60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

Selam herkese.
Bu hafta yine nesli-m ciğim harika gitmis.
Hayatimdaki en yogun haftalardan biriydi belki.
O yuzden doymak,ac kalmamak ve migren cekmemek amacli kah borek yedim kah tatli
Pisman degilim o an oyle olmasi gerekiyordu.
Ve dun gece programlarim bitti.
Artik hesap sorabilirsiniz.
Bence birbirimize bu kadar yumusak olmayaljm cok yiyene kizalim uyaralim kirilir mi diye dusunmeyelim.
Neredeyse 3 aydir iki ileri bir geri durumdayim hayalim boyle degildi.kolumun agrisi azaldi spor salonuna yazilmayi dusunuyorum ama korkuyorum da kullanamam yada yine agrir diye...

Merhaba ,

Dünn yazamadım ama bugun yediklerim :

Kahvaltı : 1,5 dilim ekmek + peynirli omlet + 2,3 zeytin
Ara : kavala kurabiyesi Nescafe
Ara : yeşil çay
Ara : 7 tane fındık
Ara : 2 mandalina
Akşam : fırında palamut ve salata

Kızlar inanılmaz gaz problemim var . Yani kabızlık yok ama vücudumda gaz var midem karnım şiş resmen cumadan beri geçmedi .

Bugun iyiydi ama dün biraz kaçırdım yediklerimi şimdi Leslie 3 mil yapıcam ve hafta full yapıcam inşallah :)

Hepinize iyi akşamlar :)

süpersin. gaza karşı bende bazen rezene çayı ışe yarıyor dene istersen. rezene anason ve frenk kimyonu burada hazır çayları var Trde yaygın mı bilmiyorum

Bugun ben;
Evdeydim temizlik yaptum...haftanin yorgunlugu muthisti...

14 00;peynir zeytin biber yumurta az kaşar 1.5 etimek form
16.00 1 avuc findik leblebi karisimi
18.30 elma sut yogurt yulaf tarcin ceviz karisimi lapa...
20.00 1 avuc findik leblebi larisimi

Gun icinde 1 Turk kahvesi 2 sutlu neskafe 1 mandalina.

L leylimleyyy19 hangi ulkede yasiyordun canim sen ve neden

Ben de dün yediklerimi yazayım

Sabah: Yağsız patates kızartması, köz biber, domates,salatalık
Öğlen: 1 kase yoğurt çorbası, haşlanmış brokoli
Ara: Çeyrek nar
Akşam: Fırında etli türlü yapmıştım. Bikaç çatal yedim.

Spor yapamadım annemler geldi. Bütün evi baştan aşağı sildim süpürdüm o sayılmaz mı

Bu hafta beslenme düzenim nasıl olur hiç bilemiyorum. Bugün dişçiye gidicem ağzımda dikiş olacak. Bir hafta kalacakmış. Sadece sıvı beslenebilirim.

Ekmeksiz bir gün gayet güzel. temizlikte yorgunluk bi güzel cogaliyor dimi.. Almanya´dayim canim, burada dogdum, bildigin gurbetci cocugu.

Temizlik de bir nevi spor. ama tabi daha az etkili. Sivi beslenirken tavsiyem domates corbasi ve kasar veya arada ev yapimi patates püresi. ikiside tokluk hissi verir.

Benim dün yediklerim:

Sabah: 1 bardak sicak su limonlu, 1 dilim ekmek, 2 yumurtadan menemen, domates, 2 kasir lor peyniri
ara: bitki cayi
ögle: birkac badem
ara:yok
aksam (5 gibi) : polonya restoranina gittik, diyete Uygun bisey yoktu en azindan et katkisiz yoktu, secenek kisitli olunca 2 pierogi (manti / torteloni gibi dolgulu hamur, buharda pismis) ve 1 kase kremali salatalik yedim (ince ince halka dilmisler sirkeli, kremali bir sos ile sundlar) bir de kokteyl (az sekerli alkolsüz)
eve gelince bitki cayi ictim sekersiz 2-3

cok sükür kabizlik sorunum gecti umarim tekrarlamaz

tablo da kendi ismime bakıp bakıp ağlama isteği

Geçmiş olsun

sevindim geçmesine umarım tekrarlamaz

canim simdi baktim da benim ictigim karisimda oranlar söyle: 60% Rezene, 20% Anis, 20% frenk kimyonu

kimyonlu rezene aldım bakalım faydası olacak mı

Bende araniza katilabilirmiyim ama benim kilom biraz daha fazla.

Merhaba.katilabilirsin tabi.
Sorun degil kilon.
Onemli olan fayda gormemiz,gormen...
Boy kilo ve yasini da yaz canim aksamlari menu bildirimini ve cuma sabah kilo bildirimini de yaparsin

Merhaba.katilabilirsin tabi.
Sorun degil kilon.
Onemli olan fayda gormemiz,gormen...
Boy kilo ve yasini da yaz canim aksamlari menu bildirimini ve cuma sabah kilo bildirimini de yaparsin
Tesekkur ederim yas 33 boy 1.62 bu sabah tartildim 78.7 ciktim. Ins cok yapip yarim biraktim bu sekil grupla belki daha cok faydasini gorurum.

Tesekkur ederim yas 33 boy 1.62 bu sabah tartildim 78.7 ciktim. Ins cok yapip yarim biraktim bu sekil grupla belki daha cok faydasini gorurum.
umarim motivasyon olur. en azindan yedigini paylastiginda hem bilincine variyosun aa bunu da yemisim diye hem de gözden geciriyoruz birbirimize destek vererek. Hosgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…