Canim ben kilo bildirimi size gore biraz gec vericem. Malum amerikada turkiyeden geride. Ben de bu hafta dogru duzgun devam edemedim. Surekli giden gelen oldu. Yemek falan yapayim derken ne vaktinde beslenebildim ne de yediklerime dikkat edebildim. Ama hergun 1mile leslie yapmaya calistim, arti olarak bebege temiz hava icin yarim saat kadar yuruyusumuz oldu.Buzzz gibi bir İstanbul sabahından (pardon daha gecesi ) herkese günaydın...
korktuğum olmaya başladı ilmek ilmek verdiğim kiloları almaya başladım sanırım.
ne zamanlardır yiyorum ama en azından aynıyım diyordum fakat bugünde 63,3 ü gördüm.
haftasonu biraz toparlamak istiyorum kabak ve salatayla sonra caresine bakarım inşallah ama şu an hayatımın önceliği soğuk ve yoğunluk :)
umarım sizler benim gibi değilsinizdir.
herkese güzel hafta sonları
bu arada kızlar ( L leylimleyyy19 D dudo88 @nesli-m R Riviere12Zuzumm28 pearlweed sempatik_kiz Harmandali april1109 ) bugün kilo bildirimi yapmayı unutmayalım,en azından bunu devam ettirelim menülere ara verdik görünen
Kendime cevap :) 1 kase yoğurt çorbasıyla yarım dilim ekmek yedim :)Bugün biraz dengesiz beslendim. Yemek yemeye fırsatım olmadı. Daha yeni eve geldim.
09.30: Yağsız omlet, domates, salatalık
14.30:1 kase patates salatası,2 kaşık mantı
Spor salonunda 1.5 saat spor yaptım. Karnım aç ama bu saatten sonra yemek yiyemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?