60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

D dudo88 ben bu hafta iniym de kac gram takmiyorum, cogalmasin veya yerinde saymasin yeter... mecburen yiyceksin, yogurt falan takil : ) kendini kontrol edebiliyorsan ne mutlu sana.

bisey farkettim ben calisinca masa basi sinirim geldiginde falan hep yiyomusum biseyler. özellikle de cikolata. ne yalan söyliym ariyorum da ama stresimi baska atmam lazim, patrona bagirsammi ne aksama ton balikli salata yicem, öglen caresizlikten ve hazirliksizliktan Hazir barbunya pilaki yedim aslinda sisiriyor tarti günü öncesi pek olmadi. salata yine tosttan iyidir..

Ya kizlar kahvaltimi normal yaptim.
Oglen yemek yoktu herkesle birlikte koca bir dürüm gömdüm
Aksam eve gidemeden misafirlige gittik karnim ac ve onume kek baklava borek koydular.
Açım mecbur yedim ucununde yarisini.
1 lt su ictim.13000 adim attim.
Ama bu ne ya...yani mesele benim bogazimi tutamamam degil hayatta kalmak icin o an yemek yemem :)
Onceden cumadan onceki aksam kabak yerdim bitki cayi icerdim.
Yarin 100 kilo cikarim herhalde.hergun ayni muhabbet biktim kendimden ya...
Napayim hafta sonu 2 cesit yemek mi yapsam işe gotursem of skldim ya.
Sporada bir sure baslayamayacagim sanirim kolumdaki sknti buyuk galiba pzt sonuc cikacak.
Yuruyuse baslayacagim mecbur.
Kizlar cok dikkat edin onleminizi alin insan hic yaşlanmam saniyor ama cidden 30 dan sonra vucut yumusuyor...ben bunu yenmeliyim simdilik.suyu da 2 lt ye cikarmaliyim.
Iyi geceler herkese sabah tarti sonuclarini bekliyorummmm

Selammm,değişik hislerle birlikte günaydın...

geçen hafta:63.7
bu hafta:62.7 çıktım...

şaşırdım...çünkü çok uğraştığım haftalardan biri değildi ve uzun zamandır kilo veremiyordum...
kaçamaklarımda çok fazlaydı bu hafta.
ama 2 haftadır midemde gaz ve şişkinlik vardı o gitti eee iyi oldu..

ayrıca şu an acayip gaza geldim,demek ki kilo vermeye elverişli bir döneme girdim vücut olarak...

Günaydın ,

Güncel kilo 67,1 Gecen hafta 67,7 yani şurda 200 gr daha gitseymiş hiç olmazsa 69,9 derdim :)) neyse bunada şükür bu arada tabloda benim boy bilgisi de eksik 1,70

Dün yediklerim ,

Sabah 2 dlm ince tahıllı ekmek domates peynir zeytin ceviz

Ara bitter kare çikolata + kahve

Öğle mercimek çorbası , 2 adet köfte ve yoğurt

Akşam : bir orta boy haşlanmış patates ile yapılmış yağsız patates salatası

Dün 4500 adım atmışım hiç yerimden de mi kalkmamışım ne yapmışım :) 2,5 lt su iki kupa yeşil çay

bu akşam da arkadaşıma davetliyim mantı yapıcam dedi

en az hasarla atlatmaya çalışıcam :))

heyyyt ne güzel bi haber bu, duraklamayi gectin ! Ve dünki seylere ragmen. Stres inanilmaz etkiliyor herseyi. malesef ne yiyecegim derdi de ayrica stres oluyor ama olsun buna deger. kesinlikle 30 öncesi sonrasi fark var. ama mücadele etmeliyiz ki ediyoruz. Bizim ugrastigimiz kilolar aslinda iyi, baskalarina göre belki yeterli kilomuz ama sagligimiz ve tabiki iyi hissetmemiz icin vücudumuza iyi davranmaliyiz.

bu arada ben 63.5 ciktim, memnun degilim ama kacamaklarimi yanlislarimi düsünürsem hicten iyi. haftasonundan korkuyorum ama genel olarak ümitliyim. 66lari gördüm bu da bisey ve havalar tam sogumadan incelicem insallah

D dudo88 Manti miiii ! Cok tehlikeli. Bence güzel sonuc, bizim kilolarda aniden gitmiyor malesef, yavas veriyoruz.

