- 3 Eylül 2018
- 320
- 192
- 18
- 38
Çok doğru yapmışsın canım. Bu tarz masalarda ben de sadece salatalardan yerim. Kalorisi en düşük olanlar onlar. Börek tatlı poğaça gerçekten çok kilo yapıyor. Yediğine değmiyor.Merhaba ,
Dün yediklerim
Kahvaltı: 1 dilim tam tahıllı ekmek , 3 yk menemen , az beyaz peynir , 4 adet zeytin
Öğleden sonra 4 gibi arkadaşıma gittim bir sürü şey hazırlamış sadece salatalardan aldım ve minik bir kurabiye yedim
Akşam yemek yemedim sadece 1 elma yedim.
İyi günler canım. Ben de 8-9 aralıkta yapmayı düşünüyorum hafta sonu. Hafta arası işte zor olur diye. TakipteyimMerhaba, rica ederim ben hic yapmadim yapip kilo verende var veremeyende. 2 gunde 2 kilo veriliyomus fazlasini yapmak zararliymis. Ben 6-7 aralikta yapcam nasipse. 5 aralikta diyetimin 1. Ayi doluyo. Artik deneyip gorucez 1 kilo bile verdirse yeter.
İyi günler canım. Salata hayat kurtarıcıEki Görüntüle 2211365
Bugün geç kalktım. Kızım hala uyuyor. O yüzden güzel bir kahvaltı yapayım dedim :) Geç yediğim için bugün iki ana öğün, bir de ara öğün yapmayı düşünüyorum.
Sabah: Yumurta salatası, peynir, sebze
Ara: 1 adet elma
Akşam: Bizimkiler pizza istedi. Ben de kendime artan malzemelerden mantar sote yapacağım. Ve salata :)
Bende bugun regli oldum bende birkac gun erteleye bilirim dogru sonuc alabilmek icin.İyi günler canım. Ben de 8-9 aralıkta yapmayı düşünüyorum hafta sonu. Hafta arası işte zor olur diye. Takipteyim
Afiyet olsun cnm. Allah bagislasin benimde 26 aylik bir oglum var. Allahim tum cocuklarimizi kotuluklerden korusun ins.Eki Görüntüle 2211365
Bugün geç kalktım. Kızım hala uyuyor. O yüzden güzel bir kahvaltı yapayım dedim :) Geç yediğim için bugün iki ana öğün, bir de ara öğün yapmayı düşünüyorum.
Sabah: Yumurta salatası, peynir, sebze
Ara: 1 adet elma
Akşam: Bizimkiler pizza istedi. Ben de kendime artan malzemelerden mantar sote yapacağım. Ve salata :)
Afiyet olsun cnmBugün yediklerim
sabah: 2 yumurta 1 dilim ekmek az domates 1 dilim peynir
ara: süt
ögle: kahve ve bir dilim ekmek pezynor zeytin
ara: 3 badem
aksam: dügünde bir parca ekmek meze ile bol salata bir kasik pilav
ara: yogurt
Tekrar çok gecmis olsun.Merhaba kizlar.annemin rahatsizligindan sonra eve dondum ama gelen giden surekli misafir falan su an girebildim siteye de.
Ne yedim ne ictim bilmiyorum bile.
Cuma tartilamadim da...
Siz sanirim guzel gidiyorsunuz.
Annem iyi bu arada,sagolun.
Ama kilonuzu korumussunuz bu arada ben 78.1 ciktim cuma gunu. pazartesi araniza katildigim zaman 78.7 idim.Eki Görüntüle 2211594
Dudoşum ve ben haric herkes kilo vermis sanirim ❤❤❤
Guzel...Ama kilonuzu korumussunuz bu arada ben 78.1 ciktim cuma gunu. pazartesi araniza katildigim zaman 78.7 idim.
Ins azimle hep birlikte vericez kilolarimizi.Guzel...
Ben tartilmadim cuma.oyuzden aynisini yazdim..umarim oyledir...
Insallah canim ya.Ins azimle hep birlikte vericez kilolarimizi.
Bazen takiliyo canim kilo verimi biraz sabirla ustesinden gelcez ins.Insallah canim ya.
Ben 6 kilo verdim ama bir 6 kilo daha gerekli ve bunu 3,4 aydir veremiyorum.
Ocak sonunda dugun var 2 ayda en azindan 5 kiloyu vermeliyim artik.
Misafircilik falan bitti sanirim.kaldim kendi kendime....duruma gore spor salonuna da bakabilirim artik.
Çok doğru yapmışsın canım. Bu tarz masalarda ben de sadece salatalardan yerim. Kalorisi en düşük olanlar onlar. Börek tatlı poğaça gerçekten çok kilo yapıyor. Yediğine değmiyor.
Eki Görüntüle 2211386
Bende pazar oldugu icin gec kahvalti yaptim.
Ekmek 1 dilim yendi. Kahvaltida 287 kalori alindi.
Merhaba kizlar.annemin rahatsizligindan sonra eve dondum ama gelen giden surekli misafir falan su an girebildim siteye de.
Ne yedim ne ictim bilmiyorum bile.
Cuma tartilamadim da...
Siz sanirim guzel gidiyorsunuz.
Annem iyi bu arada,sagolun.
Eki Görüntüle 2211594
Dudoşum ve ben haric herkes kilo vermis sanirim ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?