- 3 Eylül 2018
- 320
- 192
- 18
- 38
cok sagolCok gecmis olsun.
L leylimleyyy19 canım çok geçmiş olsun .
Evet geceler uzun ve benim eş kişisi yatana kadar sürekli birşeyler yemekten hoşlanan ve kilo almayan biriyanına oturmuyorum yememek için ama arada tadına bakıyorum ya da çok az yiyorum
Selam.
sagol canim. umarim iyi atlatirim. ama kabizlik sorunumla baglanti olabilirmis, bagirsagin bir kismini itiyorsa olabilir dedi. kanamam da regl degil ondanmis 14.gündeyim. halsizlik falan da var. insallah bir an önce ameliyat olurum da haftalarca bekletmezler. Almanyanin saglik sistemi hayli kötülesti.
off o cok zor ise. benim esimde seviyor sürekli cikolata falan uzatiyor bol bol bitki cayi iciyorum direniyorum. benimki Kilo aliyor hatta onun fazlasi cok kiyamam ona. ama cok istahli. zaten birlikte yemeler falan istahimi acti, ama yavastan midem kücülüyor. simdi esin cips yerken sen yogurt ye dicem ama zor biliyorum..
Bugün
Sabah: Haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir
Öğlen: 1 kase çorba
Ara: 1 adet elma
Akşam: 1.5 kase çorba, yarım dilim peynir
Tam katıları yiyemediğim için çorbayı akşam bir tık fazla içtim. Yanında salata yiyemeyince doymuyorumElmayı da kabuksuz yedim.
Selam.
annem rahatsızlandı.il dışındaydım.kaç gündür hamur işi vs ne bulursam ayakta durmak için yiyebiliyorum sadece hastanede.
yarın düzene girecegini ümit ediyorum.
evet yine bir cuma geldi ve ben yine bahanelerle karşınıdayım ama Allah sıhhat versin herkese zor şeyler.
Bugün
Sabah: Haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir
Öğlen: 1 kase çorba
Ara: 1 adet elma
Akşam: 1.5 kase çorba, yarım dilim peynir
Tam katıları yiyemediğim için çorbayı akşam bir tık fazla içtim. Yanında salata yiyemeyince doymuyorumElmayı da kabuksuz yedim.
Selam.
annem rahatsızlandı.il dışındaydım.kaç gündür hamur işi vs ne bulursam ayakta durmak için yiyebiliyorum sadece hastanede.
evet yine bir cuma geldi ve ben yine bahanelerle karşınıdayım ama Allah sıhhat versin herkese zor şeyler.
İnşallah bekletmezler kısa sürede operasyonun gerçekleşir ve rahat edersin .
Benim eşimde doğumdan önceki kilona döndün zaten ye gitsin modunda ona göre hava hoş tabi olan bana oluyor
Cok tesekkur ederim cnm daha yolun cok basindayim vermem gereken kilo fazla. Ins azimle boyle devam edebilirim.Zuzumm28 cok iyi gidiyosun iyi beslenme, spor helal sana!
Allahim şifa versin inşallaj.Selam.
dün yediklerimi bilerek yazmıyorumrejimde değilmişim gibi öğlen yemeğinden itibaren ne bulduysam yedim ve akşam da aynı şekilde . ya bu aralar sıktı mı bu diyet bilmiyorum ama bir moral bozukluğu yapıyordu bende dün yedikce mutlu oldum şuanda da tabiki pişman ve üzgünüm .kesin 1 kilo almışımdır dün o kadar yani . neyse bu sabah yeniden dün hiç yaşanmamış gibi devam ediyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?