Neslim ya sen gercekten bu menulerle baya bildigin aksami edioaun yatiosun sabah uyaniosunyasiyorsun aramizda ilk hedefle cok yok sanirim 69 la mi basladin ozamn da bu kadar az yiyebiliyormudun.
Planlamadigim bir sekilde tum gun disaridaydim.
2 balik attim buzluga.birer aksam yerim.
Yarin isten erken cikacagim kiyma alip kofte atacagim buzluga.
Fasulyede alirim diye dusunuyorum.
yarın yeni gün yeni şans
gec olsada iki gun menüm:
ctsi
kuru kayisi
sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir zeutin kahve domates
ara yok
tavada yumurta 1 d. ekmek
türk kahvesi findik
mercimek corba, sulu köfte, bol salat, brokoli, 5 küçuk lahana sarma ve yoğurt azar azar da olsa çok oldu
gün içerisinde 40 dk ýürüyüs
Pazar
kuru kayisi
süt müsli
findik kavurdum biraz yedim
menemen 1 dilim ekmek
70% kakaolu çiko kahve
spor yok
Bunun 10 kat fazlasını yiyordum. Ekmek de cabası. Ben bekarken 47 kiloydum. 50 yi bile görmezdim. Evlenip bir de çocuk olunca kilo üstüne kilo aldım. Kızım 3 yaşına girecek ama bende hala doğum kiloları var. Öğretmenim. Görünüş önemli. Öğrencilere karne verirken ve kızımın doğumgününde güzel bir elbise giymek istiyorum ve tabi o elbisenin içinde fit görünebilmek :) Beni bu motive ediyor. Tam 1 ay oldu diyete başlayalı. Sanırım midem küçüldü :)
Benim kiz 4bucuk yasinda sozde 1 yasina gordiginde fit bir anne olurum diordum hala hayat adama neler yasatiyor...Bunun 10 kat fazlasını yiyordum. Ekmek de cabası. Ben bekarken 47 kiloydum. 50 yi bile görmezdim. Evlenip bir de çocuk olunca kilo üstüne kilo aldım. Kızım 3 yaşına girecek ama bende hala doğum kiloları var. Öğretmenim. Görünüş önemli. Öğrencilere karne verirken ve kızımın doğumgününde güzel bir elbise giymek istiyorum ve tabi o elbisenin içinde fit görünebilmek :) Beni bu motive ediyor. Tam 1 ay oldu diyete başlayalı. Sanırım midem küçüldü :)
Ben de basit migren var...bazen ilacla gecebiken bazende 1 gun beni hayattan sogutan...Migrenim var hipofiz lob damarinda kalinlasma war...
Migren atagi replax ilacin adi.gecende sormustu bir arkadas kalkip bakamadim.digerleri de damar genisledici bir ilac war sabah aksam bi tane basit kas gewasetici agri kesici war bitane magnezyum war kasliyum warne yok ki ama gecen hafta yerde surunuyordum bu hafta guzelim kafamda guzel damar acici rahatlatiyor
Amin herturlu hastalik cok zor allah herkesin yardimcisi olsun insanin neresi acirsa cani orda.benim 10.gun gecesi biten agrilarim war 10 gun nedir istifra veya burun kanamasina kadar giden.kizim annemin gelemedigi gunler cubuk kreker sutle gun geciriodu falan insallah sonuc alirim bu tedawiden.bakalim ilaclara baslayali 4 gun oldu heralde suan masallahim warBen de basit migren var...bazen ilacla gecebiken bazende 1 gun beni hayattan sogutan...
Bu bile o kadar zorluyor ki...hele disaridaysan...cts gunh aksama kadar yattim bu yuzden...senin ki cok daha agiri herhalde...oyleyse cok iyi anlarim seni...
Allah yardim etsin canim
Hamileliğimin 6 ayı boyunca belki her gün migren Ağrısı çektim ilaç da içemediğimden hayatımın en kötü günleriydio yüzden migren lafını duyunca bir kötü oluyorum . Şükürler olsun ki doğumdan sonra eski hafifliğine döndü şimdi ayda bir filan tutuyor iki gün yokluyor umarım seninde hemen geçer çok geçmiş olsun ....
Yine sacma gunlerimden biriydi...ahhh adam olmayacagim ben...
