- 3 Eylül 2018
- 320
- 192
- 18
- 38
süper menü ve hareket de varDün akşam spordaydım ben de. 1 saat aerobik ve koşu bandında 20 dk çok hızlı tempoda yürüdüm.
Sabah: Haşlanmış yumurta
Söğüş sebze
Ara:1 adet elma
Öğlen: 1 kase çorba
Ara: Salatalık ve yeşil çay düşünüyorum
Akşam: Alabalık bulabilirsem fırında yapacağım ve yeşil salata
Yatmadan yine yarım saat sporumu yaparım bugün salon yok :)
Merhabalar ,
Kahvaltı tam tahıllı 1 dilim ekmek , beyaz peynir bir iki çatal , çeri domates 2 adet ve salatalık
Öğle Eti puf ve Nescafe
Ara 2 ceviz
Akşam bir kepçe şehriye çorbası
Cevizli beyaz peynirli yağsız salata
Son ara Türk kahvesi ve minik bitter parça çikolata
Selammms..
07.00 1 dilim ekmek peynir kirmizi biber yumurta
14.30 corba yarim tabak etli yemek 2 ydmek kasigi dolusu pilav
16.30 2 kurabiye buyuklugunde irmik helvasi
19.00 yarim karniyarik ve corba
1 litre su 3 Turk kahvesi 1 sutlu neskafe 10 cay ve 12000 adim...
Helva olmayaydi yine iyi gidiyordum...
Tabi..Bende dahil olabilir miyim size?
Iyi aksamlar kizlar
Bugun hastane dr. Yollarda gecti omrum.sabah yumurtami falan yedim ama ogle aksam karsik saatler sasti bugun bildirim yapamicam ilaclarimi alip yaticamdilerim guzel bir gune uyanirim hoccakalkn
Selammms..
07.00 1 dilim ekmek peynir kirmizi biber yumurta
14.30 corba yarim tabak etli yemek 2 ydmek kasigi dolusu pilav
16.30 2 kurabiye buyuklugunde irmik helvasi
19.00 yarim karniyarik ve corba
1 litre su 3 Turk kahvesi 1 sutlu neskafe 10 cay ve 12000 adim...
Helva olmayaydi yine iyi gidiyordum...
Masallah masallah derken bitter ve helwa amanin nazar olmusunuz
Bende dahil olabilir miyim size?
dün yoğunluktan su içmemişsin ama balık burgerleri kuruyemışleri bitirmişsin maşallah...kizlar masallah iyi gidiyosunuz.
ben su ara asiri stresteyim, öyle ki dün öglen bi balik burger yedim, ondan öncede masamda olan tüm cevizleri bademleri. sonra saatlerce istahim kesildi aksam zor yedim. stres bana yaramiyorama su an öyle bi durumdayim ki katlanmaktan baska carem yok. haftaya bi etkinlik var onun telasesi, o Zaman ne yapicam hic fikrim yok Sabah 6 da cikip aksam 10lara Kadar.reglim de yaklasti, geldi gelecek ve korunma hapimi da degistirdim, ilk ayim, umarim su günleri bi sekilde atlatirim. en azindan arada bir kac gün normal gecse iyi gelecek.
Dün WC bile saatlerce gitmemisim, su yteersiz ictim kosturmaktan. bugün delirtmicem kendimi niyetlendim bakalim..
Boyle seyler gorcez heralde.Eger acil kg wermemiz gereken bir durum yoksa kalici zayiflamaya calismak lazim.hizli kg werip hizli geri almamak icin.Mesela ben kepekli diyet ekmekler almiyorum cunku herzmaan alamiyorum biraz.Ewdeki ekmekten az az yemegi .yawasca tadimlik hale getirmek .hatta sadece kahw. Yeyip birdaha yememek istiyorum Ewet istiyorummerhaba herkese.
başarısız bir hafta geçirmişim sanırım ya da gecen hafta gördüğüm kilo bir yanılsamaydı...
bu sabah tartıldım ve kilo vermeyı bırak gecen haftadan 700 gr fazla görünüyordum...
Tam soracaktim neyin var diye yazmissin valla bende de migren var diye ilac iciyorum ama belki oyle seylerde vardirBildigin pogaca gibi uyumusum son bardak cayim hala elim de... Anam ne guzel bisi mis uyumak kalktim vc gittim uyudum su ictim uyudum
Gune bu saatte baslamak wallahi gun yetmez banailaclar rahatllatti heralde...hipofiz lobum da kalinlasma warmis basim da adet donemin de o migreni migren onu tetikliyor benim halimi soran yok ilaclardan birinde migrende kan damari genisletir ragatlatir yazio.Acayip rahatllatti ...neyse kaldirim totoyu da bi yemek yapim
Aynen oyle yaptim zatrn 700 almisim diye pide patlattim.pismanim:)Boyle seyler gorcez heralde.Eger acil kg wermemiz gereken bir durum yoksa kalici zayiflamaya calismak lazim.hizli kg werip hizli geri almamak icin.Mesela ben kepekli diyet ekmekler almiyorum cunku herzmaan alamiyorum biraz.Ewdeki ekmekten az az yemegi .yawasca tadimlik hale getirmek .hatta sadece kahw. Yeyip birdaha yememek istiyorum Ewet istiyorum
Enerjini dusurme spora agirlik werincede kg werme dururmus bi donem boyle teselli et.700 gr almisim die bi ekmek arasi patlatma yani
Kesin regl siskinligidir hic bozma hafif beslen haftaya cuma bayaaaaa azalmis olursun...Noldu böyle bize yaBen de diyeti bozmadım ama sabah tartıldım 64.1 çıktım. Halbuki 63.5i görmüştüm. 1 2 güne regl olacağım onun mu şişkinliği acaba yaa
kizlar masallah iyi gidiyosunuz.
ben su ara asiri stresteyim, öyle ki dün öglen bi balik burger yedim, ondan öncede masamda olan tüm cevizleri bademleri. sonra saatlerce istahim kesildi aksam zor yedim. stres bana yaramiyorama su an öyle bi durumdayim ki katlanmaktan baska carem yok. haftaya bi etkinlik var onun telasesi, o Zaman ne yapicam hic fikrim yok Sabah 6 da cikip aksam 10lara Kadar.reglim de yaklasti, geldi gelecek ve korunma hapimi da degistirdim, ilk ayim, umarim su günleri bi sekilde atlatirim. en azindan arada bir kac gün normal gecse iyi gelecek.
Dün WC bile saatlerce gitmemisim, su yteersiz ictim kosturmaktan. bugün delirtmicem kendimi niyetlendim bakalim..
merhaba herkese.
başarısız bir hafta geçirmişim sanırım ya da gecen hafta gördüğüm kilo bir yanılsamaydı...
bu sabah tartıldım ve kilo vermeyı bırak gecen haftadan 700 gr fazla görünüyordum...
Bildigin pogaca gibi uyumusum son bardak cayim hala elim de... Anam ne guzel bisi mis uyumak kalktim vc gittim uyudum su ictim uyudum
Gune bu saatte baslamak wallahi gun yetmez banailaclar rahatllatti heralde...hipofiz lobum da kalinlasma warmis basim da adet donemin de o migreni migren onu tetikliyor benim halimi soran yok ilaclardan birinde migrende kan damari genisletir ragatlatir yazio.Acayip rahatllatti ...neyse kaldirim totoyu da bi yemek yapim
Noldu böyle bize yaBen de diyeti bozmadım ama sabah tartıldım 64.1 çıktım. Halbuki 63.5i görmüştüm. 1 2 güne regl olacağım onun mu şişkinliği acaba yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?