29-170-58Tabi..
Boy yas kilo bildir ekleyeyim listeye
Cuma sabahi kilo bildirimi yapiyoruz,gun icinde bazen sohbet,aksamlari da gun icinde yediklerimizi yaziyoruz.
Canm Ben menu paylasmiyorum cunku zaten kendim gun boyu not aliyorum bunun icin ayri bir defterim var. Ama buraya kilo bildirimimi her hafta yaziyorum hemde seni etiketliyorum ama sen yazmiyosun heralde fark etmiyosun.ya da cok aktif olmadigimdan bilmiyorum. En iyisi çikart beni listedenEki Görüntüle 2198153
@nesli-m ekledim cankm...umarim duzenli davranirsin kendi adina iyi olur :)
@Hayallidya7Pes etme @mavli @April gecen cuma kilo billdirimi de yapmamaissiniz kizlar.
Devam etmek istemiyorsaniz soylemeniz yeterli.
Kizlar burasi zorunlu bir yer degil,yarisma da degil anliyorum sık yazma zorunlulugunuz da yok.
Ben ilk sayfada yazdim şevkle zayiflayabilmemiz icin kalabalik iyi olur ama bu da duzenden gecer.
Listedeki sayi onemli degil kim soylediyse hemen cikardim bazisi yeterince zayifladi birakti bazisi da duzenli diyet yapamayacagini soyledi..ama bir sey soylediler...
Boyle kendimizi kandirmaktan ote gidemiyoruz...
Aman ne onemsedin diyebilirsiniz..
Evet...cunku neredeyse 2 aydir pek kilo veremiyorum ve kaybedecek zamanim yok.
Eskisi gibi pilavsiz ekmeksiz menu istiyorum kendimde.
Kacamak yapmaktan ve buraya yazmaktan cekinmek istiyorum..aa ne guzel spor yapiyor ben de şunu denemeliyim demek istiyorum:)
Kusura bakma gormediysem canim.Canm Ben menu paylasmiyorum cunku zaten kendim gun boyu not aliyorum bunun icin ayri bir defterim var. Ama buraya kilo bildirimimi her hafta yaziyorum hemde seni etiketliyorum ama sen yazmiyosun heralde fark etmiyosun.ya da cok aktif olmadigimdan bilmiyorum. En iyisi çikart beni listeden
dün yoğunluktan su içmemişsin ama balık burgerleri kuruyemışleri bitirmişsin maşallah...
şaka bir yana balık burger yememişim hiç özendim şu an :)
geçenlerde birisi yoğunluktan koşturmaktan 57 lere inmişti ya...biz niye öyle olamıyorsak :)
sen yine de çabala.öğlen yemeğini hazırla bu yoğunlugunun arasında elbet yersin bir şekilde onu...
ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama çantana haftaya belki sandviç,az kuruyemiş su falan koy büyük çanta kullan :)
yani sen bilirsin yanına ne alacagını da sözün özü cok yoğundum oturduk şurda şunu yedik deme bize haftaya:)
yarini beklemerhaba herkese.
başarısız bir hafta geçirmişim sanırım ya da gecen hafta gördüğüm kilo bir yanılsamaydı...
bu sabah tartıldım ve kilo vermeyı bırak gecen haftadan 700 gr fazla görünüyordum...
regl deki o pis bas agrisina karsi mi? benim reglim geldi gelecek ve sabah bi agri kesici bi magnezyum aldim. cok şükur sonra azaldi.ise yarayan ilac ne?Bildigin pogaca gibi uyumusum son bardak cayim hala elim de... Anam ne guzel bisi mis uyumak kalktim vc gittim uyudum su ictim uyudum
Gune bu saatte baslamak wallahi gun yetmez banailaclar rahatllatti heralde...hipofiz lobum da kalinlasma warmis basim da adet donemin de o migreni migren onu tetikliyor benim halimi soran yok ilaclardan birinde migrende kan damari genisletir ragatlatir yazio.Acayip rahatllatti ...neyse kaldirim totoyu da bi yemek yapim
Menumu paylasmaya utaniyorum ama sogumayalim o yuzden devam
Gun icinde;
1 cekirdekli simit peynir,bir suru hamurlu pide ayran,kucuk sucuk 1 dilim ekmek
Aksam:firin patlican yogurtla...ama bu beni kurtarmaz.
1.5 lt su 2 Turk kahvesi 1 sutlu neskafe 6 cay 4 bardak bitki cayi_9000 adim.
