60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

asena87

Sabah ;
Ara
Ogle ;
Ara
Aksam ;
Ara
Cay / kahwe ;
Su ;
Spor ;

Hepsini boyle liste seklinde alt alta ayrinti ile yazaalim mi birbirimizden ozenip menulere ekleyebiliriz falan iyi olur...

Sabah yumurta haşlayıp yeşillikle peynirle yiyince acıkmıyorum çok. Normalde ara öğün yapıyorum tabi ama dün akşam gün vardı. Hamurişi tatlı yemedim ama salata kısır tarzı yediğim için bugün az yiyim biraz dedim :)

Günaydınnnnnnnnn ,

Dün migrenim tavan yaptı eve gidip yatttım bir ara kalktım çorba vardı biraz yedim geri yattım .gece ufaklık ateşlendi zaten başım sersem gibiydi tuzu biberi oldu sabah doktora gittik tahliller filan 11 de işe gelebildim ve o saatte kahvaltı niyetine annem kek yapmıştı koymuş biraz bana ince bir dilim yedim yanına çay şuan tokum aralarda ceviz leblebi yoğurt yicem akşama da fırın köfte ve salata .

Çocuklar hasta olunca benim bütün enerjim bitiyor

Gunaydin herkese..
BESTEKIZ dedigin duzende yaziyorum bende ama tablo seklinde degil tabi..arkadaslarda oyle yazarlarsa daha iyi olur.sadece sirasini diyorsun dimi tablo falan ykk yani?

Bugun farkli bir kahvalti yaptim.yumurta peynirden bikankara onerimdir.

Geceden sut yogurt yulaf ceviz ve tarcini karistirip dolaba attim işe gelince de icine elma minik minik dogradim...
Bu tadin bana verdigi keyfi anlatamam...
Koca bir tabakkkk...
Sutle yogurt nasil olur demeyin harikaaaa...

gerçekten nasıl oluyor tadı merak ettim :) deneyeceğim en kısa zamanda .

Kızlar 40 dk yürüdüm de geldim

Selam kizlar.
09.00 bahsettigim karisim (sut yogurt yulaf ceviz tarcin elma)
13.30 yarim tabak bezelye 1 dilim koy ekmegi(elimin yarisi kadar)
16.30 3 ceviz
19.00 1 tabak bezelye az yogurt 1 etimek form
19.30 1 mandalina
Gece acikirsam ayran dusunuyorum.

Gun icinde;1 lt su 5 cay 2 Turk kahvesi 4 bardak bitki cayi
Topuklu topuklu 7000 adim gece de tv onunde yine 20 dk hafif egzersiz yapacagim.

Evde 7,8 dilim koy ekmegi daha var.
Atmak icime sinmiyor o yuzden sabahlari az az bitirmeyi dusunuyorum.aksamlari yine etimek yerim.
Menum sade bugun guzel de bence ama bezelye kategorisindeki en kalorili sekerli urun sanirim ama onu da pisirmeliydim mecbur.
Hatta 1 yemeklikte buzlukta cig var...
Ne diyorsunuz hepsine?

Köy ekmeğine bayılırım :)

Bence menü güzel ceviz 3 değilde 2 olsaydı bir de akşam ki bezelye yarım öğlen tam olabilirdi tabi ekmeksiz ama yine de güzellll...

Bende akşam fırında palamut yaptım 2 parça yedim bol salata .

Ve ara olarak yarım muz yarım mandalina yedim

Hepinize iyi aksamlar...

Sabah 10 .
Haslanmis yumurta kirma zeytin cay 1dilim koy ekmegi
Oglen 2.
Yesil mercimek yemegi yarim koy ekmegi
Ara minik elma 1 awuc cig findik.
Aksam 19.
Yesil mercimek yemegi yesillik salata yarim dilim koy ekmegi
Ara sade turk kahwesi gullu lokum 1 tane ufak.

2lt su
1 yesil cay

Malesef ne yemek yapicak ne de spor icin enerjim wardi migrenle maf durumdayim bu 3. Gun resmen coktum....

asena87 ewet canim cok gecmise bakamadim duzeninize...Her aksam mutfak kapaninca tek tek yazalim iste insallahhhh guzel gunler gorecegiz tabi kg icin size yetismem biraz zor.baya yuksegim size nazaran kg.da...birde insulin ile olan aclik tokluk sawasim hepinizden de faa menulerim ya

Hic oyle olumsuz dusunme.bizim biraz yavas vermemizle senin hizlanmanla bir bakmissin esitlenmisiz.benim ayzin oyle oldu valla ne zamandir gormuyordum 62leri.
Lokum disinda menu de guzel ama tavsiyem kacamaklari bir donem sifirla ve bir kac gun ekmeksiz dene derim.
O donem ekmek yemiyordum pek.
Bayilirim ben galan deyip hic inanmiyordum ama sonra baktim ekmeksiz kahvaltiyla da oglene kadar durabiliyorsun ya da aksam.
Gek mesele duzenli ara ogun.
3 ara ogun (meyve tarzi :))olursa ekmeksiz belki ogle aksam yapabilirsin bence.
Şu koy ekmekleri biterse ben de baslayacagim yine ekmeksiz

Dün akşam spordaydım ben de. 1 saat aerobik ve koşu bandında 20 dk çok hızlı tempoda yürüdüm.
Sabah: Haşlanmış yumurta
Söğüş sebze
Ara:1 adet elma
Öğlen: 1 kase çorba
Ara: Salatalık ve yeşil çay düşünüyorum
Akşam: Alabalık bulabilirsem fırında yapacağım ve yeşil salata
Yatmadan yine yarım saat sporumu yaparım bugün salon yok :)

Günaydin kizlar, burasi süper hareketlendi !

D dudo88 süper. yürüyüs her zaman iyidir
asena87 ekmegi rahatca derin dondurucuya atabilirsin dilim dilim, cöpe atma tabiki yarisini bu hafta ye, devamini buzluktan cikarirsin tavsiyem...

ben dün
öglen: 3 lahana sarmasi (annemden) ve biraz yogurt
ara: sekersiz filtre kahve
aksam: davetliydik lahmacun + salata + ekler boyunda Pasta, öyle yorgundum ki dayanamadim
ara: yok

bu Sabah adim sayarimi buldum ama sanirim pili bitmis. nasil aciliyo onu bile bilmiyorum belki o Motive eder beni daha cok harekete cünkü extra cikmazsam günde 10.000e varmam mümkün degil isim oturarak oldugu icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…