60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

sagol canim. umarim iyi atlatirim. ama kabizlik sorunumla baglanti olabilirmis, bagirsagin bir kismini itiyorsa olabilir dedi. kanamam da regl degil ondanmis 14.gündeyim. halsizlik falan da var. insallah bir an önce ameliyat olurum da haftalarca bekletmezler. Almanyanin saglik sistemi hayli kötülesti.

off o cok zor ise. benim esimde seviyor sürekli cikolata falan uzatiyor bol bol bitki cayi iciyorum direniyorum. benimki Kilo aliyor hatta onun fazlasi cok kiyamam ona. ama cok istahli. zaten birlikte yemeler falan istahimi acti, ama yavastan midem kücülüyor. simdi esin cips yerken sen yogurt ye dicem ama zor biliyorum..

bugün yediklerim
sabah 1 dilim ekmek peynir domates
ara 1 hurma
ögle latte macchiato
ara badem birkac tane
aksam makarna olacak esim yapmis az yicem
ara kefir olur umarim

Bugün

Sabah: Haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir
Öğlen: 1 kase çorba
Ara: 1 adet elma
Akşam: 1.5 kase çorba, yarım dilim peynir

Tam katıları yiyemediğim için çorbayı akşam bir tık fazla içtim. Yanında salata yiyemeyince doymuyorum Elmayı da kabuksuz yedim.

Bugünkü menüm..

KAHVALTI;
2 dilim tam bugday ekmegi
5 adet zeytin
Yarim domates
Peynirli yumurta (tavada cok az yag ile)

ÖGLE;
1 Etimek
Bir parça beyaz peynir

ARA;
Sade Türk kahvesi

AKŞAM;
1 dilim tam bugday ekmegi
1 kepçe çorba
1 kepçe etsiz nohut yemegi

Su 12-14 arasi tamamlanacak şimdiye kadar içilen 9 bardak...

7 den sonra hic birşey yenmeyecek...

Hava yağisli oldugu icin 30dk bisiklet cevirdim.
25 duz mekik
15 arka mekik
25 sag ve 25 sol taraf olmak uzere 50 yan mekik
50 sopali hareket
20 suquat
30 yatarak bisiklet cevirme

Selam.
annem rahatsızlandı.il dışındaydım.kaç gündür hamur işi vs ne bulursam ayakta durmak için yiyebiliyorum sadece hastanede.
yarın düzene girecegini ümit ediyorum.
evet yine bir cuma geldi ve ben yine bahanelerle karşınıdayım ama Allah sıhhat versin herkese zor şeyler.

İnşallah bekletmezler kısa sürede operasyonun gerçekleşir ve rahat edersin .
Benim eşimde doğumdan önceki kilona döndün zaten ye gitsin modunda ona göre hava hoş tabi olan bana oluyor

zaten bir şey yememişsin ki çorbayı iki kase bile içebilirdin bence umarım kısa sürede toparlarsın .

Geçmiş olsun yazmayınca merak etmiştim annene acil şifalar diliyorum umarım önemli birşeydeğildir.

dün yediklerimi bilerek yazmıyorum rejimde değilmişim gibi öğlen yemeğinden itibaren ne bulduysam yedim ve akşam da aynı şekilde . ya bu aralar sıktı mı bu diyet bilmiyorum ama bir moral bozukluğu yapıyordu bende dün yedikce mutlu oldum şuanda da tabiki pişman ve üzgünüm .kesin 1 kilo almışımdır dün o kadar yani . neyse bu sabah yeniden dün hiç yaşanmamış gibi devam ediyorum ...

Bu ara hepimizin sağlık durumları diyete engel oluyor. Allah hepimize acil şifalar versin. Sağlık herşeyden önemliymiş. Haftaya daha iyi sonuçlar elde ederiz inşallah. Kendim adına konuşayım bu hareketsizlikle verememişimdir kiloyu.

Bugün yine dişçiye gideceğim. Günüm yollarda geçecek. Akşam eve geç geleceğiz o yüzden akşamı es geçeceğim. O saatten sonra yiyemem.

Sabah: Haşlanmış yumurta, yarım dilim peynir, domates
Öğlen: 1 veya 1.5 kase çorba
Akşam: 2 adet mandalina

Canim corbaya az kasar katabilirsin veya yesil mercimek / kuru börülce. Patates püresi de yiyebilirsin, icine ispanak katip. doyurucu olur ve yinede agir gelmez

Gecmis olsun canim. Umarim bugün daha iyi olur, annende daha iyidir, Amin Allahim sifasini versin

İnşallah bekletmezler kısa sürede operasyonun gerçekleşir ve rahat edersin .
Benim eşimde doğumdan önceki kilona döndün zaten ye gitsin modunda ona göre hava hoş tabi olan bana oluyor

Ay insallah. Burada birde noel falan var o günlere kalirsam cok fena. is de inadina cok yogun. kansizliktan üsüyorum sürekli, ama mecburen devam.

Esler öyle diyo da sen kendini iyi hissetmen lazim. Diyet durumlari onlari geriyor yiyince daha mutluyuz diye. ama Kilo almamizdan da hosnut olmazlar. zor ...

Allahim şifa versin inşallaj.

ah kiyamam ama iyi geldiyse bosver. bugün normal devam edince o dengelenir. yoksa bi birakinca biliyosun kilolar hop geri geliyor. aslinda bizim yediklerimiz zaten cok az, normal istememiz ama Kilomuz cok fazla degil dolayisiyla az icin cok izdirap cekiyoruz. hic bozma moralini. gerekirse tartilma gününü cumartesine al bu seferlik Moral olacaksa

Bugünkü menum

KAHVALTI;
2 dilim tam bugday ekmegi
Yarim domates
Bir parca beyaz peynir
5 adet zeytin
Şekersiz 1 bardak çay

ARA:
1 bardak sade kefir

ÖGLE;
1 tane etimek
Bir parca beyaz peynir

ARA;
Sade Türk kahvesi

AKŞAM;
Yarim kase yogurt
5 kasik etsiz nohut
5 kasik kabuska

12-14 arasi su icilecek şuana kadar 8 bardak içildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…