- 3 Eylül 2018
- 320
- 192
- 18
- 38
Ayni benimde esim oyle yemek secer haliyle geriye kalanlar sucuklu yumurtalar kofte patates kizartmalar menemenler pilaw manti vb. Tum benim yemek istemedigim seyler imtihanim resmen ayni sofra da benim icin cok zor oluyor illa birazcik yiyorum
Sabah yumurta haşlayıp yeşillikle peynirle yiyince acıkmıyorum çok. Normalde ara öğün yapıyorum tabi ama dün akşam gün vardı. Hamurişi tatlı yemedim ama salata kısır tarzı yediğim için bugün az yiyim biraz dedim :)Sabah az ama herzaman kah.yaparim diosun..
Peki aralara hic birsey yok mu yada fasulyenin yanin da falan benim bu yazdiklarinla 1 gun gecirmem suan imkansiz mesala( tabiki bunyeden bunyeye fark war ) .
Ay bide basim tuttu suan insallah migrwne dinmez hemn ilac yuttum gidip als.w. yapmam lazim salata yesillik ve meywe hic bisi yok
Gunaydin herkese..
BESTEKIZ dedigin duzende yaziyorum bende ama tablo seklinde degil tabi..arkadaslarda oyle yazarlarsa daha iyi olur.sadece sirasini diyorsun dimi tablo falan ykk yani?
Bugun farkli bir kahvalti yaptim.yumurta peynirden bikankara onerimdir.
Geceden sut yogurt yulaf ceviz ve tarcini karistirip dolaba attim işe gelince de icine elma minik minik dogradim...
Bu tadin bana verdigi keyfi anlatamam...
Koca bir tabakkkk...
Sutle yogurt nasil olur demeyin harikaaaa...
gerçekten nasıl oluyor tadı merak ettim :) deneyeceğim en kısa zamanda .
Kızlar 40 dk yürüdüm de geldim
güzel güzel...
sanki hem mesajlarımız hareketlendi hem de biz
Selam kizlar.
09.00 bahsettigim karisim (sut yogurt yulaf ceviz tarcin elma)
13.30 yarim tabak bezelye 1 dilim koy ekmegi(elimin yarisi kadar)
16.30 3 ceviz
19.00 1 tabak bezelye az yogurt 1 etimek form
19.30 1 mandalina
Gece acikirsam ayran dusunuyorum.
Gun icinde;1 lt su 5 cay 2 Turk kahvesi 4 bardak bitki cayi
Topuklu topuklu 7000 adim gece de tv onunde yine 20 dk hafif egzersiz yapacagim.
Evde 7,8 dilim koy ekmegi daha var.
Atmak icime sinmiyor o yuzden sabahlari az az bitirmeyi dusunuyorum.aksamlari yine etimek yerim.
Menum sade bugun guzel de bence ama bezelye kategorisindeki en kalorili sekerli urun sanirim ama onu da pisirmeliydim mecbur.
Hatta 1 yemeklikte buzlukta cig var...
Ne diyorsunuz hepsine?
Valla sen buraya basladigindan beri arada diyorum aksam tam menu yazalim diye:)Ben neden yediklerimi parça parça yazıyorum acaba
Hic oyle olumsuz dusunme.bizim biraz yavas vermemizle senin hizlanmanla bir bakmissin esitlenmisiz.benim ayzin oyle oldu valla ne zamandir gormuyordum 62leri.Hepinize iyi aksamlar...
Sabah 10 .
Haslanmis yumurta kirma zeytin cay 1dilim koy ekmegi
Oglen 2.
Yesil mercimek yemegi yarim koy ekmegi
Ara minik elma 1 awuc cig findik.
Aksam 19.
Yesil mercimek yemegi yesillik salata yarim dilim koy ekmegi
Ara sade turk kahwesi gullu lokum 1 tane ufak.
2lt su
1 yesil cay
Malesef ne yemek yapicak ne de spor icin enerjim wardi migrenle maf durumdayim bu 3. Gun resmen coktum....
asena87 ewet canim cok gecmise bakamadim duzeninize...Her aksam mutfak kapaninca tek tek yazalim iste insallahhhh guzel gunler gorecegiz tabi kg icin size yetismem biraz zor.baya yuksegim size nazaran kg.da...birde insulin ile olan aclik tokluk sawasim hepinizden de faa menulerim ya
Valla sen buraya basladigindan beri arada diyorum aksam tam menu yazalim diye:)
Alinmadin uzerine demekkiiii:)
Aksam yazarsan sen de biz de net gorur anlariz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?