Kızlar diyetisyenden çıktım tartım 61.4 görünüyor. 10-15 günde yüzmeme rağmen gr yağ vermemişim. 1.2 kilo ödem atmışım adet öncesi olmama rağmen. Beyaz çay gerçekten ödem atmada çok yararlı. Şimdi 2 gün detoks verdi tatil içinde yiyebileceklerimin listesini çıkardık. Ama yağ veremediğim için çok moralim bozuldu. Bugün doğum yapalı tam 4 ay oldu ve benim karnımın yağlarını tutup çektiğinde lastik gibi uzuyor, çok üzgünüm, bebeklerimden bana kalan yalnızca yağ.. eğer bu 14 gündede veremezsem o zaman sebeplerime bakıcaz dedi artık neyse. Tatil sonrasıda tiroid ilacıma başlıcam oda kilo verdirir.
Canım ben bebeklerimi erken doğumla kaybettim, eylülden sonra tekrar tüp bebeğe başlamayı planlıyorum o yüzden zaten 1eylül’ü hedef seçmiştim. Geçen sefer 56 ile iğnelere başladım 60 ile hamile kaldım 70 ile 6,5 aylık doğurdum. 4ayda anca 8,5 kilo verebildim. Eylüle kadar ne kadar verebilirsem kardırki iğneler kaç kilo aldıracak allah bilirHop hop hop hemen moralini bozma. Adı üstünde yavaş giden kilolar, inatçı kilolar. Hele doğum sonrası. Vücuttan bir canlı çıktı yahu az iş mi! Hormonlar anca yerine oturuyordur. Kafanı takarsan her an diyette olma duygusuyla kaçamak yapabilirsin yapma. Senin kilon boğazını tutamama kilosu değil ki, bambaşka bir durum, acele etme anneliğin tadını çıkar.
Canim ben ailem le yasamiyorum caelumu etiketleyecektin heralde.asena87 Aile yanı hmm...
Bak bu büyük bir sınav :) Hem herşeyi hesaplayıp hayatı kendine zehir etmemek hem de koyverip gitmemek lazım.
En iyisi evde pişenlerden en azından kızartma ve ağır tatlılara kibarca hayır demek, sulu ev yemeklerinden yemek. Neyse, orda veremesen de tut kilonu yeterli önünde uzun aylar var diyet kaçmıyor ya.
Canim diyetisyenlerde hep anlatiyorlar 1.2 kg verdim hepsi yag falan diye sende nasil hic gitmez.Kızlar diyetisyenden çıktım tartım 61.4 görünüyor. 10-15 günde yüzmeme rağmen gr yağ vermemişim. 1.2 kilo ödem atmışım adet öncesi olmama rağmen. Beyaz çay gerçekten ödem atmada çok yararlı. Şimdi 2 gün detoks verdi tatil içinde yiyebileceklerimin listesini çıkardık. Ama yağ veremediğim için çok moralim bozuldu. Bugün doğum yapalı tam 4 ay oldu ve benim karnımın yağlarını tutup çektiğinde lastik gibi uzuyor, çok üzgünüm, bebeklerimden bana kalan yalnızca yağ.. eğer bu 14 gündede veremezsem o zaman sebeplerime bakıcaz dedi artık neyse. Tatil sonrasıda tiroid ilacıma başlıcam oda kilo verdirir.
Çok afedersin bilemedim. Moral vereyim derken densizlik etmişim. İnşallah istediğin şekilde olur, stres yapma.Canım ben bebeklerimi erken doğumla kaybettim, eylülden sonra tekrar tüp bebeğe başlamayı planlıyorum o yüzden zaten 1eylül’ü hedef seçmiştim. Geçen sefer 56 ile iğnelere başladım 60 ile hamile kaldım 70 ile 6,5 aylık doğurdum. 4ayda anca 8,5 kilo verebildim. Eylüle kadar ne kadar verebilirsem kardırki iğneler kaç kilo aldıracak allah bilir
Çok afedersin bilemedim. Moral vereyim derken densizlik etmişim. İnşallah istediğin şekilde olur, stres yapma.
Pardon canim ya,en son caelum ailemleyim abur cubur oluyor hep demisti ya ona dedin sandim.asena87 Ailemin yanına gideceğim demişsin ya o yüzden dedim canım.
Amin sağol, inşallah iyi haberlerini alırız yakında.Nerden bilebilirsinki önemli olan niyet. Rabbim sana yaşatmasın inşallah
Aynen persembe tuz tuketme:)Ve 19.00dan sonra yemeyenler başlasın :
Sabah
Tulum peyniri, domates, salatalık, 5 tane zeytin, 10 tane çiğ badem, çoook kahve.
Akşam
1 kase mercimek çorbası, yarım tabak yoğurtlu pancar salatası, herhalde 50 gr tulum peyniri, iki kuru kayısı.
Bugünün toplam kalori karşılığı yaklaşık 900 kalori.
Peyniri tuzlu yiyorum, kesin vücutta su tutuyor ama yazın düşük tansiyon sorunum oluyor, tuza ihtiyacım var çok önemsemiyorum. Ama Perşembe hemen hiç tuz kullanmayacağım ki cuma sabahı tartıda gerçek kilomu göreyim.
Aynen persembe tuz tuketme:)
Ben olsam oglen yigilir kalirim heralde yemeyince
Bu arada sabah cook kahve derken nasil yani?
Bende istanbuldayim avrupa yakasi.İş yerinde odada kahve makinası var, gelen giden derken 3-4 kupa filtre kahve içiyorum en koyusundan. Evde de akşam yemeği sonrası yatana kadar 2 tane içiyorumdur. Yıllardır alışkanlık. Çarpmıyor ama metabolizmaya ne yapıyor bilmem.
soruya cevap: İstanbuldayım, çalışıyorum, evliyim.
dondumada snickerste bizim için hiç masum değil şu an
tüm gün yediğin güzel menü heba oluyor böyle.
57 kilosun belki zaten zayıfsın diye çok çabalayamıyorsundur.
bildiğim 50 li kilolardaki kişiler daha zor kilo veriyor daha fazla kasmaya gereksinim var:)
her gün yaptığın 1 adet kaçamağı yapmamalısın canımcaelum ,ve spor yapıyormusun hatırlamıyorumama senin en ihtiyacın olan bu bence,şekillenmek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?