- 3 Eylül 2018
- 320
- 192
- 18
- 38
ay insallah. Hedefin kac Kilo?Hosbuldum tesekkur ederim. Ins hepimiz ideal kilomuza ulasiriz.
Hedefim 55. Birde tarih belirledim ins olur haziran sonuna kadar.ay insallah. Hedefin kac Kilo?
Hedefim 55. Birde tarih belirledim ins olur haziran sonuna kadar.
Benimde araligin 5 de 1 ay olcak 84.5 ile basladim simdi 78.7 oldum ilk hafta 3.6kg gitti sonraki hafta 500 gr bu haftada 1.7kg gitti kacamak 1 defa yaptim ondada 3 adet cig kofte bazen sislik oluyo gaz oluyo kacamak yapmasamda arti kilo cikiyo dayaniyom 2 gunde bir tartiliyorum moralim bozuluyo artik tartilmicam cumadan cumaya.artik yaza fit girelim. Sporumuda aksatmamaya calisiyorum gunde 12 bardak su iciyorumInsallah güzel verirsin, metabolizman calisiyorsa ve özen gösterirsen beslenmeye, bide Spor yaparsan hic bir engel yok.
ben aylardir ayni kilolardayim malesef, daha dogrusu yavas veriyorum. ama gerektigi Kadar da yapmiyorum sanirim, beslenmemde gelisme var iyi olan midem de kücüldü ama demekki yetmiyor daha fazla hareket istiyor. yinede memnunum kisin az da olsa Kilo veriyoruz, en zor mevsiminde. Haziranda biz bir tatil yapmak istiyoruz, cok isterim fit görünmeyi hissetmeyi.
Ya canim masallah cok guzel gidiyorsun imreniyorum...Bugün yediklerim
Sabah: haşlanmış yumurta, 1 dilim köy peyniri, domates,salatalık
Öğlen: 1 kase yoğurt çorbası
Ara: 1 adet elma
Akşam: 1 kase çorba
Yazin sonunda bayram sonrasi kabak haslayip yemistim yogurtla 2 gun.ise yaramisti.Arada detoks yapan varmi?
Benimde araligin 5 de 1 ay olcak 84.5 ile basladim simdi 78.7 oldum ilk hafta 3.6kg gitti sonraki hafta 500 gr bu haftada 1.7kg gitti kacamak 1 defa yaptim ondada 3 adet cig kofte bazen sislik oluyo gaz oluyo kacamak yapmasamda arti kilo cikiyo dayaniyom 2 gunde bir tartiliyorum moralim bozuluyo artik tartilmicam cumadan cumaya.artik yaza fit girelim. Sporumuda aksatmamaya calisiyorum gunde 12 bardak su iciyorum
kesinlikle öyle, o kçamáklar oldukça veremicezYa canim masallah cok guzel gidiyorsun imreniyorum...
Azimli ciktin
Yazin sonunda bayram sonrasi kabak haslayip yemistim yogurtla 2 gun.ise yaramisti.
Haftada bir detoks sularini da tavsiye ederim.
Hele gunluk icecegin suya limon dilimi tarcin veyaz az maydanoz falan keyif verir.
Uzun zamandir yapamiyorum ama bunlari.
L leylimleyyy19 D dudo88 kizlar farkindamisiniz bosa kurek cekiyorum ...
Az ekmekle az tatliyla bu is olmuyor.bildigin hmur isini ekmegi tatliyi kesmemiz gerek.yoksa burada kilo vermeyip bosa yazip bunalip birakacagiz en son....
Gaza gelmeliyiz....
Iste ben o kabagi oyle yiyorum...hatta su an dadakesinlikle öyle, o kçamáklar oldukça veremicez
geçen bir kür gördüm kabağı rend. kavurup yoğurtla yiyosun 3 gün öğlen ve akşam sabahları 2 yumurta ve 2 dilim peynir ikindide 1 parca meyveydi galiba. 3 gün yapamm da 1 gün yapmak istiyorum.
Ya canim masallah cok guzel gidiyorsun imreniyorum...
Azimli ciktin
Yazin sonunda bayram sonrasi kabak haslayip yemistim yogurtla 2 gun.ise yaramisti.
Hele gunluk icecegin suya limon dilimi tarcin veyaz az maydanoz falan keyif verir.
Az ekmekle az tatliyla bu is olmuyor.bildigin hmur isini ekmegi tatliyi kesmemiz gerek.yoksa burada kilo vermeyip bosa yazip bunalip birakacagiz en son....
Gaza gelmeliyiz....
Ben 1. Ayim bitince ayran detoksu yapmayi dusunuyorum 2 gunlukYa canim masallah cok guzel gidiyorsun imreniyorum...
Azimli ciktin
Gaza gelmeliyiz....
Iste ben o kabagi oyle yiyorum...hatta su an dada
Bazen az bazen iyi veriyorum kacamak yapmamaya ozen gosteriyorum mesela gunde 1lt kola icen ben 3 haftadir agzima surmuyorum.háftada bır iyi süpersin o zamn tam gaz devam
Tesekkur ederim ben yatma yakini yapiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?