Oo tam persembe gunune layik davranmissin.Kızlar iyi akşamlar :)
Dünkü çuvallamamdan sonra bugün iyi toparladım :)
Sabah -
2 yumurta ile omlet
50 gr lor peyniri
Fit vişneli reçel 15 gr
Ara öğün - yoğurt içine doğranmış bir şeftali
Akşam - domates çorbası
Tavuk sote
3 lt su içtim
10.000 adım attım
20 dakika ip atladım 20 dakika fitness yaptım
Anladım ki her şeyin başı mutlu olmak , ne zaman bi şeye canım sıkılsa her şeyi bırakıp yemeğe veriyorum kendimi ama artık böyle olmayacak
Umarım yarın tartıda eksiler görürüz :)
Kendinize iyi bakın :)
Oo tam persembe gunune layik davranmissin.
Su spor menu...
Cok guzel...
Ya benim yapamadigim ekmekte yok bu kadar az menulerle nasil durabiliyorsunuz 2 ogun...migrenden duramam...
Hadi bakalim yarin sabah tartilaşalım:)
Menum
Kahvalti lorlu yumurta 2 dilim kepekli ekmek zeytin peynir cay salatalik domates
Ara ogun 1 armut
Aksam firinda tavuk
4 yk bulgur pilavi
Merhaba kızlar,
Dün gece mideme birşey dokundu bulandı ne anlamadım bu öğlene kadar da şiştim. Ne fazla yemekten, ne adet, ne gaz... anlamadım. Neyse,
Sabah
iki yumurta ile omlet, yarım domates
Akşam
Arkadaşlar ile buluşma, hasret giderme zaiyatı,
10 çiğ badem, 10 çiğ fındık,
Yaklaşık 50 gr eski kaşar, 50 gr beyaz peynir
3-5 yeşil zeytin
2 kadeh beyaz şarap
Toplamda 1000 kaloriyi geçmedim gözüküyor. Artık duygusallaştım mı diyeti koyvermiyorum büyük başarı. Yarına bir 500 gr tartıda fazla çıkma payı koyuyorum bakalım ne olacak...
Harika bi gün olmuş tebrik ederim :)
Bunun bi taktiği varsa paylaşır mısın küçük de olsa kötü bi olayda direk kendimi yemeğe veriyorum ben kendimi
adet olmamanın büyük etkisi vardır eminim,yaptırdın mı tahlil diyordun?62.9 hala adette olamadım, odemmi kilomu bilmiyorum
Aynen cpk haklisin canim...İyi tatiller hanımlar. Şu tatlı tahriklere açık 9 gün için herkese şans diliyorum. Kendimize mukayet olalım. İçine gireceğimiz güzel kıyafetleri düşünelim en azından. Bir de asena87'nin güzelim çizelgesine ayıp etmeyelim. İyi şanslar iyi bayramlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?