Ooooo borekler kurabiyeler yok oyle...Ya ben bu kadarcik yesem ölurum ewet ewet kesin ölurum ....
Bekarsin anladigim kadari ile tek mi yasiosun peki..
Ben daha once de bir gruba uye idim zayiflama topigiewlenmeden once idi o kadar ortak noktamiz olan arkadaslik edinmistik ki cok zewkli bir yolculuktu...aradan yillar gecti...ayni azmi gosterebilirmiyim bilmiyorum...suan bir diyetisyen maceram ve yarismali zayiflama grubu deneyimi etmis biri olarak tam bir enkazim
Insulum dirwncim ve kolestrolum sinirda.bel cewrem inanilmaz genisledi...
Sizi takip ediodum aradan aradan bu gun deneme cekimi yaptimmenulerde
Sabah haslanmis yumurta 1 dilim normal ekmek
3 bardak acik cay
Oglen gezmekte yesilmercimek salata 1 dilim kiymali borek 1 dilim elmali kurabiye
1 turk kahwesi sade
Aksam 7 de 1 dilim ekmek peynir
Bu dikkat etmis halim inanin
Ooooo borekler kurabiyeler yok oyle...
Bunlardan vazgectiginde bir muddet sonra kilo vermeye baslarsin canim bence...
Pco vardi bende kilo aldim yillarca.bel bllgemden ozellkkle ve erimesi cok zor.kolesterolum bu yasta sinirin azicik ustunde ve cok zor kilo veriyorum ama su hamur islerini kacamaklari biraktiktan birrrr sure sonra baslamistim kilo vermeye...
Yillarca veremiyorum deyip birakmistim hep.o donemde yarisma grubuna bende girmistim evet eglenceliydi.
Bizim ki biraz sönuk yariş olmadigi icin.
Evet bekarim bu arada.
Yemek yapmadan yasiyorum neredeyse...
Ama sut yogurt meyve et balik sebze vs dikkat ediyorum
Yemek konusunda bugun gezmekte diyor ki tek yasayan orta yas bir teyze = tek basimayim ama yemegimden odun vermiyorum fasulye bezelye bamya her yemegimi yaparim bu aksam yerim kalani buzlga atarim 3 aksam sonra ay yemek yapamicam degince cikarim buzluktan al sana hazir yemegim dedi hic pismis yemegi atmadim buzluga ama kesinlikle denicem bu diyette isime yarayabilir sende hafta sonlari iki cesit yapip atabilirsin buzlga ise goturebilirsin aksamlarida eline gelir.Ooooo borekler kurabiyeler yok oyle...
Bunlardan vazgectiginde bir muddet sonra kilo vermeye baslarsin canim bence...
Pco vardi bende kilo aldim yillarca.bel bllgemden ozellkkle ve erimesi cok zor.kolesterolum bu yasta sinirin azicik ustunde ve cok zor kilo veriyorum ama su hamur islerini kacamaklari biraktiktan birrrr sure sonra baslamistim kilo vermeye...
Yillarca veremiyorum deyip birakmistim hep.o donemde yarisma grubuna bende girmistim evet eglenceliydi.
Bizim ki biraz sönuk yariş olmadigi icin.
Evet bekarim bu arada.
Yemek yapmadan yasiyorum neredeyse...
Ama sut yogurt meyve et balik sebze vs dikkat ediyorum
Aa o grup keyifli olur tabi ayni zamanda evlenenler,ortak sevincleri dertleri olanlar.Benim sewerek kg werdigim can ciger kardes oldugumuz grup 9 sene once idi cok guzel di yaris degildi ayni hafta dugunumuz olan arkadaslar vb. Gibi ortak noktalarimiz cok tu...
Gecenlerde takim li kilo werme gruplarina girdim ama ordan cok zewk alamadim belki takim dan takima fark wardir fakat cok sert bir uslup wardi haftada 2 gun bildirimler hesaplamalar beceremedim ben o isi.
Spor konusunda da kural koyabiliriz ama secimi kisiye birakabiliriz maksat harekete teswik etmek yag yakmaya yardimci olmak olur.
Mesela benim kalcam da kayma war ( heryerimde sakat towbe yarabbi saglam degilim disardan adam sanarlar icim curuk ) genel de yurumeyi tercih ediyorum.ew hanimi oldugum icin suan en iyi si bu diye dusundum hic hareket yok hayatim da cunku temiz hawa da ii gelir kizi krese birakip ewe gelmeden sahil boyu 4km yuruyup gelirim diyorum ..
Hawa bozar ve ya belim zorlarsa ew de kardio gobek atma yarim mekik bisekilde yarim saatte olsa hareket ederim ....
