60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

Oo tam persembe gunune layik davranmissin.
Su spor menu...
Cok guzel...
Ya benim yapamadigim ekmekte yok bu kadar az menulerle nasil durabiliyorsunuz 2 ogun...migrenden duramam...
Hadi bakalim yarin sabah tartilaşalım:)

Merhaba kızlar,
Dün gece mideme birşey dokundu bulandı ne anlamadım bu öğlene kadar da şiştim. Ne fazla yemekten, ne adet, ne gaz... anlamadım. Neyse,
Sabah
iki yumurta ile omlet, yarım domates
Akşam
Arkadaşlar ile buluşma, hasret giderme zaiyatı,
10 çiğ badem, 10 çiğ fındık,
Yaklaşık 50 gr eski kaşar, 50 gr beyaz peynir
3-5 yeşil zeytin
2 kadeh beyaz şarap

Toplamda 1000 kaloriyi geçmedim gözüküyor. Artık duygusallaştım mı diyeti koyvermiyorum büyük başarı. Yarına bir 500 gr tartıda fazla çıkma payı koyuyorum bakalım ne olacak...

Menum

Kahvalti lorlu yumurta 2 dilim kepekli ekmek zeytin peynir cay salatalik domates

Ara ogun 1 armut

Aksam firinda tavuk
4 yk bulgur pilavi

Oo tam persembe gunune layik davranmissin.
Su spor menu...
Cok guzel...
Ya benim yapamadigim ekmekte yok bu kadar az menulerle nasil durabiliyorsunuz 2 ogun...migrenden duramam...
Hadi bakalim yarin sabah tartilaşalım:)

Aslında bu haftadan pek umutlu değilim ben
Kendimi yeni yeni düzene koyuyor gibiyim :)
Asena87 insan aşılıyor belli bi süre dayandıktan sonra aslında şekeri de tamamen bırakmak istiyorum ama çikolata delisi olduğumdan 5 günü geçmiyor denemelerim malesef
Yarın görüşmek üzere :)

Bunun bi taktiği varsa paylaşır mısın küçük de olsa kötü bi olayda direk kendimi yemeğe veriyorum ben kendimi

İlk kilo bildirimi benden gelsin...
geçen hafta: 64.2
bugün: 63.5 (fark:0,7)

yani hiç kilo vermediğim temmuz ayına göre iyi gidiyorum,yavaş yavaş...
tatilde yürüyüşü,hareketi artırmayı düşünüyorum mümkün olursa.
ben bugün izne kaçar...bildirim yine yapacağım tabi...
hadi bakalım güzel sonuclarınızı bekliyorum...

Bunun bi taktiği varsa paylaşır mısın küçük de olsa kötü bi olayda direk kendimi yemeğe veriyorum ben kendimi

Taktik yok, yılların tecrübesi herhalde canım yemek yemek o dakika bile iyi hissettirmediği gibi bir de pişmanlık bırakıyor.

Günaydın,
Kg bildireyim : 58 kg
Geçen hafta 59.7'den .. Onda adet şişkinliği de varmış demek ki. Bi de diyetin başlarındayım ( 2. haftanın sonları) onun hızı olsa gerek.

Anca tartılabildim :)
Bu arada herkesi tebrik ediyorum :)
57 ile başladım haftaya 56.500 üm hiç umudum yoktu ama 500 gr da olsa gitmiş çok çok mutluyum :)

Herkese iyi akşamlar :)
Bugün menümü erken giriyorum ki kaçamak yakınıyım :)

Sabah - 2 bardak yarım yağlı süt ile 20 gr yulaf
Yarım elma
Yaban Mersini

Akşam. - Domates çorbası ( çok az kaşar rendeledim )
Kuru fasulye
Yoğurtlu kabak salatası

Malesef bir adet bimde satılan Holland waffle’dan yedim

3 litre su içtim
20 dakika fitness yaptım
İp atlatamadan bileğim biraz ağrıyor dinlendirmeye karar verdim :)

İyi tatiller hanımlar. Şu tatlı tahriklere açık 9 gün için herkese şans diliyorum. Kendimize mukayet olalım. İçine gireceğimiz güzel kıyafetleri düşünelim en azından. Bir de asena87'nin güzelim çizelgesine ayıp etmeyelim. İyi şanslar iyi bayramlar.

Aynen cpk haklisin canim...
Dikkat edelim.
Ben bugun yollardaydim malum menu vermedim ama tatildede hergun yazalim ne yedigimiz.
Bir kere soguyunca ya da ara verince bir daha oturmuyo bu grup.
Hem kacamaksiz listeleri gorunce yiyesimiz var sa da yemeyiz belki...herkese simdiden iyi tatiller.

Herkese iyi akşamlar :)

Sabah - bir haşlanmış yumurta ( yalnızca beyazını yedim )
Menemen
50 gr lor
Bir adet salatalık

Akşam - uskumru (100 gr )
3 tane incir
3 lt suyumu içtim uyuyana kadar 4 olur heralde :)
Kaçamaksız bi gün oldu akşam kendime bi dondurma ödülüm olacak biri beni vazgeçirse keşke
Regl olduğum için bugün sporum aksadı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…