60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

wow bebege ragmen iyisin aslinda, hedefin de iddiali. beslenme+spor ile güzel veriliyor sporu seviyorsan.

Bugünkü yediklerim

Sabah: Haşlanmış yumurta,söğüş sebze
Öğlen: 1 kase mercimek çorbası
Akşam: Yarım brokoli

Akşam 1 saat spor+15 dk eliptik yapacağım.

Bugün midem hic iyi degildi.
Sabah: biraz granola süt
Ara: kakaolu süt 2 ceviz
Ögle: haslama patates, roka ve Quark
ara: yok
aksam muhtemelen bir dilim ekmek olacak belki bir elma

Yerimiz tabi ki var.
Hosgeldin.yarin listeye eklerim.cuma sabahi tarti gunumuz.
Aksamlari da menumuzu yaziyoruz fikir alisverisi galan.
Senjn durumun gayet iyi ama istedigin ideale varsa daha sorun yok
Tariflerini merakla beklerim
Cjnku bu yasta yemek yapmayan,sevmeyen ve bu yuzden sekere hamura yonelmek zorunda kalan biriyim...

Ooh tamda gününde katılmışm sbah foto ve listemi eklerm.. memnuniyetle paylaşırım blgilerimi canımm , paylaşmk gzldir :)

Bu hafta regl haftamdı diyeti bozmadığım halde istediğim sonucu elde edemedim. Geçen hafta 59.2 çıkmıştım. Bu hafta 58.3 çıktım.

hoşgeldiinnn :) hem boy hem kilo olarak senden 5 fazlayım :) umarım kısa zamanda veriririz fazlalıkları :)

Evet köfte iyi ama ben ne zaman dışarıda köfte yesem ertsi gün ellerim şiş uyanıyorum yani ödem yapıyor bende , muhtemelen kullanılan tuzla alakalı 3 gündür bende sindirim problemi yaşıyorum bu sabah kayısı aldım.

Bugün midem hic iyi degildi.
Sabah: biraz granola süt
Ara: kakaolu süt 2 ceviz
Ögle: haslama patates, roka ve Quark
ara: yok
aksam muhtemelen bir dilim ekmek olacak belki bir elma

geçmiş olsun

Bu hafta regl haftamdı diyeti bozmadığım halde istediğim sonucu elde edemedim. Geçen hafta 59.2 çıkmıştım. Bu hafta 58.3 çıktım.

canım neredeyse 1 kg gitmiş bence harika gidiyorsun :)

güncel kilom hala 66,00
neredeyse 4 gündür kaçamaksız ilerliyordum ama neden böyle oldu anlamadım. dün gece inanılmaz gaz sancım oldu resmen midem bomba gibi şişti acaba onunla alakalı olabilir mi ? lütfen olsun çünkü kaç gündür çok dikkat ediyordum moralim sıfır oldu gidip börek alıp yiyesim geldi sinirden ( tabiki almadım )

Bugünkü menüm

Sabah Haşlanmış yumurta, sebze,yeşillik
Öğlen: Velilerim sürpriz hazırlamışlar sanırım. Pasta börek yapacaklarmış. Allah ne verdiyse yani :)
Akşam: Acıkmazsam birşey yemem. Acıkırsam brokoliye talim :)

Öğlen yediklerimi akşam eritmek için 1 saat evde tepinmeyi düşünüyorum :) Haftaya kilo veremezsem sebebi velilerimdir :) Yemezsem kırılabilirler. Onları kıracağıma diyetimi kırarım :)

cok sagol. tuzdan bence de. umarim hemen gecer. bende gecmedi haftada 1/2 kez tek TR den simdi probiyotik istedim arkadasim gitti, alacak belki o iyi gelir

hic bozma moralini gececek o siskin ve ödem de varsa ondandir. tam gaz devam et. acaba bu Kadar iyi beslenmeye mi alisik degiliz ne. o börek orda kaldigi iyi olmus.

ben 63,1 ciktim, dün 62,9dum (Diyetisyende tartilma günüm), 62 gördüm diye seviniyordum.

Öğlen koca bir dilim pasta, 2 minik börek, az da patates salatası yedim. Pişman mıyım. Asla :) Çünkü moralimi bozmadan diyetime kaldığım yerden devam edeceğim.

Kizlar merhabalar :)
Brn de kilo vermeye calisiyorum ama olmuyor kortizon kullaniyorum cok etkiliyor spor da cok duzenli yapamiyorum yine de motive olacak sohbetlere ihtiyacim var ayda 3 kg bile olsa vermeliyim kendimi zorlamadan 3 bucuk aylik anneyim :)) sutum yok o yuzden emziremedigimden diyet sorun olmayacak belki sporla sutum artar hem :))
Baslasam mi sizlerle acaba :)

Bugünkü yediklerim

Sabah: 1 tabak yumurta salatası
Öğlen: 3 minik köfte, salata
Akşam: Yarım brokoli, salata

Bugün salonda 1 saat spor yaptım+20 dk eliptikte çok hızlı tempoda çalıştım.

Yine bir pazar kahvaltısıyla geldim :) Bu koca tabak toplamda 170 kalori. Patates ve biberi fırında kızarttım ve hiç yağ kullanmadım. Detoxumu içip kahvaltıya yumulabilirim

yazamadim dün, kaçamaksız bol.yürüyüşlü devam ediyorum ama biraz halsizim 10 gündur regl sanırım doktora görüncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…