Fena dagittim.
Hafta sonu bana şu şu yemegi yap diyorsunuz ve yapiyorum hafta ici de yiyorum...
Tovbe yarabbi kendim pide yeyipte size kizamiyorum simdiIyi aksamlar hepinize
Nasilsiniz kizlar ay benim ilacin birinde diyor ki istah accar aman yarabbi zati yeterince acikkapamak ici ncatlicam burda
Sabah 1 haslanmis yumurta sogus kahwaltilik cay
Oglen mantarli makarna salata
Aksam kabak yemegi
1lt salatalik elma maydonizlu detoks suyu
1bucuk litre normal su 15 dk hizli yurudum okadan
Bugun gec baslayinca gun ara mara yok.
Yaoabilsem zaten yaparim ne aklima cesit geliyor ne de icimden geliyor:)Wallahi utan bacim bu oldumu simdi bu ya.kurtulusun yok malzeme falan al ne sewiosan hafta sonu yemek yapcan...malzemem eksik ay bisi yok demek yok
Zaten aklimda once o var yarim kilo kiyma alip kofte yapip buzluga atacagim.Bulgur sewermisin bulgur pirasa kofteasena87
Sewermisin kofteyi buzlukta da saklayabilirsin hem yarim kg kiymadan yapariz mesela oho kac ogun eder sanayapariz dedim bak
Ok diosan malzemelere gecelim
Olur mu hic ugrasip yazmissin birde yanlis mi anlayacagim.Basit maydonozlu kabak
2 orta boy kabak kabuklarini soy kus basi minik minik dogra.
1awuc maydonoz dogra
1domates rendele weya ( 1tatli kasigi salca)
1 ufak sogan
Istege bagli 1 tatli kasigi pirinc de atabilirsin.
Soganlari dogra zeytin yagin warsa uzerinde gezdir (2 yemek kasigi kadar ) biraz kawur
Yag kizip soganlar kipirdayinca salca ya da domates ekle
Uzerine kabaklari diz
Pirinc koycaksan uzerine serp
(Tencere biraz yaywan warsa iyi olur hani kizartma tencereleri tarzi ozman kabaklar ezilip buzulmez )
1cay bardagindan eksik su ekle
Hemen piser zaten ocagin altini kaparken uzerine maydonazlari serp kapagini ve icagini altini kapa.
KABAK SALATA
2 orta boy kabak
1tutam maydonoz
Yarim limon
Minik bir dis sarimsak
Zeytinyag
Kabaklari yika iki basini kes butun kbuklu halde hasla
( duduklun varmi bilmiyorum duduklude 10 dk bile surmuyor haslanmasi)
Cikar suzgece koy sogusun kus basi kes ekmek tahtasinda (
elinde zor olur kesilmez kozlenmis patlican gibi sonuyor )
Yarim limon 1 tatli kasigi zeytin yag dowulmus yada rendelenmis minik dis sarimsak karistir kabaklarin uzerine dok
Uzerine de dogranmis maydonozu serp...
Fasulye
Yarim kg fasulye
2 domates
1sogan
Fasulyeler once dogra sonra yika suz
Tencereyi onune al sogani dogra uzerine 2 yemek kasigi kadar zeytin yagi gezdir
Fasulyeleri koy
Uzerine domatesleri rendele ( 2domatesin birini rende birini kusbasi dograyabilirsin renksiz artik domatesler 1 tatli kasigi salcada koyabilirsin )
Atese koy
Kisikda boyle tingirtasin kokusu ciksin fasulelerin rengi degissin baktin ki su yu cok fazla cikmadi karistirirken dibi kuru ozaman 1 cay bardagi su ekle 1 cay bardagindan fazla olabilir.
( babanem 1 tane kesmeseker de atar icine rahmetli tabi 1kg 3 falan atar o ama ben yarim kg ya 1atardim)
Mantar barbunya kerewiz de werebilirim...
Bu arada okurken A Asena57 cok emir kipli yazmisim ama hizli hizli anlatiyor gibi yazinca oyle olmus...bilmislik gibi algilanmasin sakin
Duduklu kullanir misin war miOlur mu hic ugrasip yazmissin birde yanlis mi anlayacagim.
Buradakiler bilir uzun suredir kabak patlican yiyorum o yizden bir sure uzak kalabilirim.
Mantar kereviz anlatabilirsin fasulyeyi de yapabilirim hafta sonu ❤❤❤
YokDuduklu kullanir misin war mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?