60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

süper menü ve hareket de var

Iyi aksamlar kizlar
Bugun hastane dr. Yollarda gecti omrum.sabah yumurtami falan yedim ama ogle aksam karsik saatler sasti bugun bildirim yapamicam ilaclarimi alip yaticam dilerim guzel bir gune uyanirim hoccakalkn

Merhabalar ,

Kahvaltı tam tahıllı 1 dilim ekmek , beyaz peynir bir iki çatal , çeri domates 2 adet ve salatalık

Öğle Eti puf ve Nescafe

Ara 2 ceviz

Akşam bir kepçe şehriye çorbası
Cevizli beyaz peynirli yağsız salata

Son ara Türk kahvesi ve minik bitter parça çikolata

Selammms..
07.00 1 dilim ekmek peynir kirmizi biber yumurta
14.30 corba yarim tabak etli yemek 2 ydmek kasigi dolusu pilav
16.30 2 kurabiye buyuklugunde irmik helvasi
19.00 yarim karniyarik ve corba

1 litre su 3 Turk kahvesi 1 sutlu neskafe 10 cay ve 12000 adim...
Helva olmayaydi yine iyi gidiyordum...

Masallah masallah derken bitter ve helwa amanin nazar olmusunuz

Bende magnezyum ictim dr.wermisti bugun masallah 15 tablet falan ama bir tatli bir tatli zor ictim walla 15 gece nasil iccem bilmem iyice unutmusum tatli bisi icmeyi.

Iyi aksamlar kizlar
Bugun hastane dr. Yollarda gecti omrum.sabah yumurtami falan yedim ama ogle aksam karsik saatler sasti bugun bildirim yapamicam ilaclarimi alip yaticam dilerim guzel bir gune uyanirim hoccakalkn

Çok geçmiş olsun . Her şeyin başı sağlık :)

bence helva bu menüde göze batmıyor amaaaa 1 lt su çok çok az

Masallah masallah derken bitter ve helwa amanin nazar olmusunuz

Enerji lazımdı :)))

Bende dahil olabilir miyim size?

Hoşgeldin :)

kizlar masallah iyi gidiyosunuz.

ben su ara asiri stresteyim, öyle ki dün öglen bi balik burger yedim, ondan öncede masamda olan tüm cevizleri bademleri. sonra saatlerce istahim kesildi aksam zor yedim. stres bana yaramiyor ama su an öyle bi durumdayim ki katlanmaktan baska carem yok. haftaya bi etkinlik var onun telasesi, o Zaman ne yapicam hic fikrim yok Sabah 6 da cikip aksam 10lara Kadar.reglim de yaklasti, geldi gelecek ve korunma hapimi da degistirdim, ilk ayim, umarim su günleri bi sekilde atlatirim. en azindan arada bir kac gün normal gecse iyi gelecek.

Dün WC bile saatlerce gitmemisim, su yteersiz ictim kosturmaktan. bugün delirtmicem kendimi niyetlendim bakalim..

dün yoğunluktan su içmemişsin ama balık burgerleri kuruyemışleri bitirmişsin maşallah...
şaka bir yana balık burger yememişim hiç özendim şu an :)
geçenlerde birisi yoğunluktan koşturmaktan 57 lere inmişti ya...biz niye öyle olamıyorsak :)
sen yine de çabala.öğlen yemeğini hazırla bu yoğunlugunun arasında elbet yersin bir şekilde onu...
ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama çantana haftaya belki sandviç,az kuruyemiş su falan koy büyük çanta kullan :)
yani sen bilirsin yanına ne alacagını da sözün özü cok yoğundum oturduk şurda şunu yedik deme bize haftaya:)

merhaba herkese.
başarısız bir hafta geçirmişim sanırım ya da gecen hafta gördüğüm kilo bir yanılsamaydı...
bu sabah tartıldım ve kilo vermeyı bırak gecen haftadan 700 gr fazla görünüyordum...

Bildigin pogaca gibi uyumusum son bardak cayim hala elim de... Anam ne guzel bisi mis uyumak kalktim vc gittim uyudum su ictim uyudum

Gune bu saatte baslamak wallahi gun yetmez bana ilaclar rahatllatti heralde...hipofiz lobum da kalinlasma warmis basim da adet donemin de o migreni migren onu tetikliyor benim halimi soran yok ilaclardan birinde migrende kan damari genisletir ragatlatir yazio.Acayip rahatllatti ...neyse kaldirim totoyu da bi yemek yapim

Boyle seyler gorcez heralde.Eger acil kg wermemiz gereken bir durum yoksa kalici zayiflamaya calismak lazim.hizli kg werip hizli geri almamak icin.Mesela ben kepekli diyet ekmekler almiyorum cunku herzmaan alamiyorum biraz.Ewdeki ekmekten az az yemegi .yawasca tadimlik hale getirmek .hatta sadece kahw. Yeyip birdaha yememek istiyorum Ewet istiyorum
Enerjini dusurme spora agirlik werincede kg werme dururmus bi donem boyle teselli et.700 gr almisim die bi ekmek arasi patlatma yani

Noldu böyle bize ya Ben de diyeti bozmadım ama sabah tartıldım 64.1 çıktım. Halbuki 63.5i görmüştüm. 1 2 güne regl olacağım onun mu şişkinliği acaba yaa

Tam soracaktim neyin var diye yazmissin valla bende de migren var diye ilac iciyorum ama belki oyle seylerde vardir

Aynen oyle yaptim zatrn 700 almisim diye pide patlattim.pismanim:)
Acele kilo verme derdim yok ama zaten 2 aydir duraklama evresindeyim yani vermeliyim artik.5 kasimda salina yazilacagim seminer bitsin sehir disinda
Noldu böyle bize ya Ben de diyeti bozmadım ama sabah tartıldım 64.1 çıktım. Halbuki 63.5i görmüştüm. 1 2 güne regl olacağım onun mu şişkinliği acaba yaa
Kesin regl siskinligidir hic bozma hafif beslen haftaya cuma bayaaaaa azalmis olursun...

istahın kesilir tabi birden yükleme yapmışsın resmen :) arada bana da öyle oluyor sıkıntıdan neye saldıracağımı şaşırıyorum(yemek olarak yani ) . Umarım bugun güzel geçmiştir.

Acaba yediğin bir şey ödem yapmış olabilir mi ? ben senin bu hafta daha fazla vereceğini düşünüyordum çünkü listelerin çok güzeldi.

En son yanlış olmasın 1,5 sene kadar önce deliksiz uyumuşumdur heralde ne güzel günlerdi

Regl şişkinliği olabilir. Regl döneminde yeşil çay bana çok iyi geliyor tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…