07.00 yumurta peynir kirmizi biber 2 etimek light
Uzunnnn gun icinde araliklarla 1 avuc findik 1 avuc leblebi 1 avuc badem 1 kiru incir
Aksam;pastirmali yumurta 1 etimek peynir 1 hurma turuncu meyve
1 lt su 2 sutlu neskafe 2 Turk kahvesi 3 cy 7000 adim.
Ve bugun dediklerimi yapabildim.
Su an buzlukta 2 pisirimlik balik ve yarim kilo kiymadan hazirladigim kofte var.
Buzdolabinda da taze fasulye yemegi ve kahvaltiliklar...
Yarin oglen isede gotururum fasulye yogurt.
Oglen yemegi yediklerime kizmayinnnn nolur
Ya da kiziin nasilsa kilo veremeyince soracagim kendime.
Kalorilerine baktim gunduz yedgim kuruyemisler 350 kalori var...yag oranlari vs....puhhhh
Benim ilk sinuzit dedi dr. Bi sure sac kurutmalar antibiotikler ise yaradi kesildi.
Sonra hamileligimin 4. Ayi falan bir basladi migren inanin abartmiyorum doguma gidene kadar 1 gun eksilmedi.En guzel anlarimi gozumde yemeni yatarak aglarak gecirdim.Hamilelikte Vucud su topladigi gibi beyinde toplarmis az da olsa.Bu da bas agrisini tetiklermis.
Suan dr.mjn demesi ilacli renkli emarda anladigi zaten darlasmis damarlar bu basincla birlesince zindan olmus bana hayat iste.
Birde gebelik sekerim gebelik tiroidim cikti mi allahim. Iste hala sekerle de basim dertte insulin direncim yuksek.
Ayda 2 gun dedigin agri regl donemine denk geliyormu.Mesela benim 1 hafta warken regle bir basliyor bittikten 1 hafta sonra ya kadar dewam ediyor.
Yine sacma gunlerimden biriydi...ahhh adam olmayacagim ben...
07.00 yumurta peynir kirmizi biber 2 etimek light
Uzunnnn gun icinde araliklarla 1 avuc findik 1 avuc leblebi 1 avuc badem 1 kiru incir
Aksam;pastirmali yumurta 1 etimek peynir 1 hurma turuncu meyve
1 lt su 2 sutlu neskafe 2 Turk kahvesi 3 cy 7000 adim.
Ve bugun dediklerimi yapabildim.
Su an buzlukta 2 pisirimlik balik ve yarim kilo kiymadan hazirladigim kofte var.
Buzdolabinda da taze fasulye yemegi ve kahvaltiliklar...
Yarin oglen isede gotururum fasulye yogurt.
Oglen yemegi yediklerime kizmayinnnn nolur
Ya da kiziin nasilsa kilo veremeyince soracagim kendime.
Kalorilerine baktim gunduz yedgim kuruyemisler 350 kalori var...yag oranlari vs....puhhhh
NETTEN ÖYLE PEK ARAŞTIRMADAN BAKTIM DA 1 AVUC FINDIK 150 CAL,1 AVUC BADEM 150 CAL,1 AVUC LEBLEBİ 50 CAL YAZIYORDU...kuruyemişler o kadar yapıyor mu yaaa
çay kahve tüketimine göre su tüketimin çok çok çok azbende çok çay kahve içiyorum ama su en az 2,5 lt bitirmeye çalışıyorum..
NETTEN ÖYLE PEK ARAŞTIRMADAN BAKTIM DA 1 AVUC FINDIK 150 CAL,1 AVUC BADEM 150 CAL,1 AVUC LEBLEBİ 50 CAL YAZIYORDU...
ya aslında bardak bardak içtiğim her suyu yazmıyorum.belki de geçiyordur...
nerde görsem içmeye calışıyorum ama elimde şişeyle gezmıyorum yaaa cok tuvalete gitmem gerekiyor
senin hatrına şu an 1 bardak içiyorum bak
ya migreni olan kızlar...anlatıyorsunuz yaaa hissediyorum inanın çektiğinizi...
Bugün
Sabah: Domates salatalık
Ara: 1 dilim ayva
Öğlen: 1 kase sebze çorbası
Akşam: 1 kase tavuk sote yiyeceğim.
Akşam da 1 saat spor salonundayım. Hoca ile aerobik yapacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?