Bu hafta spora gidemeyeceğimDişimdeki implantın biri olmamış baştan yaptılar. Çok hassasmış gülmem bile yasak Sporda da mekik vb hareketleri nefes alıp vererek yaptığımız için bu hafta gidemeyeceğim. Umarım kilo verebilirim. Bu hafta beslenme menümde de 3 öğün çorba olacak
günaydın,
Dün yediklerim :
kahvaltı : az peynir + 1 dlm salam + 4 zeytin + 2 parça ceviz ve şekersiz çay
ara : 2 minik mandalina
ara : yeşil çay
ara : rezene çayı
öğle : yarım dilim havuçlu cevizli buğday unuyla yapılmış kek ve süt
akşam : zeytinyağlı taze fasulye + bir parça ekmek
asena87 bende farkındayım yerimde saydığımın bu aralar beynime de sürekli kilo veremiyorum mesajları iletiyorum ne motivasyonum kaldı ne birşey ne yapsak ne etsek ?
Kahvalti;
2 dilim tam bugday ekmegi
1 salatalik,1 domates, biraz maydanoz
1 haslamis yumurta
5 adet zeytin
1 parca beyaz peynir
Ögle;
1 kase ezogelin corba
Akşam;
1 tane kücük biber dolma
Orta kase pancar diblesi
1 kase yogurt
Şimdiye kadar 10 bardak su ictim 12-14 arasina tamamlayacagim.
Bu hafta spora gidemeyeceğimDişimdeki implantın biri olmamış baştan yaptılar. Çok hassasmış gülmem bile yasak Sporda da mekik vb hareketleri nefes alıp vererek yaptığımız için bu hafta gidemeyeceğim. Umarım kilo verebilirim. Bu hafta beslenme menümde de 3 öğün çorba olacak [/QUOTE
Çorba ağırlıklı besleneceğin için verirsin diye düşünüyorum canım tekrardan geçmiş olsun .
Gecmis olsun corba icecegin icin kesin verirsin. Yuruyus yapabilirsin seni etkilemezse.Bu hafta spora gidemeyeceğimDişimdeki implantın biri olmamış baştan yaptılar. Çok hassasmış gülmem bile yasak Sporda da mekik vb hareketleri nefes alıp vererek yaptığımız için bu hafta gidemeyeceğim. Umarım kilo verebilirim. Bu hafta beslenme menümde de 3 öğün çorba olacak
hoşgeldinn :) menün güzel olmuş . pancar diblesi nedir ?
Kara lahanayi ince ince dogruyosun sonra buyuk bir tencereye su koyuyosun kaynayinca pancarlari ekliyosun biraz kaynattiktan sonra icine 1 veya 2 kasik pirin veya bulgur atiyosun hangisini tercih edersen birazda tuz atiyosun pirinclerde pisince suzduruyosun baska bir tencerede biraz yag ile sogani soteliyosun eger kullaniyosaniz bie parca içyag atiyosun(icyag tercih meselesi istersen kullanmaya biliyosun)pancarida ekliyosun 3- 4 dakika kavuruyosun yemek hazir. Karadenizliler cok yapar.
Su acıktırıyor evett :) meyve yiyebilirsin çıkınca :)
buna sevindim. Anne elindense şifa garantiL leylimleyyy19 Antibiyotik vermedi allahtan. Sadece ağrı kesicim var. İlaç içmeyi hiç sevemedim nedense. Okula yürüyerek gidip geliyorum. 10 ar dakikadan 3 kez yürüyorum umarım faydası olur. Şimdilik anacığımın elinden çorbalar içiyorum :) Bakalım bu hafta ne olacağız. Hepinize teşekkür ederim kızlar :)
aslinda kek disinda süper. motivasyonun artsin bak öncekine göre daha iyi besleniyorsun, simdi pes etme ki yarasin.
bu arada ben doktordan geliyorum operasyon gözüküyorpazartesi ön görüsmem var
sagol canim. Myom varmis, 5x5 cm o alinacak muhtemelen göbekten pazartesi ön görüsmem varne operasyonu canım ? geçmiş olsun
Dün yediklerim :
Kahvaltı : 1 dlm tahıllı ekmek + 1 dlm salam + 3 zeytin + 1 çatal beyaz peynir.
Ara : yeşil çay
öğlen :1 kivi + 2 mandalina
Ara : minik bitter çikolata iki kare nescafe şekersiz
Akşam : 3 yk makarna ve iki parça tavuk şinitzel + ayran
Ara : bir kaç patates cipsi ve bir avuç kadar kabak çekirdeği
Bugünkü menum...
KAHVALTI;
5 adet zeytin
Yarim domates ve salatalik
Omlet (1 adet yumurta,1 tane yesil biber, bir parca beyaz peynir ve biraz maydanoz ile yapildi )
1 dilim tam bugday ekmegi
1 bardak sekersiz çay
ÖĞLE;
1 Kase çorba
1 dilim tam bugday ekmegi
ARA; 1 etimek ustu biraz beyaz peynir.
AKŞAM;
8 kasık makarna
6 kasik taflan turşusu
Yarim kase yogurt
Su 12-14 arasi icilecek
Bu sefer biraz kacirdim. Karayemisde denir.Taflan nedir? Aksam makarnayi daha az yemeni tavsiye ederim 3-4 yk Kadar
Cok gecmis olsun.sagol canim. Myom varmis, 5x5 cm o alinacak muhtemelen göbekten pazartesi ön görüsmem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?