60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

Ooo hareketlerin cok guzel.
Suda guzel...abur cubur da yok
Sabahlari omlet ve lor yetiyormu yani tad olarak doyuruyor mu

Ooo hareketlerin cok guzel.
Suda guzel...abur cubur da yok
Sabahlari omlet ve lor yetiyormu yani tad olarak doyuruyor mu

Ben kahvaltıları geniş yapmayı sevenlerdenim ama bu aralar yoğun bir tempodayım o yüzden biraz da yumurta lor geçiştiriyorum.
Tadı çok güzel diyemem ama kesinlikte uzun saatler açlık hissetmiyorum. Protein yönünden de çok Zengin olduğu için tavsiye ediyorum açıkcası bence kahvaltılarınıza ekleyebilirsiniz :)

Ben cuma tartilayim da yola cikacagim 12 gun duzensiz diyet:)
Sonrasinda lor olayini dusunebilirim her aldigimda begenmesem de

Bende 15 gün daha diyetisyen kontrolünde faZla kaçamak yapmadan diyetime devam edicem, 15gün sonra gittiğimde hala kilo verememiş olursam araştıracakmış neden veremediğimi, mantığıma uymayan birşu söylerse bende diyetisyenimi değişeceğim.
Bugünü yazmıyorum, çünkü bugün okadar moralsizdimki, madem veremiyorsun ödüllendir kendini dedim bir günlük kaçamak yaptım. Yarından itibaren dietime devam
İstanbul, şuan çalışmıyorum doğum izni malum, evliyim

Tamam sen duruma gore davranirsin 2 hafta sonra.
Ana ne olur beni dinle.az kacamak yapacagim diyorsun.
2 hafta sık disini 0 kacamakla diyetisyen ne yazdiysa sadece onu ye ki gorelim sorun ne

Kızlar 5 gun oldu diyete baslayali gayet iyi gidiyodum ama bu sabah kahvaltiyi biraz abartmis olabilirim. Akşam sebze yiyerek dengelemek istiyorum insallah :/
(Dun ki sporum yarim saatten fazla yüruyus .bugunde evde biraz egzersiz yaparim)

merhabalar dün yazamadim ama diyetime uydum ve bugün tartıldığımda 300 gr verdiğimi gördüm haftasonundan bu yana. keyiflendim:) siz de gayet iyi gitmişsiniz kizlar:) bugün sabah 1 domates 3 dilim süzme peynir yarim zeytinli poğaça 2 sivri biber 1 çay 1 neskafe sade.Öglen 1 tabak makarna 2 çay akşam erken acıkmam gibi ama geç yersem de az olacak şekilde kerniyarik ve az pilav yerim .spora gideceğim. cay kahve de arada gider :) bol şanslar kızlar

Selaaam
Bu sabah erkenden toplantı şu bu derken kahvaltı yapamadım. Öğle arasında bir gittim ki kantinde de sadece unlu mamüller kalmış, ayrana güvenmiştim o da yok. Gittim aceleyle markete ne alayım dilimli kaşar ve ayıklanmış tek meyve ananas aldım. Garip bir açılış oldu :) Gelince de az evvel dünden kalan yemeklerimi yedim. Listem :

Öğle
75 gr Sütaş taze kaşar (İşyerinde zorda kalınca iyiymiş haberiniz olsun, üçgen dilimli küçük paket)
125 gr - ananas (ayıklanmış)

Akşam
1,5 porsiyon mercimek çorbası
1 porsiyon yoğurtlu pancar salatası
2 tane kuru kayısı, 6 tane çiğ badem.
2 lt su.

Son düzenleme:
Bugun iste cok yogundum,ayri yerlerde toplanti aksam 5 e kadar.
12.30 peynir domates 1 etimek form
14.30 1 dilim kepek ekmek saray kebabi 1 tabak disarida.
19.00 baharatli kiyma kavurma yarim tabak 5 badem
Gun icinde 4 bardak su 2 soda 2 Turk kahvesi
1 sutlu nescafe 3 cay
Abur cubur kacamak yapmiyorum ama yemek bunlari bulabiliyorum suan cokta duzenli degil hayatim(bu aralar)
Hareket de yok

Ya ben bugün hiç yememem gereken şeyler yedim çok üzgün ve mutsuzum
Sabah kalkıp spor yaptım çok güzel bi kahvaltı da yaptım ama akşam her şey bozuldu bu gün menü girmesem daha iyi olcak
Herkese iyi akşamlar

