Ooo hareketlerin cok guzel.Bugün girdiyi çok geç giriyorum yoğun bir gün geçirdim
Sabah - 2 yumurta ile omlet (kekikli)
50 gr lor peyniri
Ara öğün - bir kahve ( ikisi bir arada )
10 adet fındık
Akşam - bir tabak bulgur pilavı
Tavuk sote
Yoğurt
15.000 adım attım
20 dakika ip atladım
20 dakika fitness yaptım
3 lt su içtim
Sivaslıyım :) Bekarım :) öğrenciyim :)
Ooo hareketlerin cok guzel.
Suda guzel...abur cubur da yok
Sabahlari omlet ve lor yetiyormu yani tad olarak doyuruyor mu
Ben cuma tartilayim da yola cikacagim 12 gun duzensiz diyet:)Ben kahvaltıları geniş yapmayı sevenlerdenim ama bu aralar yoğun bir tempodayım o yüzden biraz da yumurta lor geçiştiriyorum.
Tadı çok güzel diyemem ama kesinlikte uzun saatler açlık hissetmiyorum. Protein yönünden de çok Zengin olduğu için tavsiye ediyorum açıkcası bence kahvaltılarınıza ekleyebilirsiniz :)
Tamam sen duruma gore davranirsin 2 hafta sonra.Bende 15 gün daha diyetisyen kontrolünde faZla kaçamak yapmadan diyetime devam edicem, 15gün sonra gittiğimde hala kilo verememiş olursam araştıracakmış neden veremediğimi, mantığıma uymayan birşu söylerse bende diyetisyenimi değişeceğim.
Bugünü yazmıyorum, çünkü bugün okadar moralsizdimki, madem veremiyorsun ödüllendir kendini dedim bir günlük kaçamak yaptım. Yarından itibaren dietime devam
İstanbul, şuan çalışmıyorum doğum izni malum, evliyim
Kantine birakmayip markete gitmen iyi olmus.Selaaam
Bu sabah erkenden toplantı şu bu derken kahvaltı yapamadım. Öğle arasında bir gittim ki kantinde de sadece unlu mamüller kalmış, ayrana güvenmiştim o da yok. Gittim aceleyle markete ne alayım dilimli kaşar ve ayıklanmış tek meyve ananas aldım. Garip bir açılış oldu :) Gelince de az evvel dünden kalan yemeklerimi yedim. Listem :
Öğle
75 gr Sütaş taze kaşar (İşyerinde zorda kalınca iyiymiş haberiniz olsun, üçgen dilimli küçük paket)
125 gr - ananas (ayıklanmış)
Akşam
1,5 porsiyon mercimek çorbası
1 porsiyon yoğurtlu pancar salatası
2 tane kuru kayısı, 6 tane çiğ badem.
2 lt su.
Kantine birakmayip markete gitmen iyi olmus.
Kaşar da cok masum degil ama.
Pogacadan iyi olmustur.
Ben kahvaltiligimi su ara ise goturuyorum.
Bu arada 2 ogun guzel gidiyor senin.
Evet ben de okudum instagram da.Kızlar bugün gupse özayın sosyal medyada bir fotografına denk geldim. Kilo veremediğim gibi acaip uyuyormuş, kan testine bakmışlar haşimato çıkmış. Yarın kan vermeye gidicem, bende bir sorun var yaa
Afiyet olsun canim ama 1100 kalori gibi gorunsede gofret biskuvi falan bence dogru degil.selam kızlar ben bugün güne küçük bir kahvaltı tabaği ve neskafeyle başladım ardından.40 dakika tempolu yürüyüş ve eve dönünce 2 çay bir neskafe ve yaninda atıştırmalık 5 rodeo bisküvi ve rulo gofreet ardından yine dakika tempolu yürüyüş ve arkadaşımla buluşup 1 kapuçino 1 çay içtim. dönüste hafif tempo 40 dakika yurüyüş ve şuan acayip acıktım ve tarþıldım meraktan dünkü sporum ve bügünkü yürüyüşlerim sayesinde 500 gr daha verdiğimi ve 63.0 a düştuğümü gördüm kızlar akşam bir alabalik ve hafif salata sodayla devam edicem 1100 kariyi tamamliyorum. bayramda coşmadan devam edebilirsem mükemnel olacak bol şanslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?