60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

bugun ki menüm .

Sabah klasik kahvaltı :)

Ara 3 kayısı

öğlen dışarıdaydım ama iş koşturmacasından oturup yemek yiyemedim 1 elma yarım saat sonra da nesfit tahıllı bar

Ara beyaz leblebi

Akşam yeşik mercimek yemeği

Son ara çay ya da kahve :) inşallah yanında hiç birşey yemem :)

Gün içerisinde 2,5 lt su içtim 3 e tamamlarım . bunun yanında çayı ve kahveyi çok tüketiyorum ama şekersiz

Ya bu anneler neden böyle :)
çok geçmiş olsun <3
bence bu istikrarla verirsin hele bir de sağlık sorunundan sonra sporla desteklersen

Selam
Bugün menüm,
Sabah
beyaz peynir, yeşil zeytin, salatalık, ceviz, badem, domates
Öğlen
1 avuç beyaz leblebi, ayran
Akşam
Krep (2 yum., 2 yk un, 1 bardak sütten) az kaşar peyniri, yeşil salata, ceviz, 1 yk zeytinyağı
3-4 kupa filtre kahve, 3 lt su, 2 soda.

sabah işe yumurta götüremem o yüzden bazen sıkılsam da kahvaltım aynı. peynirleri çeşitlendiriyorum anca.

Kızlar merhaba ben giremiyorum cok ama bundan sonra her sabah düzenli girip ne yediğimi yazağım kararlıyım :)

Merhabalar ,

Güncel kilom 67,7

Dün ki menüm ,

Sabah uyuya kaldığımız için kahvaltı hazırlayamadım yarım simit ve çay .

Ara 3 kuru kayısı

Öğle elma , armut ve ceviz .

Ara şekersiz kahve yanında leblebi

Akşam tavuk sote salata .

kaçamak olarak 5-6 adet patates cipsi :) çok canım istedi dayanadım

Kizlar selam, yogunluktan dolayi yazamadim. gecen günleri genelde iyi ama bir manti kacamagiyla atlattim, Allahtan tek menü öyleydi gerisinde iyi bir yoldayim diye düsünüyorum. Bir gün disarda yedik, somon, salata ve ispanak sectim, yaninda 2 yk Kadar pilav ile. evde de manti. esimin israrina dayanamadim ona yapip yememeye.

tartildim 63,7

Kasim ayina Kadar hedefleriniz ne kizlar? benim 61 yapabilir miyim bilmiyorum.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
bugünkü menüm
sabah bir yumurta,domates salatalık zeytin peynir 2 dilim çavdar ekmeği 3 çay
öğlen 3 hurma 1 ceviz 1 kurabiye bir kupa bitki çayı
akşam 1 tabak yoğurtlu ıspanak yarım tabak patlıcanlı etli türlü
kilom 59.7

Merhaba kızlar
Uzun zamandır girememiştim siteye.
İşler güçler bitmedi.

En son cok yakin bir arkadaşım dedesini kaybetmisti.
Çok uzun bir süre oraya gidip geldim.
Sabah gidip gece dönüyordum.
Sonrada ev tadilatı, kışlık hazırlama vs derken kendime ayiracak hic vaktim kalmadı.

Ama bu sırada diyeti elden bırakmadım.
Daha doğrusu yemek yiyecek vaktim bile olmadı.
Bu tempoda 57 kiloya düşmüşüm.

Helal olsun valla :)

Herkese utana sıkıla selam...
Annem bugun gitti.
Surekli kalorili yiyecekler ve yemezsem küsmeler...
Ve yogunluktan siteye de giremedim.
Cuma tartida arti gordum..belliydi...
Allahtan o 6 kilkyu vermisim hemen koyverdim.
Toparlanamiyorum...
3 haftadir isede arabayla gidip geliyorum onceden arada yururdum.
Burada soz verio gaza gelip gelil hic bir sey yapamamaktan skldim ve isterseniz artik yazmayalim diyecektim ama siz devam ediyorsunuz ve kilo veriyorsunuz o yuzden devam edelim diye dusundum.
Ama eski enerjide degiliz.gun icinde yazmiyor menuleri sık bildirmiyoruz artik...bunu da cozebilirsek herkes icin iyi gidecek sanirim...

Madam Seyyan işe niye yumurta goturmuyorsun kokacagi icin mi...
Ben yehil cami acip bazen de sprey sıkıuorum.yumurta kahvaltilar icin vazgecilmez o yuzden bu isi cozersen cok iyi olur senin adina..
sempatik_kiz hosheldin canim.islerini bitirdigine ve kilk vermene cok sevindim..menulerini bize de bildir belki ilham olur..

Yazmadigim surecte kolumda sorun oldugu icin doktora gittim.ilaca basladim duzelirse hemen spor salonuna baslayacagim..
Guzel gunlerimiz olsun...

Merhaba sevgili hanımlar
Cuma regl öncesi şiş halim ile 55.1 çıktım, yani hedeflediğim kg.ya inmişim, şimdi mesele korumak.. İki gündür hem regl öncesi canım deli gibi hamur istediğinden hem de biraz koyvermeyi kendime hak gördüğümden cozuttum, ama 2-3 gün içinde ödemi atarım. Artık menü falan yazmayı bırakırım, asena87 beni listeden de çıkarırsın canım ama buralarda olurum arada, motivasyonunuza yardımcı olabilecek bir şeyler aklıma gelirse.
Şeker orucuma devam ediyorum bu arada. Paketli gıda yememeye de elimden geldiğince devam.
asena87 Çok yoğunken yemek düşünmek, hazırlamak, götürmek falan zor, çok zorlandığında pes etme, askıda kal, alma, sömestr gibi biraz soluk alabileceğin dönemde bastırırsın, kaçamaksız. Ben de şimdi başlayayım desem çok zormuş.

asena87 bende aynı durumdayım bir kaç gram verip sonra geri 60 a çıkıyorum sen adımı silmeyince devam edeyim dedim inşallah bir an önce toparlar vermeye başlarız kiloları

Günaydınnn ,

cumartesiyi sporla da destekleyerek çok güzel geçirmişken , pazar günüm evlere şenlikti o yüzden yazmayacağım :))

Bu haftaki amacım tamamen yeşillik ağırlıklı beslenmek

Kahvaltı ,
Domates ,salatalık,maydonoz bir çatal peynir ve bir dilim tam tahıllı ekmek.

Ara
3 kuru kayısı

öğle ve akşam için yazarım tekrar . dün cozuttuğum için bügün hiçbir şey yemesem yeridir

Ya bence yazmayı kesinlikle bırakmayalım . Annen de gitmiş bence toparlanmanın tam zamanı . 500 gr artmış sadece o da son hafta annenin gelme hediyesi diyelim :)

Sizi tebrik ediyorum bence ara ara bizi gaza getirmek için kesinlikle aramızda olun :)

Ah o anne zorlamalari yokmu. Ben de haftasonu biraz katmer yedim, yemeyince küsüyor. dünde misafir vardi istedigim gibi gecmedi. bugün yeni gün. sanirim bi haftam bosa gitti. ama pes etmek yok. Giremesek de bazen devam edelim, paylasimlarla Motive oluyoruz

Süper. Hedefine ulasabilmeyi görmek bile süper motivasyon. Bizi destekleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…