Kizlar cuma sabahi tartida az cikalim.
Yarin bil su icelim.odem yapacak agir seyler yemeyelim.
Cuma tatile cikacagim icin buzdolabi bosaldi benim ne yaparim bilmiyorum ama ozellikle aksami hafif gecirelim...
Yesil cay da tuketelim...
Mumkunu olablar aksam salata tarzi beslensin bence :)

Kantine birakmayip markete gitmen iyi olmus.
Kaşar da cok masum degil ama.
Pogacadan iyi olmustur.
Ben kahvaltiligimi su ara ise goturuyorum.
Bu arada 2 ogun guzel gidiyor senin.

Kantine birakmayip markete gitmen iyi olmus.
Kaşar da cok masum degil ama.
Pogacadan iyi olmustur.
Ben kahvaltiligimi su ara ise goturuyorum.
Bu arada 2 ogun guzel gidiyor senin.

Evet ben de götürüyorum kahvaltı ama henüz iyi uyanamıyorum, gecikiyorum, pek uğraşamadım. Kaşar masum değil tabii ama kaloriyi proteinden almak içimi rahatlatıyor.

Kızlar bugün gupse özayın sosyal medyada bir fotografına denk geldim. Kilo veremediğim gibi acaip uyuyormuş, kan testine bakmışlar haşimato çıkmış. Yarın kan vermeye gidicem, bende bir sorun var yaa

Kızlar bugün gupse özayın sosyal medyada bir fotografına denk geldim. Kilo veremediğim gibi acaip uyuyormuş, kan testine bakmışlar haşimato çıkmış. Yarın kan vermeye gidicem, bende bir sorun var yaa
Evet ben de okudum instagram da.
Su normal klasik saglik ocagi tahlillerinde cikmiyor mu hasimato...
Yani onu zaten diyetisyene giderken yaptirmissindir diye dusundum

Kizlar nasil gidiyor cuma sabahina hazirlaniyoruz degil mi ?
10.00 2 dilim kepek ekmek peynir domates yumurta (cesit az ama iyi yedim)
15 00 yarim dilim karpuz(incecik)
18.00 yogurt patlican
Gun icinde 1 lt su 2 sutlu nescafe 1 Turk kahvesi 1 soda 4 su bardagi bitki cayi (hibuskus yesilcay karanfil tarcin limon)
Aksam 7 gibide belki bir meyve yiyebilirim ya da baska bir sey...

selam kızlar ben bugün güne küçük bir kahvaltı tabaği ve neskafeyle başladım ardından.40 dakika tempolu yürüyüş ve eve dönünce 2 çay bir neskafe ve yaninda atıştırmalık 5 rodeo bisküvi ve rulo gofreet ardından yine dakika tempolu yürüyüş ve arkadaşımla buluşup 1 kapuçino 1 çay içtim. dönüste hafif tempo 40 dakika yurüyüş ve şuan acayip acıktım ve tarþıldım meraktan dünkü sporum ve bügünkü yürüyüşlerim sayesinde 500 gr daha verdiğimi ve 63.0 a düştuğümü gördüm kızlar akşam bir alabalik ve hafif salata sodayla devam edicem 1100 kariyi tamamliyorum. bayramda coşmadan devam edebilirsem mükemnel olacak bol şanslar

Afiyet olsun canim ama 1100 kalori gibi gorunsede gofret biskuvi falan bence dogru degil.
Bir de cok nescafe iciyorsun zarari var kendine dikkat et

Kızlar iyi akşamlar :)
Dünkü çuvallamamdan sonra bugün iyi toparladım :)
Sabah -
2 yumurta ile omlet
50 gr lor peyniri
Fit vişneli reçel 15 gr

Ara öğün - yoğurt içine doğranmış bir şeftali

Akşam - domates çorbası
Tavuk sote

3 lt su içtim
10.000 adım attım
20 dakika ip atladım 20 dakika fitness yaptım

Anladım ki her şeyin başı mutlu olmak , ne zaman bi şeye canım sıkılsa her şeyi bırakıp yemeğe veriyorum kendimi ama artık böyle olmayacak
Umarım yarın tartıda eksiler görürüz :)
Kendinize iyi bakın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…