Aaaa aklımda olsun bakayım. Son 2-3 aldığım direkt çöp oldu.Bende ne zamandir tat alamiyorum sertlerden.
Tesaduf bugun şoka gelmisti asiri buyuk ve yumusacikti hem de 2.5 tl fiyati...şok oldum tabi :) tadi da guzeldi...
Avokadonun olgunlaştığını nasıl anlıyorsun. 2 tanesi çöp oldu. Önceden alınca direkt olgun oluyordu. Şimdi indirimden aldıklarım taş gibi asla yumuşamıyor çürüyor.
Onceden yurumeye kosmaya calisirdim bazen evde egzersiz yapardim 6 kilo verince sanki eridim de o ozguvenle cm hareket etmiyorum ne evde ne disarda.
Hatta kendimi hic kasmiyorum kimildatmiyorum yavas narin hareket ediyorum sanirsin 49 kiloyumda kilo veririm diye korkuyorum edalari bende...
Cok tuhaf...
Salona yazilmaliyim iste...
Kızlar beni de aranıza alır mısınız?
1.60 boy 62 kilo oldum. Göbek bölgemden alıyorum. Üst kısım geniş. Burada kaç kilo verdiğimizi gün içinde ne yedik içtik onu mu yazıyoruz?
Ben de evde dans etmeler zumbalar, stepper lar, 1 Saat yürüyüs, hepsi bitti hic bisey yapasim yok.
birazda yeni hayatima alisamadim galiba. Tüm evin sorumlulugu, full time is, ayri yorgunluk. Bekarken oturdugumuz yerde saate bakmadan istedigim zaman cikar yürürdüm, veya yakin mesafede cok kisi vardi eslik edecek, etmese bile emin bir ortamdi, evler birbirine yakin, türk coktu. nisanliyken esimlede cok yürüdüm ama simdi konumumuz farkli, yürüyecek yer var ama dista biraz, aksamlari tek yürümeye korkuyorum cok issiz cünkü, günüm ise iste geciyor. Esimle bazen yürüyoruz ama cok degil (ondan kaynakli), eslik edecek kisiler cok uzakta birkac kez denedik biraraya gelemedik. evde spor yapmaktansa yürümeyi daha cok seviyorum. ama belki kisin bir spor salonuna yazilirim ciddi ciddi düsünüyorum..
08.30 1 yumurta 1 etimek form peynir salatalik
13.30 yarim kase az sekerli asure
(Bulundugum yerde yemek yoktu mecbur kaldim biraz)
16.00 10 kaju ceyrek avokado
19.30 1 eksimikli yumurta 1 etimek form kirmizi biber
20.00 sutlu nescafe...
Gule gule kullan canim ister kat kat kavanoza ekle ister sefer tasi al yeter ki ise yemek gotur valla asiri ise yariyor.bu ara az önce kendime bisey siparis ettim, cam kavanoz ama agzi genis, onunla ise öglen yemegi getirmeyi hedefliyorum, kat kat biseyler ekleyip...
resim olarak ekleyemedim, linkte ekledim https://goo.gl/images/iSvYYA
Ya canim bugun yappmadik ama deneyelim bi.kolum cok kotu o yuzden saldim yapmiyorum yarin dr a gidecegim tekrar.Kızlar hadi bu akşam program yapalım bir saat belirleyip herkes evde yada dışarda yaptığı spordu yürüyüştü buraya yazsın ne dersiniz ?
benim zorlandığım öğün o anladım, maksat kendimi heveslendirmek yoksa maharet kapta değil bişeyler taşımakta.Gule gule kullan canim ister kat kat kavanoza ekle ister sefer tasi al yeter ki ise yemek gotur valla asiri ise yariyor.
Ne zaman ise yemek goturmesem kitu besleniyorum misal bugun
Oh oh sen de az abartmamissin:)ah o arkadaş baskısı yokmu. umarım vücudun sadece şaşırmıştır, çok iyi gidiyosun o kaçamak frenlemez diye umuyorum.
bugün yidiklerim:
bir dilim tam tahıl ekmek bir dilim.peynir 1 yumurta birkac dal roka 2 ceviz içi
1 hurma bitki çayi
dünden çok az tavuk göğsü molaya çıkamadım
100ml buttermilk 2 badem
sucuklu kaşarlı tost, ananas konservesi ama az sulu çünkü şekerli
biraz nar
bu ara az önce kendime bisey siparis ettim, cam kavanoz ama agzi genis, onunla ise öglen yemegi getirmeyi hedefliyorum, kat kat biseyler ekleyip...
resim olarak ekleyemedim, linkte ekledim https://goo.gl/images/iSvYYA
Ya canim bugun yappmadik ama deneyelim bi.kolum cok kotu o yuzden saldim yapmiyorum yarin dr a gidecegim tekrar.
Hadi yarin deneyelim...
ah o arkadaş baskısı yokmu. umarım vücudun sadece şaşırmıştır, çok iyi gidiyosun o kaçamak frenlemez diye umuyorum.
bugün yidiklerim:
bir dilim tam tahıl ekmek bir dilim.peynir 1 yumurta birkac dal roka 2 ceviz içi
1 hurma bitki çayi
dünden çok az tavuk göğsü molaya çıkamadım
100ml buttermilk 2 badem
sucuklu kaşarlı tost, ananas konservesi ama az sulu çünkü şekerli
biraz nar
Oh oh sen de az abartmamissin:)
Ya benjm yaptigim kacamaklar sadece bu kiloyu korumami sagliyor..vermem icin bildigin sifir kacamak hamur seker abur cubur gerek yazin gordum.
O gunlere dknmek istyorum yaa.tatildi ya tum cevrem istanbul disindaydi is rahatti o yuzden verebildim demek...
Ama yok donecegim:)
sabah yiyeydin keşke :)
Günaydınnnnnnn ,
Dün evde yapalım dediğim sporu eve 9 da gelmem sebebiyle bu akşama erteledim amin :)
Dün ki menüm :
Sabah: 1 dlm tahıllı ekmek ,az peynir ,3 zeytin , domates , salatalık , ceviz .
Öğle:semizotu salatası
Ara: 3 kuru kayısı
Ara: 1 avuç beyaz leblebi
Ve sıkı durun akşam4 yk kıymalı makarna , yoğurt .. geç geldiğim için dünden çocuklara yaptığım makarnadan yemek zorunda kaldım o kadar yorgundum ki , şimdi pişmanım
11000 adım ( uzun zamandır ilk kez 10000 geçtim genelde 7000-8000 oluyor ) + 2,5 lt su + bol bol çay ve şekersiz kahve
Bugun yeşil çay aldım günde iki fincan içmeye çalışıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?