L leylimleyyy19 valla mantı hemde elleriyle açılmış :) ama ben şöyle yapmaya karar verdim oraya gitmeden bir yirmi dk önce elma yiyip ordada bana canım arkadaşım kırılmasın diye 3 yk kadar tadına bakarım dedim :)

Bugun yediklerim :

Sabah klasik kahvaltı yazayım artık :) ekmak 1 dlm tahıllı .

Öğle semiz oto salatası

Ara : 3 kuru kayısı + 3 parça ceviz + yeşil çay

Ara : beyaz leblebi bir avuç kadar

Ara : Elma

Akşam : 3 yk mantı :) inşallah ....

Kızlar haftasonundan çok tırsıyorum çünkü misafirim var neler yapağım neler :) salatalarla kendimi durdurmam lazım

iyi plan. haftasonu icin de basarilar dilerim. bu haftasonu yazmaya calisalim hepimiz yediklerimizi.

Bugun evdeydim.dinlendim.7000 adjmlik dans ettim :)

Sabah peynir yulaf kepegi yumurtayla omlet ve kirmizi biber
Gun icinde findik ve dukan keki bayaaa bayaaa
Aksamda sadece yogurtlu kabak haslama.

Keki de anlatayim yapmak isterseniz...
Rondoya yumurta bal yulaf kepegi sut kabartma tozu vanilya kakao koydum..icine de ceviz atip firina verdim...
Pisince ustune sut ve kakao karismini dokup islattim...
Agir degil herhalde un seker yag yok.yerine azicik bal ve yulaf kepegi var...

Unuttum ceyrek avokado ve 10 findik daha yemistim yukarida yazmadigim.

Yine kimse yazmamis gunlerdir...

Kahvalti:1 yumurta peynir salatalik 1 etimek form
Gun icinde sutlu nescafe ve dunku bahsettigim kek_2 ceviz
Aksam:1 yumurta peynir kirmizi biber 1 etimek form
19.30 ceyrek avokado_kucuk turp_
Belki 1 elma da yerim.

Kizlar kotu de beslenuyorsaniz aksamlati buraya yazalim ki kopmayaljm.
Yerimizde sayiyoruz uzun zamandir.
Harekete gecmezsek ayni devam edecek.
Baslangic şevkimiz yok farkindaysak.
Ama cablamiyoruz da

Beni de alır mısınız Yaşım 29 boy 1.55. Başlangıç kilom 68.9. Bu sabah tartıldım 63.5 kiloyum. Spor salonuna gidiyorum haftada 3 gün. Kalan günler de evde yapmaya çalışıyorum. Ekmek, tatlı hamur işi vs yemiyorum. Hedefim 55in altına düşmek.

asena87 güzelmis o kek

malesef ben dahil Düzgün paylasmiyoruz haftasonu yazacaktim yazmadim daha cok paylasim daha cok uyari, destek ile daha iyi olucaz eminim.

Haftasonunun gereksizleri: findik ezmesi yedim aile ortaminda, fazla siyah cay ictim
iyi seyler: disarida yemek yedik, ve esimle ikimiz de bitiremedik, mideler kücülmüs! 100 metrelik binaya ciktik (Merdiven+ asansör)ama inerken merdivenle Indik. Cuma cok iyiydi, ilk defa baligi (Somon) firin torbasinda yaptim cok az yagli ve muhtesem oldu.

ama bu hafta hedefim 62lerde olmak.

Sabah uyaninca 2 bardak su ictim ve bir kuru kayisi yedim, isteyim su an, burada bir kahve ve 1 dilim ekmek + peynir yedim. Öglen icin salata kavanozumu hazirladim, icinde marul, burgu peynir, domates, salatalik, haslanmis Yesil mercimek, kapya biber. Aksama tavuk ve sebzeler düsünüyorum.

Günaydınnnnn ,

Haftasonu yatılı misafirim vardı elime telefonu alamadım doğru düzgün desem yeridir. vee koşturmaktan doğru düzgün yiyemedim oh çok iyi oldu bana :) sıfır kaçamak diyebilirim :)

bu cuma 66 ları göreyim artık hatta belki bir mucize olur 65 bile olurum :)

kahvaltım : 1 dilim tahıllı ekmek beyaz peynir çeri domates zeytin ceviz :)

şimdi ara yeşil çay içiyorum :)

yorgunluk bi yana, sifir kacamak iyi olmus! düsünsene 65.7 cikiyomus. yakinda umarim sayilar disinda sadece düz göbek falan düsünürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…