- 3 Eylül 2018
- 320
- 192
- 18
- 38
Merhaba yeriniz var mı acabaaa
İsmim Tuğçe. Tokattayım. İstanbuldan taşınalı 1 sene oldu. Evliyim 2 bçk senedir. 24 yaşındayım. 1 tane oğluşum var.
Boyum 1.65 güncel kilom 61.
63 ile hamile kaldım. 77 ile doğum yaptım.
Üst bölgem 36 alt bölgem 38 beden.
Basen ve kalçadan sıkıntıkıyım.
Aktifimdir çocuktan malum.
Evimde spor odam var ama inanın temizliğe giriyorum. Önceden aktif spor ve diyetle 3 ayda 9 kg verdim. Şuan tekrardan bi hırs geldi. 50 kg olmak istiyorum bekarlığımdaki gibi :)
Yeriniz varsa burda olmak isterimm, kendimi motive etmeye ihtiyacım vaarasena87
Sporu çok seviyorum ama üşengeçliğimde tutarsa tam tutuyo işte. Benm biraz kilo takıntım var canım yawow bebege ragmen iyisin aslinda, hedefin de iddiali. beslenme+spor ile güzel veriliyor sporu seviyorsan.
Yerimiz tabi ki var.Merhaba yeriniz var mı acabaaa
İsmim Tuğçe. Tokattayım. İstanbuldan taşınalı 1 sene oldu. Evliyim 2 bçk senedir. 24 yaşındayım. 1 tane oğluşum var.
Evimde spor odam var ama inanın temizliğe giriyorum. Önceden aktif spor ve diyetle 3 ayda 9 kg verdim. Şuan tekrardan bi hırs geldi. 50 kg olmak istiyorum bekarlığımdaki gibi :)
Ooh tamda gününde katılmışm sbah foto ve listemi eklerm.. memnuniyetle paylaşırım blgilerimi canımm , paylaşmk gzldir :)Yerimiz tabi ki var.
Hosgeldin.yarin listeye eklerim.cuma sabahi tarti gunumuz.
Aksamlari da menumuzu yaziyoruz fikir alisverisi galan.
Senjn durumun gayet iyi ama istedigin ideale varsa daha sorun yok
Tariflerini merakla beklerim
Cjnku bu yasta yemek yapmayan,sevmeyen ve bu yuzden sekere hamura yonelmek zorunda kalan biriyim...
Merhaba yeriniz var mı acabaaa
e güzel, köfte diyete uyar ki, 3 idealmis, 1i fazla belki ama yine cikolatadan falan iyi.
anlasildi sen bugün elinden geldigince gaz veriyorsun, ama acikirsan arada bari findik fistik ye.
benim bugün tartilma günümdü üzgünüm kabizlik yine bana yapmis yapacagini menüler düzeliyor oysa. ama yarin burasi icin tartilma günüm belki gecer o zamana, ümidim var.
Bugün midem hic iyi degildi.
Sabah: biraz granola süt
Ara: kakaolu süt 2 ceviz
Ögle: haslama patates, roka ve Quark
ara: yok
aksam muhtemelen bir dilim ekmek olacak belki bir elma
Bu hafta regl haftamdı diyeti bozmadığım halde istediğim sonucu elde edemedim. Geçen hafta 59.2 çıkmıştım. Bu hafta 58.3 çıktım.
Bu hafta regl haftamdı diyeti bozmadığım halde istediğim sonucu elde edemedim. Geçen hafta 59.2 çıkmıştım. Bu hafta 58.3 çıktım.
Evet köfte iyi ama ben ne zaman dışarıda köfte yesem ertsi gün ellerim şiş uyanıyorum yani ödem yapıyor bende , muhtemelen kullanılan tuzla alakalı3 gündür bende sindirim problemi yaşıyorum bu sabah kayısı aldım.
geçmiş olsun
güncel kilom hala 66,00
neredeyse 4 gündür kaçamaksız ilerliyordum ama neden böyle oldu anlamadım. dün gece inanılmaz gaz sancım oldu resmen midem bomba gibi şişti acaba onunla alakalı olabilir mi ? lütfen olsun çünkü kaç gündür çok dikkat ediyordum moralim sıfır oldu gidip börek alıp yiyesim geldi sinirden ( tabiki almadım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?