60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

nesli-m ciğim,aynı kiloya geldik gaza gelmek adına senle yarışalım derdim ama maşallah cok güzel beslenıyorsun sen:)
ben düzene giremiyorum hala hafta içi otelde toplantı var 5 gün,mahvolmamalıyım :)

Bu arada bugün yediklerim
Sabah: Az peynir, haşlanmış yumurta, domates salatalık
Öğlen: Yarım kase çorba, salata
Ara: Şekersiz nescafe
Akşam: Mechul :) Evdekilere patlıcanlı börek yapıcam. Bem tabi ki yemicem ama ne yesem bilmiyorum :)

Böreğin içinden kendine ayırıp fırınlayıp üzerine yoğurt dökerek yiyebilirsin :)

Kızlar kendi cumartesi kahvaltımla geldim. Omlette yağ yok :) Sebzeler tuzsuz. Tabağı hazırlarken yetmez diyordum ama domatesleri bitiremedim bile. Üstüne çay da içinde karnım güzel doydu :)

Kizlar merhaba.tabloyu guncelleyemedim okumadim da yazmiyorum da.
Yarina kadar gezmelerdeyim...
Mumkun oldgunca normal yemeye calisiyorum.
Operim hepinizi.

Bugünkü yediklerim:
Sabah: Yağsız omlet, domates, salatalık, ufak dilim peynir (resimde mevcut)
Öğlen: 1 kase çorba
Ara: 1 tane yeşil elma
Akşam: Yağsız köz patlıcan salatası
Ayrıca 1 saat hoca eşliğinde aerobik ve 15 dk koşu bandında hızlı tempoda yürüyüş ve koşu yaptım.

Selam arkadaşlar ben geldim
nesli-m menülerine ve iradene hayranım iyi ki katıldın bizlerede ilham veriyosun

D dudo88 canım sonunda program bitti bugün, bende bittim, kaç gündür iyi menülere rağmen aç kaldım yemeye fırsatım olmadı çoğu zaman. yarın ola hayrola hafta ortasında tekrar diyetisyenimin tavsiyelerine göre devam edicem o zamanaca freestyle

asena87 bu haftaki sonucuna bayıldım görüşmek üzere

Kendi kilomu 100 gr fazla yazmisim
2 gundur disaridayim gezmede ara ogunsuz 3 ana ogun besleniyorum,ekmekte oluyor abartmadan.11000 adimi da geciyorum.
Carsamba gunu yola cikiyorum toplantiya 5 gun otelde...dikkat edecegim inş ama cuma kilo bildirimi yapamam

Bugün biraz cıvıtmış olabilirim. Misafirim vardı çünkü.
Sabah: Az peynir,domates, salatalık
Öğlen: Salata, 4 çok ince dilim sucuk(tavada yağsız pişmiş)
Ara:Yarımdan az fazla nar
Akşam:6 tane küçük mercimek köftesi, bolca marul
A bir de şekerli türk kahvesi

Kizlar neler yapiyorsunuz,nasilsiniz...
Ben eve dondum.
Bugun temizlik yapmaliyim baya gezdim eve de bakmali arada.

Soru:disarida cok kofte yedim bu ara..hazirlayip buzluga attigim kofte ne kadar durabilir orda???

Yemegi abartmadim disarida hic ama 2 kez kumpir yemek zorunda kaldim ogun yerine.
Ve dun de dondurma yedim.
Genelde 10000 uzeriydi adimlar...carsambaya kadar cok cok az yemeliyim ki yola cikip otelde acik bufeyi gorunce cosmayayim....

Yine kimse yok buralarda herkes kabahat mi yapiyor acaba???

14.00 1 etimek form beyaz peynir helljm peyniri ve pastirmali yumurta
Gun icinde 10 badem 10 leblebi_1 mandalina
20.30 4 kendim yaptigim kofte sadece
Evdeydim hareket yok bisey yok su bile icmek zor geliyor su an bardaga uzanmak falan

Bugün malum 29 Ekim ve benim öğrencilerim gösteri yaptılar. O yüzden pek birşey yeme fırsatım olmadı. Akşamüzeri de misafir ağırladım yine.

Sabah: Haşlanmış yumurta,2 tane zeytin, domates
Öğlen: Yok
Akşamüzeri: 4 tane küçük mercimek köftesi, marul
Akşam: Orta şekerli kahve

Misafir gidince de 45 dakika spor yaptım.

Günaydın ,

Cenazemiz vardı o yüzden giremedim . şu iki üç gündür dengesiz ve sağlıksız beslendim bir çok yedim bir hiç yemedim gibi oldu . Neyse bugun tekrar eski düzene dönüyorumm... okuyamadım yazılanları işlerimi hafifletip bakacağımm

Okuyacağın önemli bir durum yok canım,başınız sağolsun,üzüldüm..yakınınızmıydı?
sen dön düzenine bir de bolsu iç mümkünse kabak haşla ye de bir kaç gündür düzensiz beslenmeni ödemini atmış olursun...

Sabah: Az peynir, iki tane zeytin, domates
Ara: Çeyrek ayva
Öğlen: 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile omlet
Akşam: 1 kase çorba, 2 kaşık kavurma

Akşam yine 1.5 saat kadar spor salonundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…