- 3 Eylül 2018
- 320
- 192
- 18
- 38
İnsan da moral mi kalır bir öyle demişler bir böyle.Bu belirsizlikle iptal ettiğin iyi olmuş , umarım yeni gideceğin hastaneden memnun kalırsın .
Tam diyecektum baska dr a git diye de yazmissin..iyi de yapmissin...sen moralini yuksek tut bu konularda stres ckk onemli...Kizlar merhaba, kosusturma ve sinir krizleri sonrasi geldim. Pazartesi hastanede ön görüsmem vardi ameliyat icin, beni feci korkuttular, sonuc suydu: miyomun yok gibi ama olabilir de (konumunu tespit edemediler ve konumuna göre gebelige engel olabilir veya tehlikeli olur alinmasi) ama kist var, onu alalim ameliyati yine hem göbek hem asagidan yapalim bisey cikarsa belki aliriz yada bir daha ameliyata aliriz. Cok kararsiz ve net olmayan görüsmeydi haftaya ameliyatim belliydi ama iptal ettim. Kendi doktoruma gittim ve olacak is degil dedi. yarin farkli bir hastanede muayene edecekler ona göre karar verilecek.
Pazartesi Sabah bir avuc granola ve süt ictim, öglen bir hanuta yedim tek, aksam eve gelince sucuklu yumurta 2 dilim ekmekle. yatmadan da malesef cikolatali bir noel tatlisi yedim diyet miyet umrumda degildi. Hic halim kalmamisti onca kosturmadan sonra.
Dün Sabah yine doktorda gecti su ictim tek, öglen bir dilim ekmek ve corba, aksam tavuk sote yedim. ara ögünler yok.
Bugüne daha normal basladim: Sabah: ekmek, yumurta, biraz yesillik ...
Eve girmeden iş çıkışı direk salona geçme şansın yok mu ..
Tam diyecektum baska dr a git diye de yazmissin..iyi de yapmissin...sen moralini yuksek tut bu konularda stres ckk onemli...
Olumlu dusun olumlu yasa ohhhh
bugun
Kahvaltı : 2 dilim tam tahıllı ekmek , az beynir , 3 çeri domates ,5 zeytin 1 tatlı kaşığı kadar kahvaltılık acılı sos
Ara : 1 kare biter ve kahve
Öğlen : 1 kivi + 2 mandalina
Akşam : fırında tavuk ve salata
Ara : inşallah sadece maden suyu
Maden suyu içtiğim akşamlar sabah daha düz bir mide ile kalkıyorum ve artık karar aldım her akşam içmeye .. aslında yoğurtlu maden suyu ile olan bir kür vardı onu mu denesem şuan geldi aklıma
Her akşam leslie yapıyorum 3 yada 4 mil yazmıyorum ama yapıyorum
Bu haftada 66 yı görürsem diyeti bırakıcam
asena87 sen yazıl bize haber ver bizde o iş
cok gayretli gördüm bu hafta seni, gitsin kilolar
Bugun diyette 1 ayim doldugu icin 2 gunluk aran corbasi detoksu yapiyorum kizlar. Normalde pazartesiye birakacaktim regli oldugum icin ama bittigi icin basladim.
KAHVALTI
1 dilim tam bugday ekmegi
1 haslanmis yumurta
5 adet zeytin
Bir parça beyaz peynir
1 tane domates
2 'ser saat arayla ayran corbasi detoksumu ictim
Toplam 4 kase ictim
12-14 bardak arasi su icilecek simdiye kadar 9 bardak icildi.
Hadi beni alkislayin
Simit ve patates yanlis ama sabah mecburdum ve cok uzun sureler ac kaldim cunku 6 da gun basliyor.
07.00 yarim simit 1 galeta
14.00 1 yumurta 1 dilim ekmek
Karisim;sut yogurt yulaf tarcin ceviz elma
18.00 yarim patates ve hamsi (firinda)
Disarida 10000 adim spor saloununda 40 dk yuruyus 40 dk pilates
Insallah daha da duzeltecegim ozelljkke su icimimi...
Utanarak yaziyorum...
Benden asam olmuyor
09.00 1 dilim cavdar ekmegi peynir zeytin salatalik yumurta
15.00 8 tane kuru pasta tuzlu_1 sekerli
19.30 yogurtlu patlican (sade)
Yani aksamlari hafif yiyorum sabahlarida.
Ama o öglen ykk mu?yemek bulamayinca onume ne gelirse yiyorum.
Bugun hamur isi yeklif ettiler hayir dedim guya eve gidene kdr yemeyecegim.sonra dayanamadim 4 kilo kuru pastayi gorunce dayanamadim
Ara ogunleri de cikardim hayatimdan sanki...tuhaf bir beslenmem var.
Bugun su icmeye de calistim...spora gifemedim cunku beni gaza getirmediniz
Eki Görüntüle 2212822
Ayran detoksundaki son gunumude bitirdim şükür... tuz olmadigi için tadi biraz yavan ama nane biraz işi çözüyor...
asena87 sen öğlenleri için bi çare bul veya spora zorla canım.
benim bugünüm yine farklı geçti, 2. hastanedeydim
sabah: çok az müsli süt
hastanede az su
akşamüstü üzeri peynirli bir ekmek (simitten az küçük)
akşam 2 tabak lahana kavurması(?)
çok az su. yürüyüş yok yorgunluk var.
HERKESE GÜNAYDIN,DAHA KARANLIK GERÇİ :)
Tuhaftır tartıda 62,0 gördüm,ki tam tuvalete de gitmeden :)
gecen haftalarda cok saglıklı tartılmadım ama 63,5 diyordum hep...o kadar hamur işi,tatlı aslında beklemıyordum ama tek yaptığım akşamları cok az beslendım,ya kabak yogurt ya patlıcan yoğurt gibi...
nasıl olduysa oldu önemli olan beni gaza getirdi şu an :)
bugün salona da inşallah gideceğim :)
herkese güzel hafta sonları
Ben geçen hafta 57.1 dim. Bugün 55.9 çıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?