60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

Herkese selam tembelliginiz ustunde haaaa

09.30 1 yumurta peynir salatalik 1 etimek
11.00 1 kare bitter
15.00 1 mandalina 10 findik 10 leblebi
19.00 5 kofte 10 findik 10 leblebi

1 lt su 5 cay 1 sutlu neskafe 2Turk kahvesi 3 bitki cayi---12000 adim....

Bugün sabah: Domates, salatalık, az peynir
Ara: 1 orta boy yer elması
Öğlen: 1 kase yoğurt çorbası
Akşam: 1 kase yeşil fasulye

Bunlara ek olarak arada acıkırsam yarım nar veya cacık yerim :) Akşama da 45 dk sporumu yaparım.

Sağol canım dostlar sağolsun.Amcamı kaybettik . uzun zamandır kanser hastasıydı bekleniyordu artık durumu pek iyi değildi .

Dün ki menüm :

Sabah bir dlm ekmek tam tahıllı domates peynir 4 zeytin 2 parça ceviz
Ara :elma
Ara: 5 kuru kayısı
Akşam : taze fasulye 5 yk kaşığı , bir kase cacık
Ara minik lokum 2 adet.
Ara bir adet luppo ...

2,5 lt su + çok çay sayamadım + 2 fincan yeşil çay

Selam kizlar, bol kacamak yaptim pisman da degilim, ihtiyacim vardi, ve yorucu günler sonrasi kendimi kisitlamak istemedim. yarin diyetime devam ediyorum. Menüleri de paylasicam, bu arada bu Sabah overnight oats yani bi gece buzdolabinda bekletilen yulaf yedim, icine süt az chia ve 1 kasik fistik ezmesi kattim tadi güzeldi tasviye ederim.

D dudo88 basin sagolsun canim

Aksam bisey yememeye nasil dayaniyosun? En zorlandigim ögün

Akşamüzeri saat 4 gibi yediğim için akşam acıkmamıştım.

ne güzel. Aslinda esim 3 bucuk gibi geliyor isten, ben de erken cikabilsem tam yapmak istedigim sey, daha erken yiyip aksamlari hafif gecirmek. gecen hafta 23/00 da eve geldim hep, simdi normal calisma saatlerimde ise 17:30/18:00 oluyor. Bi ara öglen cok yiyor aksam yogurt falan yiyordum ama bekarken, simdi es ile is degisiyor, sofrada birarada olabildigimiz tek ögün aksam yemegi ve bizim icin degerli de, artik daha hafif yemekler tüketmeye calisayim. bence 18 sonrasi yemelerin cok etkisi var

Cok cok etkisi var kilo verdigim donemde ece yemiyordum baya da acikiyordum ama duruyordum

Selam herkese.
Kizlar ben 4 gun il disina gidiyorum toplantiya.
Otelde abartmamak icin cabalayacagim
Menu paylasmayacagim,pzt tam gaz devam edecegim.
Ins sizde pzt ye kadar cozutmazsiniz
Öpüyoreeee❤

Selamlar ,

Kahvaltı : domates , peynir , salatalık , bir dilim tam tahıllı ekmek
Öğle : bitter çikolata iki ufak parça ve Nescafe
Ara : 4 5 adet çubuk kraker
Akşam : 3 yk patates püresi 4 adet misket köfte
Ara bir adet minik ekler

Yine bu ara Can'ım fazlaca tatlı istiyor

D dudo88 basin sagolsun canim[/QUOTE]

sağol canım

Evet akşam yemeğine ben de özen gösteriyorum çünkü bizim de tek öğünümüz hafta içileri akşam yemeği. Dediğin gibi hafif yada salata ağırlıklı olabilir.

Selam herkese.
Kizlar ben 4 gun il disina gidiyorum toplantiya.
Otelde abartmamak icin cabalayacagim
Menu paylasmayacagim,pzt tam gaz devam edecegim.
Ins sizde pzt ye kadar cozutmazsiniz
Öpüyoreeee❤

Kolay gelsin canımm

Dün fazladan kavurma ve haşlanmış patates yediğim için bugün az yiyeceğim. Dün doymak nedir bilmedim

Sabah: Haşlanmış yumurta, salatalık, domates
Öğlen: Salata
Akşam: 1 kase çorba

Bugün yine spor salonundayım. Bakalım yarın kaç çıkıcaz

sen iyi sonuç alırsın eminim iradene hayranım

bugün yediklerim
sabah: 1.5 dilim ekmek ile 1 yumurtadan menemen 5 zeytin 1 dilim peynir salatalık mini turp
ara: probiyotik yoğurt
ögle: acıkmadim kahvaltım geç yaptım bugün burada tatil
ara: yarim pötibör bisküvi
akşam: ilk defa zoodles yaptım kabaktan spagetti yanına az tam tahıl spaghetti üzerine yoğurt ve biberli, minik köfteli salçalı sos
ara: süt olur belki

Zoodles bi dahakine daha çok kabak kullanıp, soslu pişircem ya pesto ile yada salçalı/domatesli. veya yine yoğurt ve kıyma soslu. minik köfteler sulu köfteydi pek yakışmadı, bi daha yapmam.

merhaba ,

Dün yediklerim:

Kahvaltı : 1 dilim tam tahıllı ekmek , az peynir,5 zeytin, domates , salatalık .
Ara : minik elma
Öğle : bir parça bitter çikolata nescafe
Ara : 4 kuru kayısı
Akşam : 2 yk makarna . 4 misket köfte , yoğurt
Ara : 2 hoşbeş gofret çay

güncel kilom 65,7 ..yarım kilo gitmiş buna da şükür :) az az gitsin sağlıklı gitsin kalıcı gitsin inşallahhhh

Ben bu aralar kahvaltıyı geç yapmaya çalışıyorum öğlen böylelikle acıkmıyorum.. 2 ana öğün beslenmenin zayıflamaya daha yardımcı olduğunu düşünmüştüm.

Geçen hafta 62.3 çıkmıştım. Bu sabah tartıldım 60.5 çıktım.

giden kilo süper ama yanlış anlamazsan bir hafta için fazla değil mi ? kilo verirken sağlığımızdan olmayalım menülerine bakıyorum her geçen gün yediklerin dahada azalıyor. tabi en doğrusunu herkes kendi bilir ama yazmadan geçemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…