Herkese merhaba.
09.00 1 yumurta peynir maydanoz domates 1.5 dilim ekmek
Gun ici; 4 adet bugdayli bisküvi-10 badem-1 armut
18.30 firinda patlican yogurt
Sonra armut yerim gece acikirsam yarim bardak ayran icecegim.
1 lt su 5 cay 1 Turk kahvesi belki gece yesilcay
Kizlar yarin annem geliyor bir kac gun pilavli bir suru yemek yapip zorlayacak.
Bir de yarin kolumun agrisi icin doktora gidecegim agri gecince spora baslayacagim hemen.
Bu ekim ayinda 3.5 kiloyu vermeliyim kasimin 1 inde iyi gorunmeliyim:)
Selam
Sabah
1 tane muz, badem, fındık, 1 ayran
Öğle
1 avuç leblebi, 1 ayran
Akşam
1,5 tatlı kaşığı tereyağı ile sebze sote (mantar, brokoli, domates, soğan), 3-4 dilim hindi füme, 50 gr taze kaşar
Şimdi Gece keyfi, 1 kadeh şarap
akşam münüsü
Helal olsun valla :)Merhaba kızlar
Uzun zamandır girememiştim siteye.
İşler güçler bitmedi.
En son cok yakin bir arkadaşım dedesini kaybetmisti.
Çok uzun bir süre oraya gidip geldim.
Sabah gidip gece dönüyordum.
Sonrada ev tadilatı, kışlık hazırlama vs derken kendime ayiracak hic vaktim kalmadı.
Ama bu sırada diyeti elden bırakmadım.
Daha doğrusu yemek yiyecek vaktim bile olmadı.
Bu tempoda 57 kiloya düşmüşüm.
Herkese utana sıkıla selam...
Annem bugun gitti.
Surekli kalorili yiyecekler ve yemezsem küsmeler...
Ve yogunluktan siteye de giremedim.
Cuma tartida arti gordum..belliydi...
Allahtan o 6 kilkyu vermisim hemen koyverdim.
Toparlanamiyorum...
3 haftadir isede arabayla gidip geliyorum onceden arada yururdum.
Burada soz verio gaza gelip gelil hic bir sey yapamamaktan skldim ve isterseniz artik yazmayalim diyecektim ama siz devam ediyorsunuz ve kilo veriyorsunuz o yuzden devam edelim diye dusundum.
Ama eski enerjide degiliz.gun icinde yazmiyor menuleri sık bildirmiyoruz artik...bunu da cozebilirsek herkes icin iyi gidecek sanirim...
Madam Seyyan işe niye yumurta goturmuyorsun kokacagi icin mi...
Ben yehil cami acip bazen de sprey sıkıuorum.yumurta kahvaltilar icin vazgecilmez o yuzden bu isi cozersen cok iyi olur senin adina..
sempatik_kiz hosheldin canim.islerini bitirdigine ve kilk vermene cok sevindim..menulerini bize de bildir belki ilham olur..
Yazmadigim surecte kolumda sorun oldugu icin doktora gittim.ilaca basladim duzelirse hemen spor salonuna baslayacagim..
Guzel gunlerimiz olsun...
Merhaba sevgili hanımlar
Cuma regl öncesi şiş halim ile 55.1 çıktım, yani hedeflediğim kg.ya inmişim, şimdi mesele korumak.. İki gündür hem regl öncesi canım deli gibi hamur istediğinden hem de biraz koyvermeyi kendime hak gördüğümden cozuttum, ama 2-3 gün içinde ödemi atarım. Artık menü falan yazmayı bırakırım,asena87 beni listeden de çıkarırsın canım ama buralarda olurum arada, motivasyonunuza yardımcı olabilecek bir şeyler aklıma gelirse.
Şeker orucuma devam ediyorum bu arada. Paketli gıda yememeye de elimden geldiğince devam.
asena87 Çok yoğunken yemek düşünmek, hazırlamak, götürmek falan zor, çok zorlandığında pes etme, askıda kal, alma, sömestr gibi biraz soluk alabileceğin dönemde bastırırsın, kaçamaksız. Ben de şimdi başlayayım desem çok zormuş.
Herkese utana sıkıla selam...
Annem bugun gitti.
Surekli kalorili yiyecekler ve yemezsem küsmeler...
Ve yogunluktan siteye de giremedim.
Cuma tartida arti gordum..belliydi...
Allahtan o 6 kilkyu vermisim hemen koyverdim.
Toparlanamiyorum...
3 haftadir isede arabayla gidip geliyorum onceden arada yururdum.
Burada soz verio gaza gelip gelil hic bir sey yapamamaktan skldim ve isterseniz artik yazmayalim diyecektim ama siz devam ediyorsunuz ve kilo veriyorsunuz o yuzden devam edelim diye dusundum.
Ama eski enerjide degiliz.gun icinde yazmiyor menuleri sık bildirmiyoruz artik...bunu da cozebilirsek herkes icin iyi gidecek sanirim...
Madam Seyyan işe niye yumurta goturmuyorsun kokacagi icin mi...
Ben yehil cami acip bazen de sprey sıkıuorum.yumurta kahvaltilar icin vazgecilmez o yuzden bu isi cozersen cok iyi olur senin adina..
sempatik_kiz hosheldin canim.islerini bitirdigine ve kilk vermene cok sevindim..menulerini bize de bildir belki ilham olur..
Yazmadigim surecte kolumda sorun oldugu icin doktora gittim.ilaca basladim duzelirse hemen spor salonuna baslayacagim..
Guzel gunlerimiz olsun...
Merhaba sevgili hanımlar
Cuma regl öncesi şiş halim ile 55.1 çıktım, yani hedeflediğim kg.ya inmişim, şimdi mesele korumak.. İki gündür hem regl öncesi canım deli gibi hamur istediğinden hem de biraz koyvermeyi kendime hak gördüğümden cozuttum, ama 2-3 gün içinde ödemi atarım. Artık menü falan yazmayı bırakırım,asena87 beni listeden de çıkarırsın canım ama buralarda olurum arada, motivasyonunuza yardımcı olabilecek bir şeyler aklıma gelirse.
Şeker orucuma devam ediyorum bu arada. Paketli gıda yememeye de elimden geldiğince devam.
asena87 Çok yoğunken yemek düşünmek, hazırlamak, götürmek falan zor, çok zorlandığında pes etme, askıda kal, alma, sömestr gibi biraz soluk alabileceğin dönemde bastırırsın, kaçamaksız. Ben de şimdi başlayayım desem çok zormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?