60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

Neslim ya sen gercekten bu menulerle baya bildigin aksami edioaun yatiosun sabah uyaniosun yasiyorsun aramizda ilk hedefle cok yok sanirim 69 la mi basladin ozamn da bu kadar az yiyebiliyormudun.

maşallah diyelim bence

Planlamadigim bir sekilde tum gun disaridaydim.
2 balik attim buzluga.birer aksam yerim.
Yarin isten erken cikacagim kiyma alip kofte atacagim buzluga.
Fasulyede alirim diye dusunuyorum.

balık , tavuk ve köfte inanılmaz kurtarıcı oluyor fırında .

yarın yeni gün yeni şans

evettt bugun yine devam haftasonu biraz karışık geçti aslında kalori olarak bakınca çok değil ama yinede vermeye engel

Cumartesi akşamı fazla olmuş gibi ama pazar kapatmışsın bence arayı :)

bence kesin küçülmüştür

Kahvaltı : çeyrek simit domates peynir

Öğle : tam tahıllı bir dilim ekmeğe sürülmüş sarımsaksız acılı ezme

Akşam : 2 kepçe tarhana çorbası + salata

Ara : yarım mandalina yarım elma giyebilirim belki

Aman herkese birer masallah
Bugun kizlar ugradi biraz aparatif bisiler hazirladim amanin eee ben 2 lokmada doydum ya allahim sukurler olsun sana dedim....
Sabah haslanmis yumurta bi dilim ekmek
Ogle salata bezelye
Misafirle sigara boregi tatli tadimlik
Aksam barbunya salata 1 dilim ekmek

1 turk kahwe
2 cay
3lt su

Benim kiz 4bucuk yasinda sozde 1 yasina gordiginde fit bir anne olurum diordum hala hayat adama neler yasatiyor...

Migrenim var hipofiz lob damarinda kalinlasma war...
Migren atagi replax ilacin adi.gecende sormustu bir arkadas kalkip bakamadim.digerleri de damar genisledici bir ilac war sabah aksam bi tane basit kas gewasetici agri kesici war bitane magnezyum war kasliyum war ne yok ki ama gecen hafta yerde surunuyordum bu hafta guzelim kafamda guzel damar acici rahatlatiyor

Bugün sabah peynir ve domates salatalık
Öğlen: 1 kase çorba
Ara: Domates salatalık (annemler vardı poğaça yapmıştım yanına kahvaltılık çıkardım. Ben sadece domates salatalık yedim az)
Akşam: Salata ve 2 adet lahana sarması
Not: Kek yapmıştım kızıma. Çok zor piştiği için kontrol amaçlı iki minik çatal tadına baktım. :) Çayımı içip sporumu yapacağım

Ben de basit migren var...bazen ilacla gecebiken bazende 1 gun beni hayattan sogutan...
Bu bile o kadar zorluyor ki...hele disaridaysan...cts gunh aksama kadar yattim bu yuzden...senin ki cok daha agiri herhalde...oyleyse cok iyi anlarim seni...
Allah yardim etsin canim

Yine sacma gunlerimden biriydi...ahhh adam olmayacagim ben...
07.00 yumurta peynir kirmizi biber 2 etimek light
Uzunnnn gun icinde araliklarla 1 avuc findik 1 avuc leblebi 1 avuc badem 1 kiru incir
Aksam;pastirmali yumurta 1 etimek peynir 1 hurma turuncu meyve
1 lt su 2 sutlu neskafe 2 Turk kahvesi 3 cy 7000 adim.

Ve bugun dediklerimi yapabildim.
Su an buzlukta 2 pisirimlik balik ve yarim kilo kiymadan hazirladigim kofte var.
Buzdolabinda da taze fasulye yemegi ve kahvaltiliklar...
Yarin oglen isede gotururum fasulye yogurt.
Oglen yemegi yediklerime kizmayinnnn nolur
Ya da kiziin nasilsa kilo veremeyince soracagim kendime.
Kalorilerine baktim gunduz yedgim kuruyemisler 350 kalori var...yag oranlari vs....puhhhh

Son düzenleme:
Hamileliğimin 6 ayı boyunca belki her gün migren Ağrısı çektim ilaç da içemediğimden hayatımın en kötü günleriydi o yüzden migren lafını duyunca bir kötü oluyorum . Şükürler olsun ki doğumdan sonra eski hafifliğine döndü şimdi ayda bir filan tutuyor iki gün yokluyor umarım seninde hemen geçer çok geçmiş olsun ....

