- 3 Eylül 2018
- 320
- 192
- 18
- 38
Yarin spor yap ozaman bolca canim.
Benim bacaklarim karnim agriyor spordan cok hos bir duygu...
Sebze kavurma demissin ya canim ne o...
Yemek yapmak istiyorum hic icimden gelmese de
Selam kızlar ,
2 gündür giremedim yeni gelenler olmuş hoşgeldinizzz hepiniz :)
Haftasonu kendi açımdan pek iyi gitmedi çok abartmadım ama yine de istediğim gibi olmadı işte . Bir de grip oldum hiç enerjim yoktu bugun bir tık daha iyiym akşama doğru menümü yazarım .
Selam kızlar
09.30
1 haşlanmış yumurta
1/2 dilim köy ekmeği
5 zeytin
Salatalık, domates
Küçük kare beyaz peynir
Yarım avokado ezmesi
2 bardak şekersiz çay
Ara - yok belki birazdan bir türk kahvesi içerim.
Sporumu tamamladım bugün tam olarak başlangıcım olsa da dün de hareketleri yapmıştım. Şimdi bir ölçü alacağım, bakalım ne kadar fark edecek...
yemisligim var ama tek ara ögün olarak aradaEki Görüntüle 2214049
Arkadaslar 15 günlük yogurt,limon,pulbiber kürüne başladim... Her akşam 21:00'de tuketicem
Daha önce deneyen varmi acaba?
Bende tek ögün yicem saat 21:00 de ilk gunu yedim yag yakiyomusyemisligim var ama tek ara ögün olarak arada
Selam :
10.30 : 1 dilim tahıllı ekmek , az beyaz peynır ,2 çeri domates , 4 zeytin
13,30 : minik bir kurabiye ve kahve
15,30 : elma
18,30 : 5 yk mantarlı tavuk sote ve 3 yk makarna
21,30 : 3 çatal kek ( bu olmamalıydı )
evet öyle diyorlar. ama ben limonsuz daha kolay yedim. iyi gelir kesin.Bende tek ögün yicem saat 21:00 de ilk gunu yedim yag yakiyomus
Bir misafiri daha kaçamaksız savdım :) Dediklerimden başka birşey yemedim. Ayrıyeten türk kahvesi içtim. Misafire şekerli kendime şekersiz yaptım :) Şimdi misafirim gitti, mutfak toplandı. Çayımı içip mesajlarınızı okuyorum
Bende tek ögün yicem saat 21:00 de ilk gunu yedim yag yakiyomus
Bir misafiri daha kaçamaksız savdım :) Dediklerimden başka birşey yemedim. Ayrıyeten türk kahvesi içtim. Misafire şekerli kendime şekersiz yaptım :) Şimdi misafirim gitti, mutfak toplandı. Çayımı içip mesajlarınızı okuyorum
Kek disinda hersey dengeliymis. bende dün aksam kefir icmedim yerine bir minik cikolata yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?