- 3 Eylül 2018
- 320
- 192
- 18
- 38
heyyyt ne güzel bi haber bu, duraklamayi gectin ! Ve dünki seylere ragmen. Stres inanilmaz etkiliyor herseyi. malesef ne yiyecegim derdi de ayrica stres oluyor ama olsun buna deger. kesinlikle 30 öncesi sonrasi fark var. ama mücadele etmeliyiz ki ediyoruz. Bizim ugrastigimiz kilolar aslinda iyi, baskalarina göre belki yeterli kilomuz ama sagligimiz ve tabiki iyi hissetmemiz icin vücudumuza iyi davranmaliyiz.Selammm,değişik hislerle birlikte günaydın...
geçen hafta:63.7
bu hafta:62.7 çıktım...
şaşırdım...çünkü çok uğraştığım haftalardan biri değildi ve uzun zamandır kilo veremiyordum...
kaçamaklarımda çok fazlaydı bu hafta.
ama 2 haftadır midemde gaz ve şişkinlik vardı o gitti eee iyi oldu..
ayrıca şu an acayip gaza geldim,demek ki kilo vermeye elverişli bir döneme girdim vücut olarak...
iyi plan. haftasonu icin de basarilar dilerim. bu haftasonu yazmaya calisalim hepimiz yediklerimizi.L leylimleyyy19 valla mantı hemde elleriyle açılmış :) ama ben şöyle yapmaya karar verdim oraya gitmeden bir yirmi dk önce elma yiyip ordada bana canım arkadaşım kırılmasın diye 3 yk kadar tadına bakarım dedim :)
Bugun yediklerim :
Sabah klasik kahvaltı yazayım artık :) ekmak 1 dlm tahıllı .
Öğle semiz oto salatası
Ara : 3 kuru kayısı + 3 parça ceviz + yeşil çay
Ara : beyaz leblebi bir avuç kadar
Ara : Elma
Akşam : 3 yk mantı :) inşallah ....
Kızlar haftasonundan çok tırsıyorum çünkü misafirim var neler yapağım neler :) salatalarla kendimi durdurmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?