makarna ve sosları bırak canım,balık tavuk,çorba,sebze ağırlıklı beslenmeden çok zor veriliyor kilo...Bugünkü Menüm;
KAHVALTI
5 adet zeytin
Bir parça ezine peynir
Yarim domates
Az yagda yumurta( 1 yumurta, yarim kapya biber, yarim yesil biber, az maydanoz, biraz peynir ile)
1 dilim tam bugday ekmegi
AKŞAM
5 kasik feslegenli makarna
5 kaşik mantarli köri soslu tavuk
Orta kase karisik salata
1 bardak ayran
12-14 bardak su icilecek
Bugun 1000 kaloriye yakin alindi. Bugun biraz ogun atladim.
kız biz muzu,kavalayı,sarmayı bırakmadan kilo veremeyeceğiz bakSabah : 1 dilim tahıllı ekmek , 4 zeytin , 2 çeri domates az beyaz peynir
Ara : muz
Öğlen : bir adet kavala kurabiyesi ve Nescafe
Ara : bir avuç beyaz leblebi
Akşam : bir tabak tarhana çorbası , 8-10 tane zeytinyağlı sarma
çok iyi gidiyorsun yineSabah: Az menemen,salatalık,domates
Ara: 1 mandalina
Öğlen: 1 kase mantar sote
Akşam: 1 kase mercimek çorbası, bol salata
Bugün spora gidiyorum sonunda :) 1 saat hocayla çalışma+15 dk eliptik
makarna ve sosları bırak canım,balık tavuk,çorba,sebze ağırlıklı beslenmeden çok zor veriliyor kilo...
neslimin yaptığı gibi temiz kilo veriliyor...
kız biz muzu,kavalayı,sarmayı bırakmadan kilo veremeyeceğiz bak
ben de azdan bir şey olmaz dediğimden beri kilo veremıyorum,yaa bize bir çareeee
ya yemeklerden kısıp onları ekliyorum :)) ben de farkındayım öğlen gidip bir tabak çorba içmek yerine . 50 kalorilik kavala cazip geliyor hem de kendimi tatmin ediyorumBugun yemedim ama öğlen 5 adet sarma yedim yanında da yoğurt
çok iyi gidiyorsun yine
sen kaç kiloyla başlamıştın canım.
60lardan başladıysan,bu abur cuburu küçük görünen aperatifleri bırakman nasıl oldu ?
asena87 Valla bu gözler 7leri bile gördü :) Kişisel bilgi kısmımda 68.9 yazıyor ama o aslında bir haftalık diyetten sonraki kilom. Abur cuburu birden kesmezsen hiç kesilmiyor. Kendini tutacaksın başka çare yok. Bir iki taneden birşey olmaz evet ama tabi bu ideal kiloya ulaşınca geçerli. Kilo vermek istiyorsan hiç yemeyeceksin abur cuburu. Kendimi tutuyorum ben de. 3 4 kilo daha verince tadımlık yiyebilirim ben de ama abartmamak kaydıyla. Bir gün yediysem öteki gün dikkat ederek dengelemem lazım.
günaydın
Ya kızlar ne zamandır spor salonunu söylüyorum size başlayacağım diye.
kolumun ağrısı da cok azaldı.
şu an resmen kendimi oyalıyorum.
sebebi:bugüne kadar her salona yazıldığımda 2 gün sonra bıraktım ama parasını hep ödemeiş oldum boşuna.
yine öyle olsun istemiyorum ama bana itici bir güç gerek.
bugün başlarsam misal,her gün bana yazın ya hadi kalk spora diye
ya da ne bileyim ya...eve girdikten sonra dışarı cıkmayı bırakın koltuktan kalkmak zor geliyor...
ki benim çok fit bir görünüme kavuşup vücudumu şekillendirmem lazım
vayy süperbir dün öyle simitle kahvaltı yaptıktan sonra çıktım bir saat yürüdüm ne iyi geldi anlatamam. Akşamda evde çocuklar uyuduktan sonra leslie 4 mil yaptım ohh mis :)
günaydın
Ya kızlar ne zamandır spor salonunu söylüyorum size başlayacağım diye.
kolumun ağrısı da cok azaldı.
şu an resmen kendimi oyalıyorum.
sebebi:bugüne kadar her salona yazıldığımda 2 gün sonra bıraktım ama parasını hep ödemeiş oldum boşuna.
yine öyle olsun istemiyorum ama bana itici bir güç gerek.
bugün başlarsam misal,her gün bana yazın ya hadi kalk spora diye
ya da ne bileyim ya...eve girdikten sonra dışarı cıkmayı bırakın koltuktan kalkmak zor geliyor...
ki benim çok fit bir görünüme kavuşup vücudumu şekillendirmem lazım
Sabah: Haşlanmış yumurta,domates, salatalık
Ara: 2 adet sarma
Öğlen: 1 kase mercimek çorbası
Akşam: Haşlanmış brokoli
Sabah sabah sarma ne alaka demeyin velim yollamış :) Dün kaçamaksız gittim. Bugunün kaçamağı da bu olsun bakalım :) Akşam yarım saat sporumu yaparım elbet :)
Kizlar merhaba, kosusturma ve sinir krizleri sonrasi geldim. Pazartesi hastanede ön görüsmem vardi ameliyat icin, beni feci korkuttular, sonuc suydu: miyomun yok gibi ama olabilir de (konumunu tespit edemediler ve konumuna göre gebelige engel olabilir veya tehlikeli olur alinmasi) ama kist var, onu alalim ameliyati yine hem göbek hem asagidan yapalim bisey cikarsa belki aliriz yada bir daha ameliyata aliriz. Cok kararsiz ve net olmayan görüsmeydi haftaya ameliyatim belliydi ama iptal ettim. Kendi doktoruma gittim ve olacak is degil dedi. yarin farkli bir hastanede muayene edecekler ona göre karar verilecek.
Pazartesi Sabah bir avuc granola ve süt ictim, öglen bir hanuta yedim tek, aksam eve gelince sucuklu yumurta 2 dilim ekmekle. yatmadan da malesef cikolatali bir noel tatlisi yedim diyet miyet umrumda degildi. Hic halim kalmamisti onca kosturmadan sonra.
Dün Sabah yine doktorda gecti su ictim tek, öglen bir dilim ekmek ve corba, aksam tavuk sote yedim. ara ögünler yok.
Bugüne daha normal basladim: Sabah: ekmek, yumurta, biraz yesillik ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?