Aç kalmıyorum ki hiç. Sadece dün az yedim çünkü önceki gün çok abarttım. Regl zamanı verememiştim bence onlar gitti. Hareketin de çok önemi var her gün spor yapıyorum.Ben bu aralar kahvaltıyı geç yapmaya çalışıyorum öğlen böylelikle acıkmıyorum.. 2 ana öğün beslenmenin zayıflamaya daha yardımcı olduğunu düşünmüştüm.
giden kilo süper ama yanlış anlamazsan bir hafta için fazla değil mi ? kilo verirken sağlığımızdan olmayalım menülerine bakıyorum her geçen gün yediklerin dahada azalıyor. tabi en doğrusunu herkes kendi bilir ama yazmadan geçemedim
güncel kilom 65,7 ..yarım kilo gitmiş buna da şükür :) az az gitsin sağlıklı gitsin kalıcı gitsin inşallahhhh
Aç kalmıyorum ki hiç. Sadece dün az yedim çünkü önceki gün çok abarttım. Regl zamanı verememiştim bence onlar gitti. Hareketin de çok önemi var her gün spor yapıyorum.
ise yariyor demekki, yavas giden kilolar daha zor aliniyor geri. tam gaz devam!
Helal olsun sana! biz 5-10 kiloyla ugrasirken cok basarili.kesinlikle spor çok etkili bencede
ya evet ben buna da razıyım almıyorum çok çok sıkmıyorum az az veriyorum :) 66 kiloydum hamile kaldığımda 86 ya kadar çıktım :) şimdi kızım 1 yaşında 65 lerdeyim 59-60 da kalmayı hedefliyorum.
Helal olsun sana! biz 5-10 kiloyla ugrasirken cok basarili.
Biliyomusun bazilari bana diyo yeni evlisin, aritk bebek gelir zaten Kilo alacaksin ne ugrasiyorsun ama ben kendimi fit hissetmek istiyorum en az bir plaj tatili yapmak istiyorum basbasa (Dogru vücutta) ve hamile kalirsam da sonrasinda da amaaan demek istemiyorum insan kendini iyi hissetmek istiyor. Hamilelik özel bir durum ama öncesi ve sonrasi iyi bir görünüm hepimizin Hakki. ayrica daha cok sebze tahil vs. tüketirsem hamilelige de iyi gelir.
Herkese merhaba kızlar
asena87 ben yeniden döndüm canım aranıza.
Verdiğim kiloları geri aldım.
Toplamda 6 kilo almışım.
Şuan tam 63kiloyum.
Hedefim tekrar 55e düşmek.
Yılbaşına kadar acil vermem lazım bu kiloyu.
canım ben il dışındaydm yenı geldim o surede de yazmadık.Kizlar merhaba teknik bir sorun ile bas basa kaldim baska telefondan da girmek istemedim.Ama sizde cok yazmamisiniz yaw motuwasyon dusukmu yoksa kisi bilir kendinden isi hesabi benim modum dustu die mi oyle hissettim.asena87 yemek yapabildin mi az da olsa artik merak ediyorum guncel tabloyada bakim bi birde bisuru ariza uyarim war bi bakim ne onlar.hani telefonuma bildirim gelmiyor derken bildigin kendimi siliodum yaw
merhaba canim,Bugün ki menüm;
11:40 1 dilim ekmek,
1/2 kibrik kutusu peynir,
1 minik domates
14:45 1 kase yoğurt
19:30 4 kaşık bulgurlu kabak yemeği,
1 kase salata,
1 kase yoğurt
2.5 litre su
Spor yok. 《 Yatmadan önce leslie 3 mil yapacağım. 》
Aslinda cok yerim ama o menü o güne has bir seydi sanirimmerhaba canim,
kahvaltida cok az yiyorsun anladigim kadariyla. bundan biraz daha fazla yiyebilirsin, benim diyetisyenim masadan tok ama saglikli bi sekilde kalkmami onermisti. kahvaltinizi bi tik daha iyi yapin ki gun boyu tok ve direncli olun :) basarilar dilerim.
Hoşbuldum tesekkurler :)kesinlikle bir çok insan aman evlendim çocukda oldu kilo alsam ne olur almasam ne olur modundaben öyle olamıyorum malesef kimse için değil kendim için yapıyorum bunu .
Hoşgeldinnn ...
Bende özlemisim canim burayi, seniHERKESE SELAM...
NASILSINIZ BAKALIM...
sempatik_kiz hoşgeldin canım,kilo almana değil ama bu bahaneyle gelmiş olmana sevndim.
sen de dikkat et bu kadar fazla kilo alıp vermek iyi değil biliyorsun...
bana gelirsek;5 gündür il dışında toplantıdayım,açık büfe,onu da geçtim yanımda sürekli kontrolsüz yiyen kişiler,hareketsiz ortam...
yoldan yeni geldim işteyim,evde buzdolabı boş haliyle hala aperatif atıştırıyorum.
bugün alışveriş yaparım ve akşamları sadece kabak haşlamayla yoğurt düşünüyorum yoksa 5 günde aldığım kiloyu veremem.cumaya kadar tartılmayacağım zayiatı görmemek için :)
kızlar bizim ciddi ciddi asılmamız lazım bu işe artık,ne zamandır bir ileri iki geri,bir hazin macera bu vardı hatırlarsınız,kız geldi güzelce 55 kiloya indi ve gitti...
haydi bakalım hareketlenin,herkes menüsünü günlük yazsın akşamları ve biz de olumsuz da olsa yorum yapalım belli ki kırmadan olmayacak bu iş birbirimizi :)
yeni listeyi akşam düzenleyeceğim...
merhaba ,
akşam yazamadım dün ki menümü bugun beni bol bol eleştirin diye şimdi yazıyorum.
Sabah ,
minik bir adet ev poğçası
Öğle ,
Etsiz çiğköfte 4 adet yeşiillik ile + ayran
Ara elma
Akşam ,
Hazır superfresh pizzanın çeyreği minik bir dilimdi ama yine de olmamalıydı.
Ara 5-6 adet tuzlu fıstık
Ağlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?