60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

Yarin spor yap ozaman bolca canim.
Benim bacaklarim karnim agriyor spordan cok hos bir duygu...
Sebze kavurma demissin ya canim ne o...
Yemek yapmak istiyorum hic icimden gelmese de

Spor su an mümkün degil canim (ki zaten yapmiyordum da istesemde yapamam su an), sürekli basim dönüyor ama yürüyüs yapmaya calisicam. Sporun verdigi o agrilar keyif veriyor dimi, kasa dönüsüyor sevinci. ben bi ara zumbaya gidiyordum ama persembe günleri ve is grubu, 18 e Kadar calisip 18de zumbaya gidesim gelmiyor. aslinda bende biraz incelme var görenler demeye basladi. bugünden itibaren yine dikkat etcem cok zorlamadan. ameliyat büyük ihtimalle 2-3 hafta sonra. enerjimi düsürmeden azda olsa Kilo vermek istiyorum devam...
o kavurma Seydi, soganla kivircik lahana, havuc ve galiba brokoliydi kavurmus, esimin akrabasindaydik. Bugün aksama Pizza görünüyor yine aile ortaminda bi kutlama, bari öncesinde hafif beslencem.

Firinda sebze güzel olur yapmak istersen. karisik veya ben gecen brokoli ve karnibahari az buharladim sonra az süt (krema yerine) üzerine peynirle firina sürdüm harika oldu.

Gunaydın kizlar
Bugun resmen öğlen uyandım
Hazır havada güzelken 3 km yürüyüş yapıp kahvaltıyı ondan sonra yapmayı planlıyorum

Aksam yemeğe davetliyiz.
5 çayı tarzında bir yemek olacak.
Menüde mercimekli köfte var.
Yaninda 1 bardak ayranla 6 adet yemeyi planliyorum ondan

Selam kızlar ,

2 gündür giremedim yeni gelenler olmuş hoşgeldinizzz hepiniz :)

Haftasonu kendi açımdan pek iyi gitmedi çok abartmadım ama yine de istediğim gibi olmadı işte . Bir de grip oldum hiç enerjim yoktu bugun bir tık daha iyiym akşama doğru menümü yazarım .

Gecmise care yok. Güzel bir hafta olsun canim.

Selam kızlar

09.30
1 haşlanmış yumurta
1/2 dilim köy ekmeği
5 zeytin
Salatalık, domates
Küçük kare beyaz peynir
Yarım avokado ezmesi
2 bardak şekersiz çay

Ara - yok belki birazdan bir türk kahvesi içerim.

Sporumu tamamladım bugün tam olarak başlangıcım olsa da dün de hareketleri yapmıştım. Şimdi bir ölçü alacağım, bakalım ne kadar fark edecek...

15.00
4-5 kaşık zeytinyağlı kereviz
1 dilim tam buğday ekmeği
2 bardak şekersiz çay

18.30
2 küçük biber dolması
1 kase dün mayaladığım yoğurt

Akşam bir türk kahvesi içerim, bugün öğlen içememiştim

Arkadaslar 15 günlük yogurt,limon,pulbiber kürüne başladim... Her akşam 21:00'de tuketicem
Daha önce deneyen varmi acaba?

Selam :
10.30 : 1 dilim tahıllı ekmek , az beyaz peynır ,2 çeri domates , 4 zeytin
13,30 : minik bir kurabiye ve kahve
15,30 : elma
18,30 : 5 yk mantarlı tavuk sote ve 3 yk makarna
21,30 : 3 çatal kek ( bu olmamalıydı )

Bir misafiri daha kaçamaksız savdım :) Dediklerimden başka birşey yemedim. Ayrıyeten türk kahvesi içtim. Misafire şekerli kendime şekersiz yaptım :) Şimdi misafirim gitti, mutfak toplandı. Çayımı içip mesajlarınızı okuyorum

Selam :
10.30 : 1 dilim tahıllı ekmek , az beyaz peynır ,2 çeri domates , 4 zeytin
13,30 : minik bir kurabiye ve kahve
15,30 : elma
18,30 : 5 yk mantarlı tavuk sote ve 3 yk makarna
21,30 : 3 çatal kek ( bu olmamalıydı )

Kek disinda hersey dengeliymis. bende dün aksam kefir icmedim yerine bir minik cikolata yedim

Süpersin nesli-m Irade buna derim. sen bir iki haftaya Kilo korumaya gecebilirsin, herseyin ödülü var. giydigin yakisir, oh! bende az incelme var esimde dedi Sabah sarilinca ise giderken sen inceldin ha dedi nasil sevindim.

Bende tek ögün yicem saat 21:00 de ilk gunu yedim yag yakiyomus

Benim mideme dokunmuştu o yüzden deneyemedim

Kek disinda hersey dengeliymis. bende dün aksam kefir icmedim yerine bir minik cikolata yedim

aslında kek çok azdı ama o saatte hiç olmadı. Akşam yemeğini de erken yiyince midem kazınıyor bir saatten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…