Evde hazirlanirken haslaniyor goturuyorum.
Okulda idareciyim oda da yemek icin firsatim oluyor 5 dk.
Bazen de evde yeyip gidiyorum.
Ekmeği hiç aramıyorum gerçekten. Önceden çok yerdim. Nutellalı ekmek en çok tükettiğim atıştırmalıktı :)
Bugün sabah haşlanmış yumurta ve domates yedim
Ara 1 mandalina
Öğlen 1 dilim püreli köfte yemeği
Ara Yarım nar
Akşam da misafirliğe davetliyiz. Kısır salata tarzı bişey varsa 1 kase yerim. Spor salonuna gittim. 1 saati aşkın süre hoca eşliğinde aerobik ve step yaptık. Bölgesel yağ yaktık. Haftasonu olunca ara öğün ihtiyacım oluyor. Sürekli evde olunca acıkıyorum :)
Hala rahatsizmisin canim?Kizlar sizi okuyamadimsurekli yatiyorum uyuyorum...
Fakat yemegim oldugu icin hatta her ayaga kalktigimda yemek yaptigim icin kacamaklar ve ekmek tuketimim oldukca az.bugun sadece 1 dilim kek dun 1minik tabak misir yedim....hafta sonu gazabi diyelim...bugune de sukur bukadar performans beklemiyordum kendimden.Aksam hem gecmisi okuyup hem menumu yazim
Ya cok guzel menulerin valla helal olsunBugün sabah: Domates salatalık
Öğlen: 3 parça ızgara tavuk göğsü
Akşam da Ispanak pişiyor. 1 kase yiyeceğim.
Bugün spor yapamayacağım. Dün salondaki hoca fena hamlattı :) Bacağımı kaldıramıyorumYarına inşallah
Kac kiloyla basladin bilmiyorum canim ama boyle giderse cok guzel sonuclar alacaksindir...❤asena87 ara öğün bazen yapıyorum bazen yapmıyorum. Ekmek de beyaz ekmeği hiç aramıyorum. Tam buğday ekmeğinin de tadını beğenmediğimden ekmek yemiyorum hiç :)
69 kiloyla başladım bakalım bu cuma güzel rakamlar görebilecek miyim tabloda :)Kac kiloyla basladin bilmiyorum canim ama boyle giderse cok guzel sonuclar alacaksindir...❤
Hala rahatsizmisin canim?
Biz de hafta sonu pek yazmadik sanirim herkes kacamaklarda
Ya cok guzel menulerin valla helal olsun
A bu arada ara ogunlerin ve ekmek yok nasil yapiyorsun ya
Bugün sabah: peynir, domates, salatalık
Ara:Şekersiz nescafe
Öğlen:1 kase çorba
Akşam: Patates püreli köfte yemeği yapmıştım. 1 dilim yedim.
Yarım saat sporumu da yaparım.
Bugün sabah: Domates salatalık
Öğlen: 3 parça ızgara tavuk göğsü
Akşam da Ispanak pişiyor. 1 kase yiyeceğim.
Bugün spor yapamayacağım. Dün salondaki hoca fena hamlattı :) Bacağımı kaldıramıyorumYarına inşallah
Planlamadigim bir sekilde tum gun disaridaydim.Yemek yapma isini ne yaptinasena87 hafta sonu hic hazirlayamadin mi
benimde uzun süredir yemiyorun amaEkmeği hiç aramıyorum gerçekten. Önceden çok yerdim. Nutellalı ekmek en çok tükettiğim atıştırmalıktı :)
yarın yeni gün yeni şansSelamlar ,
Geçde olsa bugun ki menümü utana sııkıla yazıyorum
Kahvaltıyı dışarda yaptık Allah affetsin bir ekmek yemedim :/
Ara elma
Öğle : yok
Ara :üç çatal kek Nescafe
Akşam : yarım tabak nohut yemeği ve yoğurt
Ara minik kurabiye
Allahım yazarken sanki bir kilo aldım gibi oldum yarın bomba gibi devam ediyorum inşallahhhhh
kesin görürsun69 kiloyla başladım bakalım bu cuma güzel rakamlar görebilecek miyim tabloda :)
geçmis olsun ilaçlar bazen yan etkileri şifa yerine eziyet oluyor. rahatsızlığın ne bilmiyorum ama mümkünse uzak durBende hastamiyim bilmiyorum da ilaclarin yan etkisi agir gelio heralde boyle bir uyur bir uyanik sacma sapan hal icindeyim....
Bunun 10 kat fazlasını yiyordum. Ekmek de cabası. Ben bekarken 47 kiloydum. 50 yi bile görmezdim. Evlenip bir de çocuk olunca kilo üstüne kilo aldım. Kızım 3 yaşına girecek ama bende hala doğum kiloları var. Öğretmenim. Görünüş önemli. Öğrencilere karne verirken ve kızımın doğumgününde güzel bir elbise giymek istiyorum ve tabi o elbisenin içinde fit görünebilmek :) Beni bu motive ediyor. Tam 1 ay oldu diyete başlayalı. Sanırım midem küçüldü :)Neslim ya sen gercekten bu menulerle baya bildigin aksami edioaun yatiosun sabah uyaniosunyasiyorsun aramizda ilk hedefle cok yok sanirim 69 la mi basladin ozamn da bu kadar az yiyebiliyormudun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?