Amin herturlu hastalik cok zor allah herkesin yardimcisi olsun insanin neresi acirsa cani orda.benim 10.gun gecesi biten agrilarim war 10 gun nedir istifra veya burun kanamasina kadar giden.kizim annemin gelemedigi gunler cubuk kreker sutle gun geciriodu falan insallah sonuc alirim bu tedawiden.bakalim ilaclara baslayali 4 gun oldu heralde suan masallahim war

3lt su icmisim bu gun tebriks ettim kendimi ama insallah yatana kadar bu vc kismi biter cogunlukla 7 den sonra siwi tuketimini btirmeye calisiyorum wc kalkmaya usendigim den gunluk yasantim da da kizim da gece cis i icin.Simdi de saglik acisin dan 7 den sonra herseyi kesmege calisiyorum.Oluyor ama ya meywe bile istemio canim.Esim yemekten sonra kekler kisirlar cipsler caylar colalalr cok sewer cok cok cok o yuzden kendime koydugum cok kati kural bunlar benim yemesen ölmezsin belki ama 1 tepsi hazirlayip kuzu kuzu bakmakta cok zor.yani demeyin bu her ogune ekmegi yiyor da nasil elimden geleni yaptim diyor ... Ah ah neler le sinaniyorum

Benim ilk sinuzit dedi dr. Bi sure sac kurutmalar antibiotikler ise yaradi kesildi.
Sonra hamileligimin 4. Ayi falan bir basladi migren inanin abartmiyorum doguma gidene kadar 1 gun eksilmedi.En guzel anlarimi gozumde yemeni yatarak aglarak gecirdim.Hamilelikte Vucud su topladigi gibi beyinde toplarmis az da olsa.Bu da bas agrisini tetiklermis.
Suan dr.mjn demesi ilacli renkli emarda anladigi zaten darlasmis damarlar bu basincla birlesince zindan olmus bana hayat iste.
Birde gebelik sekerim gebelik tiroidim cikti mi allahim. Iste hala sekerle de basim dertte insulin direncim yuksek.

Ayda 2 gun dedigin agri regl donemine denk geliyormu.Mesela benim 1 hafta warken regle bir basliyor bittikten 1 hafta sonra ya kadar dewam ediyor.

Su cok az onun disinda kizilcak bisi de yok aslinda canim.Burda zaten kendi kendimizi siniyoruz birbirimize kizmak degil kuru yemisin cig degil mi cig badem cig findik okadar kalori degildir yok yok degildir

şuan seninle oturup ağlayasım geldi hamileyken her zaman uyanırken Allahım ne olur geçmiş olsun artık ağrı derdim fakat yine aynı yine aynı (( gebelik tansiyonuda eklenince zaten zorunlu 3 hafta erken doğum yaptım kii doğumdan sonra ki kısım hamilelikten bin kat fenaydı 10 gün baş ağrısı demek bile hafif kalan birşey yaşadım tansiyon düşmek bilmedi ahh çok fenaydı . BU arada bunlar ikinci hamileliğimde oldu . ilk hamileliğimde ne baş ağrısı ne bulantı ne migren hiç biri yoktu.

Evet regl dönemine denk geliyor muhtemelen başında yada sonunda muhakkak yakalıyor

kuruyemişler o kadar yapıyor mu yaaa
çay kahve tüketimine göre su tüketimin çok çok çok az bende çok çay kahve içiyorum ama su en az 2,5 lt bitirmeye çalışıyorum..

kuruyemişler o kadar yapıyor mu yaaa
çay kahve tüketimine göre su tüketimin çok çok çok az bende çok çay kahve içiyorum ama su en az 2,5 lt bitirmeye çalışıyorum..
NETTEN ÖYLE PEK ARAŞTIRMADAN BAKTIM DA 1 AVUC FINDIK 150 CAL,1 AVUC BADEM 150 CAL,1 AVUC LEBLEBİ 50 CAL YAZIYORDU...
ya aslında bardak bardak içtiğim her suyu yazmıyorum.belki de geçiyordur...
nerde görsem içmeye calışıyorum ama elimde şişeyle gezmıyorum yaaa cok tuvalete gitmem gerekiyor

senin hatrına şu an 1 bardak içiyorum bak

ya migreni olan kızlar...anlatıyorsunuz yaaa hissediyorum inanın çektiğinizi...

Bugün
Sabah: Domates salatalık
Ara: 1 dilim ayva
Öğlen: 1 kase sebze çorbası
Akşam: 1 kase tavuk sote yiyeceğim.

Akşam da 1 saat spor salonundayım. Hoca ile aerobik yapacağız.

bardakla olunca hiç olmuyor bence bir şişe bulundur yanında hem hesabı kolay hemde kolayında olunca daha sık aklına gelir ve içersin :)

Bugün
Sabah: Domates salatalık
Ara: 1 dilim ayva
Öğlen: 1 kase sebze çorbası
Akşam: 1 kase tavuk sote yiyeceğim.

Akşam da 1 saat spor salonundayım. Hoca ile aerobik yapacağız.

çok çok az olmamış mı

D dudo88 Valla doydum bilemedim ki :) Akşam hafif yemem gerekiyor yoksa aerobik hareketlerini yapamıyorum nefes nefese kalıyorum

Sabah : bir dilim kepekli ekmek domates peynir zeytin

Öğle : bir etipuf ve Nescafe

Akşam : 1 lahmacun

Aralarda birşey yok çok sağlıksız oldu bugun ya bu hafta veremeyeceğim böyle giderse

Ben de yediklerime ek akşam yemeği yanında ince bir dilim karpuz yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…