60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

Kimseler yok ortada
Bugün biraz abartmış olabilirim bir de sabah regl oldum inanılmaz tatlı yiyesim var... Kardeşim de tatlı istiyordu, şimdi bi brownie yaptım valla dayanamayıp yicem...

9.00
Aynı kahvaltı

15.00
Bir tost
Iki kaşık domatesli bulgur pilavı

19.00
1 kase şehriye çorbası
Beş kaşık yumurtalı fasulye kavurması
Bir kase yoğurt
2 kaşık zeytinyağlı pırasa

21.00
1 dilim brownie
Bir kupa sıcak çikolata...

Gece belki
Biraz patlamış mısır
Kuruyemiş...

Ben de 2 gundur duzensin besleniyordum. Bugunler suyu ilik ictigimden heralde hic acikmiyorum.

9da Kahvalti
3. Yumurtali lor peynirli omlet
Yarim avacado
5 zeytin
1 bardak sutlu filtre kahve
Shu an saat oglen 2i ama hala acikmadim

Herkese merhaba ,

Geçen hafta iş yeri inanılmaz yoğun geçti. Her akşam geç çıktım diyebilirim . Arada girdim yazzdıklarınızı okudum fakat hiç düzenli ve sağlıklı beslenemediğim için yazmak istemedim kahvaltı hariç dışarıdan yedim .çünkü eve o kadar yorgun gittim ki mutfağa girmedim bile bu haftada yoğunluğumuz devam ediyor ama geçen haftaya göre daha iyi gibi sanki. Gecen cuma 64,9 çıktım . bu hafta da aynı çıkarım gibi hissediyorum. aslında bu ara vermekten çok almamama sevindiğim bir dönem ... menü paylaşımını akşama doğru yaparım :

not : daha kahvaltı yapamadım

Ya kızlar selam herkese...
yoğunluktan yazamadım da,doğru beslenemedim de..
bir de yemek bulamayınca pasta borek poğaça yemeye başladım falan...
çok muzdaribim
bugün inş kendi düzenime geçiyorum evimde...akşam bir alışveriş yapıp ayın 20 sine kadar detoksumsu bir seyler düşünüyorum...
herkese mutlu seneler dilerim.
umarım 2019 da kilo gibi bir derdimiz kalmaz,Allah başka der de vermesin tabiii :)

merhabalar ah bu yılbaşı bizi mahvetti benmde düzenim kaçtı salı günü kahvaltı olayını abarttım yılbaşı zaten içki cerez azıcık çikolata derken kaybetmişim kendimi abur cuburda ne güzel azıcık yesem doyuyordum yine sardık başka hiç diyette yapasım yok

Buzzz gibi bir İstanbul sabahından (pardon daha gecesi ) herkese günaydın...
korktuğum olmaya başladı ilmek ilmek verdiğim kiloları almaya başladım sanırım.
ne zamanlardır yiyorum ama en azından aynıyım diyordum fakat bugünde 63,3 ü gördüm.
haftasonu biraz toparlamak istiyorum kabak ve salatayla sonra caresine bakarım inşallah ama şu an hayatımın önceliği soğuk ve yoğunluk :)
umarım sizler benim gibi değilsinizdir.
herkese güzel hafta sonları

bu arada kızlar ( L leylimleyyy19 D dudo88 @nesli-m R Riviere12 Zuzumm28 pearlweed sempatik_kiz Harmandali april1109 ) bugün kilo bildirimi yapmayı unutmayalım,en azından bunu devam ettirelim menülere ara verdik görünen

Canim ben kilo bildirimi size gore biraz gec vericem. Malum amerikada turkiyeden geride. Ben de bu hafta dogru duzgun devam edemedim. Surekli giden gelen oldu. Yemek falan yapayim derken ne vaktinde beslenebildim ne de yediklerime dikkat edebildim. Ama hergun 1mile leslie yapmaya calistim, arti olarak bebege temiz hava icin yarim saat kadar yuruyusumuz oldu.

Günaydın ,

65

Artık kahvaltı bile hazırlamayamıyorum bugun simit aldım şu yoğunluğum geçince eski düzenime dönmeyi düşünüyorum (

Günaydın kızlar
Grupça çok Yoğun bir hafta geçirmişiz sanırım
Ben yine biraz rahatsızlandım
Bir kaç gündür yataktan çıkamıyordum
Şuan daha iyiyim çok şükür

Güncel kilom 54.30
asena87 ben artık hedefime ulaştım
Mezun sayılırım yani
Ama yinede istediğim incelikte değilim bu yüzden spor ve dengeli beslenmeye devam
Buralardayım yani

Bugün biraz dengesiz beslendim. Yemek yemeye fırsatım olmadı. Daha yeni eve geldim.

