60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

Günaydın ,

Dün ki menüm :

Kahvaltı :iki minik adet sigara böreği ama fırında pişmiş , domates salatalık peynir zeytin çay

Öğle elma

Akşam ev yapımı hamburger minik ve ayran

Ara yok :) daha ne olsun zaten

Evde hazirlanirken haslaniyor goturuyorum.
Okulda idareciyim oda da yemek icin firsatim oluyor 5 dk.
Bazen de evde yeyip gidiyorum.

İyiymiş o Zaman ben de hafta içi hiç yumurta yiyemiyorum

Ekmeği hiç aramıyorum gerçekten. Önceden çok yerdim. Nutellalı ekmek en çok tükettiğim atıştırmalıktı :)

Kim sevmez ki :)

Menü süper :)

Kizlar sizi okuyamadim surekli yatiyorum uyuyorum...
Fakat yemegim oldugu icin hatta her ayaga kalktigimda yemek yaptigim icin kacamaklar ve ekmek tuketimim oldukca az.bugun sadece 1 dilim kek dun 1minik tabak misir yedim....hafta sonu gazabi diyelim...bugune de sukur bukadar performans beklemiyordum kendimden.Aksam hem gecmisi okuyup hem menumu yazim

Bugün sabah: Domates salatalık
Öğlen: 3 parça ızgara tavuk göğsü
Akşam da Ispanak pişiyor. 1 kase yiyeceğim.
Bugün spor yapamayacağım. Dün salondaki hoca fena hamlattı :) Bacağımı kaldıramıyorum Yarına inşallah

Hala rahatsizmisin canim?
Biz de hafta sonu pek yazmadik sanirim herkes kacamaklarda
Ya cok guzel menulerin valla helal olsun

A bu arada ara ogunlerin ve ekmek yok nasil yapiyorsun ya

10.00 pastirma peynir(hellim+beyaz) kirmizi biber 1 etimek form
14.00 soslu tavuk az makarna (kalori fazladir bu menunun )
19.30 balik sadece
Gun icinde 1 lt su 2 sade soda 1Turk kahvesi 1 sutlu neskafe ve 17000 adim.
Avm avm gezdim bugun birsey aruyordum.
Her oturdugumda tatli menulerine baktim ama yemedim valla artik yemeyi de dusunmuyorum...
Cildime de bana da yazik...
36 beden denemek varken o yakismadi bu yakismadi olmasin artik omur geciyor
Tabi makarnayi niye yedin ozaman diyeceksiniz...cevabim yok:)

asena87 ara öğün bazen yapıyorum bazen yapmıyorum. Ekmek de beyaz ekmeği hiç aramıyorum. Tam buğday ekmeğinin de tadını beğenmediğimden ekmek yemiyorum hiç :)

Hala rahatsizmisin canim?
Biz de hafta sonu pek yazmadik sanirim herkes kacamaklarda

Ya cok guzel menulerin valla helal olsun

A bu arada ara ogunlerin ve ekmek yok nasil yapiyorsun ya

Bende hastamiyim bilmiyorum da ilaclarin yan etkisi agir gelio heralde boyle bir uyur bir uyanik sacma sapan hal icindeyim....

Bugün sabah: peynir, domates, salatalık
Ara:Şekersiz nescafe
Öğlen:1 kase çorba
Akşam: Patates püreli köfte yemeği yapmıştım. 1 dilim yedim.
Yarım saat sporumu da yaparım.

Neslim ya sen gercekten bu menulerle baya bildigin aksami edioaun yatiosun sabah uyaniosun yasiyorsun aramizda ilk hedefle cok yok sanirim 69 la mi basladin ozamn da bu kadar az yiyebiliyormudun.

Selamlar ,

Geçde olsa bugun ki menümü utana sııkıla yazıyorum

Kahvaltıyı dışarda yaptık Allah affetsin bir ekmek yemedim :/
Ara elma
Öğle : yok
Ara :üç çatal kek Nescafe
Akşam : yarım tabak nohut yemeği ve yoğurt
Ara minik kurabiye

Allahım yazarken sanki bir kilo aldım gibi oldum yarın bomba gibi devam ediyorum inşallahhhhh

yarın yeni gün yeni şans

gec olsada iki gun menüm:

ctsi
kuru kayisi
sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir zeutin kahve domates
ara yok
tavada yumurta 1 d. ekmek
türk kahvesi findik
mercimek corba, sulu köfte, bol salat, brokoli, 5 küçuk lahana sarma ve yoğurt azar azar da olsa çok oldu

gün içerisinde 40 dk ýürüyüs

Pazar
kuru kayisi
süt müsli
findik kavurdum biraz yedim
menemen 1 dilim ekmek
70% kakaolu çiko kahve
spor yok

Neslim ya sen gercekten bu menulerle baya bildigin aksami edioaun yatiosun sabah uyaniosun yasiyorsun aramizda ilk hedefle cok yok sanirim 69 la mi basladin ozamn da bu kadar az yiyebiliyormudun.
Bunun 10 kat fazlasını yiyordum. Ekmek de cabası. Ben bekarken 47 kiloydum. 50 yi bile görmezdim. Evlenip bir de çocuk olunca kilo üstüne kilo aldım. Kızım 3 yaşına girecek ama bende hala doğum kiloları var. Öğretmenim. Görünüş önemli. Öğrencilere karne verirken ve kızımın doğumgününde güzel bir elbise giymek istiyorum ve tabi o elbisenin içinde fit görünebilmek :) Beni bu motive ediyor. Tam 1 ay oldu diyete başlayalı. Sanırım midem küçüldü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…