60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

Ben bu diyet işini beceremiyorum kızlar yaa.
Daha dogrusu becerememekten ziyade diyet yapmak istemiyorum.
Bu yüzden burayada pek yazamıyorum.
Sadece dengeli gitmeye çalışıyorum

bu arada bugün özellikle dar ve Elastik olmayan bir kot giydim ki siskolugumu unutmayim diye, canim cikiyor. pisman oldum biraz.

Ben bu diyet işini beceremiyorum kızlar yaa.
Daha dogrusu becerememekten ziyade diyet yapmak istemiyorum.
Bu yüzden burayada pek yazamıyorum.
Sadece dengeli gitmeye çalışıyorum

yediklerini kendin icin yaziyor musun bi yer? inan bazen o bile büyük motivasyon, ne yemisim bee diyosun cünkü azaltmaya calisiyorsun. burada paylasmasan bile kendin icin not etmeni tavsiye ederim

sempatik_kiz zaten 57lere dusmustun en son canim.yazman bizi mutlu eder ama istersen listeden de cikarabiliriz...

Kizlar her gun girmeye calisalim sisteme.hem daha duzenli olur hem kacamaktan kaciniriz.
Hafta sonu ben de iyi gittim...
Devammmmmmmm

yediklerini kendin icin yaziyor musun bi yer? inan bazen o bile büyük motivasyon, ne yemisim bee diyosun cünkü azaltmaya calisiyorsun. burada paylasmasan bile kendin icin not etmeni tavsiye ederim
Yazmıyorum cnm. Çok yediğini zaten biliyorum
O düşüş diyetden değilde. Yemek yiyecek fırsat bulamayisimdan oldu canım

Şaka bir yana iyi oldu tabiki benim için. Ama şuan diyet motivasyonunda değilim. Istersen listeden çıkarabilirsin beni. Ben yinede ara ara yazarım size

yorgunluk bi yana, sifir kacamak iyi olmus! düsünsene 65.7 cikiyomus. yakinda umarim sayilar disinda sadece düz göbek falan düsünürüz.

ayy var ya şu an onu hayal ettim de halay başı olurdum :))) amiinn amiiinnnnn

bu arada bugün özellikle dar ve Elastik olmayan bir kot giydim ki siskolugumu unutmayim diye, canim cikiyor. pisman oldum biraz.

kan dolaşımın azalmasın canım ya o duyguyu çok iyi biliyorum

gerçekten devammm ...

migrenim tuttu tutmamış gibi davranmaya onu unutmaya çalışıyorum ama olmuyor

seni biz Cuma günü halaybasi olark görmek istiyoruz, bizde katiliriz az kalori yakariz
yok yok dar pantolonla olacak is degilmis :)

nesli-m ekledim cankm...umarim duzenli davranirsin kendi adina iyi olur :)

H Hayallidya7 @Sevgi999 mavli April gecen cuma kilo billdirimi de yapmamaissiniz kizlar.
Devam etmek istemiyorsaniz soylemeniz yeterli.

Kizlar burasi zorunlu bir yer degil,yarisma da degil anliyorum sık yazma zorunlulugunuz da yok.
Ben ilk sayfada yazdim şevkle zayiflayabilmemiz icin kalabalik iyi olur ama bu da duzenden gecer.
Listedeki sayi onemli degil kim soylediyse hemen cikardim bazisi yeterince zayifladi birakti bazisi da duzenli diyet yapamayacagini soyledi..ama bir sey soylediler...
Boyle kendimizi kandirmaktan ote gidemiyoruz...

Aman ne onemsedin diyebilirsiniz..
Evet...cunku neredeyse 2 aydir pek kilo veremiyorum ve kaybedecek zamanim yok.
Eskisi gibi pilavsiz ekmeksiz menu istiyorum kendimde.
Kacamak yapmaktan ve buraya yazmaktan cekinmek istiyorum..aa ne guzel spor yapiyor ben de şunu denemeliyim demek istiyorum:)

Ben regl oldum biraz tatlı yedim ve yemek yemeyi abarttım yazmaya yüzüm olmadı bir de adet dönemi tartılmak zaten doğru kilo sonucu vermiyor diye tartılmadım. Bu hafta dikkat edip yazacağım

Ewet tam da dusuncelerimi yaziya dokmussun yeterince zaman kaybetmis bahane uretmis biri olarak

Agir beslendigim gunlerdendi yine yemek bulamadim.
Ya hazirlayip işe goturme enerjim yok hic eskisi gibi.

07.00 1 yumurta kirmizi biber 1.5 etimek form peynir
14.30 disarida 6 kofte 1 kasik pilav 1 dilim ekmek salata
2 kare cikolata
19.00 1 sucuklu yumurta.
Dansla beraber 10000 adim 1.5 lt su 1 Turk kahvesi 1 Sutlu neskafe 5 cay

Ornek menu olarak yazmiyorum utanayim diye yaziyorum.:)

kızlar bugün yediklerim

Sabah kuru kayisi, bir kahve ve 1 dilim ekmek + peynir Öglen salata kavanozumu icinde marul, burgu peynir, domates, salatalik, haslanmis Yesil mercimek, kapya biber.
Aksam tavuk göğsü mantarlı biberli
canım bişey isterse kefir içerim ama ilginç tokum
hareket az

kefire keten tohumu ekledim az
Aaaaa.keten tohumu sert ya...nasil oldu ki kefirin icinde?

Ya canim bugun ogle yemegini goturdun ya ise ozendim haaa.
Yazin yaptigim gibi ne yemek gituruyorum ne de evde yemek yapiyorum.
Menulerime bakarsan yumurta falan hep
Inan cok zor geliyor ya...
Cok istiyorum ama...
Bir de bunhn baska bir boyutu.
Evlensem ne halt yerim acaba yumurtadan baska birsey bilmeyen ben...
Heveste yok ogrenmeye.

asena87 arkadaşım yazdıklarında haklısın fakat ben daha önce beni listeden çıkartmanı çünkü şuan sıkı bir diyet yapamadığımı yazmıştım sen yeni listeye ismimi ekleyince bir şey demedim yazdığımı okumadın demekki buraya uğrayıp yazamıyorum ismimi listeden çıkarabilirsin size başarılar dilerim kolayca verin kiloları inşallah

Kizlar haftada 3 gun spor zorunlulugu mu getirsek.
Yani zorlasak kendimizi.
Bilegimden korkmasam hemen salkna yazilacagim...
Ama simdiiii tv basinda basit hareketlerle basliyorum hemen suan...

Ya ben bu kadarcik yesem ölurum ewet ewet kesin ölurum ....
Bekarsin anladigim kadari ile tek mi yasiosun peki..
Ben daha once de bir gruba uye idim zayiflama topigi ewlenmeden once idi o kadar ortak noktamiz olan arkadaslik edinmistik ki cok zewkli bir yolculuktu...aradan yillar gecti...ayni azmi gosterebilirmiyim bilmiyorum...suan bir diyetisyen maceram ve yarismali zayiflama grubu deneyimi etmis biri olarak tam bir enkazim

Insulum dirwncim ve kolestrolum sinirda.bel cewrem inanilmaz genisledi...

Sizi takip ediodum aradan aradan bu gun deneme cekimi yaptim menulerde

Sabah haslanmis yumurta 1 dilim normal ekmek
3 bardak acik cay
Oglen gezmekte yesilmercimek salata 1 dilim kiymali borek 1 dilim elmali kurabiye
1 turk kahwesi sade
Aksam 7 de 1 dilim ekmek peynir

Bu dikkat etmis halim inanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…