Okuyacağın önemli bir durum yok canım,başınız sağolsun,üzüldüm..yakınınızmıydı?
sen dön düzenine bir de bolsu iç mümkünse kabak haşla ye de bir kaç gündür düzensiz beslenmeni ödemini atmış olursun...
Bugün malum 29 Ekim ve benim öğrencilerim gösteri yaptılar. O yüzden pek birşey yeme fırsatım olmadı. Akşamüzeri de misafir ağırladım yine.
Sabah: Haşlanmış yumurta,2 tane zeytin, domates
Öğlen: Yok
Akşamüzeri: 4 tane küçük mercimek köftesi, marul
Akşam: Orta şekerli kahve
Misafir gidince de 45 dakika spor yaptım.
Akşamüzeri saat 4 gibi yediğim için akşam acıkmamıştım.Aksam bisey yememeye nasil dayaniyosun? En zorlandigim ögün
Akşamüzeri saat 4 gibi yediğim için akşam acıkmamıştım.
Cok cok etkisi var kilo verdigim donemde ece yemiyordum baya da acikiyordum ama duruyordumne güzel. Aslinda esim 3 bucuk gibi geliyor isten, ben de erken cikabilsem tam yapmak istedigim sey, daha erken yiyip aksamlari hafif gecirmek. gecen hafta 23/00 da eve geldim hep, simdi normal calisma saatlerimde ise 17:30/18:00 oluyor. Bi ara öglen cok yiyor aksam yogurt falan yiyordum ama bekarken, simdi es ile is degisiyor, sofrada birarada olabildigimiz tek ögün aksam yemegi ve bizim icin degerli de, artik daha hafif yemekler tüketmeye calisayim. bence 18 sonrasi yemelerin cok etkisi var
ne güzel. Aslinda esim 3 bucuk gibi geliyor isten, ben de erken cikabilsem tam yapmak istedigim sey, daha erken yiyip aksamlari hafif gecirmek. gecen hafta 23/00 da eve geldim hep, simdi normal calisma saatlerimde ise 17:30/18:00 oluyor. Bi ara öglen cok yiyor aksam yogurt falan yiyordum ama bekarken, simdi es ile is degisiyor, sofrada birarada olabildigimiz tek ögün aksam yemegi ve bizim icin degerli de, artik daha hafif yemekler tüketmeye calisayim. bence 18 sonrasi yemelerin cok etkisi var
Selam herkese.
Kizlar ben 4 gun il disina gidiyorum toplantiya.
Otelde abartmamak icin cabalayacagim
Menu paylasmayacagim,pzt tam gaz devam edecegim.
Ins sizde pzt ye kadar cozutmazsiniz
Öpüyoreeee❤
sen iyi sonuç alırsın eminim iradene hayranımDün fazladan kavurma ve haşlanmış patates yediğim için bugün az yiyeceğim. Dün doymak nedir bilmedim
Sabah: Haşlanmış yumurta, salatalık, domates
Öğlen: Salata
Akşam: 1 kase çorba
Bugün yine spor salonundayım. Bakalım yarın kaç çıkıcaz
bugün yediklerim
sabah: 1.5 dilim ekmek ile 1 yumurtadan menemen 5 zeytin 1 dilim peynir salatalık mini turp
ara: probiyotik yoğurt
ögle: acıkmadim kahvaltım geç yaptım bugün burada tatil
ara: yarim pötibör bisküvi
akşam: ilk defa zoodles yaptım kabaktan spagetti yanına az tam tahıl spaghetti üzerine yoğurt ve biberli, minik köfteli salçalı sos
ara: süt olur belki
Zoodles bi dahakine daha çok kabak kullanıp, soslu pişircem ya pesto ile yada salçalı/domatesli. veya yine yoğurt ve kıyma soslu. minik köfteler sulu köfteydi pek yakışmadı, bi daha yapmam.
Geçen hafta 62.3 çıkmıştım. Bu sabah tartıldım 60.5 çıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?