09.30: Yağsız omlet, domates, salatalık
14.30:1 kase patates salatası,2 kaşık mantı

Spor salonunda 1.5 saat spor yaptım. Karnım aç ama bu saatten sonra yemek yiyemem.

Kendime cevap :) 1 kase yoğurt çorbasıyla yarım dilim ekmek yedim :)

Selam herkese
Çok yoğun dönemlere girdim maalesef yazamıyorum. Haftaya finallerim başlıyor, şimdiden çalışmalar başladı. Zaten düzen de bozuldu; yediklerimi takip edemiyorum, Çok da düzgün beslenemiyorum açıkçası. Bugün bir menü paylaşayım lakin dün kilo bildirimi yapmadım çünkü tartılmadım. Moralimi bozmak istemiyorum, haftaya daha düzgün beslenip öyle tartilicam...

9.30
Aynı kahvaltı

15.00
Az kısır
1 kabak dolması
1 lahmacun

19.00
1 kaşık pilav
2 kaşık nohut yemeği
1 bardak ayran

22.00
1 bardak boza
1 ayçöreği

Kızlar selam
Benim misafirler bitti diyete geri dönüyorum. Bugün kalkınca 2 bardak limonlu sıcak su ilitipiçtim.
Kahvalti
2 yumurta omlet
5 zeytin
4-5mantar

Ara ogun
170gr yaban mersini

Öğlen
1 kase tavuklu yoğur çorbası

Ara öğün
1 fincan filtre kahve sutlu

Akşama daha yemedim ama hazirladim
Yeşil mercimek yemeği
1 kase yogurt

Günün sonunda tükettiğim sıvıları da belirtirim

Bugün
Sabah: 2 haşlanmış yumurta sarısı,1 dilim köy peyniri, salatalık,domates
Öğlen: 1 portakal
Akşam: 1 tabak karnabahar kısırı

(Görüntü olarak aynı kısır ama tad olarak ı ıh :) bulgur yerine karnabaharla yapılıyor ve çok az yağ koyuluyor.)

Herkese merhaba kizlar.
Biraz kafami toparladim sayilir.
Pek girmedim.
Siz de ben de menu paylasimini minimuma indirdik.
Uzun donem kilo verememek ugarsmasigim icin) beni bezdirdi o yuzden isteksizlik oldu.
Buna tatiller anne yemekleri hamur isli misafirlikler de etki etti.
Zaten spora salonunu 5 kez gidip biraktim ve squat programimi da 18.gunde biraktim yani istikrar da sifir.
Oncelikle sempatik_kiz nesli-m ikinizde ideal kilonuza ulastiniz masallah tebrik ederim
Artik yazmak istemezseniz de zorlamayalim söyleyin yani.
*şunu anladim birlikte olsan her koyun kendi bacagindan asiliyor kimseyi kotu ornek almadan kendi yoljna bakman gerekir.
Hazirlandigim ama calismadigim bir sinav var onda da anladim bu durumu ve bu aksam calismaya basliyorum.
Olabildigince uygun beslenmeye basladim.
Ama hareket sifir.hava cok soguk cunku...

Bugun
07.00 salata peynir haslanmis yumurta 1.5 dilim ekmek
12.00 yarim simit peynir
15.30 1 yumurta 1 dilim ekmek peynir 10 leblebi 5 findik
18.30 tarhana corba ve bol salata.

Gun icinde 2 Turk kahvesi 1 sutlu neskafe 5 cay ...
Ornek menu degil ama bu ara tatliyi hamur isini cok abartmistim onlarin yoklugu bile tuhaf geliyor su an bana.

Veeee devam edecegimiz kizlar...
Ne uzayip ne kisaliyoruz.
Buna bir dur diyelim.
Salata yaptim 1 legen
Ghnkuk yagini tuzunu domatesini dograyip her yemegin yanjna koyuyorum su ara.
Corba kofte kabak patlican agirlikli gidecegim simdilik.

04.01.2019 :63.3 kilo (2 haftada 2.3 kilo)
18.01.2019 :61.0 kilo (5 haftada 4 kilo)
22.02.2019 :57.0 kilo (5 haftada 3 kilo)
30.03.2018 :54.0 kilo .....
Su an ki hedefim bu

Uyaninca yarim litre limonlu su
Kahvalti
2 yumurta omlet az tereyagda
3 ceri domates
3 y.k lor peynir
5 tane mantar izgara

Oglen
Yarim porsiyon mercimek yemegi
Biraz haslanmis karnabahar ve naneli zeytinyagli 1 kase yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…