Ben tek yasadigim icin yemek yapmaya useniyor degilim.yemek yapmayi bilmiyorum da istemiyorum da...Yemek konusunda bugun gezmekte diyor ki tek yasayan orta yas bir teyze = tek basimayim ama yemegimden odun vermiyorum fasulye bezelye bamya her yemegimi yaparim bu aksam yerim kalani buzlga atarim 3 aksam sonra ay yemek yapamicam degince cikarim buzluktan al sana hazir yemegim dedi hic pismis yemegi atmadim buzluga ama kesinlikle denicem bu diyette isime yarayabilir sende hafta sonlari iki cesit yapip atabilirsin buzlga ise goturebilirsin aksamlarida eline gelir.
Arti ben de yemek konusunda tek yasiyorum ewde diyebilirim esim ve kizim inanilmaz yemek secer patates ve makarna ile aylarca yasarlar agizlarina corba salata surmezler cok zordayim
Ben tek yasadigim icin yemek yapmaya useniyor degilim.yemek yapmayi bilmiyorum da istemiyorum da...
Hic merakta etmiuorum.
Buzluga bazen kofte yapip atiyorum sadece.digerleri hosuma gitmez sanirim.
Kiz yemek bilmeyen birine corbanin icine atilacak nohutu haslayip buzluga at demen...asena87 haslanmis nohut da guzel oluyor salatanin icine corbanin icine atabilirsin ... onceden haslayip buzluktan 1 avuc 1 awuc cikariyodum
Kiz yemek bilmeyen birine corbanin icine atilacak nohutu haslayip buzluga at demen...
Gece gece guldum haaaa:)
Arada anlatin yaptiginiz yemekleri bari de ozenirim belki...
Bu arada bence kilo verme asamasinda nihut fasulye bezelye max haftada 1 yenmeli...cok yedigim haftalar kilo verememistim.
Benim menulerimk sayayim sana
Firinda patlican tanelerini yogurtlama
Kabagi haslayip yogurtlama
Balik_yumurta_
Hadi maksimum mucver :)
Aaaaa.keten tohumu sert ya...nasil oldu ki kefirin icinde?
Ya canim bugun ogle yemegini goturdun ya ise ozendim haaa.
Yazin yaptigim gibi ne yemek gituruyorum ne de evde yemek yapiyorum.
Menulerime bakarsan yumurta falan hep
Inan cok zor geliyor ya...
Cok istiyorum ama...
Bir de bunhn baska bir boyutu.
Evlensem ne halt yerim acaba yumurtadan baska birsey bilmeyen ben...
Heveste yok ogrenmeye.
Yemek konusunda bugun gezmekte diyor ki tek yasayan orta yas bir teyze = tek basimayim ama yemegimden odun vermiyorum fasulye bezelye bamya her yemegimi yaparim bu aksam yerim kalani buzlga atarim 3 aksam sonra ay yemek yapamicam degince cikarim buzluktan al sana hazir yemegim dedi hic pismis yemegi atmadim buzluga ama kesinlikle denicem bu diyette isime yarayabilir sende hafta sonlari iki cesit yapip atabilirsin buzlga ise goturebilirsin aksamlarida eline gelir.
Arti ben de yemek konusunda tek yasiyorum ewde diyebilirim esim ve kizim inanilmaz yemek secer patates ve makarna ile aylarca yasarlar agizlarina corba salata surmezler cok zordayim
dövülmüs keten tohumu, kefirle ictim, icimde sisip sindirimime yarayacagini umuyorum :)
ben seni cok iyi anliyorum aslinda ayni durumdayim bu ara bi gayret geldi birakmak istemiyorum. dünki ögle kavanozum icin bi gün önceden az mercimek kaynattim. hic benlik bi hareket degilsansliyim bugün de ögle yemegim var, ama anneme ugradigim icin. Bide bu ara ben salatadan bile bikmaya basladim hep ayni seyleri yemek tuhaf geliyor. bazilari her pazar 3 Saat yemekle ugrasip haftaici onlari götürüyormus ama ben basaramadim o olayi. ben evlendim heves yine yok bazen var ama üsenme var, kolay seyler dururken bide esim kolay seylerle de mutlu menemen, sucuklu yumurta, makarna. nut... ekmek ah nasil özledim onu. ama cesitlilik sart.. ben bugün icin aslinda kisir yapacaktim ise götürmelik, anneme de ugrayinca gerek kalmadi. Evlenmek yemek yapabilmek degilki aslinda ama cocuk olursa is degisir.. full time calisiyorsun tabiki enerjin tükeniyor.
Hosbuldum
Biber dolmasi taze fasulye bamya bakla bi suru yemek saydi kadin tabi damak lezzetinde fark wardir herkesin bakalim unutmazsam denicem yazarim sonucu L leylimleyyy19
Sabah az ama herzaman kah.yaparim diosun..asena87 12 ekimde kilom 64.1 di canım onu güncelleyebilir misin?
Ben de sabah canım hiçbir ley istemediği için elmayla geçiştirdim. Normalde her gün kahvaltı yaparım ama bugün iştahsızlık var. Yeşil çayımı içtim. Öğlen bir kase yeşil fasulye yiyeceğim. Akşama da fırında alabalık ve salata düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?