitti. ama pes etmek yok. Giremesek de bazen devam edelim, paylasimlarla Motive oluyoruz
Tavsiyem kahvaltiyi cesitlendirmen canim...asena87 3 gün boyunca mı yeniyor kabak? sen haftaya süper başlamışsın
bugün miktarları azalttım şu an karnım gark gurk ediyor, dizi izlerken iradeliyim ve nane cayı içiyorum tek..
sabah:
1 ceviz 2 ince dilim çavdar kraker labne ile
ara:
2 hurma ve rezene çayı
öğle:
3 köfte 2 dilim patates
ara:
1 badem
akşam:
1 tabak domates çorbası (çok az yağlı)
1 tam dolmayan tabak zeytinyağlı taze fasülye
ara:
1 küçük kutu probiyotik yoğurt
gün boyu merdiven yol uzatma falan umarım bu çabalar boşa gitmez
Tavsiyem kahvaltiyi cesitlendirmen canim...
Bu arada 2.ara ogunune hayran kaldim 1 badem :)
Hee salatalik mi yoksa :)
Devm edersek bosa gitmez cabamizda patatesi pilavi cikarmak lazim.
Bunlar girince cikmiyor hayatimizdan son gunlerde gordum ornegini kendimde :)
bisey yememektense bisey yokmus gibi yeniden baslayalim. haftasonu yoldan ciktim ben de, ama yeni gün yeni hafta, ümidim var. Süper baslamissin.
Kahvaltini cok hafif tutma yine de aksam coşuyo insan oyle yapinca...
Cok yedigin gunler ertesi gun kabak detoksunu oneririm ben arada yapiyorum bu ara cozutsam da
kahvaltımı iş yerinde yaptığım için çeşitliliği arttıramıyorum
Kizlar asiri gaza geldim ne zamandir kilk vermiuorum..devam edelim...:)
günaydınnnnn ,
kızlar bir şey fark ettim ben öğlen yemek yiyince akşam da çok yiyorum . yani çok ilgin. öğlen yemek yemeyip meyve kuruyemiş yoğurt filan yediğimde akşam daha dikkatli yiyorum ve acıkmıyorum
dün öğlen
3 er adet . badem , ceviz , fındık yedim .
ara ayran
ara elma
akşam
4-5 yk tazefasulye ve çoban salata yarım dilimde tahıllı ekmek
yemekten sonra nescafe içtim
gün içinde 3 lt su + 40 dk yürüyüş
Merhaba hosgeldin.Kızlar beni de aranıza alır mısınız?
1.60 boy 62 kilo oldum. Göbek bölgemden alıyorum. Üst kısım geniş. Burada kaç kilo verdiğimizi gün içinde ne yedik içtik onu mu yazıyoruz?
Kızlar beni de aranıza alır mısınız?
1.60 boy 62 kilo oldum. Göbek bölgemden alıyorum. Üst kısım geniş. Burada kaç kilo verdiğimizi gün içinde ne yedik içtik onu mu yazıyoruz?
28 yaşındayım kuzum.Merhaba hosgeldin.
Evet gun icindeki menumuzu aksam yaziyoruz yorum yapiyoruz bazen.
Cuma sabahlari da kilo bildirimi.tabloya eklerim yasini da yaz canim.
Avokadonun olgunlaştığını nasıl anlıyorsun. 2 tanesi çöp oldu. Önceden alınca direkt olgun oluyordu. Şimdi indirimden aldıklarım taş gibi asla yumuşamıyor çürüyor.08.30 1 yumurta 1 etimek form peynir salatalik
13.30 yarim kase az sekerli asure
(Bulundugum yerde yemek yoktu mecbur kaldim biraz)
16.00 10 kaju ceyrek avokado
19.30 1 eksimikli yumurta 1 etimek form kirmizi biber
20.00 sutlu nescafe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?