60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

Bugün yediklerim
sabah: 2 yumurta 1 dilim ekmek az domates 1 dilim peynir
ara: süt
ögle: kahve ve bir dilim ekmek pezynor zeytin
ara: 3 badem
aksam: dügünde bir parca ekmek meze ile bol salata bir kasik pilav
ara: yogurt

Merhaba ,

Dün yediklerim
Kahvaltı: 1 dilim tam tahıllı ekmek , 3 yk menemen , az beyaz peynir , 4 adet zeytin
Öğleden sonra 4 gibi arkadaşıma gittim bir sürü şey hazırlamış sadece salatalardan aldım ve minik bir kurabiye yedim
Akşam yemek yemedim sadece 1 elma yedim.

Çok doğru yapmışsın canım. Bu tarz masalarda ben de sadece salatalardan yerim. Kalorisi en düşük olanlar onlar. Börek tatlı poğaça gerçekten çok kilo yapıyor. Yediğine değmiyor.

Bugün geç kalktım. Kızım hala uyuyor. O yüzden güzel bir kahvaltı yapayım dedim :) Geç yediğim için bugün iki ana öğün, bir de ara öğün yapmayı düşünüyorum.

Sabah: Yumurta salatası, peynir, sebze
Ara: 1 adet elma
Akşam: Bizimkiler pizza istedi. Ben de kendime artan malzemelerden mantar sote yapacağım. Ve salata :)

Merhaba, rica ederim ben hic yapmadim yapip kilo verende var veremeyende. 2 gunde 2 kilo veriliyomus fazlasini yapmak zararliymis. Ben 6-7 aralikta yapcam nasipse. 5 aralikta diyetimin 1. Ayi doluyo. Artik deneyip gorucez 1 kilo bile verdirse yeter.
İyi günler canım. Ben de 8-9 aralıkta yapmayı düşünüyorum hafta sonu. Hafta arası işte zor olur diye. Takipteyim

İyi günler canım. Salata hayat kurtarıcı yemeğe salatayla başlayınca sanki frenliyor devamında insanı. Afiyet olsun

Afiyet olsun cnm. Allah bagislasin benimde 26 aylik bir oglum var. Allahim tum cocuklarimizi kotuluklerden korusun ins.

Bugün yediklerim
sabah: 2 yumurta 1 dilim ekmek az domates 1 dilim peynir
ara: süt
ögle: kahve ve bir dilim ekmek pezynor zeytin
ara: 3 badem
aksam: dügünde bir parca ekmek meze ile bol salata bir kasik pilav
ara: yogurt
Afiyet olsun cnm

Bugunku Menüm;

KAHVALTI;
1 Dilim tam bugday ekmegi
3 adet siyah, 3 adet yeşil zeytin
Yarim domates, yarim salatalik
1 parca ezine peynir
1 parca çeçil peynir
1 adet haslanmis yumurta.

ÖĞLE;
1 Bardak kefir
Kahvaltimi geç yaptigim icin ögleni 1 bardak kefir ile gecistirdim.

AKŞAM;
5 kasik kabuska
2 kasik nohut
1 dilim tam bugday ekmegi
Yarim kase yogurt

Merhaba kizlar.annemin rahatsizligindan sonra eve dondum ama gelen giden surekli misafir falan su an girebildim siteye de.
Ne yedim ne ictim bilmiyorum bile.
Cuma tartilamadim da...
Siz sanirim guzel gidiyorsunuz.
Annem iyi bu arada,sagolun.

Merhaba kizlar.annemin rahatsizligindan sonra eve dondum ama gelen giden surekli misafir falan su an girebildim siteye de.
Cuma tartilamadim da...
Tekrar çok gecmis olsun.

Ins azimle hep birlikte vericez kilolarimizi.
Insallah canim ya.
Ben 6 kilo verdim ama bir 6 kilo daha gerekli ve bunu 3,4 aydir veremiyorum.
Ocak sonunda dugun var 2 ayda en azindan 5 kiloyu vermeliyim artik.
Misafircilik falan bitti sanirim.kaldim kendi kendime....duruma gore spor salonuna da bakabilirim artik.

Bazen takiliyo canim kilo verimi biraz sabirla ustesinden gelcez ins.

Çok doğru yapmışsın canım. Bu tarz masalarda ben de sadece salatalardan yerim. Kalorisi en düşük olanlar onlar. Börek tatlı poğaça gerçekten çok kilo yapıyor. Yediğine değmiyor.

kesinlikle öyle ki salatalar bile çok masum durmuyor ama hiç yememekte gittiğimiz yere ayıp oluyor mecbur tadlarına bakıyoruz :)

Eki Görüntüle 2211386
Bende pazar oldugu icin gec kahvalti yaptim.
Ekmek 1 dilim yendi. Kahvaltida 287 kalori alindi.

süper gözüküyor. afiyet olsun

Cuma tartilamadim da...

geçmiş olsun tekardan canım <3

Eki Görüntüle 2211594
Dudoşum ve ben haric herkes kilo vermis sanirim ❤❤❤

evet ama bu hafta bizde vericez çoookkk inanıyorum buna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…